Ontdek Zuid-Duitsland in 10-13 dagen! Overnacht in actieve kloosters, verken Beieren en het Zwarte Woud. Boek nu bij Anwb.nl voor slechts €901,45!

Heb je ooit gedroomd van een reis die zowel je zintuigen als je ziel voedt? Ontdek de serene schoonheid van Zuid-Duitsland tijdens een unieke rondreis waarbij je overnacht in actieve kloosters. Deze reis biedt een perfecte balans tussen ontdekking en verstilling. Ontdek de hoogtepunten van Beieren en het Zwarte Woud, en dompel je onder in een wereld van rust en spiritualiteit.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze rondreis verblijf je bij nonnen in nog actieve kloosters. Je hebt de mogelijkheid om de dagelijkse rituelen en de serene omgeving van deze kloosters te ervaren. Vanuit deze bijzondere accommodaties ontdek je de prachtige regio's van Zuid-Duitsland. Met een prijs van slechts €901,45 biedt deze reis een unieke ervaring voor een betaalbare prijs.

Hoogtepunten van de reis

Beieren

Beieren, bekend om zijn schilderachtige landschappen en rijke cultuur, vormt een belangrijk onderdeel van deze rondreis. Je zult betoverd worden door de sprookjesachtige kastelen, historische stadjes en het adembenemende Alpenlandschap. Enkele hoogtepunten die je niet mag missen:

 • Neuschwanstein Kasteel: Het beroemde kasteel dat dienst deed als inspiratie voor het Disney-kasteel.
 • München: De bruisende hoofdstad van Beieren, vol met cultuur, geschiedenis en heerlijke bieren.
 • Romantische Straße: Een schilderachtige route die je door pittoreske dorpjes en langs indrukwekkende kastelen voert.

Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is een andere prachtige regio die je tijdens deze rondreis zult verkennen. Bekend om zijn dichte bossen, glooiende heuvels en charmante dorpjes, biedt het Zwarte Woud een perfecte setting voor ontspanning en ontdekking. Enkele hoogtepunten hier zijn:

 • Triberg Watervallen: De hoogste watervallen van Duitsland, een indrukwekkend natuurwonder.
 • Baden-Baden: Een elegante stad beroemd om zijn thermale baden en luxe spa's.
 • Schwarzwälder Kirschtorte: Proef de beroemde kersentaart die zijn oorsprong vindt in deze regio.

Overnachtingen in kloosters

De overnachtingen in actieve kloosters maken deze rondreis echt uniek. Je zult verblijven in rustige, spirituele omgevingen waar je kunt deelnemen aan gebedsdiensten en meditatie. Deze kloosters bieden eenvoudige maar comfortabele accommodaties, en je zult genieten van de gastvrijheid en de serene sfeer die deze plekken uitstralen.

Praktische informatie

 • Duur: Je kunt kiezen tussen een 10-daagse of een 13-daagse rondreis.
 • Prijs: €901,45 per persoon.
 • Categorie: Autovakanties.
 • Bestemming: Zuid-Duitsland, specifiek de regio's Beieren en Zwarte Woud.
 • Aanbieder: Deze bijzondere reis wordt aangeboden door Anwb.nl.

Voor meer informatie en om deze onvergetelijke reis te boeken, bezoek de website van Anwb.nl.

Conclusie

Deze 10- of 13-daagse rondreis door Zuid-Duitsland biedt een unieke kans om de schoonheid en sereniteit van deze regio's te ontdekken, terwijl je verblijft in actieve kloosters. Het is een reis die je niet alleen fysiek, maar ook spiritueel zal verrijken. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol rust, cultuur en natuur.

We hopen je snel te zien op deze bijzondere rondreis!