Vakantie Tunesië

Occidental Marco Polo
Vanaf€699

Tunesië

Op ca. 15 minuten van de golfbanen van Citrus ligt het moderne Occidental Marco Polo direct aan het strand in Zuid-Hammamet Yasmine. Ruime kamers, een heerlijk groot zwembad in een ruim bemeten tuin en een prima buffetrestaurant maken dat u zich hier echt op vakantie voelt. Van en naar de golfbanen gaat u eenvoudig met een voordelige taxi.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Barcelo Concorde Green Park Palace
Vanaf€599

Tunesië

In 2016 opende dit 5-sterrenhotel dat op een schitterende locatie ligt. Het indrukwekkende Barcelo Concorde Green Park Palace grenst aan de Sea Course van de El Kantaoui GC en ligt aan het zandstrand op enkele minuten rijden van de gezellige jachthaven van El Kantaoui. Zodra u het hotel binnenkomt, zult u verrast zijn door de prachtige hal met een schitterende doorkijk richting zee.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sentido Phenicia Hammamet
Vanaf€549

Tunesië

Direct aan het strand ligt in een 15 hectare (!) grote tuin het Sentido Phenicia Hammamet. Alle kamers zien er modern en fris uit. Opvallend is de rust in de enorme tuin met behalve diverse zwembaden ook (gravel)tennisbanen en rijpaarden. Zelfs golfoefenfaciliteiten ontbreken niet. De golfbanen liggen op slechts 5 minuten rijden van het hotel (gratis shuttleservice). Phenicia is dan ook hét golfhotel van Hammamet met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Concorde Green Park Palace
Vanaf€599

Tunesië

In 2016 opende dit 5-sterrenhotel dat op een schitterende locatie ligt. Het indrukwekkende Concorde Green Park Palace grenst aan de Sea Course van de El Kantaoui GC en ligt aan het zandstrand op enkele minuten rijden van de gezellige jachthaven van El Kantaoui. Zodra u het hotel binnenkomt, zult u verrast zijn door de prachtige hal met een schitterende doorkijk richting zee.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
La Badira
Vanaf€599

Tunesië

La Badira betekent in het Arabisch 'helder als de volle maan' en die naam past goed bij het compleet witte design van het hotel. Alle 130 witgekleurde suites bieden een rustgevend uitzicht op de mediterrane zee. Dit Adults Only hotel is één van de meest luxueuze hotels van Tunesië en tevens het enige hotel in Tunesië dat lid is van 'The Leading Hotels of the World'. Ervaar nu een vijfsterrenvakantie voor een ongekend lage prijs.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Concorde Marco Polo
Vanaf€699

Tunesië

Op ca. 15 minuten van de golfbanen van Citrus ligt het moderne Concorde Marco Polo direct aan het strand in Zuid-Hammamet Yasmine. Ruime kamers, een heerlijk groot zwembad in een ruim bemeten tuin en een prima buffetrestaurant maken dat u zich hier echt op vakantie voelt. Van en naar de golfbanen gaat u eenvoudig met een voordelige taxi.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Dar allouch kerkouane

Dar Allouch Kerkouane, Tunesië

De volledig uitgeruste villa, die 24/24 uur per dag bewaakt wordt, bestaat uit een hoofdgebouw (2 verdiepingen: begane grond: 1 woonkamer, 2 slaapkamers. Boven: 1 grote woonkamer, 3 slaapkamers & een suite met terras, toegang tot het dak ) Een apart appartement / studio, zwembad, tuin met barbecue faciliteiten, garage voor maximaal 4 auto's, de villa is geschikt voor 2 tot 30 personen. Grote en gunstige transport- & verkeersmogelijkheden zijn dicht bij elkaar te vinden. Wij staan altijd voor u klaar als u de hulp van ons team of informatie nodig heeft.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Mediterranee
Vanaf€491

Hammamet, Tunesië

Covid. 19 hygiëne. en veiligheidsmaatregelen: verminderde hotelbezettingaanvullende veiligheids. /hygiënemaatregelen Inchecken: Vragenlijst over gezondheid, Contactloze temperatuurmeting,...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
322 Vakanties