Vakanties Van SpaOnline

23 vakanties

Huidig filter


  • SpaOnline

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Wu WEI (Spa)
Vanaf€40

Wu Wei is een oase om te ontspannen en te genieten, maar ook om nieuwe dingen te ontdekken. Op 200 meter van het station, met een ruime parking.In en rond een ruime binnentuin garanderen het binnen- en buitenbad op 32 graden, de traditionele hamam, de drie originele sauna

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Aestas Beauty & Wellness
Vanaf€20

Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad ligt ons moderne Wellnesscentrum. Het met groen omheinde buitenbad maakt dat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen en genieten van uw welverdiende rust.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Aestas Beauty & Wellness en geniet optimaal in deze modernewellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ivy Boutique
Vanaf€24

Spoiling yourself is always a good ideaCompleet tot rust komen op een unieke locatie midden in de groene weide. Bij Ivy Boutique Wellness kan je ontspannen en genieten in onze luxueuze en eigenzinnige wellness. Kom tot rust, word fit, mooi, blij of helemaal zen, het kan allemaal bij Ivy. Wij bieden fitness, personal training, zwembad, sauna, hamam, massage en een keuze uit verschillende behandelingen. In onze sfeervolle lobby kunt u genieten van gezonde kleine gerechten, verse sappen en smoothies. Combineer het saunabezoek met bijvoorbeeld een massage. Om het plaatje compleet te maken kan je ook terecht voor behandelingen voor beauty & mind.Relax, refresh & renewAlles er lekker even uit zweten! Bij Ivy Boutique Wellness hebben we verschillende soorten sauna's: Finse sauna, zoutsauna, kruidensauna, lichttherapiesauna, hamam en caldarium. Dus voor elke gewenst doel een geschikte sauna.*Op woensdag en zondag hebben wij badkledingdagen. In het zwembad is het dragen van badkleding verplicht. Je kan (tijdelijk) maximaal 3 uur gebruik maken van de sauna's.Letop: Maak jouw reservering definitief via het mailadres dat staat vermeld op devoucher en kom vervolgens compleet tot rust op deze unieke en vooral luxe locatie. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Saunapark Epe
Vanaf€24

Op een idyllisch plekje net over de grens bij Enschede vind je Saunapark Epe.In de herfst van 2015 werd het saunalandschap volledig vernieuwd. Er zijn drie nieuwe themasauna's, een fonkelend nieuw stoombad, comfortabele afkoelingszones en een binnenzwembad (32 graden) in een heerlijke ambiance. Op het buitenterrein vind je drie themasaunahuizen die zorgen voor jouw ultieme relaxmoment. Geniet van de bijzondere opgietrituelen. Meer ontspanning vind je in het verfrissende buitenzwembad, op het zonneterras, de ligweiden en in het rusthuis met open haard.Voor een culinaire pauze tijdens je saunabezoek neem je plaats in de restaurant-lounge van Saunapark Epe. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de prachtige tuin en kun je bovendien genieten van diverse culinaire verrassingen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit verse salades, traditionele gerechten, fingerfood en seizoensspecialiteiten.Je kunt bij Saunapark Epe terecht voor de meest uiteenlopende massages, gezichtsbehandelingen of een verzorgende peeling. Daarnaast bieden ze speciale wellnessbehandelingen voor handen, voeten of rug. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Saunapark Epe en geniet vervolgens van jouw ontspannen dagjewellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kuur & Wellnesscentrum Yolande Buekers
Vanaf€23

Kuur-, hotel en Wellnesscentrum Yolande Buekers is reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in preventieve, curatieve alsook relaxerende massages en behandelingen.Alle behandelingen worden uitgevoerd op basis van oosterse en westerse massagetechnieken door opgeleide therapeuten.Naast een groot aanbod aan massages kan u ook terecht in het Aquapaleis, publieke sauna met badkledij, elke dag geopend van 9u00-22u30.Het Aquapaleis bestaat uit: Turks stoombad, Caldarium warmtekamer, Infrarood sauna, Helarium kleurensauna, douches, dompelbaden, Voetbad, Dode zee relaxbad met onderwatermuziek, Oranjerie met relaxruimte, Zweethut, Finse saunaLet op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Kuur & Wellness Yolande en geniet vervolgens van jouw dagjewellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna en Beautyresort de Leliehof
Vanaf€18

Sauna en Beautyresort de Leliehof is een gemoedelijke enkleinschalige sauna in de gemeente Súdwest-Fryslân! Kom van de gastvrije sfeerproeven tijdens een heerlijke wellnessdag in Makkum.  Ontspan je spieren in de infraroodsauna en reinig de huid inhet Turkse stoombad. Volg je weg langs het rotspad naar de sfeervolle tuin enstap de traditionele Finse blokhutsauna binnen, ontdek de warmte van eenwijnvat sauna en geniet nog even na in de hottub. Neem tussendoor een pauze en werp een blik op de uitgebreidemenukaart. Geniet bijvoorbeeld van een verse jus d?orange en smakelijke lunchof eindig de dag met een diner in het gezellige restaurant.Sluit je wellnessdag af met een bezoek aan het beautygedeelte van de sauna en geniet van heerlijke massages, een hamam behandelingof voedt de huid met een gezichtsbehandeling. Bij Sauna en Beautyresort deLeliehof in Friesland ontdek je pas hoe ontspannen het hoge noorden kan zijn!*Er zijn geen badkledingdagen of vrouwendagen. Let op: Maak jouw reservering definitief bij Sauna &Beautyresort de Leliehof en geniet vervolgens van jou dagje weg in dezegemoedelijke sauna. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
A Thermen
Vanaf€27

Om doorwellness overrompeld te worden en de tijd helemaal uit het oog te verliezen,kun je terecht in het meest luxueuze en exclusieve wellnessresort A Thermen inZeeland. De A staat voor topkwaliteit op het hoogste niveau. De Kamperduinenvalt namelijk onder de Amadore groep, waar alleen A-kwaliteit goed genoeg is.Vele Aziatischeinvloeden zijn te herkennen in de rustieke tuin, een echte oase van rust enontspanning. De kleuren en vloeiende overgangen zorgen er voor dat het een warmgeheel is. De combinatie van verschillende wereldse invloeden geeft eenbijzonder beeld voor het oog. Op ieder detail is gelet; van de bijzonderetegeltjes tot aan de comfortabele ligbedden.Bij een daggenieten hoort natuurlijk ook een verfrissing en een passende maaltijd. In hetrestaurant van de A Thermen kun je heerlijk rozig in je badjas genieten van degoede keuken. Verwen jezelf met een verse smoothie, salade of een uitgebreideluxueuze  maaltijd.Niet genoeg totrust gekomen? Je kan er dan eventueel ook een nachtje bijboeken om de Zeeuwsesfeer helemaal te proeven in Hotel de Kamperduinen. *Iedere woensdagis er een badkledingdag. Er zijn geen vrouwendagen bij A Thermen Zeeland. Letop: Maak jouw reservering telefonisch definitief of via de website van AThermen en laat je vervolgens volledig overrompelen met wellness tijdens jouwdagje weg. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wellness Center NLG de Bronsbergen
Vanaf€34

Leg jezelf in de watten bij Wellness Center NLG de Bronsbergen en beleef de gastvrijheid uit de achterhoek. De diverse sauna?s beloven een grootse beleving. Ontdek de rustieke biosauna, geschikt voor iedereen vanwege haar lagere temperatuur en kijk uit op een prachtige tuin en het mooie Bronsbergenmeer. Reis eventjes naar de kust in de zoutsteen sauna waar de zeelucht zorgt voor een frisse verademing. Of zoek de knusheid op in een houtgestookte sauna waar de geur van hout je een warm gevoel bezorgd.Ben jij wel eens in een kelo sauna geweest? Deze sauna is gemaakt van 300 jaar oude dennenbomen en zorgt hierdoor voor een bijzonder klimaat. Ter verfrissing kun je terecht in een wereldse zwemvijver of een fraai verwarmd buitenbad. Naast alle sauna?s kun je genieten van een dagelijkse opgieting, het stoombad of onderhoud je jouw zomerse tint onder de snelbruiner. Wanneer je echt en vooral volledig tot rust wilt komen heeft Wellness Center NLG de Bronsbergen diverse rustruimtes uitkijkend op de tuin waar je jezelf kunt uitrekken op de comfortabele ligstoelen en heerlijke boxspring bedden. Ervaar de persoonlijke aandacht van het vakkundig beauty team en trakteer je lichaam op een heerlijke massage. Na al dat rusten kun je wel een opkikker gebruiken! Neem plaats in het lounge restaurant waar je kunt kiezen uit een uitgebreide menukaart en laat luxe op je bord serveren. *Op iedere derde dinsdag van de maand is er een badkledingdag. Er zijn geen vrouwendagen bij Wellness Center NLG de Bronsbergen.Let op: Maak jouw reservering definitief via de link op devoucher en beleef de gastvrijheid uit de achterhoek tijdens jouw ontspannenwellness dag. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Spavarin
Vanaf€29

Laat je bij SpaVarin optimaal verzorgen zodat je er weerstralend en uitgerust uitziet als je de deur uitstapt. Rust en ontspanningstaan bij Cityspa Spavarin centraal.Het spa & wellness center beschikt over een zwembad metwhirlpool, Finse sauna?s, infrarood wamtecabines, een Turks stoombad, eenhot-tub en een coolbath. Tussen de saunagangen en behandelingen door is hetbelangrijk om goed te eten en te drinken. Je kunt genieten van de lounge-,dranken- en smoothie kaarten in het Petit Café of lekker in de zon op hetterras op één van de comfortabele deckchairs. Daarnaast kan je ook kiezen voorhet floatingdek waar je kunt ontspannen op het water en genieten van hetuitzicht op de elegante stijltuin en de rustgevende omgeving van Restaurant,Hotel en Spa Savarin.Sluit je dagje wellness af met een heerlijke rugdeel massageen keer helemaal zen richting huis. Letop: Maak jouw reservering definitief via de mail die staat vermeld op devoucher en het optimale genieten kan beginnen. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
De Parel
Vanaf€15

In beauty en wellnesscentrum De Parel, gelegen in demondaine badplaats Domburg, vergeet je alle dagelijkse beslommeringen en kuur je op verantwoorde wijze. De gezonde lucht en de mooie Zeeuwse stranden maken vanDomburg een bijzondere plek. Het Zeeuwse kustplaatsje Domburg stond al in de vorige eeuwbekend als kuuroord. In het kielzog van de beroemde arts Dr. Mezger kozen velevorstelijke personen Domburg als toevluchtsoord vanwege het heilzame klimaat.De gezonde lucht en de mooie Zeeuwse stranden maken van Domburg een bijzondereplek.De Parel beschikt over een saunalandschap met drie saunacabines,sauna binnen en buitenbad, kleuren-kruidenkamer, infraroodsauna, bubbelbaden,patio met buitenbad en een zonnestudio of verleng je dagje wellness met eenheerlijk hammam massage. In de gezellige sauna bar kun je genieten van een hapje, eendrankje of een gezonde maaltijd.Genoeg redenen om de badplaats Domburg een bezoekje tebrengen dus! Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van De Parel en vergeet alle dagelijkse beslommeringen tijdens jouwdagje wellness.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna Beauty Farm Midwolda
Vanaf€22

Kom heerlijk tot rust in de traditionele Finse sauna. Hetgebruik van deze traditionele sauna stimuleert de doorbloeding en activeert defunctie van hart- en bloedvaten. Spieren ontspannen zich makkelijker zodra hetlichaam opwarmt. Stap vervolgens in het Turkse stoombad waar je word verrijktmet natuurlijke geurstoffen als eucalyptus, eucamint, dennen of citroen, is hetstoombad een verfrissende ervaring met een heilzame werking.De kok trekt alle creatieve registers open om het de gastnaar de zin te maken. De Nederlandse menukaart gaat met de seizoenen mee enwisselt regelmatig. Net even iets anders dan andere sauna's.Let op: Maak jouw reservering definitief via het emailadresdie op de voucher staat vermeld en geniet vervolgens van jouw ontspannen dagjeswellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Thermen Binnenmaas
Vanaf€28

Onder de rook van Rotterdam staat het moderne ThermenBinnenmaas, omringd door weidse polders stap je een wereld van luxe enontspanning binnen.De goed getrainde saunaliefhebbers kunnen een bezoekjebrengen aan de Die Hard sauna, waar de tempratuur tot wel 90 ?stijgt. Natuurlijk kun je ook heerlijk ontspannen in de Esbeekse Kelo saunawaar de geur van oer hollands hout tot je kan nemen of in de ruime panoramasauna met prachtig uitzicht op de relaxtuin. Blijf nog even in de warme sferen en maak gebruik van deverwarmde binnen- en buitenbaden of koel jezelf af en stap onder de koude drupen stortdouche. Strijk vervolgens neer op een zwevend bed met uitkijk op deruime wellness tuin. Ondertussen toe aan een hapje of drankje? Stap het luxerestaurant binnen met een ruime keuze uit Indonesische gerechten oftraditionele bistro maaltijden onder het genot van een heerlijk kopje thee ofeen andere opfrisser.Ontdek wat 's-Gravendeel aan ontspanning te bieden heeft enboek vandaag nog jouw dagje wellness via SpaOnline.com*Er zijn geen badkledingdagen. Iedere eerste maandag van de maand is het vrouwendag.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief bijThermen Binnenmaas en kom vervolgens volledig tot rust omringd door weidsepolders tijdens jouw dagje wellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wellnessresort Goes
Vanaf€23

Kom volledig tot rust in de gezonde Zeeuwse lucht bijwellnessresort Goes in het hartje van Zeeland. De luxe saunafaciliteiten en defantastische locatie in de stad van Bevelanden bieden een bijzonder onderkomen.Dompel jezelf onder in de aangename warmte van hetstoombad, die je poriën openen en door de mintdampen een diep reinigend effectgeven. Strijk vervolgens heerlijk neer in de lounge waar je kangenieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. Degerechten op de menukaart zijn vers en worden met grote passie bereid door dekeuken van wellnessresort Goes. De sfeer en de stijlvolle inrichting maken delounge ?the place to be? om culinair te genieten.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Wellness resort Goes en geniet vervolgens van jouw dagjewellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Thermen Goirle
Vanaf€26

Even vergeten waar je mee bezig bent, de dag van je latenafglijden en in alle rust genieten? In Thermen Goirle ontdek je een oase vooreen korte vakantie. Ieder rondje is een genoegen. Reken maar op een warm welkom.Geniet van pure rust in de eucalyptus sauna,kristalzoutsteensauna of in de biosauna en strek even heerlijk je benen in eenvan de zwembaden die het complex te bieden heeft. Ontdek nu ook de sneeuwcabine, die Thermen Goirle als enigesauna in Nederland heeft. Het is een zachte afkoeling, maar niet te vergelijkenmet een dompelbad of koude douche. In Scandinavië is het heel gebruikelijk omna een sauna of stoombad een cooling down te nemen in de sneeuw. Een rondjesneeuw is goed voor de bloedsomloop en je immuunsysteem. Het zorgt vooraangename tintelingen en helpt je een kou te voorkomen.Sluit je dagje wellness af met een heerlijkontspanningsmassage of een gelaatsbehandeling en keer ontspannen terug naarhuis.Let op: Je dient vooraf te reserveren bij Thermen Goirle. Voor de beschikbaarheid van Thermen Goirleklik hier en geniet vervolgens optimaal van de Brabantse gemoedelijkheid tijdens jouw dagje wellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna & Beauty Velp
Vanaf€25

Zin in een vorstelijk dagje wellness? Dan ben je bij Sauna & Beauty Velp aan het juiste adres. Dit voormalig statig herenhuis in Velp is begin vorige eeuw omgebouwd tot sauna. Wist je trouwens dat deze sauna één van de eerste sauna?s was in Nederland!Vanaf het moment dat je binnenstapt in het herenhuis ervaar je de klassieke sfeer compleet met openhaard en kaarslicht. Je kunt er gebruikmaken van diverse sauna?s, waaronder een Fins wijnvat waarbij de temperatuur stijgt tot ruim 90°c. Verder kun je unieke opgietingen bezoeken of volledig tot rust komen bij een rustgevende klankschalensessie.Heb je trek in een lunch of avondmaal, dan is er een huiselijk à la carte restaurant waar je kunt genieten van een geprezen keuken en om jouw dagje wellness compleet te maken beschikt Sauna & Beauty Velp ook nog eens over een massagesalon en een traditionele Hammam!*Er zijn geen badkledingdagen. Iedere woensdag is er een vrouwendag. Letop: Maak jouw reservering definitief via de link op de voucher en genietvervolgens van jouw vorstelijke dagje weg. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna Easyfeeling
Vanaf€19

Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness: Waar persoonlijke aandacht heel gewoon is.Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf.En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt. Geniet van de weldaad van onze sauna. In een prettige en comfortabele omgeving kunt u de hektiek van de dag achter u laten en u overgeven aan een totale ontspanning. Neem die tijd eens voor uzelf. En ervaar het verschil.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Sauna Easy Feeling en geniet van de warmte, persoonlijkheid ende kleinschaligheid tijdens jouw dagje wellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Aquadroom Sauna & Wellness
Vanaf€26

Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingerichtsaunacomplex waar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt.Je kan gebruik maken van onze verschillende soorten sauna?s:Sauna Sanarium, Sauna Loyly en Sauna Kelo. Afkoelen doe je erna in onze ijshut.Verder vind je bij ons een Turks stoombad, voetbaden , belevingsdouches en deFootspa waar Garra Rufa visjes zorgen voor zachte voetjes tijdens defishpeeling. Tot rust komen doe je in de stille rustruimte metrelaxzetels of in onze gezellige lounge rond de openhaard. Op het dak is er eenverwarmd openluchtzwembad met bubbelbank en zijn er relaxbedden om af te koelenof te zonnen.Ontspan volledig met één van de ontspannende massages.Tijdens deze massages worden diverse ontspannende handgrepen gebruikt om degespannen spieren te ontspannen en afvalstoffen los te maken. Ook wordt dedoorbloeding gestimuleerd. Niet alleen door de bewegingen op het lichaam maarook door de sfeer in de massage ruimte kun je even al uw zorgen aan de kantleggen en wegdromen. Deze massage is dus niet alleen lichamelijk ontspannendmaar ook uw geest kan hierdoor even tot rust komen.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Aquadroom en droom vervolgens volledig weg tijdens jouw dagjewellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Thermae Son
Vanaf€25

Wellness & Healthresort Thermae Son is gelegen midden inde bosrijke omgeving van Son en Breugel. Het is de ideale plaats om volledigtot rust te komen en te ontspannen. Stap binnen bij Thermae Son en ontdek hoe de warmte van de puurnatuur sauna alle spanning uit je spieren haalt of neem plaats in de Bio-saunamet lichttherapie. Na een rondje sauna kun je lekker koud afkoelen in hetvriestonnetje, dit stimuleert namelijk een goede bloedsomloop!  Tussendoor kun je uiteraard relaxen in het bubbelbad of trekeen aantal baantjes in het zwembad. Ervaar in het Thermen restaurant Brabantsegezelligheid en geniet van een hapje en drankje. Laat je verzorgen in debeautysalon en maak er een compleet dagje uit van met bijvoorbeeld sport- ofontspanningsmassage. Belangrijke informatie- Een saunabezoek is ongekleed. Badkleding is niet toegestaan.- Voor een saunabezoek dien je vooraf te reserveren.- Zondag is het familiedag, waarbij kinderen tegen een speciaal tarief de sauna mogen bezoeken.- Alle arrangementen/acties lopende met SpaOnline zijn niet geldig op feestdagen en in reguliere vakanties (muv zomervakantie).*Er zijn geen badkledingdagen bij Thermae Son

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna & Beauty de Thermen
Vanaf€29

Ontdek middenin de bosrijke omgeving van Nijmegen deze middelgrote sauna met alle denkbare faciliteiten op sauna gebied.Ontdek middenin de bosrijke omgeving van Nijmegen deze middelgrote sauna met alle denkbare faciliteiten op sauna gebied. Zodra je binnenstapt bij Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen ervaar je een oase van rust. Hier kun je in tegenstelling tot de grotere wellnesscentra, in alle rust volledig ontspannen! Wist je trouwens dat Sauna & Beauty de Thermen een eventsauna heeft waar je terecht kunt voor diverse opgietingen? Zwem vervolgens vanuit het zwembad door naar buiten en neem plaats in de tuin om eens lekker af te koelen!Gun jezelf net dat beetje extra tijdens jouw dagje wellness en ga voor een van de vele sauna arrangementen. Zo kun je genieten van een gezichtsbehandeling, massage, òf een unieke hammambehandeling! Uiteraard via SpaOnline.com verkrijgbaar met korting. *De Thermen in Nijmegen is een traditionele sauna, dus zonder badkleding.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of via de website van Sauna & Beauty de Thermen en geniet van pure ontspanning!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna 't Dalhuus
Vanaf€20

Op het Groningse platteland in het mooie Wildervank vind je Sauna 't Dalhuus. Dit saunacomplex bevindt zich in een voormalig karakteristiek schoolgebouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Deze sauna is niet voor niks gekozen tot beste sauna van Groningen. Bij Sauna 't Dalhuus staat ontspanning en echte gastvrijheid hoog in het vaandel. Zij vinden het belangrijk dat je je helemaal thuis voelt en echt kunt ontspannen en genieten. Geniet van de rust en ruimte van het platteland en maak gebruik van alle faciliteiten die deze wellness te bieden heeft.Laat je lichaam en geest tot rust komen in een van de vele sauna's. Ben je bijvoorbeeld wel eens in een echte Finse Kota sauna geweest? Dit is een typisch op hout gestookte Finse Buitensauna waar je het echte Scandinavische gevoel krijgt. Koel daarna af in het koude dompelbad of neem een duik in de natuurlijke zwemvijver. Kom tot rust in de heerlijke tuin om te genieten van het weidse uitzicht of trek nog een extra baantje in het verwarmde binnenzwembad. Kortom; bij Sauna 't Dalhuus ontbreekt het aan niets voor een heerlijk en ontspannen dagje!Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Sauna ?t Dalhuus en geniet volledig tijdens jouw dagje wellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Active Club Den Haag
Vanaf€13

Active Club in Den Haag is de ideale sauna voor de mensendie na een drukke werkweek nog even snel willen genieten van de nodigeontspanning. Gun jezelf net dat beetje extra ontspanning na een drukke werkdag.De sauna bestaat uit een voetenbad, een droge 90 gradensauna, een stoombad, twee infrarood sauna?s inclusief UV warmte lampen, eenkoud dompelbad en een relaxruimte. Uiteraard zijn ook de koude en warme douchesaanwezig.Mocht je na dat ontspannen even wat willen eten, dan kan datnatuurlijk ook! Kies voor een heerlijke fruitmix of gewoon een simpele tostimet gezond bruin brood. De Active Club Den Haag is makkelijk te bereiken met de autoen het ov vanuit Scheveningen of Den Haag Centrum. Zo is een dagje wellnessbereikbaar voor iedereen!*Er zijn geen badkledingdagen bij de Active Club in Den HaagLetop: Maak jouw reservering telefonisch definitief of via de website van ActiveClub Den Haag en geniet van jouw momentje weg na bijvoorbeeld aan lange werkdag. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna & Beauty Ommen
Vanaf€18

Kom heerlijk tot rust in het saunalandschap van Sauna &Beauty Ommen en ga voor unieke ontspanning in een kleinschalige setting. Ditintieme saunalandschap verzekert u van individuele aandacht en een persoonlijkesfeer. Laat je verassen door de Arctic lavendel sauna, waar deetherische olie van lavendel in combinatie met de sauna dé ultieme ontspanningbieden. Lavendel is namelijk niet alleen een zalige zomergeur, maar wordt sindsde Middeleeuwen ook gebruikt als geneeskrachtige kruid tegen stress.Kom vervolgens volledig tot rust in de kleurensauna, waariedere kleur een andere werking heeft op jouw lichaam. Laat de kleur rood jehart en de bloedsomloop activeren en de gele kleur die een positieve invloedheeft op de werking van het darmstelstel en het verwijderen van afvalstoffenuit het lichaam. Tijdens een dag ontspanning hoort natuurlijk ook lekker engezond eten. In het restaurant werken ze voornamelijk met dagverse en regionaleproducten.Sauna & Beauty Ommen is gevestigd in Hampshire Hotel& Spa - Paping. Een ideale locatie voor een heerlijk dagje wellnessinclusief overnachting of weekendje weg. Zie onze sauna aanbiedingen inclusiefovernachting. *Bij Sauna & Beauty Ommen zijn er geen badkledingdagen. Helaas is de jacuzzi voor onbepaalde tijd buiten werking.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief bijSauna & Beauty Ommen en geniet van unieke ontspanning in een kleinschaligesetting tijdens jouw dagje wellness. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Spa Gouda
Vanaf€27

Midden in de levendige binnenstad van Gouda bevindt zichachter een authentieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School de mooistestads-Spa. Kom uitrusten in Oosterse sferen onder overdrijvende wolkenvelden.In Spa Gouda brengen ze het beste van twee werelden op magische wijze bijeen.Dankzij de persoonlijke aandacht, de prachtige architectuuren het ruimschoots aanwezige daglicht is Spa Gouda een plek waar rust echt alleruimte krijgt. Kom tot jezelf in de kruidensauna waar je wordt verwelkomt doorde lucht van lavendel of geniet van diverse opgietingen in de kelosauna. Verwen jezelf met een een overheerlijke ontspanningsmassageof laat je verrassen in de door ons zelf ontwikkelde Busleri. In Spa Goudabrengen ze het beste van twee werelden op magische wijze bijeen.*Iedere bezoeker van Spa Gouda ontvangt een GRATIS uitrijkaart voor de Qpark garage (Bolwerk). Verder is het elke 1e dinsdag van de maand vrouwendag en elke woensdag is het badkledingdag bij Spa Gouda.Let op: Maak jouw reservering telefonisch definitief of viade website van Spa Gouda en kom volledig tot rust.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
23 Vakanties