4.939 vakanties in Kroatië. Zoek bij 194 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 4.939 vakanties in Kroatië gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 194 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€958

Plitvice, Kroatië

Beoordeling
8.1 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Plitvice? Hotel Jezero is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jezero, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Jezero vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€972

Tuhelj, Kroatië

Beoordeling
9.1 / 10
Luxe niveau
5 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Tuhelj? Hotel Terme Tuhelj en Camping is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Hotel Terme Tuhelj en Camping gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Terme Tuhelj en Camping, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Terme Tuhelj en Camping vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.131

Hvar, Kroatië

Beoordeling
8.3 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Hvar? Hotel Adriana Hvar Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 145 reizigers beoordelen Hotel Adriana Hvar Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Adriana Hvar Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Adriana Hvar Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€836

Sveti Filip I Jakov, Kroatië

Beoordeling
8.2 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Sveti Filip I Jakov? Hotel Villa Donat is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Hotel Villa Donat gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Donat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Donat vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€807

Kroatië

Beoordeling
7.9 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Bol? Hotel Bluesun Bonaca is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 150 reizigers beoordelen Hotel Bluesun Bonaca gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bluesun Bonaca, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Bluesun Bonaca vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.914

Stari Grad, Kroatië

Beoordeling
9.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Stari Grad? Resort Valamar Amicor Green Resort is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 488 reizigers beoordelen Resort Valamar Amicor Green Resort gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Valamar Amicor Green Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Resort Valamar Amicor Green Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
4.939 Vakanties