Vakantie Indonesië

1.793 vakanties

Huidig filter


  • Indonesië

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Bali, Java & Lombok Discovery
Vanaf€1.850

Indonesië

Drie van de fraaiste eilanden van de Indonesische archipel in één reis. Na een zonovergoten start aan de stranden van Zuid-Bali reist u door naar het veelzijdige Java, waar u een actief programma te wachten staat. U bezoekt lokale markten, bekijkt traditionele tempels en beklimt twee vulkanen. Hierna reist u terug naar Bali om het natuurschoon van het noorden te verkennen en voor een stukje sightseeing bij Ubud, voor u doorreist naar de eindbestemming van deze reis, Lombok. Hier is het goed toeven op het fijne strand voordat u vol verhalen terugvliegt naar huis.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Into the Heart of Sulawesi
Vanaf€3.000

Indonesië

Sulawesi is de perfecte bestemming voor de avontuurlijke reiziger of de ervaren Indonesië-reiziger. De reistijden zijn lang en het eiland biedt aanzienlijk minder comfort dan vele andere Indonesische bestemmingen, maar dit is nu nét wat Sulawesi zo bijzonder maakt. Ongerept en nog niet al teveel beïnvloed door het westerse toerisme. Een stukje authentiek Indonesië dat u gegarandeerd zal raken. Tijdens deze 14-daagse reis duikt u vooral de natuur van het land in, met bijzondere en leuke culturele uitstapjes als bonus. Een prachtreis buiten de gebaande paden. Recht het hart van Sulawesi in!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Reisgids Indonesia - Indonesië | Lonely Planet
Vanaf€29

Indonesië

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vinden. Engelstalig. Lonely Planet This beguiling nation of over 17, 000 islands has massive potential for adventures. It’s hard to beat Indonesia for the sheer range of experiences on offer. Lonely Planet is your passport to In-donesia, with amazing travel experiences and the best planning advice.   Search for dragons in Komodo National Park, linger on the Gili Islands’ sugar-white beach-es, tackle rapids and rainforests on the epic Cross-Borneo Trek; all with your trusted travel com-panion. Get to the heart of Indonesia and begin your journey now!   Inside Lonely Planet’s Indonesia Travel Guide:   Colour maps and images throughout Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trou-ble spots Honest review for all budgets - eating, sleeping, sight-seeing, going out, shopping, hidden gems that most guidebooks miss Cultural insights give you a richer, more rewarding travel experience - Indonesia Today, History, Culture, Arts & Crafts, Food & Drink, Environment, Dance, Religion, Temples Coverage includes:Java, Bali, Nusa Tenggara, Maluku, Papua, Sumatra, Kalimantan, Sulawesi and more  

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Startpakket Indonesie - Bali
Vanaf€689

Indonesie

Bali, here we come! Met dit startpakket kun je alle kanten uit. Kies je ideale reisduur en wij regelen de retourvlucht, de transfer van de luchthaven naar het hotel en de eerste 2 nachten in een 3-sterrenhotel. Het verdere verloop van de reis bepaal je zelf. Blijf je op Bali of ga je op avontuur op een van de andere fantastische Indonesische eilanden? Van de beroemde Borobudur tempel op Java tot de ongekend prachtige natuur van Sulawesi. Of pak je de boot naar de bounty-achtige Gili Eilanden om daar bij te komen van alle hectiek? Natuurlijk valt er ook op Bali zelf nog genoeg te beleven en ontdekken. Kortom, alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent in Denpasar voor de terugvlucht.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
24-daagse rondreis Sumatra, Java, Bali
Vanaf€1.880

Indonesie

Een mooie kennismaking met drie Indonesische eilanden, elk met hun eigen cultuur, historie en natuur. Je begint op het ongerepte Sumatra. Hier sta je misschien wel oog in oog met de orang-oetans in het Bukit Lawang National Park, bewonder je de vulkaantoppen in de omgeving van Bukittinggi en vaar je over het Tobameer. Vervolgens ontdek je de vele hoogtepunten van Java, waaronder de beroemde Borobudur en het tempelcomplex Prambanan. Nagenieten van al dit moois doe je heerlijk relaxed op de goudgele stranden van het godeneiland Bali.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Groepsrondreis Timor, Sumba/Bali
Vanaf€2.299

Indonesië

Tijdens deze avontuurlijke en culturele rondreis ontdek je zowel Timor, Sumba als Bali. Van onbekende en onontdekte dorpjes op Timor en Sumba naar de tempels en stranden op Bali. Op deze reis maak je samen met een kleine groep kennis met het onbekende Indonesië. We beginnen de reis op Bali, waar je na de vlucht even kunt bijkomen in Jimbaran. Vervolgens is het tijd om minder bereisde Timor en Sumba te ontdekken, waar cultuur, huizen en bevolking nog authentiek zijn. Je maakt van dichtbij kennis met de mensen en hun cultuur. We eindigen de reis weer op Bali. De Balinese cultuur ontdekken we in de leuke dorpjes Candidasa en Ubud.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Indonesia Off the Beaten Track
Vanaf€2.900

Indonesië

Deze 11-daagse reis is uitermate geschikt voor de actieve en avontuurlijke reiziger. U combineert de vele bezienswaardigheden van Java met een uitstapje naar het eiland Borneo, waar u in de jungle van Kalimantan op zoek gaat naar onder meer neusapen en orang-oetans. De 'wow-factor' vindt u ook bij de imposante Borobudur, waar u de zonsondergang mag gaan meemaken! Het accommodatieniveau tijdens deze reis is zeer wisselend, van eenvoudig tot karakteristiek. Indonesia Off the Beaten Track is een zeer gevarieerde reis die steeds weer verassend uit de hoek komt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.793 Vakanties