Vakantie Indonesië

618 vakanties

Huidig filter


  • Indonesië

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

15 daagse familiereis Indonesië
Vanaf€1.923

Indonesië

Reis met het hele gezin langs tempels, rijstvelden en zóveel meer. Natuurlijk zien we de tempels van Borobudur en Prambanan, maar je reis door Java en Bali zit boordevol hele andere activiteiten voor de hele familie! Stap in de 'becak', fietstaxi, door Yogyakarta, maak je eigen chocolade, smul van een lekker gerecht bij familierestaurant Toko Oen en maak een spannende wandeling op de actieve Bromovulkaan. Een kleine greep uit de vele belevenissen die je op Java te wachten staan. Op Bali maak je kennis met de hindoeïstische tradities. En sluit je af aan het heerlijke, witte strand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
10 daagse Combinatiereis Ubud & Sanur
Vanaf€982

Indonesië

Hoe fijn is het om highlights van Bali te combineren? Tijdens de combinatiereis Ubud & Sanur proef je twee werelden op Bali. Snuif de cultuur op, slenter langs de leuke winkeltjes en geniet van de mooie vergezichten in Ubud. Hier op Bali vind je de mooiste rijstvelden. Bezoek de Tegallalang rijstvelden en kijk je ogen uit. Je eindigt deze reis in het gezellige Sanur. Ontspannen op een ligbedje aan het strand of met een cocktail aan het zwembad of Sanur ontdekken. Het kan hier allemaal. En vergeet niet te genieten van de prachtige zonsopgang. Wat een fijne vakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 6 dagen Baliemvallei

Indonesië

Deze rondreis neemt u mee naar de Baliem vallei in Papua (voormalig Nederlands Nieuw-Guinea).De reis lijkt enerzijds op een tijdmachine die u honderden jaren mee terug neemt in de tijd. U bezoekt de zeer traditionele stammen van de Dani's en Yali's en kunt prachtige wandelingen maken in de vallei. Uw verblijf is in het Pilamo hotel in de stad.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 5 dagen Timor, cultuur en natuur

Indonesië

Deze korte bouwsteen neemt u mee naar West-Timor, het Indonesische deel van het eiland Timor. U reist over slechte wegen naar traditionele dorpjes, waar u met de Koning koffie drinkt en kennis maakt met de lokale bevolking en cultuur, afgewisseld met wandelingen door de natuur.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
10 days Cruise Jewels of Raja Ampat

Indonesië

Ultieme ontspanning, paradijsvogels waar ze thuishoren (in het paradijs), prachtig koraal, bonte vissen en majestueuze mantaroggen. U ziet het allemaal tijdens deze exotische 10-daagse cruise in de wateren van Raja Ampat. Aan boord van de Ombak Putih of Katharina beschikt u over een luxe 2-persoonshut met AC en privé badkamer.Laat u verwennen en verrassen!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 7 dagen Noord Sumatra nostalgie

Indonesië

Een prachtige, nostalgische rondreis vanaf Medan, langs de orang-oetans in de jungle, via het bergdorp Brastagi naar het Tobameer. Laat u verrassen door de wilde natuur en beleef de cultuur van de Batak volken.U reist met uw eigen chauffeur en bepaalt dus zelf het tempo. De chauffeur weet alle leuke en fotogenieke tussenstops.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
618 Vakanties