Vakanties Van Bungalowparkzuiderzee.nl

8 vakanties

Huidig filter


  • Bungalowparkzuiderzee.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Restyled 4 pers.
Vanaf€348

Medemblik, Nederland

In 2017 gerenoveerde en geheel gerestylde bungalows! Deze luxe bungalows hebben een oppervlakte van ±100m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras.De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron of oven, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker. Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en sommigen met een ligbad. Alle bedden zijn boxspringbedden. Ook zijn er bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond in het type Restyled 6; Nummers 113, 114 en 115.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde. Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rookvrij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Restyled 6 pers.
Vanaf€374

Medemblik, Nederland

Gerenoveerde en geheel gerestylde bungalows! Deze luxe bungalows hebben een oppervlakte van ±100m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras.De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron of oven, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker.   Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en sommigen met een ligbad. Alle bedden zijn boxspringbedden. Ook zijn er bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond. Nummers 113, 114, 115 en 132.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde.  Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rookvrij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Comfort Plus 6 pers.
Vanaf€374

Medemblik, Nederland

De Comfort Plus hebben een oppervlakte van ±110 m² maar zijn later gebouwd dan het type Comfort. Het interieur, de keuken en badkamer zijn moderner. De meeste bungalows zijn voorzien van een plavuizen vloer op de begane grond. De luxe keuken heeft een koel-vriescombinatie, een combi-oven en een vaatwasser. Daarnaast zijn er een gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker aanwezig.De badkamers zijn voorzien van ruime wastafel, inloopdouche en bad.  Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger.Ook zijn er bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond.Nummers 155 en 156.Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rookvrij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sauna Bungalow 6 pers.
Vanaf€400

Medemblik, Nederland

De Sauna bungalows hebben een oppervlakte van ±110 m²  en zijn eveneens voorzien van alle gemakken van de 'comfort plus bungalows' maar zijn daarnaast uitgebreid met een sauna. Ook hebben al onze Sauna bungalows een slaap- en badkamer op de begane grond. Dat is extra genieten!De luxe keuken heeft een koel-vriescombinatie, een combi-oven en een vaatwasser. Daarnaast zijn er een gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker aanwezig.De badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche en wastafel met spiegel. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van ruime wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. Alle bungalows zijn huisdiervrij, op nummer 140 na.Alle bungalows liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger.Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Alle bungalows zijn ROOKVRIJ.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Standaard 6 pers.
Vanaf€316

Medemblik, Nederland

De standaard bungalows hebben een oppervlakte van ±96 m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker. Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers met elk 2 aparte bedden en een badkamer met douche, toilet en sommigen met bad.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde.Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rookvrij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Standaard Sauna 6
Vanaf€348

Medemblik, Nederland

De standaard sauna bungalow heeft een oppervlakte van ±96 m² en is voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging voorzien van wasmachine en droger. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, vaatwasser, koffiezetter (filter) en waterkoker. Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers met elk 2 aparte bedden en een badkamer met douche, toilet, bad én een sauna.De zonnige tuin is aan het water gelegen en heeft eigen aanlegsteiger. Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rook- en huisdiervrij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Klassieke bungalow 6 pers.
Vanaf€383

Medemblik, Nederland

Een zeer bijzondere bungalowmet een uitzonderlijke mooie ligging. Deze bungalow is er een die afwijkt van onshuidige aanbod en echt bedoeld is voor de liefhebber van rust, genieten van eenruime tuin [met veel privé] aan het water en een klassieke inrichting.Uitermate geschikt voor ouderen, daar er op de begane grond een slaap- enbadkamer aanwezig zijn.Deze bungalow heeft eenoppervlakte van ±100 m² en is als volgt ingedeeld;Entree/hal met trapopgang naarboven en ingangen naar het gastentoilet, woonkamer, slaapkamer (2pers) én eenbadkamer met douche.De woonkamer is ingericht metklassieke meubelen, echt voor de liefhebber. U vindt hier de zithoek met TV en de eethoek. De keuken is van alle gemakkenvoorzien: oven, combimagnetron, (keramische) kookplaat, vaatwasser, koelkastetc.Boven vindt u een ruime(master) bedroom, een slaapkamer(2pers) met uitzicht over het meer en eentweede badkamer. Deze bungalow beschikt over een wasmachine en droger.Buiten vindt u een zeer ruime tuin dieveel privacy biedt doordat deze is omheind met hagen. Hier kunt u heerlijk ontspannen,genieten van het ruime uitzicht over het water of een hengeltje uitgooien. Een deel van de waterkant is afgezet met een laag raster en een overig deel is open.Huisdieren zijn in deze bungalow toegestaan en uw auto parkeert u direct naastde bungalow.Indien er geen prijzen getoond worden kunt u ons mailen en vragen naar de beschikbaarheid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Comfort 6 pers.
Vanaf€348

Medemblik, Nederland

De comfort bungalows hebben een oppervlakte van ±110 m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras.De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron of oven, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker. Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, sommige met ligbad en toilet. Alle bedden zijn boxspringbedden. Ook is er een bungalow met een slaap- en badkamer op de begane grond; nr 112.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde.Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rookvrij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
8 Vakanties