Vakanties Van Aparthotelzoutelande.nl

13 vakanties

Huidig filter


  • Aparthotelzoutelande.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Luxe appartement | 6 personen
Vanaf€325

Zoutelande, Nederland

Max. aantal personen: 6Aantal slaapkamers: 3Aantal badkamers: 16-Persoons appartementen:  6, 12 en 37Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort op loopafstand van zee en strand. Deze luxe 6-persoonsappartementen zijn voorzien van alle luxe.Via de entree met ruime berging betreedt u het appartement. De ruime living biedt een mooi uitzicht met comfortabele zithoek. De eethoek biedt naast de keuken een plek om te genieten. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig. Twee voorzien van een tweepersoonsbed, de derde met twee eenpersoonsbedden. De keuken is volledig ingericht met een kookplaats, vaatwasser, oven, vriesvakje, waterkoker en nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een wastafel, douche en föhn. Er is een apart toilet. Op het terras of balkon geniet u heerlijk van het zonnetje en kijkt u verlangend uit naar de volgende vakantiedag!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe Comfort appartement | 3 personen
Vanaf€274

Zoutelande, Nederland

Max. Aantal Personen: 3Aantal slaapkamers: 2Aantal badkamers: 13-Persoons appartement:  36Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. Dit 3-persoonsappartement staat garant voor een heerlijke vakantie. Via de hal betreedt u het appartement. De woonkamer is ruim opgezet met een comfortabele zithoek en eethoek en open keuken. Deze is voorzien van alle gemak zoals een vaatwasser, oven, kookplaats, vriesvakje, waterkoker en nespresso. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de masterslaapkamer een tweepersoonsbed heeft. De andere heeft een slaapbank. Vanuit de woonkamer stapt u zo het balkon op en geniet u van het zonnetje! De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en föhn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 4-persoons appartement | Zoutelande
Vanaf€292

Zoutelande, Nederland

Max. Aantal Personen: 4Aantal slaapkamers: 2Aantal badkamers: 14-Persoons appartementen:  11, 17, 26 en 46Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. Deze 4-persoonsappartementen staan garant voor een heerlijke vakantie. Via de hal betreedt u het appartement. De woonkamer is ruim opgezet met een comfortabele zithoek en eethoek en open keuken. Deze is voorzien van alle gemak zoals een vaatwasser, oven, kookplaats, vriesvakje, waterkoker en nespresso. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de masterslaapkamer een tweepersoonsbed heeft. De andere 2 eenpersoonsbedden. Vanuit de woonkamer stapt u zo het (franse) balkon op en geniet u van het zonnetje! De badkamer is uitgerust met een wastafel, föhn en douche.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe studio | 2 personen
Vanaf€214

Zoutelande, Nederland

Max. aantal personen: 2Aantal badkamers: 1Opp.: 25m2Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. De luxe studio's hebben het comfort van een hotelkamer met het gemak van een studio. Een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. Iedere suite heeft een zitje en een keuken. Deze is ingericht met een waterkoker, vriesvakje, vaatwasser, oven, nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een wastafel, douche, föhn en toilet. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe Comfort appartement | 2 personen
Vanaf€254

Zoutelande, Nederland

Max. Aantal Personen: 2Aantal slaapkamers: 1Aantal badkamers: 12-Persoons appartementen:  24, 28, 34, 38, 44 en 48Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. Het 2-kamer appartement biedt u alle ruimte voor een onbezorgde vakantie. Via de entree komt u het appartement binnen. De ruime living met zithoek biedt een mooi uitzicht. De open keuken is van alle gemak voorzien, zoals kookplaat, vaatwasser, oven, vriesvakje, waterkoker en nespresso. De ruime slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. De ruime badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en föhn. Er is een apart toilet. In een aantal 2-persoons appartementen is een airco aanwezig De meeste appartementen hebben een terras of balkon.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe studio+ voor 2 personen | Zoutelande | Huisdiervriendelijk
Vanaf€266

Zoutelande, Nederland

Max. aantal personen: 2Aantal badkamers: 1Opp.: 32 m2Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. De luxe studio's hebben het comfort van een hotelkamer met het gemak van een studio. Een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. Iedere studio heeft een ruime zithoek en een keuken. Deze is ingericht met een waterkoker, vriesvakje, vaatwasser, oven, nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een dubbele wastafel, douche, föhn en toilet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe appartement | 3 personen
Vanaf€254

Zoutelande, Nederland

Max. Aantal Personen: 3Aantal slaapkamers: 1Aantal badkamers: 13-Persoons appartement:  57 en 59Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. Dit 3-persoonsappartement staat garant voor een heerlijke vakantie. De woonkamer is ruim opgezet met een comfortabele zithoek en eethoek en open keuken. Deze is voorzien van alle gemak zoals een vaatwasser, oven, kookplaats, waterkoker en nespresso. Er is slaapkamers met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed of slaapbank. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele wastafel en föhn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe appartement | 5 personen
Vanaf€318

Zoutelande, Nederland

Max. aantal: 5 personen + 1 babyAantal slaapkamers: 2 Aantal slaapbanken: 1Aantal badkamers: 15- Persoons Appartement: 27 en 47Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort op loopafstand van zee en strand. Deze luxe 5-persoonsappartementen zijn voorzien van alle luxe. Via de entree met ruime berging betreedt u het appartement. De ruime living biedt een mooi uitzicht met comfortabele zithoek. De eethoek biedt naast de keuken een plek om te genieten. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De twee slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. In de woonkamer is een slaapbank. De keuken is volledig ingericht met een kookplaats, vaatwasser, oven, vriesvakje, waterkoker en nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een wastafel, douche en föhn. Er is een apart toilet. Op het balkon of terras geniet u heerlijk van het zonnetje en kijkt u verlangend uit naar de volgende vakantiedag!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe studio | 2 personen | Huisdiervriendelijk
Vanaf€241

Zoutelande, Nederland

Max. aantal personen: 2Aantal badkamers: 1Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. De luxe studio's hebben het comfort van een hotelkamer met het gemak van een studio. Een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. Iedere suite heeft een zitje en een kitchenette. Deze is ingericht met een waterkoker, vriesvakje, vaatwasser, oven, nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een dubbele wastafel, douche, föhn en toilet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe studio+ voor 2 personen | Zoutelande
Vanaf€240

Zoutelande, Nederland

Max. aantal personen: 2Aantal badkamers: 1Opp.: 32 m2Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. De luxe studio's hebben het comfort van een hotelkamer met het gemak van een studio. Een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. Iedere studio heeft een ruime zit- en eethoek en een keuken. Deze is ingericht met een waterkoker, vaatwasser, oven, nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een dubbele wastafel, douche, föhn en toilet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe appartement | 6 personen | Huisdiervriendelijk
Vanaf€325

Zoutelande, Nederland

Max. aantal personen: 6Aantal slaapkamers: 3Aantal badkamers: 16-Persoons appartement: 18Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort op loopafstand van zee en strand. Dit luxe 6-persoonsappartement zijn voorzien van alle luxe. Via de entree betreedt u het appartement. De ruime living biedt een mooi uitzicht met comfortabele zithoek. De eethoek biedt naast de keuken een plek om te genieten. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig. Twee voorzien van een tweepersoonsbed met eenpersoonsmatrassen, de derde met twee eenpersoonsbedden. De keuken is volledig ingericht met een kookplaats, vaatwasser, oven, vriesvakje, waterkoker en nespresso. Tevens is er een ruime badkamer met een wastafel, douche en föhn. Er is een apart toilet. Op het balkon geniet u heerlijk van het zonnetje en kijkt u verlangend uit naar de volgende vakantiedag!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe appartement | 2 personen
Vanaf€248

Zoutelande, Nederland

Max. Aantal Personen: 2Aantal slaapkamers: 1Aantal badkamers: 12-Persoons appartementen:  52, 55, 56Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. Het 2-kamer appartement biedt u alle ruimte voor een onbezorgde vakantie. De ruime living met zithoek biedt een mooi uitzicht. De open keuken is van alle gemak voorzien, zoals kookplaat, vaatwasser, oven, waterkoker en nespresso. De ruime slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. De ruime badkamer is uitgerust met een toilet, dubbele wastafel, douche en föhn. Deze appartementen zijn alleen per trap bereikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe appartement | 4 personen | Huisdiervriendelijk
Vanaf€292

Zoutelande, Nederland

Max. aantal Personen: 4Aantal slaapkamers: 2Aantal badkamers: 14-Persoons appartementen met huisdieren:  5Accommodatie Vakantie vieren in luxe en comfort. Deze 4-persoonsappartementen staan garant voor een heerlijke vakantie. Via de hal betreedt u het appartement. De woonkamer is ruim opgezet met een comfortabele zithoek en eethoek en open keuken. Deze is voorzien van alle gemak zoals een vaatwasser, oven, kookplaats, vriesvakje, waterkoker en nespresso. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de masterslaapkamer een tweepersoonsbed heeft. De andere 2 eenpersoonsbedden. Vanuit de woonkamer stapt u zo het (franse) balkon op en geniet u van het zonnetje! De badkamer is uitgerust met een wastafel, föhn en douche.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
13 Vakanties