1.107 vakanties in Tsjechië. Zoek bij 198 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 1.107 vakanties in Tsjechië gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 198 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€183

Praag, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Duo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Hotel Duo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Duo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Duo vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€134

Praag, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Austria Suites is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 214 reizigers beoordelen Hotel Austria Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Austria Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Austria Suites vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€152

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 116 reizigers beoordelen Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€74

Misto, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Misto? Hotel Pytloun Wellness Hasistejn is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Pytloun Wellness Hasistejn gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een rustgevende wellness. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pytloun Wellness Hasistejn, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pytloun Wellness Hasistejn vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€240

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 110 reizigers beoordelen Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€182

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€100

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Cristal Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Cristal Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristal Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristal Palace vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€168

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Richard is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Richard gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Richard, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Richard vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€218

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Hvezda Health Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Hotel Ensana Hvezda Health Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Hvezda Health Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Hvezda Health Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€108

Karlovy Vary, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Karlovy Vary? Hotel Sanssouci Spa Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 596 reizigers beoordelen Hotel Sanssouci Spa Resort gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sanssouci Spa Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Sanssouci Spa Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€137

Praag, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Atlantic is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 275 reizigers beoordelen Hotel Atlantic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atlantic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Atlantic vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€144

Praag, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Adler is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 303 reizigers beoordelen Hotel Adler gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Adler, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Adler vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€460

Harrachov, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Harrachov? Hotel Pytloun Wellness is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 117 reizigers beoordelen Hotel Pytloun Wellness gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een rustgevende wellness. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pytloun Wellness, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pytloun Wellness vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€558

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Olympie is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Hotel Olympie gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Olympie, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Olympie vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€234

Praag, Tsjechië

Hotel Adler is een net hotel waar de gemoedelijke Praagse sfeer heerst. In de ochtend kan je in het ontbijtrestaurant aanschuiven voor een uitgebreid buffet en aan het eind van de dag kan je nog een drankje drinken in de bar of even bijkomen op het terras. Alle faciliteiten voor een fijne stedentrip zijn hier aanwezig. Hotel Adler heeft dan ook veel goede beoordelingen ontvangen. Met name de vriendelijkheid van het personeel wordt vaak als groot pluspunt genoemd. Ook wordt de locatie goed beoordeeld. De Staré Mesto, of te wel de oude stad van Praag, ligt op loopafstand van het hotel. Binnen een kwartier wandel je al naar het Oude Stadsplein en de Týnkerk. Dit is dé plek waar de herkenbare foto's van Praag worden gemaakt. - In de directe omgeving van hotel Adler zitten tal van restaurants.- Na een wandeling van ca. 5 minuten sta je aan de oevers van de Moldau.- De bekende Karelsbrug ligt op ca. 10 minuten loopafstand.- Het Nationaal Museum ligt op ca. 15 minuten loopafstand.Openbaar vervoer:- Metrostation en tramhalte Národní třída liggen op ca. 200 meter.Met het vliegtui- Met het openbaar vervoer reis je in ca. 50 minuten vanaf de luchthaven naar het hotel. Het eerste stuk reis je met de bus en vervolgens kan je overstappen op het metro- of tramnetwerk van de stad.Met de (huur)auto:- Het is mogelijk om de auto te parkeren nabij het hotel. De kosten zijn ca. € 22,- per dag. De kamers van hotel Adler zijn van onderstaande faciliteiten voorzien:- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden- TV- Minibar- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€742

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Interhotel Montana is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Interhotel Montana gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Interhotel Montana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Interhotel Montana vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€602

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel en Resort Pinia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 299 reizigers beoordelen Hotel en Resort Pinia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel en Resort Pinia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel en Resort Pinia vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€304

Praag, Tsjechië

Modern, lifestyle hotel gelegen in de wijk Florenc. Hotel Botanique focust zich ook op duurzaamheid. Zo vind je in het hotel geen "single-use" plastic voorwerpen zoals rietjes en kleine shampoo flesjes. In de Bistro & Bar kun je terecht voor een hapje en een drankje. Voor een workout kun je terecht in de gym! De locatie van het hotel wordt zeer goed beoordeeld. Vanaf het hotel wandel je namelijk binnen ca. 15 minuten naar het oude centrum van Praag. Een romantische wandeling aan de Moldau is ook binnen handbereik, want binnen 10 minuten sta je al aan de oevers van de rivier. Kortom, voor een stedentrip Praag zit je in hotel Botanique goed! - In het centrum, op slechts 10 minuten wandelen van Namesti Republiky.- Nabij vele restaurants en cafés. Openbaar vervoer:- Metro- en tramhalte Florenc liggen tegenover het hotel.- Het grote treinstation van Praag ligt op ca. 20 minuten loopafstand.Met het vliegtui- De luchthaven van Praag ligt op ca. 50 minuten afstand van hotel Botanique. Reis met de bus en metro richting het hotel.Met de auto:- Parkeren kan bij het hotel tegen betaling. De kosten zijn ca. € 27,- per dag. De ruime kamers van hotel Botanique zijn modern ingericht en beschikken over de volgende faciliteiten:- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden- TV- Koelkast- Airconditioning- Koffie- en theezetfaciliteiten- Badkamer met bad of douche en toilet

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€572

Bozi Dar, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Bozi Dar? Hotel Praha is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7303 reizigers beoordelen Hotel Praha gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Praha, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Praha vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€620

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Windsor is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Windsor gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Windsor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Windsor vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€170

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Pacifik Health Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Hotel Ensana Pacifik Health Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Pacifik Health Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Pacifik Health Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€196

Cheb, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Cheb? Hotel Stein is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 39 reizigers beoordelen Hotel Stein gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Stein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Stein vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€142

Praag, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel KK Central is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Hotel KK Central gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel KK Central, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel KK Central vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€312

Marianske Lazne, Tsjechië

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Excelsior is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Hotel Excelsior gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.107 Vakanties