1.178 vakanties in Tsjechië. Zoek bij 199 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 1.178 vakanties in Tsjechië gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 199 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€729

Vrchlabi, Tsjechië

Deze vakantie van Oad brengt u naar Tsjechië; het Boheems Paradijs en het Reuzengebergte. Deze prachtige gebieden liggen honderd kilometer ten noorden van de hoofdstad Praag.Het Reuzengebergte dankt zijn naam aan de legendarische reus Krakonos, die volgens de overlevering het natuurgebied beschermt. Sinds 1962 is het gebergte een Nationaal Park en vormt het de grens met Polen. Naaldbossen, bergmeertjes, groene weiden, ravijnen en bergen zorgen voor een afwisselend landschap te midden van schilderachtige dorpen met houten huisjes. De traditionele houtarchitectuur in deze streken is heel bijzonder. In het Reuzengebergte ontspringt de rivier de Elbe waarlangs mooie steden liggen zoals Hradec Králové met zijn mooie Jugendstilgebouwen.We maken mooie tochten door de prachtige natuur en brengen een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië; Praag. Bohemen wordt vaak in één adem genoemd met het bijzondere glaswerk dat hier vandaan komt. We bezoeken één van de oudste glasfabrieken van Tsjechië. Ons uitgangspunt voor het bezoeken van al deze mooie plekken is het charmante Vrchlabí, gelegen aan de voet van het Reuzengebergte. Het plaatsje heeft een gezellig marktplein met oude vakwerkhuizen waaraan ook ons hotel is gelegen. Kortom: een bijzonder mooie, afwisselende reis waar u met heel veel plezier aan terug zult denken!

 Za
07 sep
9 dagen€729
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€779

Vrchlabi, Tsjechië

Het Reuzengebergte ligt in het noorden van Tsjechië en grenst met Polen, het is zelfs één van de grootste Nationale Parken van Europa. De bergen golven door het uitgestrekte landschap en hier en daar bevinden zich diepe en steile dalen. Een groot deel wordt bedekt door oude naaldbossen en er stromen vele beken en watervallen door het gebied, het Reuzengebergte leent zich dan ook uitstekend voor een boeiende wandelvakantie.

 Za
10 aug
9 dagen€779
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€549

Praag, Tsjechië

Tijdens deze busreis naar Praag ziet u waarom de Tsjechische hoofdstad zijn bijnaam eer aandoet. De 'Gouden Stad' heeft een prachtig historisch centrum met barokke gebouwen, sfeervolle pleinen en prachtige uitzichten over de rivier de Moldau. Bovendien bezoeken we ook nog het bijzondere natuurgebied Boheems Paradijs. De beroemdste zoon van de stad, de schrijver Franz Kafka, noemde zijn stad 'het moedertje met klauwen' en deze klauwen lieten hem niet los. Sinds de ondergang van het IJzeren Gordijn heeft de stad een grote aantrekkingskracht op toeristen en tijdens deze reis ontdekt u waarom!Natuurlijk nemen wij u mee naar het historisch centrum van de stad, daar ziet u o.a. op het Oude Stadsplein het stadhuis. De bijna 60m hoge raadhuistoren heeft sinds 1490 een astronomisch uurwerk. Elk uur trekken de twaalf apostelen voorbij, dan kraait de haan, de Turk schudt het hoofd en ten slotte slaat het uur. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad is de Karelsbrug. In 1357 gaf keizer Karl IV opdracht tot het bouwen van deze brug. Door zijn bruggentorens en beeldengalerij is het één van de mooiste bruggen van Europa. De brug is 520 m lang, overspant in 16 bogen de Moldau en verbindt zo de Oude Stad met de Kleine Zijde. Het indrukwekkendste gebouw van het burchtcomplex is ongetwijfeld de St. Vituskathedraal. Naast al het moois dat Praag te bieden heeft, laten wij u tijdens deze reis ook genieten van de mooie omgeving.

 Ma
15 jul
7 dagen€549
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€152

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
8.4 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 116 reizigers beoordelen Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Butterfly Health Spa Hotel vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€182

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
8.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Centralni Lazne Health Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€166

Misto, Tsjechië

Beoordeling
9.0 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Misto? Hotel Pytloun Wellness Hasistejn is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Pytloun Wellness Hasistejn gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een rustgevende wellness. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pytloun Wellness Hasistejn, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pytloun Wellness Hasistejn vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€240

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
9.2 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 110 reizigers beoordelen Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Nove Lazne Heath Spa Hotel vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€126

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
8.2 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Cristal Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Cristal Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristal Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristal Palace vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€152

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
8.3 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Richard is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Richard gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Richard, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Richard vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€218

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
9.1 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Hvezda Health Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Hotel Ensana Hvezda Health Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Hvezda Health Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Hvezda Health Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€170

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
8.9 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Ensana Pacifik Health Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Hotel Ensana Pacifik Health Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ensana Pacifik Health Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ensana Pacifik Health Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€884

Tsjechië

Ga met Oad mee op de unieke reis naar het mooie Praag. Tijdens deze single reis geniet u samen met andere alleengaanden van een heerlijke vakantie. Onder leiding van lokale gidsen gaan we de oude stad van Praag en het paleizencomplex van de Praagse Burcht verkennen. Zeer voordelig is het dinerpakket met unieke diners zoals in een Boheems restaurant, maar ook het diner op een boot is zeker een aanrader! Gaat u met ons mee?

 Ma
23 sep
7 dagen€884
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€184

Praag, Tsjechië

Beoordeling
8.7 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Praag? Hotel Adler is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 305 reizigers beoordelen Hotel Adler gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Adler, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Adler vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€572

Bozi Dar, Tsjechië

Beoordeling
6.6 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Bozi Dar? Hotel Praha is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7303 reizigers beoordelen Hotel Praha gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Praha, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Praha vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€356

Marianske Lazne, Tsjechië

Beoordeling
7.9 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Marianske Lazne? Hotel Excelsior is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Hotel Excelsior gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Excelsior, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Excelsior vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€584

Liberec, Tsjechië

Beoordeling
8.9 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Liberec? Hotel Pytloun Grand Imperial is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 370 reizigers beoordelen Hotel Pytloun Grand Imperial gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pytloun Grand Imperial, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pytloun Grand Imperial vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€312

Pilsen, Tsjechië

Beoordeling
8.5 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Pilsen? Hotel Park Hotel Pilsen is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 356 reizigers beoordelen Hotel Park Hotel Pilsen gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Hotel Pilsen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Hotel Pilsen vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€620

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Beoordeling
8.1 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Windsor is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Windsor gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Windsor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Windsor vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€742

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Beoordeling
8.4 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Interhotel Montana is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Interhotel Montana gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Interhotel Montana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Interhotel Montana vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€790

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Beoordeling
8.5 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Harmony is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Hotel Harmony gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Harmony, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Harmony vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€558

Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Beoordeling
7.5 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Spindleruv Mlyn? Hotel Olympie is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Hotel Olympie gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Olympie, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tsjechie? Boek jouw vakantie naar Hotel Olympie vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
1.178 Vakanties