Ontdek Londen, Oxford, Cotswolds & Kent te voet met Oad. Boeiende steden, idyllisch platteland voor €1179!

Een Unieke Wandelervaring

Ben je klaar voor een unieke wandelreis die je meeneemt door de bruisende straten van Londen, de pittoreske universiteitsstad Oxford, de idyllische Cotswolds en het charmante Kent? Oad introduceert een bijzondere reis die jou langs enkele van de mooiste plekken in Engeland leidt. Voor slechts €1179 beleef je een onvergetelijk avontuur in het teken van natuur, cultuur en geschiedenis.

Begin Je Reis in het Hart van Londen

Je avontuur begint in de wereldstad Londen. Hier wandel je langs de iconische rivier de Thames en verken je te voet de levendige metropool. Ontdek de verborgen parels van de stad en laat je meevoeren door het bruisende stadsleven.

Voel de Academische Sfeer in Oxford

In Oxford, stad van prestigieuze universiteiten, wandel je langs historische gebouwen waar eeuwen van academische excellentie door de lucht zweven. Ervaar de unieke sfeer van deze wereldberoemde educatieve hotspot.

Ontspan in de Cotswolds


Vervolgens neemt de reis je mee naar de Cotswolds, waar je kunt genieten van de rust en ruimte van het Engelse platteland. Wandel door groene weilanden en langs door hagen omzoomde akkers die het landschap een schilderachtige uitstraling geven.

Eindig met een Historische Wandeling in Kent

Je avontuur eindigt in Kent, waar je een unieke wandeling maakt bij de historische locatie van de Battle of Hastings. Hier komt de rijke geschiedenis van Engeland tot leven terwijl je de prachtige natuurlijke omgeving verkent.

Jouw Reisgenoten: Nas Meijer en Carin Rosseboom

Samen met ervaren chauffeurs Nas Meijer en Carin Rosseboom is deze wandelreis zorgvuldig samengesteld. Nas, die al jaren voor Oad rijdt en een gepassioneerd wandelaar is in zijn vrije tijd, kent Groot-Brittannië als geen ander. Ga je samen met hem op ontdekking?

Boek Nu Jouw Wandelreis

Mis deze kans niet om Engeland op een unieke manier te ervaren. Reserveer nu en stap in de voetsporen van geschiedenis, natuur en cultuur op deze prachtige wandelreis met Oad. Grijp deze kans om samen met ons de verborgen schoonheden van Engeland te ontdekken!