Vakantie Hjälteby, Zweden

Hjälteby
Vanaf€499

Hjälteby, Zweden

Het vakantiehuis ligt op het prachtige eiland Lilla Askerö, op een hoge locatie met een panoramisch uitzicht op de Askeröfjord. Een open architectuur, een moderne keuken en een grote woonkamer met een gezellige kachel wachten u binnen op. Er is een tweepersoonskamer en een driepersoonskamer met een stapelbed (onderste bed 120 cm breed). Op het grote terras voor de keuken kunt u dineren bij zonsondergang. Op een steenworp afstand zijn kliffen en een steiger aan zee. U kunt vissen vanaf steile rotsen of steigers. Tjörn wordt vaak bezocht, in Skärhamn, een oud vissersdorp, zijn het Nordiska Akvarellmuseum en een jachthaven. U kunt ook winkelen, koffie drinken en eten. Er zijn goede visrestaurants. Vanaf Rönnäng zijn er veerboothavens naar Åstol en Dyrön om te wandelen. In Pilarne zijn sporen van de ijzertijd te vinden en in de zomer zijn er ook sculpturen te zien. Op Mjörn kunt u ook de Sundsby Säteri bezoeken en koffie drinken of grondstoffen kopen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Mjörn
Vanaf€559

Hjälteby, Zweden

Dit goed onderhouden vakantiehuis is in de scheren gelegen. Het huis biedt veel ruimte buiten dat voor een gedeelte overdekt is. Lichte inrichting. Mogelijkheden om te zwemmen zijn te voet te bereiken. Het prachtige en ruime vakantiehuis heeft de beschikking over vier slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Vanuit het huis heeft u een mooi uitzicht over de bergen. U zult hier heerlijk genieten!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hjälteby
Vanaf€550

Hjälteby, Zweden

Mooi, gerenoveerd kusthuis met goede voorzieningen. 200 m van het strand (u moet langs een schapenwei) waar u kunt zwemmen en vissen. Mooi terras met open haard. Panoramisch uitzicht over de fjord. In de buurt van golfbaan en shoppingcenter. Veel recreatiemogelijkheden. 2 fietsen inclusief.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hjälteby
Vanaf€539

Hjälteby, Zweden

Charmant vakantiehuis op Mjörn, gelegen tussen Tjörn en Orust en op slechts 100 meter van het prachtige Stigfjord. Een rustige ligging in een vriendelijke omgeving met meerdere huizen en met een groot terrein voor allerlei buiten activiteiten.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren