Vakanties Van Zomerlicht.com

Penke Vergelijk 13 Vakanties van Zomerlicht.com ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Trekkersplaats
Vanaf€60

Balkbrug, Nederland

Kom lekker met je tentje staan op onze trekkersplek. Compact, maar compleet. Genoeg ruimte voor je tentje. Op het veld staat een verwarmd sanitairgebouw op het veld, dus je hoeft niet met je wc-bril de hele camping af ;). Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk het prachtige Reestdal.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Comfortplaats
Vanaf€120

Balkbrug, Nederland

Kamperen, maar dan met net iets meer comfort? Kies dan voor een van onze ruime comfortplaatsen. Voor de kinderen vind je midden op het kampeerveld een grote zandbak waar zij lekker kunnen ravotten. Laat die vakantie maar beginnen! Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.

 Ma
04 nov
5 dagen€120
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Basisplaats
Vanaf€108

Balkbrug, Nederland

Laat die vakantie maar beginnen! Plek zat voor jouw tent hier op deze ruime kampeerplaats. De plek grenst aan een kampeerveld met een grote zandbak en speeltuin voor de kinderen. Op dit veld bevindt zich een verwarmd sanitair gebouw. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Privé Sanitair Comfortplaats
Vanaf€148

Balkbrug, Nederland

Kamperen met net iets meer comfort en de luxe van je eigen badkamer, toilet en wastafel? Kies dan voor een van onze ruime Prive Sanitair plaatsen. Je vakantie bij ons is puur genieten. Voor de kinderen vind je midden op het kampeerveld een grote zandbak waar zij lekker kunnen ravotten.Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camperplaats
Vanaf€80

Balkbrug, Nederland

Ben je op pad met de camper en op zoek naar een gezellige camperplaats in Overijssel om te verblijven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De camperplaatsen zijn zeer centraal gelegen, vlakbij het zwembad. Vanaf de asfaltweg kun je de camper eenvoudig parkeren. Daarnaast is het sanitair gebouw vlakbij, dus je hoeft niet met je toiletrol de hele camping over ;). Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.

 Ma
04 nov
5 dagen€80
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Moderne 6 persoons Chalet
Vanaf€368

Balkbrug, Nederland

Lekker even eruit met z'n zessen? Dat kan in onze moderne chalets. In de chalets zijn drie slaapkamers, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. Op je eigen terras, onder de overdekte luifel, kun je genieten van lange zomeravonden. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.-Je bent vrij om je eigen bedlinnen mee te nemen of bij ons een setje af te nemen. Als je dit al bij de boeking aanvinkt, dan zorgen we dat alles voor je klaarligt.

 Ma
18 dec
5 dagen€368
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Brandweerwagen
Vanaf€227

Balkbrug, Nederland

Op zoek naar een unieke ervaring? Kom slapen in onze old school brandweerwagen die we hebben omgetoverd tot een knus plekje om te overnachten. De accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen. In de brandweerwagen vind je een bed voor 2 volwassenen en in de naastgelegen caravan een bed voor 2 personen / kinderen. Let op: bedden en matrassen in de brandweerwagen zijn 1.90 meter lang. Bedlinnen is optioneel bij te boeken.De accommodatie beschikt verder over een kleine keuken met kookplaat, koelkast, waterkoker, filter koffiezetapparaat, kookgerei en bestek. Voor de douche en toilet kunnen jullie gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw van de camping. Buiten hebben jullie verder nog de beschikking over een overdekt terras met buitenmeubilair. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.

 Ma
01 apr
5 dagen€227
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 8 persoons Chalet
Vanaf€408

Balkbrug, Nederland

Net die extra luxe tijdens je vakantie? Dat vind je in onze luxe chalets. In de chalets zijn vier slaapkamers, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. Op je eigen terras, onder de overdekte luifel, kun je genieten van lange zomeravonden. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.- Je bent vrij om je eigen bedlinnen mee te nemen of bij ons een setje af te nemen. Als je dit al bij de boeking aanvinkt, dan zorgen we dat alles voor je klaarligt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Schrijvershut
Vanaf€114

Balkbrug, Nederland

Een vakantie waarbij je van alle gemakken bent voorzien maar toch ook het echte kampeergevoel beleeft? Dat doe je in deze schrijvershut! De Schrijvershut is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er zijn gescheiden ruimtes met 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed. Maak eten klaar in de keuken, uitgerust met koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en andere benodigdheden. Zit gezellig in de knusse hut met eettafel, of plof neer op de comfortabele bank. Naast de trekkershut vind je privé sanitair, extra luxe dus! Ook is er een zitplek buiten, of ga achter de schrijverstafel zitten, en wie weet is deze vakantie het begin van een nieuw verhaal. De accommodatie is verder ruim en rustig gelegen aan de rand van een kampeerveld. En voor de kinderen? Die hoeven zich dus geen moment te vervelen! Dichtbij vind je een grote zandbak met een speeltoestel. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving. Je bent vrij om je eigen bedlinnen mee te nemen of bij ons een setje af te nemen. Als je dit al bij de boeking aanvinkt, dan zorgen we dat alles voor je klaarligt.

 Vr
29 dec
3 dagen€114
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Mongoolse Yurt
Vanaf€388

Balkbrug, Nederland

Altijd al naar de sterren willen kijken vanuit je bed? Dat kan in onze Mongoolse Yurt! Loop door het bos (100 m van je voordeur), warm jezelf op bij de houtkachel, kijk naar de sterren en slaap op een bekroond matras.Deze gloednieuwe yurt is uitgerust met een kingsize bed en twee eenpersoonsbedden, een houtkachel, minikeuken, koelkast, waterkoker, eigen badkamer en een eigen picknicktafel in de buitenlucht. De yurt staat op een nieuw veld van onze camping met faciliteiten zoals een speeltuin en moestuin. Vlakbij kan je gratis parkeren. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Mongoolse Panorama Yurt
Vanaf€388

Balkbrug, Nederland

Altijd al naar de sterren willen kijken vanuit je bed? Dat kan in onze Panorama Yurt! Loop door het bos (100 m van je voordeur), warm jezelf op bij de houtkachel, kijk naar de sterren en slaap op een bekroond matras.Deze gloednieuwe yurt is uitgerust met een kingsize bed en twee eenpersoonsbedden, een houtkachel, minikeuken, koelkast, waterkoker, percolator, eigen badkamer en een eigen picknicktafel in de buitenlucht. De yurt staat op een nieuw veld van onze camping met faciliteiten zoals een speeltuin en moestuin. Vlakbij kan je gratis parkeren. Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Safaritent
Vanaf€402

Balkbrug, Nederland

Op safari bij Zomerlicht! Deze glamping tent is geschikt voor maximaal 6 personen, met 1 kingsize bed en 4 stapelbedden. De accommodatie beschikt verder over een keuken met kookplaat, koelkast, waterkoker, filter koffiezetapparaat, kookgerei en bestek. Naast de tent staat een privé sanitair voor jullie. Buiten relax je op de loungebank, speel je een spelletje aan de picknicktafel of bereid je een zomerse maaltijd op de mobiele buitenkeuken. Dit ondereen ruime luifel.Bij Zomerlicht is genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend, feestdagen en vakantie is er een programma met (kinder)yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, speurtochten en kampvuur. Daarnaast kan je genieten van het buitenzwembad (in de zomermaanden), onze survivalbaan Reestdal Outdoor en natuurlijk de bosrijke omgeving. Je bent vrij om je eigen bedlinnen mee te nemen of bij ons een setje af te nemen. Als je dit al bij de boeking aanvinkt, dan zorgen we dat alles voor je klaarligt.

 Ma
01 apr
5 dagen€402
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
13 Vakanties