Vakanties Van YourWay2GO.nl

Penke Vergelijk 956 Vakanties van YourWay2GO.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!

956 vakanties

Huidig filter


  • YourWay2GO.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Agra, thuis van de Taj Mahal
Vanaf€21

Agra, de stad van de Taj Mahal.De Taj is een mausoleum, opgericht door Shaj Jahan uit liefde voor zijn vrouw Mumtaz. Elke Indiër moet hier minstens één keer in zijn leven geweest zijn en dat zal je merken aan de vele families die er een gezellig dagje uit van maken en massaal poseren voor de Taj.Ook wij werden veelvuldig door de Indiërs op de foto gezet. Ondanks de drukte hangt er een zeer serene sfeer. Het mausoleum is opgetrokken uit marmer wat ingelegd is met duizenden halfedelstenen. Neem plaats op één van de bankjes aan de Yamuna-rivier om van hieruit de Taj te bewonderen en in je hart te sluiten.Als stad heeft Agra voor toeristen niet veel te bieden, de Taj Mahal is immers de enige reden waarom je deze stad bezoekt.NBDe Taj Mahal is gesloten op vrijdag. Wil je het mausoleum in, dan dien je een extra toegangskaartje te kopen (INR 200 pp) naast het reguliere entreebewijs (INR 1100) voor het betreden van het terrein van de Taj Mahal. Entreeprijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Lente in Kunming.
Vanaf€40

Kunming is de hoofdstad van de provincie Yunnan, de meest zuidelijke provincie van China. Door het heerlijke klimaat in de stad is het zeker geen straf om hier een nachtje te verblijven.In Kunming lijkt het altijd lente te zijn. Het is er het gehele jaar door tussen de 16 en 27 graden. Heerlijk toch? Een aanrader is een bezoek aan het bekende Stenen Woud met haar bijzondere karstsculpturen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
956 Vakanties