Vakanties Van Waterrijkoesterdam.nl

26 vakanties

Huidig filter


  • Waterrijkoesterdam.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Villa Oesterdam Wellness | 16 personen
Vanaf€2.012

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam Wellness 16 heeft een woonoppervlakte van200m2 en bestaat uit drie woonlagen. Op de begane grond is het woongedeelte metsmarttelevisie en open haard waar u heerlijk samen kunt genietenvan de vakantie. Er is een open keuken die van alle gemakken is voorzien vooreen groot gezelschap met onder andere een combimagnetron, twee vaatwassers,oven, filterkoffiezetapparaat, Nespresso apparaat en twee koelkasten. In de halbevindt zich een apart toilet. De villa heeft in het souterrain vier slaapkamers, een apart toilet en tweeruime badkamers met onder andere een sunshower, sauna en een bruisbad. Maakgebruik van de verschillende wellness faciliteiten voor de ideale ontspanningen u krijgt het gevoel dat u hier voor altijd zou willen blijven.Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, twee badkamers en eenapart toilet. Alle slaapkamers beschikken over een televisie. Door de verschillende woonlagen krijgt u het gevoel van rust en heeft u tocheen stukje privacy, ondanks het feit dat u met een grote groep in deze villaverblijft. Heeft u al in gedachten met welk deel van uw familie of met welkevriendengroep u hier graag zou willen verblijven? Villa Oesterdam Wellness 16 beschikt over een ruime tuin met open terrasmet meubilair waar u met het hele gezelschap kunt genieten van het mooie weeren de rustige en natuurlijke omgeving. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 6 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Wellness 16 is striktrookvrij en het is mogelijk om een aantal kinderbedjes te plaatsen. Een liggingdirect aan het water is bij dit type villa niet mogelijk. In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam | 8 personen
Vanaf€850

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam 8 heeft een ruime woonkamer met open keuken, welke voorzienis van alle comfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en combimagnetron. Opde begane grond bevindt zich een slaapkamer, badkamer en apart toilet. Op debovenverdieping bevindt zich, naast drie slaapkamers, nog een badkamer. Alleslaapkamers beschikken over comfortabele eenpersoonsbedden waarmee een goedenachtrust verzekerd is. Vanuit de woning loopt u het (gedeeltelijk overdekte) terrasop om in de ruime tuin te genieten van de rustige omgeving op een zomerseavond. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 8 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Open haardSfeerhaardLigging aan het waterVolledig omheinde tuin Loungeset in de tuinWellnessfaciliteiten in de villa (sauna, sunshower en bruisbad)Huisdieren (hond) toegestaan In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan degetoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam | 6 personen
Vanaf€735

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam 6 biedt u een open woonruimte met keuken, voorzien van allecomfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en combimagnetron. Er zijn 3slaapkamers waarvan één op de begane grond die alle beschikken overcomfortabele eenpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers, waarvan één op debegane grond waar zich ook nog een apart toilet bevindt. Om uw verblijfhelemaal compleet te maken loopt u vanuit de woning het (gedeeltelijkoverdekte) terras op om in de ruime tuin te genieten van de rustige omgeving opeen zomerse avond.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 6 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Open haardSfeerhaardLigging aan het waterVolledig omheinde tuin Loungeset in de tuinHuisdieren (hond) toegestaan In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam | 2+2 personen
Vanaf€554

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam 2+2bestaat uit een begane grond en een ruime slaapvide welke met een trap vanuitde woonruimte te bereiken is. Op de begane grond bevindt zich de entree, debadkamer en een apart toilet. De open woonruimte is voorzien van een fijnekeuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, vaatwasser en koelkast metvriesvak. Uitgerust wakker worden doet u op één van de twee slaapkamers, waarvan éénop de begane grond, die beide voorzien zijn van twee éénpersoonsbedden. Zowelbinnen als buiten (bereikbaar via openslaande deuren) bevindt zich een tafelmet stoelen voor 4 personen waar u gezamenlijk kunt genieten van uw ontbijt, lunch en/of diner.Uw villa isvan alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 1 auto bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 2+2 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Open haardSfeerhaardLigging aan het waterVolledig omheinde tuin Huisdieren (hond) toegestaanInverband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan degetoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Comfort | 4 personen
Vanaf€721

Tholen, Nederland

Deze villa (eerder bekend als Boon 4) is geschikt voor vier personen en is ideaalvoor een gezin of twee stellen die willen genieten van een vakantie in Zeeland.De villa is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan deverschillende elementen goed terug te zien. De ruime woonkamer met open keukenis van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers, vanbeiden één op de begane grond en één op de eerste verdieping. U kunt ook buitenoptimaal genieten van de mooie omgeving want de villa is aan het water gelegen.Deze villa heeft alles om uw verblijf compleet te maken en hiermee bent uverzekerd van een ontspannen vakantie.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 4 is strikt rookvrijen het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Comfort | 6 personen
Vanaf€766

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam Comfort 6 (eerder bekend als Boon 6) is ontworpen door deberoemde architect Piet Boon en dat is aan de verschillende elementen goedterug te zien. Op de begane grond vande villa bevindt zich de entree, een apart toilet en een ruime slaapkamer metbadkamer ensuite. Op de eerste verdieping vindt u de andere 2 slaapkamers eneen badkamer met ligbad wat deze villa een geschikte optie maakt voor eenvakantie met vrienden of familie. De keuken is uitgerust met alle mogelijkecomfort en 's avonds kunt u heerlijk genieten van het uitzicht overhet water op het overdekte terras bij de buiten haard ondereen genot van een drankje. De villa is ruim opgezet waardoor u op eenontspannen manier van uw vakantie kunt genieten. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 6 is striktrookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Open haardSfeerhaardSaunaVolledig omheinde tuin Huisdieren (hond) toegestaan In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Deluxe | 6 personen
Vanaf€798

Tholen, Nederland

Deze villa heeft drie slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben,waarmee deze villa uitermate geschikt is voor een vakantie met vrienden offamilie zonder in te moeten leveren op uw privacy. Eén slaapkamer bevindt zichop de begane grond en de twee andere slaapkamers op de eerste verdieping,allemaal met comfortabele eenpersoonsbedden. De open keuken is voorzien van hetgebruikelijke comfort zoals vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat, waarmeehet gevoel van ontspanning direct bij u zal worden opgeroepen.'s Avonds kunt u met een drankje in uw hand het uitzicht overhet water beleven op het overdekte terras of in de ruimte tuin. Het geheelmaakt de Villa Oesterdam Deluxe 6 de juiste keuze om eindeloos te genieten enecht te ontspannen. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Deluxe 6 is striktrookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam | 12 personen
Vanaf€1.337

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam 12 is enorm ruim opgezet en daarmee uitermate geschikt voorgrote en/of meerdere families. Er zijn zes slaapkamers, waarvan twee op debegane grond met comfortabele eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer op debegane grond en een badkamer op de eerste verdieping. Verder heeft de villa eengezellige woonruimte met open keuken, waar ook voldoende ruimte is om met zijnallen te eten. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser,Nespresso apparaat, filterkoffiezetapparaat en combimagnetron. Aan de woningzit een ruime tuin met open terras met meubilair, zodat u ook buiten met hethele gezelschap eindeloos kunt genieten van een uniek verblijf midden in NationaalPark Oosterschelde. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 12 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om een aantal kinderbedjes te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Open haardSfeerhaardBuitenhaardVolledig omheinde tuin Huisdieren (hond) toegestaanEen ligging direct aan het water is bij dit type villa niet mogelijk. In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam | 10 personen
Vanaf€1.100

Tholen, Nederland

In Villa Oesterdam 10 bevinden zich vijf ruime slaapkamers, één op de beganegrond en vier op de bovenverdieping, allemaal met comfortabeleeenpersoonsbedden. Ook vindt u drie badkamers, waarvan één badkamer een ligbadheeft. De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken, welke voorzien isvan alle comfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en combimagnetron. Vanuithet woongedeelte heeft u goed zicht op het water en kunt u heerlijk ontspannenbij de sfeerhaard met een drankje.De villa ligt aan de waterzijde met een prachtig uitzicht over het Zoommeer.Vanuit de ruime tuin met open terras kunt u direct via de steiger met zwemtrap hetwater in duiken. Dit maakt Villa Oesterdam 10 de ideale villa voor rustzoekersen waterliefhebbers. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 10 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om maximaal 2 kinderbedjes te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.SaunaHuisdieren (hond) toegestaan In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Comfort | 8 personen
Vanaf€896

Tholen, Nederland

Villa Oesterdam Comfort 8 (eerder bekend als Boon 8) is ontworpen door deberoemde architect Piet Boon en dat is aan de verschillende elementen goedterug te zien. De villa is voorzien van alle luxe en moderne comfort. De ruimewoonkamer vormt het hart van de villa en ligt naast de volledig uitgeruste openkeuken met vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat. Op de begane grond is een slaapkamer met ensuite badkamer en een aparttoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de andere drie slaapkamers en nogeen badkamer. De villa heeft een zeer fraai terras met geweldig uitzicht en alshet wat frisser wordt zal de buitenhaard u nog steeds van voldoende warmtekunnen voorzien. Vanaf het terras heeft u direct toegang tot uw eigenaanlegsteiger.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 8 is striktrookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.SfeerhaardZonneligbedden in de tuin In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Comfort Extra | 8 personen
Vanaf€896

Tholen, Nederland

De serene sfeer, de stijlvolle inrichting en de luxe meubels maken de VillaOesterdam Comfort Extra 8 de ideale vakantiebestemming. Er zijn vierslaapkamers, waarvan één op de begane grond met een badkamer ensuite. Dezevilla beschikt over een extra grote woonkamer en een open leef keuken met allecomfort zoals een vaatwasser, combimagnetron en een Nespresso apparaat. Op de eerste verdieping zijn nog twee extra badkamers en twee apartetoiletten. De woning is van origine een 12 persoons-woning van 153m2, diegeschikt is gemaakt voor 8 personen en biedt daardoor extra veel ruimte metveel licht inval en een natuurlijke sfeer, verdeeld over twee verdiepingen.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort Extra 8 is striktrookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.SfeerhaardLigging aan het waterVolledig omheinde tuin Wellnessfaciliteiten in de villaLoungeset De getoonde foto's geven een indruk van dit type woningen de inrichting kan per accommodatie verschillen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Wellness | 10 personen
Vanaf€1.070

Tholen, Nederland

De villa beschikt over een ruime woonkamer en een moderne keuken die vanalle comfort is voorzien met een combimagnetron, Nespresso apparaat envaatwasser. Met vijf slaapkamers en drie badkamers is er voldoende comfort voortien personen. Ook de ruime tuin met open terras is ingericht voor een groot gezelschap.De wellness faciliteiten in de villa, zoals een sunshower, sauna en bruisbadzorgen ervoor dat uw dromen werkelijkheid worden en u het ultieme gevoel vantotale ontspanning kunt ervaren. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Wellness 10 is striktrookvrij en het is mogelijk om maximaal 2 kinderbedjes te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Ligging aan het waterVolledig omheinde tuin TrampolineLoungeset in de tuinHuisdieren (hond) toegestaanIn verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam | 4 personen
Vanaf€634

Tholen, Nederland

Deze luxe en sfeervol ingerichte villa heeft een ruime woonkamer met openkeuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, combimagnetron, vaatwasseren koelkast met vriesvak. De villa biedt extra veel ruimte met veel lichtinvalzodat u vrienden en familie comfortabel kunt ontvangen. In de woonkamer zorgteen knusse sfeerhaard voor gezelligheid. Deze villa heeft twee ruimeslaapkamers op de eerste verdieping, die beide voorzien zijn van tweeéénpersoonsbedden. Hier bevindt zich ook een ruime badkamer voorzien van eendouchecabine, wasbak en toilet. Er is een apart toilet op de begane grond. Aldeze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat u kunt genieten van een zorgeloos enluxe verblijf.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 4 is strikt rookvrij en het ismogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Ligging aan het waterHuisdieren (hond) toegestaan In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Wellness | 6 personen
Vanaf€784

Tholen, Nederland

De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken inclusiefalle comfort zoals een vaatwasser, Nespresso apparaat en koelkast met vriesvak.Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer, één badkamer en een aparttoilet. Op de verdieping zijn de beide andere slaapkamers en is er nog een tweedebadkamer. Naast de wellness faciliteiten heeft de Villa Oesterdam Wellness 6 eenheerlijk terras en ruime tuin, waar u kunt genieten van de rustige omgeving diehet resort u te bieden heeft.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Wellness 6 is striktrookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Open haardSfeerhaardLoungeset in de tuinVolledig omheinde tuin Sunshower In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite | 2 personen
Vanaf€324

Tholen, Nederland

Oesterdam Suite2 is een comfortabele en ruime (35m2) suite, gelegen op de hoogste verdieping met een Frans balkon. U heeft fraaie vergezichten over de Oosterschelde en door deligging aan het uiteinde van de vleugel kunt u hier in alle rust van genieten. Hethoge plafond en de zonnige ligging van deze suite geven u een heerlijk enruimtelijk gevoel wat samen met de luxe van Oesterdam ongetwijfeld eenmeerwaarde zal zijn om het ultieme vakantiegevoel bij u op te roepen. De suite heefteen kingsize bed, comfortabele stoelen, apart toilet en een luxe badkamer met regendoucheen ligbad. Alle denkbare luxe is in de suite aanwezig. Ons restaurantis de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime loungeterras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooieplek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u dehectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledig ontspannen. Deze suite ispuur genieten voor de vakantieganger en de zakelijke reiziger die van kwaliteiten luxe houdt. Ziet u uzelf in deze suite al genieten van een mooiezonsondergang? Wees er dan snel bij om te reserveren; een betereprijs-kwaliteit verhouding krijgt u nergens! BelangrijkHet gehele centrumgebouw inclusief restaurant,terras en hotel is strikt rook- en huisdiervrij.De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkelrecht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Royal | 4 personen
Vanaf€584

Tholen, Nederland

Oesterdam SuiteRoyal 4 is een zeer ruime (70m2) tweekamer suite met een Frans balkon. Vanuit de suite heeft u zicht op het Zoommeer envergezicht op de Oosterschelde. U zult verbaasd staan over het comfort en destijlvolle inrichting, wat direct het ultieme vakantiegevoel zal oproepen. Wiewil zich nu niet voor een aantal dagen in complete luxe dompelen? Deze suitemaakt het mogelijk; het is niet zozeer de vraag wanneer u wilt komen maar wie uals eerst mee moet nemen om dit te beleven. De suite heefteen extra lang kingsize bed, apart toilet en een ruime badkamer met regendoucheen ligbad. Er is een hoge eettafel met comfortabele krukken en alle denkbareluxe is aanwezig. De suite heefteen extra afgesloten slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ons restaurantis de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime loungeterras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooieplek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u dehectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledigontspannen. Deze suite ispuur genieten voor een gezin met kinderen of voor een kleine vriendengroep dievan kwaliteit en luxe houden. Weet u al met wie u deze kamer graag zou willendelen? Wacht niet te lang met boeken, want er is slechts 1 suite van dit unieketype beschikbaar! BelangrijkHet gehele centrumgebouw inclusief restaurant, terras enhotel is strikt rook- en huisdiervrij. De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Royal | 2 personen
Vanaf€444

Tholen, Nederland

Oesterdam SuiteRoyal 2 is een comfortabele en zeer ruime (54m2) suite, gelegen op de 2everdieping met een Frans balkon. De suite ligt aan het uiteinde van de gang en biedt daarmee allerust en privacy die u nodig heeft. De grote raampartijen geven de kamer enormveel lichtinval en vanuit uw bed of het zitgedeelte kunt u genieten van eenadembenemend uitzicht over het water. De suite heefteen extra groot kingsize bed, apart toilet en een ruime badkamer met regendoucheen extra ruim bruisbad. Alle denkbare luxe is in de suite aanwezig. Ons restaurantis de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime loungeterras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooieplek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u dehectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledigontspannen. Deze suite ispuur genieten voor u als vakantieganger en is door de ruimte en het uitzichtons paradepaardje en daarmee zeer geschikt om als bruidssuite te boeken. Heeftu al iemand in gedachten die u met deze ultieme belevenis wilt gaan verrassen? BelangrijkHet gehele centrumgebouw inclusief restaurant, terras enhotel is strikt rook- en huisdiervrij.De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Deluxe | 2 personen
Vanaf€363

Tholen, Nederland

Oesterdam SuiteDeluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met een Frans balkonen vanuit alle suitesheeft u een mooi uitzicht over het water. De inrichting is bijzonder stijlvolen zal u ongetwijfeld het gevoel geven er even helemaal uit te zijn. Ziet uuzelf al zitten in deze suite met een kopje koffie of thee terwijl u geniet vanhet ontwaken van de dag en de rust op het water? De suite heefteen kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Alle denkbare luxe is inde suite aanwezig. Ons restaurantis de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime loungeterras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooieplek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u dehectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledigontspannen. Deze suite ispuur genieten voor de vakantieganger en de zakelijke reiziger die van kwaliteiten luxe houdt. Het is hier genieten in hoofdletters; kunt u al beslissen metwie u dit zou willen beleven of houdt u al dit moois liever voor uzelf? BelangrijkHet gehele centrumgebouwinclusief restaurant, terras en hotel is strikt rook- en huisdiervrij.De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkelrecht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Deluxe | 4 personen
Vanaf€504

Tholen, Nederland

Oesterdam SuiteDeluxe 4 is een comfortabele en ruime (49-59m2) tweekamer suite met een Frans balkon waar hetheerlijk vertoeven is met uw gezinsleden of met een vriendengroep. U kunt indeze suite heerlijk ontspannen op de comfortabele banken en bedenken wat u diedag wilt gaan doen terwijl u genietend kijkt naar de activiteiten op het water.Deze suiteheeft een kingsize bed, apart toilet en een ruime badkamer met regendouche enligbad. Er is een hoge eettafel met comfortabele krukken en alle denkbare luxeis aanwezig. De suite heeft eenextra afgesloten slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ons restaurantis de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime loungeterras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooieplek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u dehectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledigontspannen. Deze suite ispuur genieten voor de vakantieganger en de zakelijke reiziger die van kwaliteiten luxe houdt. Vindt u het ook zo moeilijk om te beslissen wie u als eerste meewilt nemen om te komen genieten van alle luxe en comfort op deze locatie in hetNationaal Park Oosterschelde? BelangrijkHet gehele centrumgebouw inclusief restaurant, terras enhotel is strikt rook- en huisdiervrij. De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Oesterdam Deluxe | 8 personen
Vanaf€896

Tholen, Nederland

De villa heeft vier slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben, waarmeedeze villa uitermate geschikt is voor een vakantie met vrienden of familiezonder in te moeten leveren op uw privacy. Eén slaapkamer bevindt zich op debegane grond en de drie andere slaapkamers op de eerste verdieping, allemaalmet comfortabele eenpersoonsbedden. Vanuit de ruime lichte woonruimte en open keuken die volledig is uitgerust methet gebruikelijke comfort zoals vaatwasser, combimagnetron en Nespressoapparaat loopt u zo het terras op, waarmee het gevoel van ontspanning directbij u zal worden opgeroepen. Neemt u plaats aan de grote eettafel op hetoverdekt terras of op één van de ligbedden en kom helemaal tot rust. VillaOesterdam Deluxe 8 is een prima optie om eindeloos te genieten en echt teontspannen midden in Nationaal Park OosterscheldeUw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Deluxe 8 is striktrookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Resort Waterrijk Oesterdam

Tholen, Nederland

Deze villa (eerder bekend als Boon 4) is geschikt voor vier personen en is ideaalvoor een gezin of twee stellen die willen genieten van een vakantie in Zeeland.De villa is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan deverschillende elementen goed terug te zien. De ruime woonkamer met open keukenis van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers, vanbeiden één op de begane grond en één op de eerste verdieping. U kunt ook buitenoptimaal genieten van de mooie omgeving want de villa is aan het water gelegen.Deze villa heeft alles om uw verblijf compleet te maken en hiermee bent uverzekerd van een ontspannen vakantie.Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 4 is strikt rookvrijen het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Deluxe | 2 personen
Vanaf€363

Tholen, Nederland

Oesterdam SuiteDeluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met een Frans balkonen vanuit alle suitesheeft u een mooi uitzicht over het water. De inrichting is bijzonder stijlvolen zal u ongetwijfeld het gevoel geven er even helemaal uit te zijn. Ziet uuzelf al zitten in deze suite met een kopje koffie of thee terwijl u geniet vanhet ontwaken van de dag en de rust op het water? De suite heefteen kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Alle denkbare luxe is inde suite aanwezig. Ons restaurantis de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime loungeterras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooieplek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u dehectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledigontspannen. Deze suite ispuur genieten voor de vakantieganger en de zakelijke reiziger die van kwaliteiten luxe houdt. Het is hier genieten in hoofdletters; kunt u al beslissen metwie u dit zou willen beleven of houdt u al dit moois liever voor uzelf? BelangrijkHet gehele centrumgebouwinclusief restaurant, terras en hotel is strikt rook- en huisdiervrij.De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkelrecht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Resort Waterrijk Oesterdam

Tholen, Nederland

In Villa Oesterdam 10 bevinden zich vijf ruime slaapkamers, één op de beganegrond en vier op de bovenverdieping, allemaal met comfortabeleeenpersoonsbedden. Ook vindt u drie badkamers, waarvan één badkamer een ligbadheeft. De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken, welke voorzien isvan alle comfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en combimagnetron. Vanuithet woongedeelte heeft u goed zicht op het water en kunt u heerlijk ontspannenbij de sfeerhaard met een drankje.De villa ligt aan de waterzijde met een prachtig uitzicht over het Zoommeer.Vanuit de ruime tuin met open terras kunt u direct via de steiger met zwemtrap hetwater in duiken. Dit maakt Villa Oesterdam 10 de ideale villa voor rustzoekersen waterliefhebbers. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 10 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om maximaal 2 kinderbedjes te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.SaunaHuisdieren (hond) toegestaan In verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Resort Waterrijk Oesterdam

Tholen, Nederland

De villa beschikt over een ruime woonkamer en een moderne keuken die vanalle comfort is voorzien met een combimagnetron, Nespresso apparaat envaatwasser. Met vijf slaapkamers en drie badkamers is er voldoende comfort voortien personen. Ook de ruime tuin met open terras is ingericht voor een groot gezelschap.De wellness faciliteiten in de villa, zoals een sunshower, sauna en bruisbadzorgen ervoor dat uw dromen werkelijkheid worden en u het ultieme gevoel vantotale ontspanning kunt ervaren. Uw villa is vanalle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Wellness 10 is striktrookvrij en het is mogelijk om maximaal 2 kinderbedjes te plaatsen. Op aanvraagEen aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.Ligging aan het waterVolledig omheinde tuin TrampolineLoungeset in de tuinHuisdieren (hond) toegestaanIn verband met mogelijke verschillen in de inrichtingper villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
26 Vakanties