Vakanties Van Waterrijkoesterdam.nl

21 vakanties

Huidig filter


  • Waterrijkoesterdam.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Oosterschelde Villa | 8 personen
Vanaf€956

Tholen, Nederland

Vanuit de ruime lichte leefruimte met volledig uitgerustekeuken en woonkamer loopt u zo het terras op. Neem plaats aan de grote eettafelop de veranda of op één van de lichtbedden en kom helemaal tot rust midden innationaal park Oosterschelde.Binnen bieden de vier ensuite slaapkamers, waarvan één opde begane grond, optimaal comfort aan 8 gasten. Kom bijeen aan de groteeettafel voor een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner of maak een wandeling inde prachtige omgeving van het park.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oesterdam Villa | 10 personen
Vanaf€1.100

Tholen, Nederland

De Oesterdam 10 is een ideale woning voor een heerlijkevakantie. De woning ligt aan de waterzijde met een prachtig uitzicht over hetZoommeer. U kunt direct via de steiger het water in duiken. In de woningbevinden zich vijf ruime slaapkamers, één op de begaande grond en vier op debovenverdieping. Naast de ruime slaapkamers beschikt de woning ook over driebadkamers, waarvan één badkamer een ligbad heeft. 's Avonds kunt u heerlijk ontspannenop de bank zitten bij de sfeerhaard met een glas bubbels.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oesterdam Villa | 6 personen
Vanaf€735

Tholen, Nederland

De Oesterdam 6 woning biedt u een open woonruimte metkeuken inclusief vaatwasser, Nespresso apparaat en combimagnetron voor eencompleet verblijf. Alle 3 de slaapkamers hebben comfortabele éénpersoonsbedden en erzijn twee badkamers. Om uw verblijf helemaal compleet te maken loopt u buitenhet terras op om te genieten van de rustige omgeving op een zomerse avond.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oesterdam Villa | 8 personen
Vanaf€850

Tholen, Nederland

Geniet van uw vakantie in de Oesterdam 8 villa met eenruime woonkamer met open keuken bij de sfeerhaard of open haard, waar uheerlijk kunt genieten van rust en stilte. Op de begane grond bevindt zich eenslaapkamer en badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich, naast 3slaapkamers, ook een badkamer. In deze villa kunt u heerlijk totontspanning komen en genieten van een welverdiende vakantie.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oesterdam Villa | 12 personen
Vanaf€1.337

Tholen, Nederland

De villa biedtruimte voor 12 personen en is daarom uitermate geschikt voor grote en/ofmeerdere families. Er zijn zes slaapkamers, waarvan twee op de begane grond.Ook is er een badkamer op de begane grond en een badkamer op de eerste verdieping.Verder heeft het huis een gezellige woonruimte met open keuken, waar ook ruimteis om met zijn allen te eten. Aan de woning ziteen fijne ruime tuin met meubilair, zodat u ook buiten kunt genieten van een heerlijk verblijf.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi enparkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wellness Villa | 10 personen
Vanaf€1.149

Tholen, Nederland

De OesterdamWellness 10 is een unieke, vrijstaande vakantievilla met een ruime woonkamer,moderne keuken met Nespresso apparaat en vaatwasser. Met vijf slaapkamers is ergenoeg comfort voor 10 personen. Ook de ruime tuin is ingericht voor een grootgezelschap. De wellness faciliteiten in de woning, zoals een sunshower,sauna en bruisbad zorgen ervoordat uw ontspannen droomvakantie werkelijkheid wordt.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifien parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Royal | 4 personen
Vanaf€584

Tholen, Nederland

Oesterdam Suite Royal 4 is een comfortabele en zeer ruime (70m2) tweekamer suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Alledenkbare luxe is in de kamer aanwezig. Indelin Kamer met extra lang tweepersoonsbed. Eettafel met stoelen inde grote kamer. Extra afgesloten slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor alleculinaire verrassingen en van onze Wellness (minimumleeftijd 18 jaar) kunt u onbeperkt gebruik maken envolledig tot rust komen. Deze kamer is puur genieten voor de vakantieganger die vankwaliteit en luxe houdt en heeft een schitterend uitzicht.  De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Deluxe | 2 personen
Vanaf€364

Tholen, Nederland

Oesterdam Suite Deluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Alledenkbare luxe is in de kamer aanwezig. Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor alleculinaire verrassingen en van onze Wellness (minimumleeftijd 18 jaar) kunt u onbeperkt gebruik maken envolledig tot rust komen. Deze kamer is puur genieten voor de vakantieganger en dezakelijke reiziger die van kwaliteit en luxe houdt. De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkelrecht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oosterschelde villa | 6 personen
Vanaf€798

Tholen, Nederland

Deze villa is met drie slaapkamers met iedere kamer een eigen badkamer, waarvan één op de begane grond, een geschikte optie voor een vakantie met vrienden of familie. Kom helemaal tot ontspanning tijdens u verblijf in een Oosterschelde 6 villa's. 's Avonds kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over het water op het overdekte terras onder een genot van een glaasje bubbels. Waardoor u helemaal ontspannen van u vakantie kunt genieten.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oesterdam Villa | 4 personen
Vanaf€586

Tholen, Nederland

Deze luxe en sfeervol ingerichte villa heeft een ruime woonkamer met open keuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De villa biedt extra veel ruimte met veel lichtinval zodat u vrienden en familie comfortabel kunt ontvangen. In de woonkamer zorgt een knusse sfeerhaard voor gezelligheid. Deze villa heeft twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, die beide voorzien zijn van twee éénpersoonsbedden. Hier bevindt zich ook een ruime badkamer voorzien van een douchecabine, wasbak en toilet. Er is een apart toilet op de begane grond. Al deze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat u kunt genieten van een zorgeloos en luxe verblijf.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen in deze zeer ruime woning. In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Lounge Villa | 4 personen
Vanaf€550

Tholen, Nederland

Wordt uitgerust wakker op één van de twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond, die beide voorzienzijn van twee éénpersoonsbedden. De open woonruimte is voorzien van een fijnekeuken met luxe apparatuur zoals een Nespressoapparaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Op de begane grond vindt u ookde badkamer een apart toilet. Zowel binnen als buiten bevindt zich een tafel metstoelen voor 4 personen waar u gezamenlijk kunt genieten van uw ontbijt, lunch en/of diner.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheden bijde woning. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakketen een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kuntontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Deluxe | 4 personen
Vanaf€504

Tholen, Nederland

Oesterdam Suite Deluxe 4 is een comfortabele en ruime (49-59m2) tweekamer suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Alledenkbare luxe is in de kamer aanwezig. Indelin Kamer met extra lang tweepersoonsbed. Eettafel met stoelen inde grote kamer. Extra afgesloten slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor alleculinaire verrassingen en van onze Wellness (minimumleeftijd 18 jaar) kunt u onbeperkt gebruik maken envolledig tot rust komen.Deze kamer is puur genieten voor de vakantieganger die vankwaliteit en luxe houdt.De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Boon Villa | 4 personen
Vanaf€662

Tholen, Nederland

Deze woning is ideaal voor een gezin of twee stellen diewillen genieten van een vakantie in Zeeland. De Boon woning voor vier personenis ontworpen door de beroemde architect Piet Boon. Hier zijn verschillendeelementen goed van terug te zien. De ruime woonkamer met open keuken is vanalle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers, één op de begane grond en éénop de eerste verdieping. Tevens zijn er twee badkamers, waarvan één beneden enéén boven.U kunt ook buiten genieten van de mooie omgeving en aanhet water gelegen. Met deze faciliteiten is uw verblijf compleet en bent uverzekerd van een ontspannen vakantie.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wellness Villa | 16 personen
Vanaf€2.012

Tholen, Nederland

De Oesterdam Wellness 16 biedt comfortabel plaats aan 16personen. In de ruime woonkamer met smarttelevisie is het heerlijk samengenieten van de vakantie. Maak gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten voor de ideale ontspanning. De woning heeft een ruime kelder met 4slaapkamers en 2 ruime badkamers met onder andere een sunshower, sauna en een bruisbad.De begane grond beschikt over een ruime woonruimte met een open haard en eenkeuken met onder andere een combimagnetron, twee vaatwassers, een oven en eenNespresso apparaat.Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers, tweebadkamers en een apart toilet. Door de verschillende verdiepingen krijgt u hetgevoel van rust, ondanks dat u met een grote groep bent.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wellness Villa | 6 personen
Vanaf€784

Tholen, Nederland

De Oesterdam Wellness 6 is een luxe villa met een 4-persoonssauna en een bruisbad. Geniet tijdens uw vakantie van de dezefaciliteiten om volledig tot ontspanning te komen. Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken inclusiefeen vaatwasser, Nespresso apparaat en koelkast met vriesvak. Voor het comfortzijn er drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Tevens zijn er twee badkamers,met één op de begane grond.Naast de wellness faciliteiten heeft de Oesterdam 6 ookeen heerlijk buiten terras, waar u kunt genieten van de rustige omgeving die deOesterdam Wellness 6 u biedt.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifien parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Comfort Villa | 8 personen
Vanaf€932

Tholen, Nederland

De serene sfeer, de stijlvolle inrichting en de luxemeubels maken de Oesterdam Comfort 8 de ideale vakantiebestemming. Er zijn vierslaapkamers, waarvan één op de begane grond met een badkamer ensuite. Deze villa beschikt over een extra grote woonkamer en een leef keuken metvaatwasser en een Nespresso apparaat. Heeft u voorkeur voor een type met wellness of sfeerhaard? Neem contact op met het Oesterdam team. Wij helpen u graag verder voor een passend verblijf.Op de eerste verdieping zijn nog twee extra badkamers entwee aparte toiletten. De woning is van origine een 12 persoons-woning van 153m2, die geschikt is gemaakt voor 8 personen en biedt daardoor extra veel ruimte met veel licht inval en een natuurlijke sfeer, verdeeld over twee verdiepingen.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.De getoonde foto's geven een indruk van dit type woning en de inrichting kan per accommodatie verschillen 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Boon Villa | 8 personen
Vanaf€908

Tholen, Nederland

Het vakantiehuis is voorzien van alle luxe en modernecomfort inclusief WiFi. De Boon woning voor vier personen is ontworpen door deberoemde architect Piet Boon. Hier zijn verschillende elementen goed van terugte zien. De ruime woonkamer vormt het hart van de villa en ligt naast devolledig uitgeruste open keuken. Er is een slaapkamer op de begane grond meteen eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer nog drieslaapkamers.De villa heeft een zeer fraai terras met geweldiguitzicht. Vanuit het terras heeft u direct toegang tot uw eigen aanlegsteiger.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Boon Villa | 6 personen
Vanaf€761

Tholen, Nederland

Deze villa is met drie slaapkamers, waarvan één op debegane grond, een geschikte optie voor een vakantie met vrienden of familie. Komhelemaal tot ontspanning tijdens u verblijf in een Boon 6 villa. 's Avonds kuntu heerlijk genieten van het uitzicht over het water op het overdekte terras bijde buiten haard onder een genot van een glaasje bubbels. De woning biedt ruimekamers met éénpersoonsbedden en een badkamer met ligbad, waardoor uhelemaal ontspannen van u vakantie kunt genieten.Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Suite Royal | 2 personen
Vanaf€484

Tholen, Nederland

Oesterdam Suite Royal 2 is een comfortabele en zeer ruime(54m2) kamer met kingsize bed, apart toilet, regendouche enligbad. Alle denkbare luxe is in de kamer aanwezig. Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor alleculinaire verrassingen en van onze Wellness (minimumleeftijd 18 jaar) kunt u onbeperkt gebruik maken en volledigtot rust komen. Deze kamer is puur genieten voor u als vakantieganger en isdoor de ruimte en het uitzicht ons paradepaardje die ook prima als bruidssuitegeboekt kan worden. De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wellness Villa | 8 personen
Vanaf€920

Tholen, Nederland

De schoonheid van de natuurlijke omgeving en de luxefaciliteiten in de villa, maken de Oesterdam Wellness 8 een unieke plek omvakantie te vieren. Een ruime en open woonkamer verwelkomt de gasten. Dezewoning is van origine een 12 persoonswoning en is geschikt gemaakt voor 8personen. Vanuit de ruime en lichte leefruimte loopt u zo het open terras op metlounge set en ligging op het zuiden. Hier kunt u in de zomer genieten van eenheerlijk diner met een fles wijn bij de buitenhaard. De tuin is volledigomheind.Er zijn vier slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Éenslaapkamer beneden met een badkamer ensuite. De andere slaapkamers bevindenzich op de eerste verdieping, waarvan 1 slaapkamer met een badkamer ensuite. Erbevindt zich hier eveneens een badkamer met wellness faciliteiten en 2 apartetoiletten. Uw verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifien parkeermogelijkheden bij de woning. Uw verblijf is inclusief opgemaaktebedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergensaan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.In verband met mogelijke verschillenin de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht wordenontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oesterdam | 2+2 personen
Vanaf€550

Tholen, Nederland

Oesterdam 2+2bestaat uit een begane grond en een ruime slaapvide welke met een trap vanuitde woonruimte te bereiken is. Op de begane grond bevindt zich de entree, debadkamer en een apart toilet. De open woonruimte is voorzien van een fijnekeuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, vaatwasser en koelkast metvriesvak. Uitgerust wakker worden doet u op één van de twee slaapkamers, waarvan éénop de begane grond, die beide voorzien zijn van twee éénpersoonsbedden. Zowelbinnen als buiten (bereikbaar via openslaande deuren) bevindt zich een tafelmet stoelen voor 4 personen waar u gezamenlijk kunt genieten van uw ontbijt, lunch en/of diner.Uw woning isvan alle gemakken voorzien zoals gratiswifi en parkeermogelijkheidvoor 1 auto bij de woning. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden,keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeftte denken en volledig kunt ontspannen. De Oesterdam 2+2 is strikt rookvrij enhet is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Op aanvraagkunt u kiezen voor een open haard of sfeerhaard in de woning, een ligging aanhet water, een volledig omheinde tuin of een woning waar huisdieren (hond) zijntoegestaan. Inverband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan degetoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
21 Vakanties