Vakanties Van Vogelveld.nl

9 vakanties

Huidig filter


  • Vogelveld.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Vogelveld Villa | 4 persoons

Voorthuizen, Nederland

Een 4-persoons vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningDe woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Het terras is via de grote schuifpui te bereiken. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en u kunt kiezen uit twee unieke designs voor de inrichting. Luxe/ Modern/ NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vogelveld Vrijstaande Villa | 6 persoons

Voorthuizen, Nederland

Een 6-persoons vrijstaande vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningDe woning beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de schuifpui in de kamer komt u op het overdekte terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en u kunt kiezen uit twee unieke designs voor de inrichting. Luxe / Modern / NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vogelveld Groepswoning | 24 persoons

Voorthuizen, Nederland

Een geschakelde vakantiewoning voor 2x12 personen, gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningDe woning beschikt over 10 slaapkamers, 9 badkamers en 2 ruime woonkamers met 2 leefkeukens. Door middel van dubbele hoteldeuren zijn de woningen via het eetgedeelte als 24 persoons te gebruiken. Het terras is via opslaande tuindeuren te bereiken. De linkerwoning is geschikt voor mindervalide bezoekers, en is voorzien van een rolstoel toegankelijke badkamer.Luxe / Modern / NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vogelveld Villa | 6 persoons

Voorthuizen, Nederland

Een 6-persoons vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningDe woning beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de dubbele tuindeuren in de kamer komt u op het overdekte terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting. Luxe / Modern / NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vogelveld Vrijstaande Villa | 4 persoons | Mindervaliden

Voorthuizen, Nederland

Een 4-persoons vrijstaande vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningDe woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de dubbel tuindeuren in de kamer komt u op het overdekte terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.Voorzieningen voor mindervalidenDe woning is voorzien van een ruimere eetkeuken, extra groot terras en een aangepaste badkamer. De woning is toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. Luxe / Modern / NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vogelveld Vrijstaande Villa | 4 persoons | Wellness

Voorthuizen, Nederland

Een 4-persoons vrijstaande vakantiewoning met luxe wellness faciliteiten gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningDe woning beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de dubbele tuindeuren in de kamer komt u op het overdekte terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.Gemaakt voor extra ontspanningDe woning is voorzien van 2 ensuite badkamers, bij elke ruime tweepersoons slaapkamer. De sauna maakt het verblijf nog aangenamer. Luxe / Modern / NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Zand Lodge | 4 personen

Voorthuizen, Nederland

Een 4-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De woningEen 4-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement. De lodge beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en woonkamer met leefkeuken. Luxe/ Modern/ NatuurGelegen in de vrije natuur van de Veluwe komt de Zand lodge volledig tot zijn recht. De lodges worden turnkey opgeleverd en geplaatst in een natuurlijk aangelegde zandverstuiving met bijpassend tuinmeubilair.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de lodges aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de lodges. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Wellness Lodge | 2 personen

Voorthuizen, Nederland

Een 2-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.De lodgeEen 2-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement. De lodge beschikt over 1 slaapkamer, vrijstaand bad, inloop douche met Sunshower, sauna, woonkamer met leefkeuken en gashaard.Luxe/ Modern / NatuurGelegen in de vrije natuur van de Veluwe komt de lodge volledig tot zijn recht. Gelegen op een ruime kavel en voorzien van luxe faciliteiten zoals een sauna, Sunshower en vrijstaande Faber Farum gashaard. De lodges worden turn-key opgeleverd met een aangelegde tuin inclusief een ruim terras met bijpassend tuinmeubilair.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de lodges aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de lodges. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vogelveld Villa | 8 persoons

Voorthuizen, Nederland

De woningDe woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en twee ruime woonkamers met leefkeuken. Het terras is via de grote dubbele tuindeuren te bereiken. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.De 8-persoons woningen zijn ook te verhuren als twee keer 4-persoons. Via de hal en de woonkamers zijn ze onderling verbonden. De eetkeuken van de hoekwonigen is ingericht voor 8 personen. Luxe/ Modern/ NatuurIn de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.Duurzaamheid & kwaliteitBij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
9 Vakanties