Vakanties Van UCPA.nl

140 vakanties

Huidig filter


  • UCPA.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Alpinisme vakantie voor beginners Argentière - De gletsjers van

Alpinisme vakantie voor beginners Argentière - De gletsjers van de Mont Blanc - 7 dagenTijdens de alpinisme vakantie voor beginners Argentière ga je de mooiste gletsjers in de vallei van Chamonix bewonderen. Je brengt daarbij maar liefst 2/3 nachten in een berghut door. Dit zal je vakantie werkelijk uniek maken.Tijdens deze uitzonderlijke week klim en wandel je langs een prachtige route tussen de mooiste gletsjers van het Mont-Blanc gebergte. Onder toezicht van een ervaren en gepassioneerde gids ontdek je het klimmen en ga je langs de mooiste routes. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk.Het Mont Blanc berggebied is dé wereldwijde bestemming voor bergbeklimmen. Omringd door gletsjers en pieken van meer dan 4000 meter (de Mont Blanc natuurlijk, maar Dolet, Tacul, Maudit ...), is het gebied van Chamonix de bakermat van het bergbeklimmen. Van het leren van het klimmen tot de meest toegewijde races, iedereen zal zijn weg vinden in dit paradijs voor klimmers en bergbeklimmers. Een eerste ervaring in het hooggebergte De mooiste gletsjers van het Mont-Blanc gebergte De unieke ervaring van nachten in een berghut in de hoge bergenHotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveauGeen ervaring vereist. Je leert technieken om te klimmen in de bergen en ook op sneeuw en ijs. Een goede basisconditie is wel vereist. Je moet fysiek in staat zijn om beklimmingen en afdalingen te kunnen maken met een rugzak om. VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein.INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (alle technische spullen)[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Vervoer gerelateerd aan het programma[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructie[icon_tick state="on"]10 sessies onder begeleiding van instructeurEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)[icon_tick state="off"] Aanvullende verzekering[icon_tick state="off"] Handdoeken[icon_tick state="off"] Lakens en slaapzak (lakens wel aanwezig bij UCPA maar niet in de berghutten)OPTIONEEL3x yoga sessieTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Argentière is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Trekkingvakantie in Argentière - de 5 bergtoppen route - 7 dagen

Trekkingvakantie in Argentière - de 5 bergtoppen route - 7 dagenUitgerust met een goed paar schoenen, wandel je in je eigen tempo over de mooiste paden van het Mont-Blanc-gebergte. Tussen de beroemde Aiguilles Rouges, die tot de hoogste toppen van het berggebied behoren, en de Géant Mont Blanc, wandel je door de prachtige natuur. Geniet van adembenemende uitzichten op gletsjers en valleien. Tijdens de trekkingvakantie in Argentière ontdek je het berggebied tot wel 3000 meter boven zeeniveau. Elke dag begint met een sportieve wandeling waarbij je een nieuwe top of bergpas bereikt. Je sluit de week af op een hoog niveau met de Mont Blanc des Dames of de Mont Buet (3096m), een bergtop waaruit je in één oogopslag de Mont Blanc, de Aiguilles Rouges en de Zwitserse Alpen kunt bewonderen.Er zijn deze week 10 sessies (in de vorm van 5 aaneengesloten dagen) onder begeleiding, van maandag tot vrijdag. De perfecte week voor de actieve wandelaar Het Mont-Blanc-gebied in al zijn glorie Wandelingen zo dicht mogelijk bij gletsjers Een dag op meer dan 3000m hoogteHotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveau6 tot 9 uur wandelen per dag. Goed wandeltempo, pauzes om de 2 uur. Verschillende etappes van meer dan 1.200 m positief hoogteverschil.VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (alle technische spullen)[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Vervoer gerelateerd aan het programma[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructie[icon_tick state="on"]10 wandelsessiesEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)[icon_tick state="off"] Aanvullende verzekering[icon_tick state="off"] HanddoekenOPTIONEEL3x yoga sessieTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Argentière is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Trekking vakantie Mont Blanc in Argentière - 7 dagen

Trekking vakantie Mont Blanc in ArgentièreOntdek tijdens deze trekking vakantie Mont Blanc in Argentière de mooiste wandelpaden in de Chamonix regio en geniet van de dramatische uitzichten op de Mont Blanc. Ga een week op ontdekkingstocht langs verstopte bergmeren, prachtige alpenweiden, panoramische uitzichten en wild zoals steenbokken en gemzen. En als kers op de taart verblijf je een nacht in een berghut. Deze trip is geschikt voor iedereen mits je een goede basisconditie hebt en blij wordt van prachtige bergen en uitzichten.  HotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveauBeginner cursus (goede basisconditie vereist) VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (alle technische spullen)[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]liftpas Chamonix[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)TOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Argentière is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Het centrum van UCPA ligt in het hartje van het centrum van Argentière en je kunt er bijna niet omheen. Het pand is in 2013 van binnen volledig gerenoveerd en ziet er wederom uitstekend uit. Van buiten heeft het pand de oude charme behouden en gaat het perfect op in de omgeving. Om de slaapkamers groter te houden worden de badkamers nog steeds gedeeld. Voor de rest is alles enorm goed geregeld zoals je van UCPA verwacht. De locatie beschikt over een prachtig restaurant, moderne kamers, krachtige douches, grote sociale ruimte, een bar, en buiten een volleybalveld en een zwembad.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Yoga, trekking en ontspanning vakantie in Argentière - 7 dagen

Yoga, trekking en ontspanning vakantie in ArgentièreGeniet tijdens deze Yoga, trekking en ontspanning vakantie in Argentière van een heerlijke combinatie van yoga en wandelsessies op de mooiste Mont Blanc routes. Er zijn in totaal 10 sessies die je zullen helpen een perfecte harmonie te vinden tussen lichaam en geest. Geniet van redelijk eenvoudige wandelingen in een prachtige omgeving en leer meer van yoga om je lichaam in goede conditie en ontspannen te houden. Vergeet daarbij niet om naar de spa te gaan waar je heerlijk kunt ontspannen en er even helemaal tussenuit kunt gaan.Deze vakantie bevat 10 sessies waaronder 4 yogasessies, 5 wandelsessies en 1x toegang tot de spa. Ontdek 4 verschillende vormen van yoga Wandelen op de mooiste paden van de Mont-Blanc Een halve dag in een spa in de vallei van Chamonix Een fantastische omgeving midden in de bergenHotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveauToegankelijk voor iedereen of je nu beginner of expert bentFysieke intensiteit - GemakkelijkVervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (alle technische spullen)[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Vervoer gerelateerd aan het programma[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructie[icon_tick state="on"]4x yoga, 5x trekking[icon_tick state="on"]1x toegang tot de spaEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)[icon_tick state="off"] Aanvullende verzekering[icon_tick state="off"] HanddoekenTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Argentière is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Trekking vakantie Mont Blanc voor beginners in Argentière - 7 da

Trekking vakantie Mont Blanc voor beginners in ArgentièreUitgerust met een goed paar schoenen, wandel je in je eigen tempo over de mooiste paden van het Mont-Blanc gebied. Het berggebied rond de Mont-Blanc is een van de mooiste plekken om te wandelen in Europa. Deze trekking vakantie Mont Blanc is perfect voor beginners die kennis willen maken met het hiken in de bergen en ondertussen willen genieten van de adembenemende landschappen. Er wordt tevens een nacht doorgebracht in een berghut waar je een kunt genieten van een heerlijke fondue.Er zijn 10 wandelsessies (in de vorm van 5 dagen, waarvan 2 aaneengesloten met overnachting in een refuge) onder begeleiding van een gids midden in de bergen, van maandag tot vrijdag. De mooiste routes van de Mont-Blanc Ontdekking van het natuurreservaat Aiguilles Rouges De Aiguille du Midi De prachtige ervaring van een overnachting in een berghutHotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveauFysieke intensiteit - Gemakkelijk3 tot 6 uur wandelen per dag. "Rustig" wandeltempo.Gemiddeld 400 - 600m hoogteverschil per dagVervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (alle technische spullen)[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]liftpas Chamonix[icon_tick state="on"]Vervoer gerelateerd aan de activiteit[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructie[icon_tick state="on"]10 sessies trekking[icon_tick state="on"]Overnachting in berghutEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)[icon_tick state="off"] Aanvullende verzekering[icon_tick state="off"] Handdoeken[icon_tick state="off"] Voor de overnachting in de berghut moet je een lakenhoes, slaapzak en kussensloop meenemen. Ook licht bestek en tupperware bakje is geadviseerd.TOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Argentière is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Surfkamp in Seignosse Plage - 7 dagen

Surfkamp in Seignosse PlageHeb jij zin in een relaxt surfkamp voor alle niveaus ? In de bossen ten noorden van beroemde surfspot Seignosse Plage op maar 150 meter van de zee hebben we voor jou een ontzettend relaxt surfcamp midden in de natuur. Zon, zee, strand, surfen en heerlijk chillen in de schaduw van het bos. En onze surfkampen zijn ook nog eens extra scherp geprijsd!Deze surfvakantie is inclusief 8 sessies met instructeur en inclusief alle surfmaterialen. Lekker makkelijk dus.Wat maakt deze reis zo leuk: Een week surfen midden in de prachtige omgeving van Les Landes Je surfkamp op 150 meter van het strand Surf op één van de hotspots aan de Atlantische kust in Frankrijk De ligging vlakbij surfstadje Hossegor zorgt dat er altijd iets te doen valt Je hebt de hele week een fiets om te gebruiken Elke avond is er entertainmentAccommodatieUCPA Surfkamp Seignosse PlageDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).Taal Engels & Frans VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Seignosse is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Wil je deze vakantie met meer dan 10 personen doen vraag naar de mogelijkheden!Inclusief[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Instructie (voltijd / 23 uur les)Exclusief[icon_tick state="off"] VervoerToeristenbelastingDe toeristenbelasting in Seignosse is circa €0,80 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Surf deze hotspot aan de Atlantische oceaan. Het zuidwesten van Frankrijk staat namelijk bekend om de prachtige breaks. Ideaal om te leren of om jezelf meer skills te leren. Je maakt gebruik van een kilometers lang strand Les Casernes, ten noorden van Seignosse en Hossegor, waar de natuur nog ongerept is en waar je de zee nog voor jezelf hebt. Seignosse is een pittoresk kustplaatsje die je veel ziet in Les Landes. Seignosse Plage is het surfdorp aan de kust waar je alles hebt wat je van zo een plek verwacht.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Windsurfvakantie voor gevorderden in Hyères - 7 dagen

Deze 7 daagse windsurfvakantie voor gevorderden in Hyères met instructie is een fantastische & betaalbare vakantie. Surf je zelfstandig, planeer je al af en toe en wil je supersnel beter worden, dan is dit de trip voor jou!! Je hebt een ruime keuze uit planken en zeilen en surft verschillende legendarische spots in de baai van Almanarre. Je verblijft samen met andere vakantiegangers (kitesurfers, windsurfers, zeilers) in de UCPA Sport accommodatie voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimtes, beachvolleybalveld, hangmatten en nog veel meer. Wat maakt deze trip bijzonder: 9 windsurf sessies met een expert instructeur Je surft op de beste spots in de baai van Almanarre en Bergerie Inclusief de beste surfmaterialen van bijv. Australia, JP, Starboard en met foil mogelijkheden. Accommodatie aan het strand Je zit op het prachtige schiereiland van Hyères (Cotê d'azur)Kijk hier voor meer informatie over de ucpa bestemming in HyèresAccommodatieUCPA Sporthotel HyèresDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag). De aankomst op zaterdag kost €50,00 extra. Voor de tweepersoonskamer geldt een fee van €50,00. Taal Engels & Frans VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Hyères is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein.Inclusief[icon_tick state="on"]Windsurfmateriaal[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]InstructieExclusief[icon_tick state="off"] VervoerHyères is zeer populair bij windsurfers en wordt vaak aangeduid als de Europese hoofdstad voor windsurfen. De omstandigheden rond Hyères lenen zich bijzonder goed voor windsurfen en het is een geweldige locatie voor zowel beginners als ervaren windsurfers. Ga jij mee op de windsurfvakantie voor gevorderden?

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Surfkamp in Seignosse Plage - 7 dagen - 12 uur les

Surfkamp in Seignosse Plage met 12 uur lesHeb jij zin in een relaxt surfkamp maar wil je niet de hele dag surfen, dan is dit de keuze voor jou. In de bossen ten noorden van beroemde surfspot Seignosse Plage op maar 150 meter van de zee hebben we voor jou een ontzettend relaxt surfcamp midden in de natuur. Zon, zee, strand, surfen en heerlijk chillen in de schaduw van het bos. En onze surfkampen zijn ook nog eens extra scherp geprijsd!Deze surfvakantie is inclusief 5 sessies, ongeveer 12 uur les, met instructeur en inclusief alle surfmaterialen. Lekker makkelijk dus.Wat maakt deze reis zo leuk: Een week surfen midden in de prachtige omgeving van Les Landes Je surfkamp op 150 meter van het strand Surf op één van de hotspots aan de Atlantische kust in Frankrijk De ligging vlakbij surfstadje Hossegor zorgt dat er altijd iets te doen valt Je hebt de hele week een fiets om te gebruiken Elke avond is er entertainmentAccommodatieUCPA Surfkamp Seignosse PlageDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).Taal Engels & Frans VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Seignosse is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Wil je deze vakantie met meer dan 10 personen doen vraag naar de mogelijkheden!Inclusief[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Instructie 12 uur lesExclusief[icon_tick state="off"] VervoerToeristenbelastingDe toeristenbelasting in Seignosse is circa €0,80 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Surf deze hotspot aan de Atlantische oceaan. Het zuidwesten van Frankrijk staat namelijk bekend om de prachtige breaks. Ideaal om te leren of om jezelf meer skills te leren. Je maakt gebruik van een kilometers lang strand Les Casernes, ten noorden van Seignosse en Hossegor, waar de natuur nog ongerept is en waar je de zee nog voor jezelf hebt. Seignosse is een pittoresk kustplaatsje die je veel ziet in Les Landes. Seignosse Plage is het surfdorp aan de kust waar je alles hebt wat je van zo een plek verwacht.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sportvakantie fit & gezond in Bombannes - 7 dagen

Heerlijk sporten in de buitenluchtWerk aan je conditie en figuur met 3 fitness sessies naar keuze per dag in een prachtige omgeving. Lekker aan zee, aan het meer of in het bos. Dit allemaal vanuit het comfort van onze UCPA accommodatie met strand aan het meer van Hourtin.Geniet van buitenactiviteiten en laad je energie weer op.Wat kun je verwachten deze week: 3 fitness sessies per dag Dagelijkse begeleiding van een enthousiaste instructrice Veel aanvullende activiteiten mogelijk (beachvolleybal, tennis, surfen, wakeboarden, etc.) Heerlijk buitensporten tussen zee, bos en meer. Top accommodatie met leuke sfeerLocatieUCPA Bombannes ligt in een enorm natuurpark met dennenbos, aan de rand van het grootste natuurlijke meer van Frankrijk en vlakbij de oceaan. 'S Avonds biedt het team een aangename en ontspannen sfeer.AccommodatieUCPA BombannesDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveauDeze vakantie is geschikt voor ieder niveau. VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Bombannes is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein.Inclusief[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Instructie fulltime / 23 uur les[icon_tick state="on"] 9 sessies van maandag t/m vrijdagExclusief[icon_tick state="off"] VervoerOptioneelBezoek Aqua Park (rond de €8,-), windsurfen (rond de €25,-)ToeristenbelastingDe toeristenbelasting in Bombannes is ongeveer €1,00 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Tennis- en surfvakantie combi in Lacanau - 7 dagen

Verbeter je tennisvaardigheden en ontdek het surfen aan de Atlantische kust in Frankrijk. UCPA Lacanau beschikt over een aantal fantastische tennisvelden en tennis coaches die je kunnen helpen om je spel te verbeteren. Er zijn leraren aanwezig voor ieder niveau, van beginners tot gevorderde spelers. Deze 7 daagse tennis en surfvakantie in Lacanau Frankrijk is een unieke & betaalbare vakantie naar Lacanau voor mensen van 18 t/m 40 jaar. Je verblijft met allemaal tennissers, surfers en kitesurfers in het UCPA Lacanau sport hostel voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimte met tafeltennis, beachvolleybalvelden, tennisvelden en chille buiten ruimtes. Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is namelijk ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Daarnaast is de vakantie ook inclusief topkwaliteit materiaal en les van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau! Met wie ga jij dit avontuur aan tijdens de tennis en surfvakantie Lacanau?HotelUCPA Sport Hostel LacanauDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).Taal Engels & Frans VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Lacanau is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"] 4x tennis sessies[icon_tick state="on"] 4x surf sessiesEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)TOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting is €0,80 per nacht. Deze belasting is toegevoegd aan de prijs.De Atlantische kust in de regio van Lacanau is een van de beste spots in Europa om te surfen. De ongerepte kustlijn wordt beschermd door duinen en de lange zandstranden maken het de ideale speeltuin voor surfers van alle niveaus. Lacanau is een fantastisch surfstadje met een grote selectie van kroegen en discotheken. Een geweldige sfeer en gezelligheid is gegarandeerd tijdens deze vakantie!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rotsklimvakantie in Verdon - 5 dagen

In het regionaal natuurpark van Verdon komen vele buitensporten samen. Verdon heeft een prachtige omgeving en bestrijkt een gebied van maar liefst 180.000 hectare groot. Midden in Verdon ligt een van de grootste kloven van Europa, waardoor dit gebied een trekpleister is voor toeristen. Daarbij is de kloof van Verdon de ideale locatie om je vaardigheden te ontwikkelen op een van de meest uitdagende beklimmingen in Europa.Deze klimcursus is ontworpen om je klimmen naar een hoger niveau te brengen. Tijdens deze cursus ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt om beklimmingen veilig en efficiënt aan te pakken. Je gaat te werk onder toezicht van een gekwalificeerde instructeur en word ingedeeld op niveau, zodat jij de juiste begeleiding krijgt.Deze reis is voor alle niveaus, van beginners tot experts.HotelUCPA Sport Hostel VerdonDuurDe totale duur van deze vakantie is 5 dagen waarvan 4 nachten. TaalEngels & FransNiveauDeze cursus is geschikt voor elk niveau.VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Verdon is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein.INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Fulltime instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] VervoerTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Verdon bedraagt €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd gedurende de betaling via Certo Escrow.Verdon is de bestemming wanneer je houdt van een uitdaging in klimmen. De kloof van Verdon is ontzettend mooi en geeft de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op elk niveau. Je verblijft in het UCPA Verdon sport hostel voorzien van moderne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimtes en een restaurant. De vakantie bestaat uit een volpension wat inhoud dat ontbijt, lunch en avondeten bij je vakantie zit inbegrepen. Daarnaast is de vakantie inclusief materiaal en krijg je les van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kitesurfvakantie voor beginners in Dakhla Marokko - 8 dagen

Deze kitesurfvakantie voor beginners in Dakhla Marokko is toegankelijk en relaxed. Je leert de basisbeginselen van de sport op een prachtige locatie aan de lagune van Dakhla. De lagune is het ideale speelveld voor de beginner. Een uitgestrekt gebied waarop je kan profiteren van de ideale windsnelheid en het vlakke water.Onder toezicht van een gekwalificeerde instructeur ga je de sport uitgebreid beoefenen. Je wordt ingedeeld in een groep van 4 personen, zodat je de sport zo goed mogelijk kunt beoefenen en zo snel mogelijk onder de knie hebt. Je uitrusting voorbereiden, veiligheid op het strand en in het water en het laten opstijgen en landen van de kite zijn een aantal zaken die je gaat leren. Mocht er een dag niet voldoende wind staan om het water op te gaan, staan er andere toffe activiteiten op het programma.HotelDoumss HotelDuurDe totale duur van deze vakantie is 8 dagen waarvan 7 nachten, waarbij je aankomst op zaterdag zal zijn TaalEngelsNiveauBeginnerVervoerVakanties bij Ucpa zijn exclusief vervoer. De luchthaven ligt in Dakhla zelf, en ligt op 500 meter afstand van het hotel.INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (shuttle vanaf luchthaven mogelijk op aanvraag)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Surfvakantie in Fuerteventura - 8 dagen

De surfvakantie in Fuerteventura is ideaal om te leren surfen of je skills te verbeteren. Met het gehele jaar door een watertemperatuur van 21 graden is Fuerteventura de bestemming voor watersporters. Surfers van over de hele wereld komen naar deze bijzondere plek om te genieten van de zee en de omgeving.Elke dag ga je naar de meest geschikte locatie van het eiland, zodat je kunt genieten van de beste surfomstandigheden. Je instructeur helpt je bij het behalen van je doelen. Je wordt ingedeeld op niveau, zodat jij de juiste begeleiding krijgt. Van beginner tot expert, deze reis is geschikt voor elke surfer. Reserveer nu jouw plek voor de Surfvakantie in Fuerteventura!HotelUCPA Royal Suite HotelDuurDe totale duur van deze reis is 8 dagen waarvan 7 nachten. Aankomst is op zaterdag. Wanneer je langer dan 8 dagen wilt blijven, neem dan even contact op met de accommodatie.TaalEngels, Spaans & FransNiveauBeginner tot expertVervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoerINCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] VervoerTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Fuerteventura bedraagt tussen de €0,80 en €2,00 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Fuerteventura is een wereldberoemde bestemming om te surfen, windsurfen en kiten. Door de parelwitte stranden en felblauwe zee wordt Fuerteventura ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Het is vrijwel het gehele jaar boven de 20 graden, daarnaast heeft het eiland de meeste zonuren van Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kitesurfvakantie voor experts in Dakhla Marokko - 8 dagen

Je hebt al meer ervaring in het kitesurfen en bent opzoek naar een nieuwe uitdaging. Je wilt vooruitgang boeken in het maken van sprongen, waardoor het freestylen uiteindelijk beter uit de verf komt. Wil jij een stap hogerop met andere ervaren surfers om van te leren? Dan is de kitesurfvakantie voor experts in Dakhla Marokko echt iets voor jou!Doormiddel van coaching van een gekwalificeerde instructeur in combinatie met videofeedback ga jij je technieken verbeteren. Je wordt ingedeeld in een groep van 6 personen, de ideale groepsgrootte om van elkaar te leren. De lagune van Dakhla is ondiep en erg vlak, waardoor het perfect is om te kitesurfen. Daarnaast heeft de lagune een speedspot die perfect is voor de gevorderde kitesurfer. Mocht er een dag niet voldoende wind staan om het water op te gaan, staan er andere toffe activiteiten op het programma.HotelDoumss HotelDuurDe totale duur van deze vakantie is 8 dagen waarvan 7 nachten, waarbij je aankomst op zaterdag zal zijn TaalEngelsNiveauExpertVervoerVakanties bij Ucpa zijn exclusief vervoer. De luchthaven ligt in Dakhla zelf, en ligt op 500 meter afstand van het hotel.INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (shuttle vanaf luchthaven mogelijk op aanvraag)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Windsurfvakantie in Hyères - 7 dagen

Deze 7 daagse voltijd instructie windsurf vakantie Hyères is een fantastische & betaalbare vakantie voor mensen van 18 t/m 40 jaar. Je verblijft samen met andere vakantiegangers (kitesurfers, windsurfers, zeilers) in het UCPA Sport Hostel voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimtes, beachvolleybalveld, hangmatten en nog veel meer. Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is namelijk ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Daarnaast is de vakantie ook inclusief topkwaliteit materiaal en les van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau! Met wie ga jij dit avontuur aan tijdens de windsurf vakantie Hyères?Indien je kiest voor de voltijd instructie bij UCPA Hyères kun je het volgende verwachten: 9 windsurf sessies met een UCPA instructeur Alle instructeurs beschikken over een Frans windsurf diploma Alle niveau's zijn welkom, beginner, gemiddeld of expert. Het is mogelijk om voor ieder niveau instructie te organiseren Voor de meest ervaren windsurfers is het mogelijk om WINDFOIL te testenHotelUCPA Sport Hostel HyèresDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag). De aankomst op zaterdag kost €50,00 extra. Voor de tweepersoonskamer geldt een fee van €50,00. Taal Engels & Frans VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Hyères is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]InstructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)Hyères is zeer populair bij windsurfers en wordt vaak aangeduid als de Europese hoofdstad voor windsurfen. De omstandigheden rond Hyères lenen zich bijzonder goed voor windsurfen en het is een geweldige locatie voor zowel beginners als ervaren windsurfers.Het UCPA Sport Hostel beschikt over een uitgebreide voorraad van windsurf materiaal en een uitstekend team van instructeurs. De merken waarmee UCPA Hyères samenwerkt voor de borden zijn: JP, HI-FLY, STARBOARD en BIC. Voor de zeilen werken ze samen met NEIL-PRYDE, SIDEONS en LOFT.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Avontuurlijke vakantie multisport in Argentière - 7 dagen

We bieden in Argentiere ook een 'Multi sport' vakantie aan waarbij je kunt profiteren van alle geweldige activiteiten die de omgeving te bieden heeft. In deze speciale week kun je verwachten dat je gaat mountainbiken, klimmen, raften en mooie wandelroutes gaat lopen. De vallei van Chamonix is in de zomer nog mooier dan in de winter. Uiteraard trekt de Mont Blanc grote groepen mensen aan maar ook zijn de mountainbikeroutes een van de beste in de Alpen, is het rotsklimmen hier wereldberoemd en is het hiken/trekking enorm populair in deze regio. De vallei beschikt namelijk ook over een groot aantal gletsjer die zeer indrukwekkend zijn. De multisport week omvat diverse sporten zoals, klimmen, mountainbiken, raften, hiken en je spendeert zelfs een nacht onder de sterren. De vallei van Chamonix is een grote speeltuin voor mensen die van het buitenleven houden en samen met de adembenemende omgeving beleef jij hier een unieke vakantie! HotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransNiveauGeschikt voor alle niveaus VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (alle technische spullen)[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]liftpas Chamonix[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)TOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Argentière is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Het centrum van UCPA ligt in het hartje van het centrum van Argentière en je kunt er bijna niet omheen. Het pand is in 2013 van binnen volledig gerenoveerd en ziet er wederom uitstekend uit. Van buiten heeft het pand de oude charme behouden en gaat het perfect op in de omgeving. Om de slaapkamers groter te houden worden de badkamers nog steeds gedeeld. Voor de rest is alles enorm goed geregeld zoals je van UCPA verwacht. De locatie beschikt over een prachtig restaurant, moderne kamers, krachtige douches, grote sociale ruimte, een bar, en buiten een volleybalveld en een zwembad.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kitesurfvakantie voor gevorderden in Fuerteventura - 8 dagen

Wit zand zover als het oog reikt, prachtige duinen en azuurblauw water. De plek Sotavento op Fuertevantura is echt de hemel op aarde voor kitesurfers. Hoe ideaal is het dat je een week lang aan je techniek kunt werken en met sprongen vooruit gaat in heerlijk warm water, met een zonnetje en in een prachtige omgeving. Fuerteventura is dan ook een echte hotspot voor gevorderden en experts om nog beter te worden. Heb jij al de eerste stappen gezet in het kiten zoals de waterstart maar wil je nu nog meer leuke dingen leren zoals wat sprongen, overgangen en up wind kiten. Kijk dan niet verder. De kitesurfvakantie voor gevorderden in Fuerteventura is ideaal voor jou!KitesurfenSotavento ligt in het zuiden van Fuerteventura, één van de Canarische Eilanden. Dit is de wind en kitesurf plek bij uitstek voor gevorderden en experts.Bij laag tij is het poederwitte strand bijna 200 meter breed. Dit is een tropische plek waar zowel in de warme ondiepe lagune als op de blauwe oceaan kunt kiten. Middels een jetski wordt in de gaten gehouden of alles goed gaat.Als het tij komt wordt een ondiepe turquoise lagune gecreëerd die dan ideaal is voor beginners om op te leren kiten. De condities zijn van vlak tot choppy water op deze meest winderige plek van het eiland. De bergen achter het strand zorgen voor een zogenaamd venturi-effect waardoor in de zomer de wind richting de 5 tot 8 beaufort gaat. De wind is vaak aflandig en kan zeer sterk en vlagerig zijn doordat het door een serie heuvels wordt geperst. Vaak zul je daarom een kleinere kite nodig hebben (5-8 meter).Er zijn 2 belangrijke spots: In het zuiden is er de lagune, ideaal voor beginners In het noorden, een goede plek voor de meer ervaren kitesurfers. Veel plek op het strand dus zelfs in het hoogseizoen zou je geen last van elkaar hoeven hebben. Er zijn 10 lessen met tot 6 deelnemers per les en voor alle spullen is gezorgd (wetsuits, kitesurfmaterialen). Om te zorgen dat iedereen evenveel leert wordt je per groep ingedeeld op sterkte. Boek nu jouw kitesurfvakantie voor gevorderden in Fuerteventura!HotelUCPA Royal Suite HotelDuurDe totale duur is 8 dagen en 7 nachten. Aankomst is op zaterdag of zondag in het hoogseizoen. Neem contact op met de accommodatie als je langer dan een week wilt blijven. TaalEngels, Spaans & FransNiveauGevorderden VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Fuerteventura is goed te bereiken met het vliegtuig.INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] VervoerTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Fuerteventura is tussen de €0,80 en €2,00 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Fuerteventura is een wereldberoemde bestemming om te surfen, windsurfen en kiten. Met haar parelwitte stranden en felblauwe zee wordt Fuerteventura ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Het is vrijwel het gehele jaar boven de 20 graden en het eiland heeft de meeste zonuren van Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Trailrun vakantie voor gevorderden in Argentière - 7 dagen

Deze cursus is speciaal voor lopers die hun techniek willen perfectioneren, hun houding willen verbeteren en in kracht willen toenemen, en tegelijkertijd willen genieten van de mooiste omgeving en de bergpaden van de Mont Blanc. Je groep wordt geleid door een gekwalificeerde instructeur die de omgeving op zijn duimpje kent en je de mooiste paden laat zien.  Met je groep doe je oefeningen om je techniek te verbeteren, sterker te worden en de kans op blessures te verminderen. Iedereen krijgt persoonlijk advies en tips. HotelUCPA Sport Hostel ArgentièreDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).TaalEngels & FransVervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Argentière is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!NiveauGemiddeld, gevorderd en expertINCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal (rugzak, hartslag monitor, stokken)[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dagEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)TOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Val Thorens is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Deze 7 daagse trailrunning vakantie in Argentière Frankrijk is een unieke & betaalbare vakantie voor mensen van 18 t/m 40 jaar. Je verblijft in het UCPA Argentière sport hostel voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimtes, prachtig restaurant, moderne kamers, krachtige douches, grote sociale ruimte en buiten een volleybal veld en een zwembad. Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is namelijk ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Daarnaast is de vakantie ook inclusief topkwaliteit materiaal en les van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kitesurfvakantie voor gevorderden in Dakhla Marokko - 8 dagen

Je hebt het kitesurfen al aardig onder de knie en bent opzoek naar een nieuwe uitdaging. Je wilt graag leren om de ideale lichaamshouding te verkrijgen, up- en downwind varen, sprongen maken en gecontroleerd omdraaien. Wil jij een stap hogerop met andere ervaren surfers om van te leren? Boek dan hier jouw kitesurfvakantie voor gevorderden in Dakhla Marokko!Een gekwalificeerde instructeur gaat je helpen je technieken te verbeteren. Je wordt ingedeeld in een groep van 4 personen, zodat je de ideale begeleiding krijgt. De lagune van Dakhla is ondiep en erg vlak, waardoor het perfect is om te kitesurfen. Daarnaast heeft de lagune een speedspot die perfect is voor de gevorderde kitesurfer. Mocht er een dag niet voldoende wind staan om het water op te gaan, staan er andere toffe activiteiten op het programma.HotelDoumss HotelDuurDe totale duur van deze vakantie is 8 dagen waarvan 7 nachten, met aankomst op zaterdag. Andere dagen op aanvraag. TaalEngelsNiveauGevorderdVervoerVakanties bij Ucpa zijn exclusief vervoer. De luchthaven ligt in Dakhla zelf, en ligt op 500 meter afstand van het hotel.INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (shuttle vanaf luchthaven mogelijk op aanvraag)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kitesurfvakantie voor gevorderden in El Gouna Egypte - 8 dagen

Je hebt het kitesurfen al aardig onder de knie en bent opzoek naar een nieuwe uitdaging. Je wilt graag leren om de ideale lichaamshouding te verkrijgen, up- en downwind varen, sprongen maken en gecontroleerd omdraaien. Wil jij een stap hogerop met andere ervaren kitesurfers om van te leren? Dan is de kitesurfvakantie voor gevorderden in El Gouna ideaal voor jou!In El Gouna is het water heerlijk warm en is de windsnelheid perfect om te kitesurfen. Een gekwalificeerde instructeur gaat je helpen je technieken te verbeteren. Je wordt ingedeeld in een groep van 4 personen, zodat je de ideale begeleiding krijgt. Mocht er een dag niet voldoende wind staan om het water op te gaan, staan er andere toffe activiteiten op het programma.HotelArena HotelDuurDe totale duur van deze vakantie is 8 dagen waarvan 7 nachten, waarbij je aankomst op zaterdag zal zijn TaalEngelsNiveauGevorderdVervoerVakanties bij Ucpa zijn exclusief vervoer. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt in Hurghada, 35 km ten noorden van El GounaINCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (shuttle vanaf luchthaven mogelijk op aanvraag)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kitesurfvakantie voor beginners in El Gouna Egypte - 8 dagen

Deze kitesurf vakantie voor beginners in El Gouna is comfortabel en toegankelijk. Je leert de basisbeginselen van de sport op een prachtige locatie aan de Rode Zee in Egypte.Heerlijk warm water, en een heldere zeebodem waar je van alles kunt zien. Zo voelt en ziet het water eruit in El Gouna. Onder toezicht van een gekwalificeerde instructeur ga je de sport uitgebreid beoefenen. Je wordt ingedeeld in een groep van 4 personen, zodat je de sport zo goed mogelijk kunt beoefenen en zo snel mogelijk onder de knie hebt. Je uitrusting voorbereiden, veiligheid op het strand en in het water en het laten opstijgen en landen van de kite zijn een aantal zaken die je gaat leren. Mocht er een dag niet voldoende wind staan om het water op te gaan, staan er andere toffe activiteiten op het programma.HotelArena HotelDuurDe totale duur van deze vakantie is 8 dagen waarvan 7 nachten, waarbij je aankomst op zaterdag zal zijn TaalEngelsNiveauBeginnerVervoerVakanties bij Ucpa zijn exclusief vervoer. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt in Hurghada, 35 km ten zuiden van El GounaINCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (shuttle vanaf luchthaven mogelijk op aanvraag)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Windsurfvakantie in Fuerteventura - 8 dagen

De windsurfvakantie in Fuerteventura is perfect om te leren windsurfen of je skills verder te verbeteren. Met het gehele jaar door een zeetemperatuur van 21 graden is Fuerteventura de ideale bestemming voor watersporters. Surfers van over de hele wereld komen naar deze bijzondere plek om te genieten van de sport en de omgeving. De lagune van Fuerteventura wordt niet alleen herkend door zijn gunstige weersomstandigheden, maar ook door de internationale windsurfwedstrijden die hier jaarlijks plaatsvinden.Beginners krijgen voldoende begeleiding om de sport op deze prachtige locatie onder de knie te krijgen. De meer ervaren windsurfers gaan vooral werken aan hun techniek. Elke dag ga je naar de meest geschikte locatie van het eiland, zodat je kunt genieten van de beste omstandigheden. Je instructeur gaat je helpen bij het beoefenen van de sport. Je wordt ingedeeld op niveau, zodat jij de juiste begeleiding krijgt. Van beginner tot expert, deze reis is geschikt voor elke windsurfer. Reserveer nu jouw plek voor de windsurfvakantie in FuerteventuraHotelUCPA Royal Suite HotelDuurDe totale duur van deze reis is 8 dagen waarvan 7 nachten. Aankomst is op zaterdag of zondag in het hoogseizoen. Wanneer je langer dan 8 dagen wilt blijven, neem dan even contact op met de accommodatieTaalEngels, Spaans & FransNiveauBeginner tot expertVervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoerINCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"] Uitgebreide instructieEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] VervoerTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Fuerteventura bedraagt tussen de €0,80 en €2,00 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Fuerteventura is een wereldberoemde bestemming om te surfen, windsurfen en kiten. Door de parelwitte stranden en felblauwe zee wordt Fuerteventura ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Het is vrijwel het gehele jaar boven de 20 graden, daarnaast heeft het eiland de meeste zonuren van Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Windsurfvakantie zonder instructie in Fuerteventura - 8 dagen

De Windsurfvakantie zonder instructie in Fuerteventura is de ideale vakantie voor ieder windsurfer. Met het gehele jaar door een zeetemperatuur van 21 graden is Fuerteventura de ideale bestemming voor watersporters. Windsurfers, surfers en kiters van over de hele wereld komen naar deze bijzondere plek om te genieten van de sport en de omgeving. De lagune van Sotavento is bekend door zijn gunstige weersomstandigheden, maar ook door de internationale windsurfwedstrijden die hier jaarlijks plaatsvinden.Tel hier de parelwitte stranden en azuurblauwe zee bij op en je hebt de ideale mix voor een vakantie waarbij jezelf geniet van de wind, zon en zee.Deze reis is voor vergevorderden en expert windsurfers, je hebt 5 volle dagen op het water en één dag om iets voor jezelf te doen. Reserveer nu jouw plek bij de windsurfvakantie zonder instructie in Fuerteventura!HotelUCPA Royal Suite HotelDuurDe totale duur van deze reis is 8 dagen waarvan 7 nachten. Aankomst is op zaterdag of zondag in het hoogseizoen. Wanneer je langer dan 8 dagen wilt blijven, neem dan even contact op met de accommodatieTaalEngels, Spaans & FransNiveauVergevorderd en expertVervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoerINCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]Minibus naar surfspotsEXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer en transfer van de luchthaven[icon_tick state="off"] InstructieTOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Fuerteventura bedraagt tussen de €0,80 en €2,00 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.Fuerteventura is een wereldberoemde bestemming om te surfen, windsurfen en kiten. Door de parelwitte stranden en felblauwe zee wordt Fuerteventura ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Het is vrijwel het gehele jaar boven de 20 graden, daarnaast heeft het eiland de meeste zonuren van Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Surfvakantie in Lacanau - 7 dagen

Surfvakantie LacanauDeze surfvakantie Lacanau is een fantastische en betaalbare vakantie naar de Franse kust. Je verblijft met allemaal surfers in het UCPA Lacanau sport hostel voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimte met tafeltennis, beachvolleybalvelden en chille buitenruimtes. Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is namelijk ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Daarnaast is de vakantie ook inclusief topkwaliteit surf materiaal en surfles van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau! In de omgeving is verder genoeg te doen om optimaal van je vakantie te genieten. Wordt jij deze zomer een echte surf dude/chick en ga je mee met deze surfvakantie Lacanau?HotelUCPA Sport Hostel LacanauDuurDe totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).Taal Engels & Frans VervoerVakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Lacanau is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!INCLUSIEF[icon_tick state="on"]Materiaal[icon_tick state="on"]Accommodatie[icon_tick state="on"]3 maaltijden per dag[icon_tick state="on"]Instructie (voltijd / 23 uur les)EXCLUSIEF[icon_tick state="off"] Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)TOERISTENBELASTINGDe toeristenbelasting in Lacanau is €0,80 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.De Atlantische kust in de regio van Lacanau is een van de beste spots in Europa om te surfen. De ongerepte kustlijn wordt beschermd door duinen en de lange zandstranden maken het de ideale speeltuin voor surfers van alle niveaus. Lacanau is een fantastisch surfstadje met een grote selectie van kroegen en discotheken. Of het nu de eerste keer is dat je op een surfplank staat of dat je je skills wilt perfectioneren, Lacanau is de perfecte plek. De surfschool van UCPA heeft directe toegang tot het strand en de surfplanken kun je zo op het strand oppikken of vanuit het center met de fiets meenemen. Een geweldige sfeer en gezelligheid is gegarandeerd tijdens deze vakantie!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
140 Vakanties