Vakantie Praag, Tsjechië

Design Hotel Neruda
Vanaf€372

Praag 1, Tsjechië

Dit trendy hotel staat in de Nerudova-straat in in de bekende wijk Malá Strana. Deze straat loopt van de Karelsbrug naar boven (de koningsroute) richting de bekende burcht van Praag en de St. Vitus kathedraal. Het design hotel ligt slechts op een steenworp afstand van de meest bekende bezienswaardigheden van Praag zoals de Karelsbrug, de stadsmuur, het oude stadsplein, de joodse wijk etc.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis In Praha 7-Letna
Vanaf€599

Praha 7 Letna, Tsjechië

Dit appartement ligt in het rustige gedeelte van de wijk Letná / Praag in Praag. Het historische centrum van Praag ligt op loopafstand (10 minuten). Je kunt ook de metro (3 haltes) of trams 8, 26, 17, 12 (5 - 10 minuten) gebruiken. Niet ver van het appartement bevindt zich een bekend beursterrein (Výstaviště), de Nationale Galerij voor Moderne Kunst, het Technisch Museum, het Letná-park, het voetbalstadion Generali Arena en de ijshockey-arena Tipsport. Direct bij uw appartement vindt u een kleine supermarkt waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Kampa
Vanaf€177

Praag 1, Tsjechië

Dit mooie, pas gerenoveerde hotel staat midden in het historische centrum van Praag, op een unieke plek in de directe omgeving van het presidentieel paleis, de karelsbrug en het nationaal theater. John Lennon wall nabij dit hotel. Alle andere belangrijke historische bezienswaardigheden zijn op loopafstand bereikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Arbes
Vanaf€216

Praag 5, Tsjechië

Dit mooie hotel is vernoemd naar de bekende Tsjechische schrijver Jakub Arbes en is gesitueerd op loopafstand van het historische centrum, direct onder de bekende heuvel Petrin en het presidentieel paleis Hradcany. De bekende Karels brug of het Nationaal theater bereikt u lopend in ca. 12 minuten. Metro en tramstation vindt u op 3 minuten loopafstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis In Praha 5-Smichov
Vanaf€570

Praha 5 Smichov, Tsjechië

Dit appartement bevindt zich op de begane grond van een woongebouw in Praag 5 - Smíchov, op 50 meter van de rivier de Moldau en slechts 2 haltes van tram 9, die naar het stadscentrum gaat. Haltes zijn hier Národní divadlo (Nationaal Theater) en Hlavní nádraží (Centraal Station). Het appartement is gelegen in een rustige wijk van Praag 5, in de buurt van de Kinskyparkes (Kinského sady). Vanaf daar is het niet ver om naar de uitkijktoren Petřiny te lopen. Je kunt over de brug van de Vltava lopen, midden in het centrum van de stad in het Nationale Theater. Aan het Lesser Town Square (Malostranské náměstí) zijn er drie tramhaltes (tram 12). De tramhalte ligt op slechts ongeveer 130 meter van het huis. In de buurt van het appartement zijn er tal van winkels en restaurants. Winkelcentrum Anděl ligt op slechts een korte wandeling of tramhalte.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pension Zuzana
Vanaf€72

Praag 5, Tsjechië

Pension Zuzana is een prima pension wat enthousiast gerund wordt door familie Dousova. Gesitueerd in een rustig villawijkje, slechts op 8 minuten loopafstand van het metrostation. Binnen 10 minuten brengt de metro u naar het historische centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis In Praha 2-Vinohrady
Vanaf€910

Praha 2 Vinohrady, Tsjechië

Dit mooi ingerichte appartement ligt op de derde verdieping van een woongebouw in Praag 2 - Vinohrady. Een kleine lift is beschikbaar. Het centrum van Praag is gemakkelijk en snel bereikbaar met de tram (11 en 13) of met de metro lijn C (station I. P. Pavlova naar station Muzeum). De dichtstbijzijnde tramhalte ligt op slechts een paar meter van het appartement. Naar het Wenceslas-plein, is het slechts één station. Het centraal station is zeer dichtbij. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar in de ondergrondse garage van de Staatsopera. Het appartement biedt een smaakvol onderkomen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
2-3 persoons Appartement Dum u Zlateho Pluhu
Vanaf€148

Praag 1, Tsjechië

Dit pas gerenoveerde appartement is gesitueerd in huize "U Zlateho Pluhu" en fantastisch gelegen midden in het historische centrum, in de straat Novy Svet. U verblijft direct naast het presidents paleis Hradcany. Alle bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden bevinden zich op steenworp afstand! Het dichtstbijgelegen restaurant bevindt zich al op 50 m afstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis In Praha 6-Liboc
Vanaf€520

Praha 6 Liboc, Tsjechië

Gezellig en comfortabel appartement op de 2e verdieping van een rijtjeshuis. Gelegen in een van de rustigste gebieden van Praag. Het appartement is geschikt voor families met kinderen of koppels en is gemakkelijk bereikbaar met bus 119 vanaf het vliegveld. Het station is Divoka Sarka. Met de bus rijd u 1 halte, ca. 5 minuten naar het metrostation Veleslavin en vanaf hier kunt u naar het centrum. In de buurt van het beschermde park Divoka Sarka ligt een zwembad en mooie wandelpaden. Een fast food restaurant ligt op 5 minuten te voet. Niet-rokers appartement!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis In Praha 8-Karlín
Vanaf€459

Praha 8 Karlín, Tsjechië

Dit mooie vakantieappartement bevindt zich op de begane grond van een woonhuis niet ver van het centrum van Praag. (zie ook TBP378). Deze is modern ingericht en niet ver van talrijke restaurants en winkels. In de Praagse stadswijk Podoli, dat u makkelijk met de tram kunt bereiken, bevindt zich een mooi openluchtzwembad. Evenals kunt u een bezoek nemen aan de Yellow Market in Holesovicka trznice wat niet ver ligt. Twee bijzetbedden zijn op aanvraag en tegen betaling mogelijk.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Downtown
Vanaf€331

Praag 1, Tsjechië

Het 4 sterren hotel Down Town ligt in hartje centrum, in een leuke wijk van Praag op 300 meter van het Wenceslasplein en het Nationaal Museum. Metrostation op 200 meter. Het plein in de oude binnenstad met de astronomische klok op 1500 meter.Tevens uitstekende uitgaans- en winkel mogelijkheden in de directe omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
6-7 persoons Appartement Dum u Zlateho Pluhu
Vanaf€108

Praag 1, Tsjechië

Dit pas gerenoveerde appartement is gestitueerd in huize "U Zlateho Pluhu" en is fantastisch gelegen midden in het historische centrum, in de straat Novy Svet. U verblijft direct naast het presidents paleis Hradcany. Alle bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden bevinden zich op steenworp afstand! Het dichtstbijgelegen restaurant bevindt zich al op 50 m afstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
2-4 persoons Appartementen Vlasska III
Vanaf€136

Praag 1, Tsjechië

Deze gerenoveerde appartementen bevinden zich in één van de populairste straten in hartje Praag en zijn gesitueerd op verschillende verdiepingen in het gebouw. Lift aanwezig. Via de straten Jansky Vrsek en Nerudova bereikt u op 500 m de bekende Praagse burcht Hradcany (500 m). Alle uitgaansmogelijkheden en historische bezienswaardigheden zijn op loopafstand bereikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
2-4 persoons Appartement Vlasska II
Vanaf€136

Praag 1, Tsjechië

Dit gerenoveerde appartement bevindt zich in één van de populairste straten in hartje Praag. Het is gesitueerd op de eerste verdieping in de straat Vlasska. Via de straten Jansky Vrsek en Nerudova bereikt u op 500 meter de bekende Praagse burcht Hradcany (500 m). Alle uitgaansmogelijkheden en historische bezienswaardigheden zijn op loopafstand bereikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pension villa Revova
Vanaf€111

Praag 10, Tsjechië

Dit mooie en gerenoveerde pension Villa Revova staat in het rustige groene wijkje "Strasnice" in Praag 10. Er is een makkelijke verbinding naar het historische centrum van de stad. Tram- en metro station op loopafstand bereikbaar. Restaurants en winkels aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
4-5 persoons Appartementen Dum u Zlateho Pluhu
Vanaf€90

Praag 1, Tsjechië

Deze pas gerenoveerde appartementen in huize "U Zlateho Pluhu" zijn fantastisch gelegen midden in het historische centrum, in de straat Novy Svet. U verblijft direct naast het presidents paleis Hradcany. Alle bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden bevinden zich op steenworp afstand! Het dichtstbijgelegen restaurant bevindt zich al op 50 m afstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag