Vakanties Van Tripper.nl

299 vakanties

Huidig filter


  • Tripper.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Ladies only: 10 rijlessen + praktijkexamen bij Multi Drive
Vanaf€199

Ben je klaar met het openbaar vervoer en wil je de vrijheid ervaren van een rijbewijs? Multi Drive zorgt dat jij snel je rijbewijs haalt. De vrouwelijke rijschool wilt elke vrouw de gelegenheid geven om haar rijbewijs op de beste en de meest voordelige manier te behalen. Dankzij het grote aanbod aan service biedt Multi Drive het beste resultaat. Multi Drive geeft de garantie dat er maar 1 vaste en doelgerichte rij-instructrice is. Diegene die niet alleen jouw rij-instructrice is maar ook de rode draad door je hele opleiding heen. Je rijdt in een Volkswagen Golf 7. Naast het feit dat de auto er goed uitziet, is de auto ook motorisch erg fijn. Deze auto krijgen de leerlingen snel onder de knie. Bij Multi Drive zijn er geen wachtlijsten, je kunt dus gelijk van start! Een rijles duurt 60 minuten en is mogelijk in het Nederlands, Engels, Arabisch én Berbers op alle dagen van de week.Kijk voor meer informatie op de website van Multi Drive. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Happy Halloween in de Waarbeek
Vanaf€11

Kom in oktober griezelen bij Attractiepark de Waarbeek!Op 20, 23 & 30 oktober kun je naast alle leuke attracties genieten van het spannende Halloween evenement! Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kun je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens onze griezelbingo!Bereikbaarheid Attractiepark de Waarbeek is gevestigd in Hengelo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €4,95 per auto kun je parkeren nabij het park. Kijk voor meer informatie op de website van de Waarbeek. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket voor Indoorpretpark Maassluis
Vanaf€9

Indoorpretpark Maassluis is uniek in Nederland! Het is namelijk een indoorspeeltuin én trampolinepark in één! IndoorspeeltuinIn de indoorspeeltuin staat een grote constructie met 3 glijbanen, een powertower bestaande uit 6 lagen elastiek, een kabelbaan, luchtkussens, bouwblokken, draaimolentje en een gratis bus voor de kleintjes, je kunt het zo gek niet bedenken. En natuurlijk GLOWinthedarkGOLF en 2 coole funbowlingbanen! Kinderen kunnen zich daarnaast ook uitleven met tafelvoetballen, badmintonnen, tafeltennissen of potje airhockey spelen. Speciaal voor de kleintjes (t/m 3 jaar) is er een aparte plek gecreëerd met leuke speeltoestellen, een zeer overzichtelijk en toegankelijke speelplaats met genoeg zitplaatsen voor de ouders.TrampolineparkHet spectaculaire trampolinepark is maar liefst 400m2 groot (totaal met speeltuin ca. 2400 m2)! Het bestaat onder meer uit 2 basketbalvelden waar je met trampolines de vetste dunks kunt maken. Daarnaast kun je op het trampolineveld ook via speciale trampolines tegen de muren opspringen en mooie landingen maken in de “BIG AIRBAG”. Daarnaast kun je ook allerlei trucjes doen op het AirTrack kussen. Overdag is er voor de kleintjes (1-5 jaar) Ukkiejump en “gewone jump” (6-12 jaar) afwisselend ca. 10-30 minuten springen.Even niet op trampolinepark? Dan kan je lekker de speeltuin in of even funbowlen! Volwassene kunnen overdag niet mee springen op het grote trampolinepark.BereikbaarheidJe kunt gratis parkeren bij Indoorpretpark Maassluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek-/reistijden.Kijk voor meer informatie op de website van Indoorpretpark Maassluis. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Royal Delft Museum
Vanaf€9

Royal Delft creëert al sinds 1653 handgemaakt Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt het ambacht doorgegeven. Bezoek Royal Delft Museum en ontmoet de makers van Delfts Blauw. Naast klassieke stukken zie je in de collectie ook hedendaagse decoraties. De schilders, mallenmakers en pottenbakkers van Royal Delft maken hier sinds jaar en dag het iconische blauw uit Delft. Naast dit bijzondere productieproces ontdek je de historische collectie met Delfts Blauw van de 32 fabrieken uit de 17e en 18e eeuw. Je vindt hier ook de collectie van Koning Willem III en de eigen fabrieksproductie van De Porceleyne Fles van 1653 tot heden. Denk hierbij niet alleen aan Delfts Blauw. Allerlei prachtige technieken in andere kleuren, zoals het Zwart Delft, Rood Cracquelé of het Nieuw Delfts met luster glazuren zijn te vinden in de collectie. In het monumentale pand en in de binnentuin zijn ook Bouwkeramische objecten te zien en met Cloisonné tegels beklede wanden.BereikbaarheidJe kunt gemakkelijk parkeren bij het Royal Delft Museum. Rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplekken voor bezoekers. Er is een beperkt aantal gratis parkeerplekken voor bezoekers. De overige parkeerplaatsen zijn vanaf 12 uur betaald. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kijk voor meer informatie op de website van Royal Delft Museum. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Online Theorie leren via de planGo-app
Vanaf€9

Wil je jezelf klaarstomen voor het theorie-examen voor auto, motor of bromfiets? Dan is de PlanGo App wat je zoekt! Geen langdradige theorieboeken, maar interactieve online theorielessen van Multi Drive, gemakkelijk via de PlanGo App! Via de app geef je (eventueel) aan wanneer je examendatum plaatsvindt. De complete theorie-opleiding zit in de app. Na het verzilveren van de voucher heb je onbeperkt toegang tot de lesstof! Neem waar en wanneer jij maar wilt de theorie door en voor je het weet vlieg je door alle interactieve theoriestof heen. Maak de deeltoetsen en bereid je via de app voor op het CBR-theorie-examen. Een complete theoriecursus, maar dan online!Meer dan 200 theoriehoofdstukken100 introductiefilmpjes met uitlegKennistoetsen met meer dan 300 vragenTraining met 11 CBR-oefenexamensKijk voor meer informatie op de website van Multi Drive. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Zonnenbanksessie bij La Costa
Vanaf€9

Verantwoord zonnen begint bij één van de 20 La Costa zonnestudio’s. Professionaliteit, hygiëne en kwaliteit staan bij La Costa voorop. Ook continuïteit en duidelijkheid spelen een belangrijke rol. What you see is what you get! Zo weet je bijvoorbeeld dat je altijd een goede bruining krijgt, omdat de lampen altijd op tijd worden vernieuwd. De kwaliteitsmanagers gaan iedere week langs alle vestigingen om de hygiëne te controleren en te zorgen dat de studio's in topconditie blijven. Ook voldoet zonnestudio La Costa aan de Europese wetgeving voor zonnestudio’s en zijn ze lid van de Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), zodat je weet dat zij serieus bezig zijn met jouw huid. Hun missie is om zo veel mogelijk mensen de voordelen van zonnen te laten inzien en het taboe op zonnebanken te ontkrachten, daar een hoop aanwezige informatie op internet gebaseerd is op oude statistieken en valse waarheden. Daarnaast beschikt La Costa over de nieuwste topbanken van het merk Ergoline. Alle Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 Norm. Dit is de maximale output van UV-licht die een zonnebank mag hebben, welke gelijk staat aan de zonkracht om 12:00 uur in Spanje. Al onze lampen zorgen naast een natuurlijk, diep bruine kleur ook voor de aanmaak van Vitamine D3 en voldoen aan de Europees wettelijk gestelde 0,3 norm.Bij jouw eerste bezoek biedt La Costa een gratis huidanalyse aan. Afhankelijk van jouw huidtype en de tijd die je al in de zon hebt doorgebracht, adviseren de professionele medewerkers welk type zonnebank het beste bij jou past. La Costa zal een passend advies geven onder de volgende zonnebanken:Ergoline Zonnebanken type vanaf 400 tot 950: tot 20 minuten. Daarna €0,80 per minuut extraErgoline Zonnebanken type 1100: tot 20 minuten. Daarna €1 per minuut extraErgoline Zonnebanken type 1400: tot 20 minuten. Daarna €1 per minuut extraErgoline Zonnebanken type 1600: tot 20 minuten. Daarna €1 per minuut extraErgoline Zonnebanken type LightVision: tot 20 minuten. Daarna €1 per minuut extraKijk voor meer informatie op de website van La Costa. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Blue Wellnessboot Mill
Vanaf€18

Stap aan boord van de BLUE Wellnessboot en ervaar de rust! Het indrukwekkende jacht wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig die samen zorgen voor een uniek plaatje. De bijzondere vormgeving van de BLUE Wellnessboot en natuurlijke omgeving zorgen voor maritieme sferen. Je vindt hier ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten, waaronder een hamam, een binnen- en buitenzwembad, verschillende soorten sauna’s én een beautysalon.Badkleding-mag-dagIedere dinsdag kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met een dagje wellness. Op deze dag is het mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. ToegankelijkheidDe BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. BereikbaarheidDe BLUE Wellnessboot is gevestigd op het terrein van Wellness-Hotel Brabant in Mill. Je kunt gebruik maken van de parkeergarage op het terrein en vervolgens zie je de Wellnessboot al liggen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessboot Mill. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
BLUE Wellnessresort Sittard in het Zuid-Limburgse Heuvelland
Vanaf€18

Wil je ook eens genieten van een dagje wellness? In het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness- en beautycomplex van Limburg; Wellnessresort Sittard. Een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning. Geniet van verschillende sauna's, luxe baden, heerlijke horeca, hammam en de mooiste relaxruimtes.Badkleding-mag-dagOok beschikt het wellnessresort over een badkleding-mag-dag. Iedere dinsdag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Op deze dag is het mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. ToegankelijkheidDe BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. BereikbaarheidBLUE Wellnessresort Sittard is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf station Sittard stoppen er diverse bussen op loopafstand van het resort. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kom je met de auto? Voor €5 per dag kun je parkeren bij het resort. Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessresort Sittard. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket BLUE Wellnessresort Helmond
Vanaf€18

Wellnessresort Helmond biedt een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken dit resort een fijne plek om te zijn. Laat je inspireren door de vele wellnessfaciliteiten en laat je op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes.Badkleding-mag-dagOok beschikt het wellnessresort over een Badkleding-mag-dag. Iedere woensdag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Op deze dag is het mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. ToegankelijkheidDe BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. BereikbaarheidBLUE Wellnessresort Helmond is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het resort bevindt zich op een kleine 10 minuten lopen vanaf het treinstation van Helmond. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €10 per dag kun je parkeren bij het resort. Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessresort Helmond.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket BLUE Wellnessresort Leiden
Vanaf€18

Zin in een dag ultieme ontspanning? BLUE Wellnessresort Leiden voldoet aan deze behoefte. Het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland is gevestigd op de 11e en 12e verdieping midden in de stad. Geniet van vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij je ten allen tijden geniet van een prachtig uitzicht over Leiden.ToegankelijkheidDe BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. BereikbaarheidBLUE Wellnessresort Leiden is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het hotel is gevestigd naast het treinstation van Leiden Centraal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Onder het gebouw kun je voor €2 per uur en maximaal €16 per 24 uur (aaneengesloten) parkeren. Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessresort Leiden. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wasbeurt bij Shell Euregio in Landgraaf
Vanaf€5

Na een bezoekje aan Shell Euregio in Landgraaf is jouw auto weer volledig schoon. De wasstraat is geschikt voor auto’s tot een hoogte van 2,35 meter.Wasprogramma 6WielwassenActief schuimOnderkant wasShampoo wassenPolishDrogenBereikbaarheidKijk voor meer informatie op de website van Shell Euregio. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wasbeurt bij Indoor Carwash Castricum
Vanaf€8

Indoor Carwash zet mensen op de eerste plaats. Zij zijn er namelijk voor jou en willen de verzorging van je auto makkelijk maken. Hun slogan is niet voor niets: Altijd voor u. En voor uw auto. Indoor Carwash staat voor eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid. Wasprogramma All-in WassenDrogenBodemreinigingPearl WaxPolishSuper PolishProtector FinishLava intensief (alleen bij vestiging Castricum)VelgenreinigingKijk voor meer informatie op de website van Indoor Carwash. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Holiday Park
Vanaf€30

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, is de perfecte getaway! De 40 sensationele attracties zorgen voor oneindig veel plezier voor elke leeftijd!DinoSplash Raaawrr! Holiday Park wordt overspoeld door dinosaurussen! Waag je aan een avontuurlijke tocht doorheen het territorium van deze prehistorische monsters. De DinoSplash is een echte belevingsattractie. Zo vaar je door een prehistorisch landschap en kruis je levensechte, bewegende dinosaurussen. Je baant je een weg langs stroomversnellingen en watervallen.Voor de kleinste fans… De allerkleinsten kunnen terecht in Holiday Indoor, een unieke overdekte wereld vol magie met betoverende attracties zoals Mia’s Elfenvlucht en Tabaluga’s Achtbaan. En dat is niet alles! Vlieg doorheen de lucht tijdens een ritje op de Wellenflug of speel kapitein op de Vissersboten. … maar ook voor de echte adrenalinezoekers! Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat en kickt op actie en snelheid, is de bigFM Expedition GeForce zeker een ritje waard. In deze internationaal bekroonde achtbaan raas je naar beneden met een topsnelheid van maar liefst 120 km/u! Nood aan nog meer thrills? Voel je helemaal gewichteloos in de mysterieuze Free Fall Tower, durf jij je ogen te openen en te genieten van het adembenemende uitzicht? Ook de Sky Scream, een unieke launch coaster die je met een snelheid van 100 km/u in een mum van tijd naar een hoogte van 55 meter brengt, zorgt voor kippevel over je hele lichaam.Families kunnen zich uitleven op waterattracties zoals de gloednieuwe DinoSplash en Wickie Splash of een spannende vlucht maken op de Sky Fly.BereikbaarheidHoldiay Park is gelegen in Duitsland, in de buurt van Mannheim en Frankfurt. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt je auto tegen betaling (€7) parkeren op het ruime parkeerterrein. Meer informatie omtrent de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer vind je hier. Kijk voor meer informatie op de website van Holiday Park. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden
Vanaf€17

Weer of geen weer? Beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden met 25 fantastische gethematiseerde attracties in een ruime in- en outdoorzone. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!25 vetcoole attracties Ben je op zoek naar echte kicks? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.  Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Geniet van een bruisend waterschouwspel van De Dansende fonteinen en vergeet ook zeker de geitjes in Heidi’s Dierenweide niet te bezoeken! Deze dag vergeet je nooit meer!ToegankelijkheidPlopsa Indoor Coevorden is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Bij de receptie staan een beperkt aantal rolstoelen ter beschikking. Deze kunnen tijdens je parkbezoek gebruikt worden tegen inlevering van een identiteitsbewijs. Om zeker te zijn van een rolstoel kun je deze vooraf per mail reserveren via info@plopsa.be. Helaas zijn niet alle attracties toegankelijk voor mindervaliden. Alle toiletten in de Plopsa-parken zijn uitgerust met voorzieningen voor personen met een handicap of beperkte mobiliteit. Op het parkeerterrein zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bekijk hier een gids met meer informatie voor rolstoelgebruikers. BereikbaarheidPlopsa Indoor Coevorden is geleden in de Drentse stad Coevorden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. Het park beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Voor €10 kun je een parkeerkaart halen bij het betaalautomaat bij de entree van het park. Voor fietsen en bromfietsen is er aan de ingang van het park een gratis stalling aanwezig. Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Indoor Coevorden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Adventure Park De Rollygolf in Noordwijk
Vanaf€5

Adventure Park De Rollygolf in Noordwijk biedt 5000 m2 plezier voor het hele gezin! Sla een hole in one op de 18-hole midgetgolfbaan of ga lekker los op de trampolines. De holes zijn uitdagend en afwisselend en zorgen gegarandeerd voor plezier! Eet na afloop nog een lekker ijsje op het terras. BereikbaarheidAdventure Park De Rollygolf beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.Kijk voor meer informatie op de website van Adventure Park De Rollygolf. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gezichtsbehandeling of Aromamassage (60 minuten)
Vanaf€19

Gun jezelf een momentje voor de verzorging van jou en je huid. Bij Queen of the Glam profiteer je van een uitgebreide gezichtsbehandeling of aromamassage waar je compleet kan ontspannen. Je wordt verzorgd door professioneel opgeleid personeel en alleen de beste producten. De behandelingen hebben allemaal een herstellend en verbeterend karakter voor de huid. De gezichtsbehandeling omvat:OppervlaktereinigingDieptereinigingEpileren van de wenkbrauwenHydratatiemaskerDe aromamassage omvat:ScrubMassageBij de Aromamassage is het meerendeel van de behandeling een massage. BereikbaarheidSalon Queen of the Glam is bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Madame Tussauds Amsterdam
Vanaf€17

Madame Tussauds is een must have to see wanneer je in Amsterdam bent! Je vindt er wassenbeelden van je grootste helden, populaire artiesten, bekende dj's, modellen en de grootste sporters. Leer de verhalen achter de beroemdheden kennen, maak een selfie met Justin Bieber of zing mee met Adele. Een leuke en interactieve ervaring voor jong en oud. Je bent nog nooit zo dichtbij je idool geweest. Combineer Madame Tussauds met een gezellig dagje shoppen in onze eigen hoofdstad. Zo vind je de bekende Kalverstraat en het Rembrandtplein op loopafstand. Nieuw: zanger en presenatator Andre HazesZanger en presentator André Hazes heeft zijn intrek genomen in ‘De Gouden Bitterbal’, de oud-Hollandse kroeg in Madame Tussauds Amsterdam. Hij treedt hier op onder het toeziend oog van zijn vader, Gerard Joling en Guus Meeuwis.Bereikbaarheid Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in het centrum van Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal loop je in ongeveer 10 minuten naar het museum. Reis je met de auto? In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Bijenkorf garage. Plan je reis via Google Maps. Kijk voor meer informatie op de website van Madame Tussauds Amsterdam.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket voor het Moco Museum
Vanaf€15

Moco Museum in Amsterdam stelt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar voor het grote publiek. Sinds de opening van het museum in 2016, laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. De collectie bestaat uit moderne hedendaagse kunst geleid door Street Art kunstenaar Banksy. Naast Banksy heeft het museum onder andere werken van Andy Warhol, Icy & Sot, Haring, JR, Kusama en meer.Exposities die nu te zien zijnArtist The Kid: The Future is OldStudio Irma - Reflecting Forward (Digital Immersive Art exhibition) Banksy: Laugh NowJR (featuring Emmy-nominated “The Gun Chronicles”)Kusama RoomMoco Masters: wisselend werkMoco Garden: wisselende tentoonstellingsruimte buitenCombineren met een dagje Amsterdam Een bezoek aan het Moco Museum is met zijn centrale ligging goed te combineren met andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Amsterdam. Combineer je bezoek bijvoorbeeld met andere musea in Amsterdam zoals het Rijksmuseum, of ga een dagje shoppen op de Kalverstraat. Maak een tour in een rondvaartboot, bezoek de 9 straatjes, of laat je culinair verrassen in één van de vele restaurants.  BereikbaarheidHet Moco Museum bevindt zich op het Museumplein in Amsterdam. Het Museumplein is goed te bereiken. Er stoppen hier diverse tramlijnen en in de omgeving. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren in de Q-park onder het Museumplein. Op 5 minuten lopen vind je Parkeergarage Overtoom. Deze parkeergarage is iets goedkoper dan de parkeergarage aan het Museumplein. Je kunt hier uitsluitend afrekenen met Parkmobile. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kijk voor meer informatie op de website van het Moco Museum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis
Vanaf€45

Lunchen op sterrenniveau, wie wil dat nu niet? Geniet van een fantastisch 9-gangen amuse lunch op zondagmiddag bij Restaurant Kaatje bij de Sluis, bekroond met één Michelinster. Hier gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand en of je nu romantisch met z'n tweeën of met een gezellige groep komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke middag te wachten.Kaatje bij de Sluis is al bijna 47 jaar een culinaire ervaring. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt. Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire amuse-festijn, kleine vegetarische, vis, gevogelte, vlees en nagerechtjes met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag de revue passeren. Er wordt gewerkt met pure kwaliteitsproducten, die zoveel mogelijk uit de streek afkomstig zijn. De samenstelling van het 9-gangen amuse-festijn wisselt per week.  Tijden Reserveren op zonda doorlopend kun je bij Kaatje binnenkomen vanaf 12.30 uur tot 17.00 uurMet eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, mocht Kaatje een gerecht in het menu moeten vervangen of aanpassen, dan is dat mogelijk, echter tegen een meerprijs van € 20,00, ongeacht het aantal aan te passen gangen, graag bij uw reservering vermelden, op de avond zelf is dit helaas niet meer mogelijk. Kaatjes RésidenceZorg dat je na jouw uitgebreide lunch niet meer naar huis hoeft te rijden en blijf lekker slapen. Kaatjes Résidence is gevestigd in een charmant pand uit 1860. De zeven luxe kamers hebben uitzicht op de omliggende historische pandjes of op het water. Na een ontspannen nacht kunt u de volgende dag de omgeving van het havenstadje Blokzijl verkennen. Nationaal park De Weerribben is dichtbij, net als de historische plaatsen Giethoorn en Vollenhove.  Bereikbaarheid In het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant Kaatje bij de Sluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Jumpsquare Trampolineparken
Vanaf€10

Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met vrienden of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord!Waaghalzen (vanaf 7 jaar) kunnen zich bij Jumpsquare Trampolineparken uitleven op de Trampolinevelden, de Air Bags en in de Foam Pit of dagen elkaar uit op het Ninja Parcours of de Battle Beam. Jump van Trampoline naar Trampoline, oefen de vetste tricks, Jump over de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. Ook vind je hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de Trampolines. Ga sneller en hoger... hoe dan ook: de adrenaline stroomt door je lichaam! Kijk voor meer informatie op de website van Jumpsquare. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Hortus botanicus Leiden
Vanaf€6

Kom genieten van de prachtige collecties in de tropische kassen en tuin in de oudste botanische tuin van Nederland. In 1590 gesticht door de Universiteit Leiden en in 1594 ingericht door Carolus Clusius (1526-1609) als tuin voor onderwijs en onderzoek. In deze groene schatkamer vind je zeldzame planten uit Zuidoost- en Oost-Azië, Zuid-Europa en Zuid-Afrika waarvan sommige in de natuur zelfs bijna zijn uitgestorven.Bereikbaarheid Hortus botanicus Leiden ligt in het centrum van Leiden. Vanaf Leiden Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Hortus. Kom je met de auto? Je kunt de auto tegen betaling parkeren aan de singel. Vanaf het Stadsparkeerterrein Haagweg is er gratis vervoer. Een shuttlebus brengt je op verzoek tot 80 meter van de Hortus. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.Kijk voor meer informatie op de website van Hortus botanicus Leiden. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket Jump XL Trampoline Parks
Vanaf€10

Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met vrienden of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord!Waaghalzen (vanaf 7 jaar) kunnen zich bij Jump XL Trampolineparken uitleven op de Trampolinevelden, de Air Bags en in de Foam Pit of dagen elkaar uit op het Ninja Parcours of de Battle Beam. Jump van Trampoline naar Trampoline, oefen de vetste tricks, Jump over de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. Ook vind je hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de Trampolines. Ga sneller en hoger... hoe dan ook: de adrenaline stroomt door je lichaam! Kijk voor meer informatie op de website van Jump XL.  

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket voor Youseum Amsterdam
Vanaf€12

Youseum is een interactief museum gevestigd in Amsterdam, waar alles draait om social media. Bij Youseum speel jij de hoofdrol. Jij bent de kunstenaar, het kunstwerk en de criticus. Je wordt uitgedaagd kritisch na te denken over het belang van jezelf als middelpunt van je eigen social-media feed. Ben jij eigenlijk wel zo belangrijk dat je altijd in het middelpunt moet staan? Tijdens een 1,5 uur durende tour kom je langs 15 prachtig samengestelde ruimtes met meer dan 25 interactieve kunst- en lichtinstallaties.Duik in een zee van likes, reflecteer en schitter in de grootste infinityroom van Nederland. Spetter rond in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ trouwkapel en slaap op stapels geld in the International Bank of You.Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je aan het denken wordt gezet. Youseum vraagt je om dichterbij te kijken, dieper na te denken en moedig te zijn. Bezoekers worden door een ontdekkingsreis geleid door de werelden van kunst, social media en identiteit. De gidsen, ook wel ‘heroes’ genoemd, verzekeren dat de tour precies is afgestemd op jouw behoeften.BereikbaarheidYouseum is gevestigd in Amsterdam, net buiten het centrum. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kijk voor meer informatie op de website van Youseum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Entreeticket voor SEA LIFE Parijs
Vanaf€16

Ga met de hele familie op ontdekkingsreis in SEA LIFE Parijs! Ontdek de zeewezens van de Franse kust, de Amazone, de polen en nog veel meer! Bij SEA LIFE Parijs kan je onder toeziend oog van een medewerker zelfs sommige wezens aanraken! Kan je ze niet aanraken, dan kan je er wel van alles over leren. Op sommige momenten kan je de vissen zelfs voeden!De Franse kustHeb jij altijd al willen weten welke wezens er om je heen leven aan de mooie Franse kust? Kom het ontdekken en leer er alles over! In SEA LIFE Parijs leer je over de meest voorkomende en meest verassende soorten vissen die leven aan de Franse kust. Denk aan echte octopussen en zelfs haaien!Wat te ontdekken?In SEA LIFE Parijs leer je alles over de vissen en andere zeewezens uit de Amazone, de Franse kust, de polen, de tropen en nog veel meer! Kijk naar de haaien, voedt de haaien en roggen, aai de zeesterren en aanschouw hoe er zorg wordt gedragen aan de zeepaardjes. Heb jij altijd al een echte Nemo willen zien? SEA LIFE Parijs heeft een echte clown vis!Kijk voor meer informatie over te ontdekken feitjes en bezigheden in SEA LIFE Parijs op hun website.BereikbaarheidSEA LIFE Parijs ligt vlakbij Disneyland® en is vanaf Parijs, Gare du Nord makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.Ga je met de auto?A4: Paris - Metz: exit 12.1 Centre Commercial Val d’EuropeCommercial Centre, Parking "La Vallée Shopping Village"A4: Paris - Metz: exit 14 Val d’EuropeCommercial Centre, Parking "La Vallée Shopping Village"Kom je met de Thalys aan op Gare du nord? Neem dan de volgende routebeschrijving. Ga het station uit bij de uitgang « Place d’Ariane » en steek over tegenover de bloemenwinkel. Ga het winkelcentrum naar binnen en volg de bordjes naar "Les restaurants".Kijk voor meer informatie op de website van Sea Life Paris. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
299 Vakanties