Vakanties Van Trendy Hotels

Trendy Hotels - 243 Vakanties Vergelijken [2018/2019]

Vergelijk 243 Vakanties van Trendy Hotels ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


99
Bestemmingen
243
Vakanties
Trendy Hotels

243 vakanties

Huidig filter

  • Trendy Hotels  

RESET FILTER

Vakantie zoeken

Prijs

Hotel St. Martenslane
€132€49

Maastricht, Nederland

De oudste stad van Nederland biedt een zeer vernieuwend hotelconcept in de vorm van Hotel St. Martenslane! Ambacht en Crafts zijn de credo's van dit onlangs gerenoveerde hotel. Het hotel heeft een trendy en toch zeer warm interieur en zeer royale kamers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Omm
€321€169

Barcelona, Spanje

Hotel Omm is ontworpen door de architect Julia Capella en de interieurontwerpers Sandra Tarruella en Isabel Lopez. Het resultaat is een bijzonder designhotel waarbij rekening is gehouden met elk uniek detail.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Puerta America Madrid
€176€98

Madrid, Spanje

Hotel Puerta America is een droom die waargemaakt is. Het is een project waaraan 19 wereldberoemde architecten en designers hebben gewerkt. Elke designer heeft een verdieping ontworpen waarbij niets onmogelijk bleek.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Saint Sauveur
€242€110

Blankenberge, België

Hotel Saint Sauveur is een uniek designhotel gelegen aan de Belgische kust in de badplaats Blankenberge. In de designkamers spelen de kleuren blauw, wit en grijs de hoofdrol. Alle kamers zijn voorzien van minibar, dvd en gratis internet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
SixtyTwo Hotel
€222€101

Barcelona, Spanje

SixtyTwo Hotel is een gloednieuw en uiterst stijlvol hotel met een perfecte ligging aan Barcelona's meest exclusieve winkel avenue. Dit hotel mengt minimalisme met Oosters design en moderne technologie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gran Hotel Domine Bilbao
€186€93

Bilbao, Spanje

Gran Hotel Domine Bilbao is ontworpen door de Spaanse kunstenaar en ontwerper Javier Mariscal. Het hotel heeft een opvallend en bijzonder ontwerp wat zeker is beïnvloed door de buren, het Guggenheim Museum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Urban Hotel
€428€138

Madrid, Spanje

Urban Hotel is een nieuw hotel in Madrid wat fungeert als een referentiepunt voor kwaliteit. Dit hotel is met passie ontworpen en ingericht en staat garant voor puur genot. Het hotel ligt in het beste en meest authentieke gedeelte van Madrid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Seven Hotel
€317€138

Parijs, Frankrijk

Treed binnen in een droomwereld gevuld met magie. Seven Hotel is een van de meest innovatieve hotelconcepten van het jaar 2010. Hier wordt uw overnachting een fabelachtige ervaring.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Grand Hotel Central
€183€122

Barcelona, Spanje

Grand Hotel Central Barcelona is gevestigd in een onlangs volledig gerenoveerd elegant gebouw uit 1926. Als gast van het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de gotische wijk en de kathedraal.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Duomo Hotel
€277€132

Rimini, Italië

Duomo Hotel is ontworpen door de wereldberoemde architect en ontwerper Ron Arad. Het meest opvallende van het hotel is misschien wel de Dream Loop" een glanzende metalen ring waarin de receptiedesk van het hotel is verwerkt."

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Roomz Hotel Vienna
€166€69

Wenen, Oostenrijk

Roomz Hotel Vienna is het eerste budget designhotel dat in juli 2007 haar deuren opende en ligt vlakbij de Wiener Gasometer. Het hotel heeft een dynamische inrichting waarbij hippe kleuren en vormen een belangrijke rol spelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Le A
€555€179

Parijs, Frankrijk

Dit Trendy Hotel is een wonderbaarlijke en unieke plek, die uw stoutste verwachtingen overtreft. Achter elke deur zit een nieuwe droom. Alles is hier voortreffelijk. De enige, de eerste, de A.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel The Gray
€342€228

Milaan, Italië

Bij binnenkomst in Hotel The Gray treedt u binnen in een unieke en verfijnde wereld met stijlvol design waaronder een zwevende sofa. Hotel The Gray ligt op een toplocatie in het centrum van Milaan.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hampshire Boshotel
€126€79

Overberg, Nederland

Hampshire Boshotel is het duurzaamste viersterrenhotel van Nederland en heeft een natuurlijke uitstraling en een trendy ambiance. De architectuur is uniek door het met houten jaloezieën afgewerkte gebouw.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Palau de la Mar
€224€86

Valencia, Spanje

Hotel Palau De La Mar is een hotel gevestigd in een statig herenhuis uit de 19e eeuw en is gerenoveerd en gedecoreerd door het Hospes ontwerpteam. Bij Hospes Palau de la Mar zijn kunst en fantasie de belangrijkste ingrediënten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag