Vakanties Van TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni

1.679 vakanties

Huidig filter


  • TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Jetwing Sea
Vanaf€105

Negombo, Sri Lanka

Een gezellig en stijlvol eersteklasse hotel aan het zandstrand van Negombo. Het is rustig gelegen, op korte afstand van diverse restaurants en bars. Geniet van de vangst van de dag aan het strand of ontspan in de schaduw bij een van de zwembaden. Een heerlijk resort!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Colchagua wijngaarden
Vanaf€350

Chili

De Colchaguavallei ligt op zo'n 150 km ten zuiden van Santiago en wordt beschouwd als de beste wijnstreek van Chili. Tijdens deze korte autoreis verblijft u naar keuze op een landgoed of in een landelijk hotel. Het aantal wijnhuizen is legio, de meeste laten graag hun fijne wijnen proeven.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Paaseiland
Vanaf€850

Chili

Paaseiland ligt ver weg in de Stille Oceaan, halverwege tussen Chili en Tahiti. Het eiland spreekt tot ieders verbeelding vanwege de talloze, metershoge stenen beelden en de mysteries er omheen. Paaseiland is even groot als Texel, er is één dorp, één strandje en de rest is golvend grasland met langs de kust de mysterieuze Moai beelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Climbing Mount Kilimanjaro (Rongai-route)
Vanaf€2.600

Tanzania

Het beklimmen van de machtige Mount Kilimanjaro is voor sommigen een lang gekoesterde wens. De Rongai-route is een van de minst druk bewandelde routes en beklimt de Kiliomanjaro vanaf de noordoostkant. Het landschap is hier misschien iets minder afwisselend dan aan de zuidwestkant van de berg, maar wel zeer ongerept en uniek.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
New Zealand Marvel
Vanaf€3.050

Nieuw-Zeeland

Het betoverende Nieuw-Zeeland zal na afloop van deze reis geen geheimen meer voor u kennen! Het land wordt geroemd vanwege de verscheidenheid van de natuur. Majestueuze bergketens, spectaculaire gletsjers en schitterende regenwouden liggen op u te wachten. Wanneer u denkt het mooiste te hebben gezien, wordt uw ervaring alweer overtroffen door het volgende hoogtepunt. U reist in groepsverband waarvoor wij samenwerken met de gerenommeerde organisatie AAT KINGS. Afhankelijk van het seizoen kan het raadzaam zijn om van het Zuider- naar het Noordereiland te reizen, maar deze reis kan ook in omgekeerde richting worden geboekt. Op naar 'Aotearoa'!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Valparaíso
Vanaf€600

Chili

Valparaíso ligt aan de kust op ongeveer anderhalf uur rijden van Santiago. In de benedenstad staan de pronkgebouwen uit de gloriejaren. Op de hellingen liggen schilderachtige wijken met kleurrijke huizen en oude stadsliften brengen u naar de hooggelegen promenades. Daar logeert u in een van onze boutiquehotels.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Country Inns of Ontario & Québec
Vanaf€2.000

Canada

Een unieke autoreis, die u laat kennismaken met de veelzijdige provincies Ontario en Québec. Ervaar de Canadese gastvrijheid tijdens overnachtingen in gemoedelijke accommodaties. De reis start en eindigt in de kosmopolitische stad Toronto. Prachtige parken, ongerepte natuurgebieden die uitnodigen tot tal van actieve bezigheden. Enkele highlights tijdens deze reis zijn de Niagara Falls, het Algonquin Provincial Park en de steden Québec City en Montréal. Een schitterende reis voor liefhebbers van een 'personal touch'!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Yacutinga Lodge
Vanaf€785

Argentinië

U kunt uw verblijf in Iguazú verlengen met een verblijf in de Yacutinga Lodge, een juweeltje diep weggestopt in het regenwoud. Alle excursies worden door natuurgidsen begeleid en zijn inbegrepen, het subtropische klimaat is het gehele jaar aangenaam warm.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Mendoza wijngaarden
Vanaf€645

Argentinië

Voor de wijnliefhebbers die op eigen tempo langs de wijngaarden willen toeren! Vanuit Mendoza begint al op 20 kilometer afstand een reeks van uitgestrekte wijnvalleien. De wijngaarden met als decor de met sneeuw bedekte Andestoppen zijn een plaatje. Afwisselend ziet u moderne en traditionele bodega's.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Meliá Las Antillas
Vanaf€116

Varadero, Cuba

De trots van dit ruim opgezette resort is de tropische tuin waarin het is gelegen. Een groot, groen rijk vol wuivende palmen en exotische  planten. Als u het hotel vanuit de lucht zou kunnen bekijken, lijkt het alsof het resort uitreikt naar het blauwe zeewater en zo is het precies; Meliá Las Antillas is een locatie om optimaal van zon, zee en strand te genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Meliá Las Americas
Vanaf€116

Varadero, Cuba

Uiterst sfeervol resort hotel. Gebouwd op het landgoed Las Americas, eens het eigendom van de Amerikaanse magnaat Dupont die zijn fortuin vergaarde met de introductie van de 'lycra'. Hij liet een huis bouwen en het mag duidelijk zijn dat het niet om zomaar een optrekje ging. Tegenover het hotel ligt de Varadero Golf Club.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Elquivallei
Vanaf€550

Chili

Bij de stad La Serena stroomt de Elqui in zee, die ruim 200 km oostelijker in de hoge Andes ontspringt en onderweg door een prachtige vallei stroomt, de beroemde Elquivallei. In deze groene oaselint liggen kleine indianendorpen en ook uw koepeltent voor gazing the stars.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
San Pedro de Atacama
Vanaf€950

Chili

Het dorp San Pedro de Atacama is de uitvalsbasis voor het ontdekken van de woestijnwereld van de Atacama. Het is een gezellig dorp met eethuisjes, onverharde straten en adobe-architectuur van de plaatselijke Aymara-indianen. De omringende woestijn is spectaculair; zoutmeren, flamingo's, vulkanen, lagunes, indianendorpjes en geisers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Impressions of North Chile
Vanaf€1.300

Chili

Deze autoreis is een echte woestijnreis, maar wel bijna honderd procent op asfalt en met overnachtingen in zowel oases als in grotere kustplaatsen. Bergen, meren, vulkanen en hooglandmoerassen vol vogels in het nationale park Lauca; prachtige zoutmeren met flamingo's rondom San Pedro de Atacama. De geisers van El Tatio zijn eenmalig in Chili en niet te missen, maar we raden u aan om die in excursieverband te bezoeken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.679 Vakanties