Stedentrips

Ibis Berlin Messe
Vanaf€175

Berlijn, Duitsland

Het hotel beschikt over 168 kamers. Alle etages zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of via de trap. Tot de voorzieningen horen een ontbijtzaal en een businesscenter. Via wifi krijgen de gasten...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Van der Valk Maastricht
Vanaf€49

Maastricht, Nederland

Een heerlijk nachtje weg? Het moderne viersterrenhotel van der Valk Maastricht ligt aan de rand van het centrum van magisch Maastricht. Vanaf deze ligging heb je een comfortabele basis voor een gezellig stadsbezoek, Ga uitgebreid shoppen, flaneer langs de Maas, ervaar de Bourgondische gastvrijheid opéén van de vele terrasje op het Vrijthof.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Disneyland® Paris Magic Circus

Parijs, Frankrijk

In het Magic Circus Hotel komen magie en illusies in elk detail terug. Het kleurrijke design dat door het hele hotel is verwerkt, doet er gelijk aan herinneren. Ook tijdens het rond spatteren in het binnenzwembad zullen de kinderen zich vermaken met de zeehond die midden in het kinderbad staat. En als de kinderen 's avonds naar bed gaan is het net alsof ze in een echt kasteel slapen. Het onderste en bovenste gedeelte van het stapelbed zijn ingericht als betoverde grot en kasteeltoren. Ook het typische Franse park waarmee het hotel is omgeven, geeft een magische sfeer. De ligging van het hotel is ideaal voor een bezoek aan Disneyland® Paris. Iedere 20 minuten vertrekt er een shuttlebus naar de Disney Parken. Zo sta je binnen 10 minuten in het resort. Ook de locatie in de wijnstreek Champagne en dichtbij Parijs maken het een ideaal verblijf voor een vakantie met het hele gezin. Na een lange dag op pad te zijn geweest voor een uitstapje kan iedereen lekker bijkomen bij het binnenzwembad of aan de bar van het hotel.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
4.299 Vakanties