Vakantie Aragón, Spanje

63 vakanties

Huidig filter


  • Spanje

  • Aragón

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Natuurhuisje in Almunia de san lorenzo
Vanaf€125

Almunia De San Lorenzo, Spanje

Dit natuurhuisje staat in Almunia de San Lorenzo. Het dorpje, tussen de heuvels aan de voet van de Pyreneeën, wordt niet permanent bewoond. Ervaar de rust en koelte van een stenen huis, opgebouwd in meer dan honderd jaar. Je hebt een prachtig uitzicht over de heuvels, met op de achtergrond de toppen van de Pyreneeën. Meest indrukwekkend: de diepe stilte of de onverstoorde sterrenhemel? De verhuurders hebben het huis en bijgebouwen gerenoveerd en het oorspronkelijke karakter behouden; een robuust boerenhuis waarin gewoond en gewerkt wordt. Huis en bijgebouwen staan rond de "era", het besloten erf. Naar alle kanten heb je een prachtig uitzicht. De eeuwenoude moerbeibomen naast het terras geven schaduw en vruchten. De gasten beschikken over een hele verdieping (drie kamers, woonkamer, terras, badkamer, wc en eetkeuken) met de mogelijkheid om extra ruimte bij te huren. Alle gasten kunnen samen gebruik maken van het centrale erf en het schaduwterras onder de moerbeibomen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Almunia de san lorenzo
Vanaf€75

Almunia De San Lorenzo, Spanje

Dit natuurhuisje staat in het dorpje Almunia de San Lorenzo. Almunia is nog net geen "verlaten dorp", zoals er zoveel in deze omgeving te vinden zijn. Hier zijn nog een vijftal huizen in gebruik en er is een landbouwbedrijf (graan, schapen en rundvee) actief op de velden rond het dorp. Het natuurhuisje is eigenlijk de bovenverdieping van een los bijgebouw op het erf van de verhuurders. Het huis is door de huidige verhuurders in ere hersteld, met respect voor de lokale bouwstijl en met gebruik van de traditionele materialen. Het huisje heeft een eenvoudige meubilering, met alle essentials voor een aangenaam verblijf. Je vindt een ingerichte keuken met koelkast, eet-/zitkamer, douche en toilet. In de zomer is het huisje koel, in de winter aangenaam te verwarmen met een houtkachel.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Spanje - Sierra de Guara
Vanaf€1.380

Alquézar, Spanje

Het grootste en mooiste klovengebied van Europa ligt aan de voet van de Spaanse Pyreneeën in het natuurpark Sierras y Canyones de Guara. Tijdens prachtige wandelingen ervaar je de rust en ruigte van het verlaten landschap, waar gieren en arenden rondcirkelen. We verblijven in het unieke, van oorsprong Moorse vestingplaatsje Alquézar en twee nachten in het landelijke Paúles de Sarsa, dat aan de noordkant van de Sierra de Guara ligt.Uitgesleten kloven met rotstekeningen in de overhangen, geurende mediterrane kruiden, steeneikbossen, schapen en geiten in verlaten dorpjes, rotslijsters en kanaries zijn een greep uit wat we onderweg zullen zien. Hoogtepunt van de reis is een bezoek aan een voederplaats voor gieren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Spanje - Aragón - Sierra de Guara
Vanaf€560

Alquézar, Spanje

Wandelvakantie in de Sierra de Guara in Aragón, tussen de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën en de uitgestrekte, droge Ebro-vlakte. Loop door spectaculaire kloven en geniet van adembenemende vergezichten in het grillige, desolate landschap van de Somontano (‘aan de voet van de berg’). Start in het eeuwenoude stadje Alquézar en trek het verlaten binnenland in. Overnacht in mooie en rustig gelegen, authentieke onderkomens.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Alquezar
Vanaf€145

Alquezar, Spanje

Dit natuurhuisje is een royaal vakantieverblijf in Alquézar in de Somontanostreek in Aragon. De ligging is spectaculair met uitzicht over het middeleeuwse dorp en de omringende bergen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in het ruige nationaal park de Sierra de Guara, een oase van rust. Vanuit het natuurhuisje loop je direct de bergen in voor mooie voettochten door kloven, langs verstilde dorpjes en langs grotten met eeuwenoude rotstekeningen. Boven je hoofd zie je vaak gieren en arenden rondcirkelen en aan de horizon zijn er de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën voor een spectaculair vergezicht. Het natuurhuisje biedt ruimte aan zes personen en heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Rond het huis bieden twee terrassen en een tuin alle ruimte om samen te eten en te genieten van het uitzicht. Het plaatselijke zwembad ligt op een steenworp afstand. Je huurt het hele huis. Het huis is geschakeld gebouwd aan een ander huis. Het huis is wat hoger gelegen aan de rand van een dorp. Daardoor staat het helemaal vrij met een werelds uitzicht en je staat ook binnen drie minuten lopen op het dorpsplein.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Alquézar
Vanaf€145

Alquézar, Spanje

Dit natuurhuisje is een stijlvolle villa in Alquézar in de Somontanostreek in Aragon. De ligging is spectaculair met uitzicht over het middeleeuwse dorp en de omringende bergen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in het ruige nationaal park de Sierra de Guara, een oase van rust. Vanuit het natuurhuisje loop je direct de bergen in voor mooie voettochten kloven, langs verstilde dorpjes en grotten met eeuwenoude rotstekeningen. Boven je hoofd zie je vaak gieren en arenden rondcirkelen en aan de horizon zijn er de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën voor een spectaculair vergezicht. In deze historische en culturele omgeving is het eigentijds genieten. Het natuurhuisje biedt ruimte aan zes personen en is modern ingericht met designmeubilair en een luxe Bulthaup keuken. Rond het huis bieden terras en tuin alle ruimte om samen te eten en te genieten van het uitzicht. Het plaatselijke zwembad ligt op een steenworp afstand. Je huurt het hele huis. Het huis is geschakeld gebouwd aan een ander huis. Het huis is is wat hoger gelegen aan de rand van een dorp. Daardoor staat het helemaal vrij met een werelds uitzicht en je staat ook binnen drie minuten lopen op het dorpsplein.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Castellazo
Vanaf€60

Castellazo, Spanje

Dit bijzondere Natuurhuisje is opgebouwd uit één ruimte van 20m2, waarin een keuken, zithoek, een bank en een tweepersoonsbed. Het is heel basic, met bronwater uit de kraan wat wordt opgewarmd door de zon. Hier, waar alles net wat anders dan anders is, is binnen buiten en buiten binnen! Vanaf de parkeerplaats loop je 100 meter naar boven over een natuurlijk paadje om bij de het huisje te komen. Er is een apart badhuisje. Het toilet is een droge eco-WC en de douche is van hout en leem, met kiezels uit de rivier. Ook hier wordt het water opgewarmd als de zon schijnt. Het is door de eigenaresse zelf ontworpen en gebouwd, van natuurlijke materialen zoals hout, steen, kalk en zand, modder en buxustakken. Zij deed dit samen met twee spaanse vrouwen die hierdoor het vak konden leren. Het groene plantendak, dat helemaal is opgebouwd uit houten balken en organische stammen, is een belevenis op zich. Rondom is veel groen waar je heerlijk in kunt vertoeven.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Castellazo
Vanaf€42

Castellazo, Spanje

Dit natuurhuisje is helemaal back to basic! Het ligt organisch ingebed tegen een antieke terrasmuur. Hierdoor is het in de zomer heerlijk koel! Het is gebouwd van natuurlijke en gerecyclede materialen. Op 12 m2 heb je alles compact bij de hand. Bronwater uit de kraan, een tiny fornuis, een ecologische droge WC en een basic buiten douche, waarbij het water wordt opgewarmd door de zon. De energie komt van zonnepanelen. Dit huisje is helemaal door vrouwen gebouwd. Buiten rondom is volop natuur waar je heerlijk kunt zitten of vogels kunt kijken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Centenera
Vanaf€60

Centenera, Spanje

Wild , unspoilt and off grid , the yurt is located in a spectacular valley within a property of 16HA of sustainably managed woodland .The perfect place for a retreat , to enjoy the peaceful sounds of nature , or as a base to explore this sparsely populated region of Spain. From the yurt you can wander along private paths within the property without meeting other people. You may come across deer or see the tracks of wild boar , foxes or badgers if you are lucky. Enjoy the night sky unspoilt by light pollution , listening to the sound of cicadas and owls. Only accessible on foot , along private footpaths a single yurt awaits you with it's own facilities , exclusive to you .This is the only yurt & we do not let any other accommodation on our property. Guests can order sourdough bread , made with organic flour and cooked in our wood fired oven. Some vegetables and salads are available in season , grown ecologically in our garden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Cretas
Vanaf€350

Cretas, Spanje

Dit natuurhuisje van 450 m² heeft drie verdiepingen. Beneden is er een open woonkamer met houtkachel. Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers, er zijn er vier. Er kunnen makkelijk tien personen in het natuurhuisje. Alle kamers hebben een eigen badkamer en twee hebben een eigen terras. Allen zijn individueel gestileerd. Eén van de kamers beschikt over een koperbad in het midden van de kamer en biedt een mezzanine-niveau met een bibliotheek en uitzicht op de bergen. Op het hoogste niveau van het huis is er een chill-out kamer en een groepskamer van 57 m² beschikbaar voor yoga en andere activiteiten. De stijl van dit Natuurhuisje is individueel en rustiek, met cementvloeren, blootgesteld graniet en onbeschilderd gips. Alles met een twist van etnische invloed.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Formigales
Vanaf€20

Formigales, Spanje

Small isolated house, with no close neighbors surrounded by fields and forests. Peace and disconnection. It is a sustainable house with enough solar energy for lighting, a fridge, and mobile and pc chargers (but not for hair dryers or other small appliances). The water comes from the rain, accumulated in a tank. We do not use chemicals for cleaning. A little paradise of well-being

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Guaso
Vanaf€142

Guaso, Spanje

Dit natuurhuisje ademt de illusie en de wens uit die de eigenaresse met haar eigen handen in de bouw heeft gestopt. Een droom die nu uitkomt en die wordt aangeboden voor het plezier van degenen die willen genieten van zijn energie. Midden op het platteland, weg van lawaai, ver van lichtvervuiling, in alle vrijheid, gebouwd met ecologische materialen (houten balken, muren van thermo klei en steen, geventileerd plafond ...), zeer ruim, zowel binnen als buiten (13000m2 boerderij) en volledig uitgerust. Niet ver weg, in hetzelfde pand, woont de eigenaar in een ander klein huis. Er zijn verse eieren van de kippen en producten uit de tuin. Slechts 5 km van Ainsa, (4 km weg en 1 km onverharde weg). Vanaf hier starten paden en btt-routes zone nul.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Guaso
Vanaf€129

Guaso, Spanje

Te midden van bosrijke heuvels, op 10 minuten rij-afstand van het middeleeuwse plaatsje Aínsa, vind je dit natuurhuisje. Een prachtig huis, omgeven door natuur en met een indrukwekkend uitzicht op de Pyreneeën. De verhuurders, die op de begane grond wonen, hebben het zelf gebouwd. Hierbij pasten ze ecologische bouw en traditionele elementen toe, zoals de plafonds met de houten balken (typisch voor de streek), het natuursteen en de natuurlijke materialen uit de omgeving. Er is zonne-energie en warm water middels de zon. Alleen al de schoorsteen is een lust voor het oog! Dit alles zonder dat het je aan comfort ontbreekt: koelkast, afwasmachine, WiFi... Het is compleet uitgerust. Het natuurhuisje is geschikt voor zes personen, een waar paradijs voor families met kinderen. Zonder verkeer dichtbij, vrij terrein om te spelen... En dan zijn er ook nog verse eieren van de kippen! Verhuurders wonen in een bijgebouw op het erf.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Guaso
Vanaf€125

Guaso, Spanje

Dit natuurhuisje werd heropgebouwd op de eeuwenoude gewelven van het oorspronkelijke huis aan het dorpspleintje van Guaso, gelegen op een hoogte van 715 m. Het huis in traditionele stijl is voorzien van alle moderne comfort met drie slaapkamers en twee badkamers. De woonruimte geeft toegang tot een mooi privéterras aan de zuidzijde, via de kelderverdieping bereik je de omheinde tuin. Guaso geniet van een zeer mild en droog klimaat met hoge zomerse temperaturen en nauwelijks sneeuwval in de winter. Voor bevoorrading, banken en restaurants kun je terecht in Aínsa, de oude kern werd jaren geleden uitgeroepen tot één van de mooiste van Spanje. Guaso zelf is zeer uitgestrekt, nochtans herbergen zijn negen wijken in totaal nauwelijks 60 inwoners, typisch voor deze dunbevolkte streek genaamd Sobrarbe. In Guaso zijn geen winkels, enkel bar La Cuadra op het pleintje zorgt voor een welkome verpozing na de geleverde inspanning, je kan er terecht voor een rustig drankje of een lekkere hap.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
63 Vakanties