Vakanties Van Resortbonaire.nl

Penke Vergelijk 17 Vakanties van Resortbonaire.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Hotelkamer
Vanaf€226

Kralendijk, Bonaire

Genieten van een heerlijke vakantie op uw comfortabele hotelkamer op Resort Bonaire! Deze Caribisch ingerichte tweepersoons kamers zijn bijzonder geschikt voor uw vakantie! De hotelkamers zijn voorzien van een televisie. Ook beschikken de hotelkamers ieder over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Tijdens uw hotelverblijf kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijk balkon en terras.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Penthouse Abundante
Vanaf€524

Kralendijk, Bonaire

De 'Abundante' is een royaal en luxe uitgevoerd 6-persoons penthouse tussen de 86 en 96 m2 en bevindt zich op de 2e verdieping van het complex. De penthouse beschikt over een overdekt zonneterras, waardoor u vanaf het ruime terras een fantastisch uitzicht over Bonaire hebt. De royale living is voorzien van een ruime, luxe keuken. De penthouses zijn volledig af te sluiten door middel van horren/ramen.De master bedroom is voorzien van een badkamer en suite met een vrijstaand ligbad en aparte inloopdouche. Ook de tweede slaapkamer is voorzien van een badkamer en suite. Verder is er een apart gastentoilet aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De buitenruimte is met een oppervlakte tussen de 28 en 41 m2 zeer ruim te noemen. Bedlinnen en badlinnen zijn inbegrepen. Door een slaapbank in de woonkamer kunnen er 2 extra slaapplaatsen worden gecreëerd. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel room
Vanaf€226

Kralendijk, Bonaire

Enjoy a wonderful holiday at your comfortable hotel room at Resort Bonaire! These Caribbean furnished double rooms are particularly suitable for your holiday! The hotel rooms are equipped with a television. The hotel rooms each also have a private bathroom with shower, sink and toilet. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Apartment Bunita
Vanaf€468

Kralendijk, Bonaire

The 'Bunita' is a luxurious and spaciously executed 4-person apartment and features 2 bedrooms, both of them having their own bathroom.  By placing a sofa bed, 2 extra sleeping places can be created. This sofa bed is situated in the living room. In addition, this type of apartment features a separate guest toilet. The 4-peron apartments all come equipped with a very spacious balcony. It can be reached via sliding doors. This reinforces the indoor and outdoor experience. Resort Bonaire is brand new. All facilities, like the apartments, the swimming pool and the pool bar have been finished recently.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Apartment Hardin
Vanaf€337

Kralendijk, Bonaire

The 'Hardin' is a luxuriously executed apartment with an open character, where the indoor and outdoor experiences flow into one another seamlessly. These 2-person apartments are equipped with a luxurious kitchen and spacious living area. By placing a sofa bed, 2 extra sleeping places can be created. This sofa bed is situated in the living room. The bedroom features a walk-in closet and an en-suite bathroom. The spacious terrace can be reached via sliding doors and is surrounded by a green oasis. Resort Bonaire is brand new. All facilities, like the apartments, the swimming pool and the pool bar have been finished recently.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Penthouse Abundante +
Vanaf€637

Kralendijk, Bonaire

De 'Abundante+' is een royaal en luxe uitgevoerd 8-persoons penthouse tussen de 86 en 96 m2 en bevindt zich op de 2e verdieping van het complex. De penthouse beschikt over een overdekt zonneterras, waardoor u vanaf het ruime terras een fantastisch uitzicht over Bonaire hebt. De royale living is voorzien van een ruime, luxe keuken. De penthouses zijn volledig af te sluiten door middel van horren/ramen.De master bedroom is voorzien van een badkamer en suite met een vrijstaand ligbad en aparte inloopdouche. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers aanwezig en een tweede badkamer met apart gastentoilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De buitenruimte is met een oppervlakte tussen de 28 en 41 m2 zeer ruim te noemen. Bedlinnen en badlinnen zijn inbegrepen. Door een slaapbank in de woonkamer kunnen er 2 extra slaapplaatsen worden gecreëerd. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Appartement Hardin
Vanaf€337

Kralendijk, Bonaire

De 'Hardin' is een luxe uitgevoerd 2-persoons appartement tussen de 44 en 54 m2, gelegen op de begane grond en heeft een open karakter, waar het binnen- en buitengevoel naadloos in elkaar overloopt. Er is een aparte slaapkamer met een badkamer en suite en er is airco aanwezig. Deze appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met o.a. een vaatwasser en inductiekookplaat. Daarnaast is er een ruime living.Door een slaapbank in de woonkamer kunnen er 2 extra slaapplaatsen worden gecreëerd. De 2-persoons appartementen beschikken allemaal over een ruim terras tussen de 14 en 32 m2, deze is middels een schuifpui bereikbaar. Alle appartementen zijn volledig af te sluiten door middel van horren/ramen. Bedlinnen en badlinnen zijn inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Appartement Bunita
Vanaf€468

Kralendijk, Bonaire

De 'Bunita' is een luxe uitgevoerd 4-persoons appartement tussen de 67 en 75 m2, gelegen op de 1e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer en airco. Er is een apart gastentoilet aanwezig. Deze appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met o.a. een vaatwasser en inductiekookplaat. Daarnaast is er een ruime living.Door een slaapbank in de woonkamer kunnen er 2 extra slaapplaatsen worden gecreëerd. De 4-persoons appartementen beschikken allemaal over een ruim balkon tussen de 18 en 35 m2. Deze is middels een schuifpui te bereiken. Hierdoor wordt het binnen- en buitengevoel versterkt. Alle appartementen zijn volledig af te sluiten door middel van horren/ramen. Bedlinnen en badlinnen zijn inbegrepen. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
17 Vakanties