Vakanties Van Qurios Holiday Retreats

36 vakanties

Huidig filter


  • Qurios Holiday Retreats

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Sea House Special
Vanaf€224

Sea House Special Deze lodge is de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie van ons vakantiepark. De Sea House Special ligt dicht bij de ingang en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien! Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​​ Je kunt dus lekker zorgeloos genieten van je vakantie. De sfeervol ingerichte lodge is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Er zijn geen drempels. De lodge heeft twee slaapkamers met elkeen eigen badkamer met toilet. Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings, de andere beschikt over twee hoog/laag bedden. De hier op aansluitende badkamer heeft een extra brede toegangsdeur. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat. Verder is er een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combi-magnetron en een Nespresso koffiemachine. Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie een speciale strandrolstoel beschikbaar.Deze woning is uitsluitend boekbaar voor mindervalide.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Coffee Camp 14
Vanaf€2.185

Coffee Camp 14 In groepsverband vakantie vieren met de luxe van je eigen cottage. Dat kan op resort Qurios Zandvoort in onze unieke groepsaccommodatie Coffee Camp 14, geschikt voor 14 personen. Slaap, douche en ontspan in je eigen cottage en kom samen in de sfeervol ingerichte gezamenlijke cottage, de Coffee Lounge. Coffee Camp 14 bestaat uit 5 losse cottages, in een groep opgesteld op het resort. Vier cottages om in te slapen, douchen, of je even terug te trekken enéén gezamenlijke cottage voor de gehele groep, de Coffee Lounge. De Coffee Lounge is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in koffiehuissferen ingericht en dat is niet voor niets. Amsterdam is de bakermat van de huidige Arabica koffie. In de 18e eeuw is de koffiecultuur, via de Hortus Botanicus Amsterdam, naar andere delen van de wereld verspreid. De koffiecultuur is nog steeds sterk aanwezig. Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking één van de grootse koffiedrinkers ter wereld. De Coffee Lounge voelt aan als een gezellig koffiehuis met losse zitjes. De Coffee Lounge beschikt over verschillende koffiemachines waarmee je echte, goede koffie kunt zetten. Wil je met de hele familie dineren dan schuif je de boel aan elkaar en creëer je een lange dinertafel voor de gehele groep. De grote, open keuken is voorzien van veel extra keukenapparatuur en accessoires. De bovenverdieping van de Coffee Lounge is de chill- en speelruimte. Daar vind je zelfs een racebaan in de vorm van het racecircuit. Ook kun je er lekker TV kijken of een boek lezen in de zitzakken. De cottages waar je in verblijft zijn 3 Royal Amsterdam 4 XL cottages, geschikt voor 4 personen per cottage, en 1 Kennemer Cottage 6, geschikt voor 6 personen. Bij elkaar opgeteld geniet je in de Coffee Camp 14 van 410 m2 vakantieplezier! Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.  Let op: om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen hanteert Qurios de richtlijnen van de Nederlandse overheid en de HISWA RECRON. Hierdoor is de gezamenlijke Coffee Lounge gesloten voor gebruik wanneer u de Coffee Camp boekt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Signpost Special
Vanaf€224

Signpost Special Dit vakantiehuis is de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie op ons vakantiepark in Callantsoog. De Signpost Special ligt dicht bij de ingang van het park en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien! Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ Je kunt lekker zorgeloos genieten van je vakantie. Het sfeervol ingerichte vakantiehuis is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Er zijn geen drempels. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet. Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings, de ander beschikt over twee hoog/laag bedden. De hier op aansluitende badkamer heeft een extra brede toegangsdeur. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat. Verder is er een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combi-magnetron, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie een speciale strandrolstoel beschikbaar. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor mindervaliden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wadden Special
Vanaf€213

Deze lodge is de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie van ons vakantiepark. De Wadden Special ligt dicht bij de ingang en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien waarbij wij zo veel als mogelijk rekening hebben gehouden met de aanwezigheid van een mindervalide persoon. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​  Je kunt dus lekker zorgeloos genieten van je vakantie. De sfeervol ingerichte lodge is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Er zijn geen drempels. De lodge heeft twee slaapkamers enéén badkamer met toilet.  Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden waarvan er 1 elektrisch in hoogte te verstellen is. De tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast aan de behoefte mindervalide gebruikers. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat. Verder is er een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar. Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie een speciale strandrolstoel beschikbaar. Deze woning is uitsluitend voor samenstellingen te reserveren waarbij minimaal één persoon mindervalide is.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Timber Lodge Special
Vanaf€170

De Timber Lodge Special 4 heeft de vorm van een rechthoek vorm en beschikt over een ruime living met een groot gelijkvloers raampartij. De living heeft comfortabele zithoek met flatscreen TV en een in hoogte verstelbare keuken met inductie kookplaat. De keuken is zeer compleet uitgerust en beschikt o.a. over een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Daarnaast is er ook een gezellige eethoek. Er zijn geen drempels De Timber Lodge Special 4 heeft twee slaapkamers, waarvanéén slaapkamer met twee tegen elkaar geplaatste eenpersoon boxspringbedden en één slaapkamer met twee in hoogte verstelbare eenpersoonsbedden. Deze slaapkamer biedt ook ruimte voor een extra kinderbedje. De badkamer heeft een inloopdouche, wasbak en toilet en is ook aangepast voor mindervaliden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Timber Lodge 4
Vanaf€170

De Timber Lodge 4 heeft de vorm van een rechthoek vorm en beschikt over een living met een groot gelijkvloers raampartij. De living heeft een comfortabele zithoek met flatscreen TV en een gezellige eethoek. Vanuit de living heb je toegang tot een ruim deels overdekt terras. Het woon- en slaapgedeelte wordt door de luxe open keuken van elkaar gescheiden. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. De beigetinten van het interieur zorgen voor een sfeervolle uitstraling De Timber Lodge 4 heeft twee slaapkamers met ieder twee tegen elkaar geplaatste eenpersoon boxspringbedden. Er is een badkamer met inloopdouche en wastafel enéén apart toilet. Een kinderbedje is mogelijk in de slaapkamer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hillside Comfort 4
Vanaf€184

De Hillside Comfort 4 heeft een sfeervolle living met grote gelijkvloerse ramen. De living heeft een comfortabele zithoek met flatscreen TV en een eethoek. De luxe open keuken is volledig uitgerust en is voorzien van o.a. waterkoker, combi-magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Vanuit de living heb je ook toegang tot het mooie terras. Aan beide kanten van de living bevinden zich de twee slaapgedeeltes van de Hillside Comfort 4. Een slaapkamer beschikt over twee uit elkaar geplaatste eenpersoons boxpspringbedden. De andere slaapkamer heeft twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxpspringbedden. In deze slaapkamer is ruimte voor een extra babybedje. Daarnaast is er een badkamer met inloopdouche en wastafel en een apart toilet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Green Valley 8
Vanaf€276

De Green Valley 8 heeft een vierkante vorm en beschikt over een ruime living met een gezellige zithoek en flatscreen TV. Vanuit de living heb je toegang tot een ruim terras en de luxe open keuken, die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. In dit gedeelte is er ook een royale eethoek met sfeervolle houtaccenten. De Green Valley 8 heeft vier slaapkamers, waarvan twee slaapkamers over twee uit elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden beschikken. De andere twee slaapkamers beschikken over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoon boxspringbedden. Er is een badkamer met inloopdouche en wastafel enéén apart toilet. De andere badkamer beschikt over een tweede toilet, inloopdouche en wastafel. Een kinderbedje is mogelijk in de slaapkamer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hilltop Lodge 4
Vanaf€216

De Hilltop Lodge 4 heeft een vierkante vorm en beschikt op de begane grond over een living met zit- en eethoek en een flatscreen TV. De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien. Een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine mogen in de Hilltop Lodge 4 zeker niet ontbreken. Vanuit hier heb je toegang tot het terras. De eerste verdieping van de Hilltop Lodge 4 heeft een ruime slaapkamer met badkamer ensuite bestaand uit een inloopdouche en wastafel. Deze slaapkamer bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxpsringbedden. Op dezelfde verdieping is ook een apart toilet aanwezig. De andere slaapkamer van de Hilltop Lodge 4 bevindt zich op de tweede verdieping. Ook deze slaapkamer is zeer ruim en beschikt over een badkamer ensuite met inloopdouche en wastafel. Het bed bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden. Er is voldoende ruimte voor een extra kinderbedje in de slaapkamer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Woodland Lodge 6
Vanaf€238

De Woodland Lodge 6 beschikt op de benedenverdieping over grote gelijkvloerse ramen en een ruime living met flatscreen TV. De living heeft een gezellig zithoek met daarnaast een luxe keuken. De open keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. De comfortabele eethoek bevindt zich tegenover de keuken. Vanuit hier heb je ook toegang tot het terras. Op de benedenverdieping is ook een apart toilet beschikbaar. De bovenverdieping van de Woodland Lodge 6 bestaat uit drie slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoon boxspringbedden, waarvanéén is voorzien met een badkamer ensuite bestaand uit wasbak en inloopdouche. De derde slaapkamer beschikt over twee uit elkaar geplaatste eenpersoons boxpspringbedden. Daarnaast is de bovenverdieping voorzien van een tweede badkamer met inloopdouche en wastafel en een apart toilet. Een kinderbedje is mogelijk in de slaapkamer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Treehouse 6
Vanaf€238

De Treehouse 6 heeft een uniek uiterlijk en beschikt over 3 verdiepingen. De benedenverdieping heeft een comfortabele living met een gezellige zithoek en flatscreen TV. Aan de overkant vind je een ruime eethoek. Het eet- en zitgedeelte wordt door de luxe open keuken van elkaar gescheiden. De keuken is volledig uitgerust, waarbij een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine natuurlijk niet mogen ontbreken. Vanuit de keuken heb je toegang tot het terras. De begane grond heeft daarnaast ook een apart toilet. De eerste verdieping van de Treehouse 6 heeft een slaapkamer met twee tegen elkaar geplaatste eenpersoon boxspringbedden, een badkamer met wastafel en inloopdouche en een apart toilet. In deze slaapkamer is het ook mogelijk een extra kinderbedje te plaatsen. Vanuit de eerste verdieping heb je toegang tot het groot dakterras. Op de tweede verdieping zijn de twee andere slaapkamers te vinden, waarvanéén over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden beschikt. De tweede slaapkamer op deze verdieping is voorzien van twee uit elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Circle Lodge 10
Vanaf€426

De Circle Lodge 10 is gelijkvloers en heeft een ronde vorm met grote ramen. Dit huis heeft een zeer ruime living en beschikt over een keuken met kookeiland. Vanuit het kookeiland heb je zicht op de gezellige zichthoek met flatscreen TV. De andere kant van de living is voorzien van een lange eettafel. Vanuit de eethoek kijk je door een groot raampartij gelijk naar buiten op het grote terras. De luxe keuken bevindt zich onder een groot dakraam en is volledig uitgerust. Een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en een Nespresso koffiemachine mogen natuurlijk niet ontbreken. De Circle Lodge 10 heeft in totaal vijf slaapkamers, waarvan vier slaapkamers over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden beschikken. Een slaapkamer beschikt over twee uit elkaar geplaatste eenpersoons boxpspringbedden. Telkens is er in elke slaapkamer een groot, gelijkvloers raam aanwezig. Er zijn drie badkamers met inloopdouche en wastafel en twee aparte toiletten. Een kinderbedje is mogelijk in twee van de slaapkamers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Green Valley 6
Vanaf€204

De Green Valley 6 heeft een vierkante vorm en beschikt over een grote living met een gezellige zithoek en flatscreen TV. Vanuit hier heb je toegang tot een fijn terras. De open keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Tegenover de keuken vind je een robuuste zithoek, waar je gezellig met het hele gezelschap kunt genieten van een heerlijk diner. De Green Valley 6 heeft drie slaapkamers, waarvan een slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De andere slaapkamers beschikken over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoon boxspringbedden. Er is een badkamer met inloopdouche en wastafel en een apart toilet. Een kinderbedje is mogelijk in de slaapkamer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hillside Royal 4
Vanaf€196

De Hillside Royal 4 beschikt over een gezellige living met een grote gelijkvloerse ramen. De living heeft een comfortabele zithoek met flatscreen TV en een eethoek. De luxe open keuken is volledig uitgerust en is voorzien van o.a. waterkoker, combi-magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Vanuit hier heb je uitzicht en toegang tot een groot terras. Aan beide kanten van de living bevinden zich de twee slaapgedeeltes van de Hillside Royal 4. Beide slaapkamers beschikken over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxpspringbedden en een badkamer ensuite met inloopdouche, wastafel en toilet. In deze slaapkamer is ruimte voor een extra babybedje.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hillside Family 6
Vanaf€232

De Hillside Family 6 heeft een ruime living met grote gelijkvloerse ramen voor een mooi uitzicht over het landschap en je terras. De living heeft een comfortabele zithoek met flatscreen TV en een eethoek naast de keuken. De luxe open keuken is volledig uitgerust en is voorzien van o.a. waterkoker, combi-magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Vanuit de living heb je ook toegang tot het terras. Aan beide kanten van de living bevinden zich de slaapvertrekken van de Hillside Family 6. Twee slaapkamers beschikken over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxpspringbedden, waarvanéén met badkamer ensuite met inloopdouche, wastafel en toilet. In deze slaapkamer is ruimte voor een extra babybedje. Daarnaast is er nog een derde slaapkamer met stapelbed. De tweede badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Amsterdam 4 XL
Vanaf€301

Royal Amsterdam 4 XL Deze ruime en comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort bestaat uit twee verdiepingen en is van alle luxe voorzien. Met 90m2 oppervlakte biedt dit vakantiehuis alle ruimte voor een gezelschappen tot 4 personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ Dit vakantiehuis heeft op de begane grond een ruime living met gezellige zithoek voorzien van flatscreen smart TV en een aparte eethoek. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Ook bevindt zich een apart toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk voorzien van twee éénpersoonsbedden en een eigen badkamer. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pitstop 4
Vanaf€288

Pitstop 4 Deze comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort is van alle luxe voorzien en geschikt voor een gezelschap tot 4 personen. Dit vakantiehuis heeftéén slaapkamer, één slaapvide en één badkamer. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De gezellige living is voorzien van een zithoek met flatscreen smart TV. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. In verband met de indeling is er in deze lodge geen mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Comfort
Vanaf€313

Sea House Comfort Deze robuuste, ruime en comfortabele lodge op ons vakantiepark Bloemendaal aan Zee is geschikt voor gezinnen tot 4 personen. Er zijn twee slaapkamers met elk een eigen flatscreen smart TV. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De Sea House Comfort heeft een gezellige living met hoge ramen aan twee kanten waardoor de lichtinval altijd optimaal is.Via de openslaande deuren stap je zo op de veranda, die deels is overdekt. Hier staat een fijne loungeset waar je heerlijk van het buiten-zijn kunt genieten. De living heeft een aangename en ruime hoekbank en een gezellige eethoek. Er zijn twee slaapkamers met boxspring bedden die wij al voor je hebben opgemaakt. De slaapkamer biedt ruimte voor een extra kinderbedje. Er is een flatscreen smart TV in de woonkamer en in beide slaapkamers. De badkamer en toilet zijn van elkaar gescheiden. De keuken is zeer compleet uitgerust met een combimagnetron, een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Adventure
Vanaf€237

Sea House Adventure Dit knusse strandhuis op ons vakantiepark in Bloemendaal aan Zee is geschikt voor 4 personen. Op de veranda zit je lekker beschut. En wat dacht je van die heerlijke hangmat voor je deur? Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De Sea Lodge Adventure heeft 1 slaapkamer, een ruime slaapvide en een badkamer met toilet. Vanuit de open living kijk je dankzij de grote raampartijen heerlijk naar buiten. Op de veranda vind je comfortabele loungestoelen en voor de deur beschik je over je eigen hangmat.Zowel in de gezellige living als in de benedenslaapkamer vind je een flatscreen smart TV. De keuken is compleet ingericht met combimagnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Handig om te weten: dit is de enige accommodatie op dit park die niet over eenvaatwasser beschikt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Sier
Vanaf€296

Royal Sier Deze eigentijdse lodge op ons vakantiepark in Hollum op Ameland is geschikt voor vier personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De Royal Sier heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Hier ervaar je het buitengevoel ook binnen. De inrichting van deze lodge is gezellig en trendy. In de luxe hoekkeuken vind je een combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar. Zowel de living als de slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen TV. De Royal Sier heeft twee slaapkamers met twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet. Deze accommodatie is dus ook zeer geschikt voor twee stellen. Op de deels overdekte veranda staat een fijne loungeset.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Family
Vanaf€318

Sea House Family Dit grote familiehuis voor vier volwassenen en twee kinderen is door de sfeervolle inrichting een heerlijke plek om te genieten. Je hebt alle ruimte en toch voelt deze lodge knus aan. Bovendien verblijf je met alle comfort midden in de natuur! Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De Sea House Family heeft een ruime living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Zowel de living als de twee slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen . De lodge heeft een open keuken met een comfortabele eethoek. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. Er is bijvoorbeeld een combi-magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. De overdekte veranda heeft een stevige en comfortabele loungebank en is daardoor prima geschikt om's avonds na te genieten van een zomerse dag of om lekker even te ontspannen. De Sea House Family heeft twee slaapkamers.Één ervan is geschikt voor een kinderbedje. Elke slaapkamer is geschikt voor twee volwassenen. Verder is er een speelse open slaapvide die bereikbaar is via een ladder in de woonkamer. In deze vide zijn twee slaapplaatsen, die geschikt zijn voor twee kinderen. Vanwege de ladder is deze ruimteminder geschikt voor kleine kinderen of voor ouderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Dune
Vanaf€238

Royal Dune Dit ruime, lichte vakantiehuis op ons vakantiepark in Callantsoog is geschikt voor vier personen. De Royal Dune heeft een open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De inrichting van dit vakantiehuis is gezellig, kleurrijk en trendy. In de luxe open keuken vind je een combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Royal Dune heeft twee slaapkamers waarin twee eenpersoons boxspringbedden tegen elkaar staan. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en apart toilet. Deze accommodatie is dus ook zeer geschikt voor twee stellen. Op de grote, overdekte veranda staat een fijne loungeset waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Royal
Vanaf€318

Sea House Royal Deze ruime, lichte lodge op ons vakantiepark in Bloemendaal aan Zee is geschikt voor vier personen. De Sea House Royal heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De inrichting van deze lodge is gezellig en trendy. In de luxe hoekkeuken vind je een combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Zowel de living als de slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen TV. De Sea House Royal heeft twee slaapkamers waarin twee eenpersoons boxspringbedden tegen elkaar staan. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet. Deze accommodatie is dus ook zeer geschikt voor twee stellen. Op de deels overdekte veranda staat een fijne loungeset.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Amsterdam 4
Vanaf€318

Royal Amsterdam 4 Deze comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort is van alle luxe voorzien en geschikt voor maximaal 4 personen. Dit vakantiehuis heeft twee slaapkamers met elk tweeéénpersoonsbedden en elke een eigen badkamer. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.​ De gezellige living is voorzien van een zithoek met flatscreen smart TV en een apart eetgedeelte. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. In verband met de indeling is er in deze lodge geen mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
36 Vakanties