Vakanties Van Qurios Holiday Retreats

28 vakanties

Huidig filter


  • Qurios Holiday Retreats

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Sea House Special
Vanaf€224

Sea House Special Deze lodge is de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie van ons vakantiepark. De Sea House Special ligt dicht bij de ingang en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien! Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.?? Je kunt dus lekker zorgeloos genieten van je vakantie. De sfeervol ingerichte lodge is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Erzijn geen drempels. De lodge heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet. Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings, de andere beschikt over twee hoog/laag bedden. De hier op aansluitende badkamer heeft een extra brede toegangsdeur. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat. Verder is er een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combi-magnetron en een Nespresso koffiemachine. Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie een speciale strandrolstoel beschikbaar. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor mindervalide.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Coffee Camp 14
Vanaf€2.185

Coffee Camp 14 In groepsverband vakantie vieren met de luxe van je eigen cottage. Dat kan op resort Qurios Zandvoort in onze unieke groepsaccommodatie Coffee Camp 14, geschikt voor 14 personen. Slaap, douche en ontspan in je eigen cottage en kom samen in de sfeervol ingerichte gezamenlijke cottage, de Coffee Lounge. Coffee Camp 14 bestaat uit 5 losse cottages, in een groep opgesteld op het resort. Vier cottages om in te slapen, douchen, of je even terug te trekken en één gezamenlijke cottage voor de gehele groep, de Coffee Lounge. De Coffee Lounge is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in koffiehuissferen ingericht en dat is niet voor niets. Amsterdam is de bakermat van de huidige Arabica koffie. In de 18e eeuw is de koffiecultuur, via de Hortus Botanicus Amsterdam, naar andere delen van de wereld verspreid. De koffiecultuur is nog steeds sterk aanwezig. Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking één van de grootse koffiedrinkers ter wereld. De Coffee Lounge voelt aan als een gezellig koffiehuis met losse zitjes. De Coffee Lounge beschikt over verschillende koffiemachines waarmee je echte, goede koffie kunt zetten. Wil je met de hele familie dineren dan schuif je de boel aan elkaar en creëer je een lange dinertafel voor de gehele groep. De grote, open keuken is voorzien van veel extra keukenapparatuur en accessoires. De bovenverdieping van de Coffee Lounge is de chill- en speelruimte. Daar vind je zelfs een racebaan in de vorm van het racecircuit. Ook kun je er lekker TV kijken of een boek lezen in de zitzakken. De cottages waar je in verblijft zijn 3 Royal Amsterdam 4 XL cottages, geschikt voor 4 personen per cottage, en 1 Kennemer Cottage 6, geschikt voor 6 personen. Bij elkaar opgeteld geniet je in de Coffee Camp 14 van 410 m2 vakantieplezier! Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.   Let op: om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen hanteert Qurios de richtlijnen van de Nederlandse overheid en de HISWA RECRON. Hierdoor is de gezamenlijke Coffee Lounge gesloten voor gebruik wanneer u de Coffee Camp boekt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kennemer Cottage 4 Sp
Vanaf€230

Kennemer Cottage 4 Special This fine cottage has been especially adapted for the disabled. This is the fully wheelchair-friendly accommodation of the Zandvoort holiday park. The Kennemer Cottage 4 Special is located close to the park entrance and provides a private parking space. This holiday home can accommodate up to 4 persons. For the time being it is only allowed to stay in a cottage with a limited number of people. You are allowed to stay in this accommodation with a maximum of 2 people who are not part of one household. Children up to and including 12 years do not count. If your travel party includes ony one household, there is no restriction on the number of people allowed in one accommodation. This applies to all of our cottages. Further explanation can be found here. The spacious living room has a comfortable seating area with a flat screen smart TV and a height-adjustable kitchen which is fully equipped with a dishwasher, refrigerator with freezer, combi microwave, Nespresso coffee machine and a Quooker. This holiday home has two bedrooms: one bedroom with two single beds and one bedroom with two height-adjustable single beds. The bathroom is adapted for disabled persons. For visiting the beach, a special beach wheelchair is available upon request at the reception. Important: each cottage has one parking space available free of charge in our parking area. Do you come with more than one car? Then you can park them on the other side of the park in the public car park.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Signpost Special
Vanaf€224

Signpost Special Dit vakantiehuis is de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie op ons vakantiepark in Callantsoog. De Signpost Special ligt dicht bij de ingang van het park en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien! Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? Je kunt lekker zorgeloos genieten van je vakantie. Het sfeervol ingerichte vakantiehuis is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Er zijn geen drempels. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamermet toilet. Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings, de ander beschikt over twee hoog/laag bedden. De hier op aansluitende badkamer heeft een extra brede toegangsdeur. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat. Verder is er een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combi-magnetron, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie een speciale strandrolstoel beschikbaar. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor mindervaliden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wadden Special
Vanaf€213

Deze lodge is de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie van ons vakantiepark. De Wadden Special ligt dicht bij de ingang en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien waarbij wij zo veel als mogelijk rekening hebben gehouden met de aanwezigheid van een mindervalide persoon. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen ineen huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.?   Je kunt dus lekker zorgeloos genieten van je vakantie. De sfeervol ingerichte lodge is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Er zijn geen drempels. De lodge heeft twee slaapkamersen één badkamer met toilet.   Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden waarvan er 1 elektrisch in hoogte te verstellen is. De tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast aan de behoefte mindervalide gebruikers. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat. Verder is er een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar. Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie eenspeciale strandrolstoel beschikbaar. Deze woning is uitsluitend voor samenstellingen te reserveren waarbij minimaal één persoon mindervalide is.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Amsterdam 4 XL
Vanaf€301

Royal Amsterdam 4 XL Deze ruime en comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort bestaat uit twee verdiepingen en is van alle luxe voorzien. Met 90m2 oppervlakte biedt dit vakantiehuis alle ruimte voor een gezelschappen tot 4 personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? Dit vakantiehuis heeft op de begane grond een ruime living met gezellige zithoek voorzien van flatscreen smart TV en een aparte eethoek. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Ook bevindt zich een apart toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk voorzien van twee éénpersoonsbedden en een eigen badkamer. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pitstop 4
Vanaf€288

Pitstop 4 Deze comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort is van alle luxe voorzien en geschikt voor een gezelschap tot 4 personen. Dit vakantiehuis heeftéén slaapkamer, één slaapvide en één badkamer. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij nietmee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De gezellige living is voorzien van een zithoek met flatscreen smart TV. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. In verband met de indeling is er in deze lodge geen mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Comfort
Vanaf€313

Sea House Comfort Deze robuuste, ruime en comfortabele lodge op ons vakantiepark Bloemendaal aan Zee is geschikt voor gezinnen tot 4 personen. Er zijn twee slaapkamers met elk een eigen flatscreen smart TV. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Sea House Comfort heeft een gezellige living met hoge ramen aan twee kanten waardoor de lichtinval altijd optimaal is.Via de openslaande deuren stap je zo op de veranda, die deels is overdekt. Hier staat een fijne loungeset waar je heerlijk van het buiten-zijn kunt genieten. De living heeft een aangename en ruime hoekbank en een gezellige eethoek. Er zijn twee slaapkamers met boxspring bedden die wij al voor je hebben opgemaakt. De slaapkamer biedt ruimte voor een extra kinderbedje. Er is een flatscreen smart TV in de woonkamer en in beide slaapkamers. De badkamer en toilet zijn van elkaar gescheiden. De keuken is zeer compleet uitgerust met een combimagnetron, een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Adventure
Vanaf€237

Sea House Adventure Dit knusse strandhuis op ons vakantiepark in Bloemendaal aan Zee is geschikt voor 4 personen. Op de veranda zit je lekker beschut. En wat dacht je van die heerlijke hangmat voor je deur? Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Sea Lodge Adventure heeft 1 slaapkamer, een ruime slaapvide en een badkamer met toilet. Vanuit de open living kijk je dankzij de grote raampartijen heerlijk naar buiten. Op de veranda vind je comfortabele loungestoelen en voor de deur beschik je over je eigen hangmat. Zowel in de gezellige living als in de benedenslaapkamer vind je een flatscreen smart TV. De keuken is compleet ingericht met combimagnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Handig om te weten: dit is de enige accommodatie op dit park die niet over een vaatwasser beschikt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
High Tide Adventure
Vanaf€230

High Tide Adventure Dit knusse vakantiehuis op ons vakantiepark in Callantsoog is geschikt voor 4 personen. Op de veranda zit je lekker beschut.  Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De High Tide Adventure heeft 2 slaapkamers met heerlijke boxspringbedden, een badkamer en een apart toilet. Vanuit de open living kijk je dankzij de grote raampartijen heerlijk naar buiten. Op de veranda vind je comfortabele loungestoelen waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. In de gezellige living vind je een flatscreen smart TV. De keuken is compleet ingericht met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. 

BEKIJKEN
Gevonden: 7 dagen geleden
Royal Sier
Vanaf€296

Royal Sier Deze eigentijdse lodge op ons vakantiepark in Hollum op Ameland is geschikt voor vier personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Royal Sier heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Hier ervaar je het buitengevoel ook binnen. De inrichting van deze lodge is gezellig en trendy. In de luxe hoekkeuken vind je een combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar. Zowel de living als de slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen TV. De Royal Sier heeft twee slaapkamers met twee tegen elkaar geplaatste eenpersoons boxspringbedden. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet. Deze accommodatie is dus ook zeer geschikt voor twee stellen. Op de deels overdekte veranda staat een fijne loungeset.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Family
Vanaf€318

Sea House Family Dit grote familiehuis voor vier volwassenen en twee kinderen is door de sfeervolle inrichting een heerlijke plek om te genieten. Je hebt alle ruimte en toch voelt deze lodge knus aan. Bovendien verblijf je met alle comfort midden in de natuur! Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Sea House Family heeft een ruime living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Zowel de living als de twee slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen . De lodge heeft een open keuken met een comfortabele eethoek. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. Er is bijvoorbeeld een combi-magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. De overdekte veranda heeft een stevige en comfortabele loungebank en is daardoor prima geschikt om's avonds na te genieten van een zomerse dag of om lekker even te ontspannen. De Sea House Family heeft twee slaapkamers.Één ervan is geschikt voor een kinderbedje. Elke slaapkamer is geschikt voor twee volwassenen. Verder is er een speelse open slaapvide die bereikbaar is via een ladder in de woonkamer. In deze vide zijn twee slaapplaatsen, die geschikt zijn voor twee kinderen. Vanwege de ladder is deze ruimte minder geschikt voor kleine kinderen of voor ouderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Dune
Vanaf€238

Royal Dune Dit ruime, lichte vakantiehuis op ons vakantiepark in Callantsoog is geschikt voor vier personen. De Royal Dune heeft een open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De inrichting van dit vakantiehuis is gezellig, kleurrijk en trendy. In de luxe open keuken vind je een combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Royal Dune heeft twee slaapkamers waarin twee eenpersoons boxspringbedden tegen elkaar staan. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en apart toilet. Deze accommodatie is dus ook zeer geschikt voor twee stellen. Op de grote, overdekte veranda staat een fijne loungeset waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Grand Prix
Vanaf€303

Grand Prix Welkom in de Grand Prix cottage. Hier nemen we je mee in de wereld van races, coureurs en snelle auto?s. En dan met name het circuit van Zandvoort, zichtbaar vanuit het slaapkamerraam van je cottage. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven.Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? Deze speciale cottage herken je van ver door de felle kleuren van Martini Striping, vroegere hoofdsponsor van racehelden Helmut Marko en Gijs van Lennep. Deze coureurs wonnen samen de 24 uur van Le Mans in 1971 onder de vlag van Martini. Extra speciaal, Helmut Marko is tegenwoordig de manager van Nederlands racetrots Max Verstappen. Wie weet schrijft Max Verstappen in 2020, wanneer voorhet eerst sinds lange tijd de Grand Prix weer in Zandvoort wordt gehouden, opnieuw race geschiedenis voor Nederland. De opvallende kleuren van Martini Striping zijn door de hele cottage doorgevoerd. Kijk maar eens goed naar de vloer en het meubilair, aan alle details is gedacht. Bovendien staat decottage vol met echte race rekwisieten. Gesigneerde foto?s van Helmut Marko en Gijs van Lennep en als pronkstuk het stuur van de auto waarmee ze Le Mans hebben gewonnen! Niet alleen op de benedenverdieping valt er genoeg te zien en te beleven in de Grand Prix Cottage, de pret begint pas echt op deoverloop. Neem plaats in de racesimulator (geschikt voor 2 personen) en waan je op het circuit. Kun jij het winnen van je reisgenoten? Onder de racesimulator bevinden zich 2 uitschuifbare éénpersoonsbedden. Ook de twee slaapkamers en badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Vanuit 1 slaapkamer heb je uitzicht op de Rob Slotemakerbocht en de hoofdtribune van het circuit. De slaapkamers zijn voorzien van heerlijke Auping matrassen, je kunt er gerust op zijn dat je na een dagje racen goed uitgerust weer wakker wordt. Wat maakt dit huisje zo bijzonder? Op resort Qurios Zandvoort hebbenwe 4 heel speciale cottages gebouwd. Cottages die het bijzondere gebied weerspiegelen waar ons vakantiepark zich in bevindt. Wij noemen dit onze statement cottages. De statement cottages hebben ieder hun eigen thema; Grand Prix, Clear Nature, Denim en Coffee. Een verblijf in één van deze huisjes is net even iets bijzonderder dan in de rest van de huisjes op ons park. De cottages zijn niet alleen extra sfeervol (en helemaal in stijl) ingericht maar beschikken over een aantal luxe extra?s. De luxe begint in de keuken. Koken en eten hebben een prominente rol in deze cottages. Speciaal voor dekeukenliefhebber beschikt de cottage over een uitgebreide keuken, die goed uitgerust is met luxe apparaten, prachtig servies en een Quooker die zowel in kokend als in bruisend water kan voorzien. Voor de inrichting van de statement cottages hebben wij de samenwerking opgezocht met een aantal bijzondere en duurzame ontwerpers zoals Hout van je Stad en Sam Berghuis. Zodra je de cottage binnenstapt voel je dat deze met liefde en oog voor detail is ingericht. De bedden in de cottages zijn voorzien van Auping matrassen en je kunt kiezen uit 3 verschillende hoofdkussens. Heb je ooit zo lekker geslapen op vakantie? De badkamers zijn net iets groter dan in de normale cottages en beschikken bovendien over een luxe regendouche. Ideaal om heerlijk bij te komen na een dagje strand, een wandeling door de duinen of een race op het circuit. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sea House Royal
Vanaf€318

Sea House Royal Deze ruime, lichte lodge op ons vakantiepark in Bloemendaal aan Zee is geschikt voor vier personen. De Sea House Royal heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De inrichting van deze lodge is gezellig en trendy. In de luxe hoekkeuken vind je een combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Zowel de living als de slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen TV. De Sea House Royal heeft twee slaapkamers waarin twee eenpersoons boxspringbedden tegen elkaar staan. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet. Deze accommodatie is dus ook zeer geschikt voor twee stellen. Op de deels overdekte veranda staat eenfijne loungeset.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Amsterdam 4
Vanaf€318

Royal Amsterdam 4 Deze comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort is van alle luxe voorzien en geschikt voor maximaal 4 personen. Dit vakantiehuis heeft twee slaapkamers met elk tweeéénpersoonsbedden en elke een eigen badkamer. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De gezellige living is voorzien van een zithoek met flatscreen smart TV en een apart eetgedeelte. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. In verband met de indeling is er in deze lodge geen mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Farmland Family
Vanaf€252

Farmland Family Dit grote familiehuis voor vier volwassenen en twee kinderen is door de sfeervolle inrichting een heerlijke plek om te genieten. Je hebt alle ruimte en toch voelt dit vakantiehuis knus aan. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldter geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Farmland Family heeft een ruime living die over de breedte is voorzien van hoge raampartijen en is uitgerust met een flatscreen TV. Dit vakantiehuis heeft een open keuken meteen comfortabele eethoek. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. Er is bijvoorbeeld een combi-magnetron, waterkoker, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. De ruime veranda heeft een stevige en comfortabele loungebank en is daardoor prima geschikt om's avonds na te genieten van een zomerse dag of om lekker even te ontspannen. De Farmland Family heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Elke slaapkamer is geschikt voor twee volwassenen. Verder is er een speelse open slaapvide die bereikbaar is via een ladder in de woonkamer. In deze vide zijn twee slaapplaatsen, geschikt voor twee kinderen. Vanwege de trap is deze ruimte mindergeschikt voor kleine kinderen of voor ouderen. Een kinderbedje is mogelijk in de slaapkamer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kooikers Comfort
Vanaf€287

Kooikers Comfort Deze comfortabele lodge op ons vakantiepark Qurios Ameland is geschikt voor gezinnen tot 4 personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Kooikers Comfort heeft een gezellige living met hoge ramen waardoor de lichtinval altijd optimaal is. Via de openslaande deuren stap je zo op de veranda, die deels is overdekt. Hier staat een fijne loungeset waar je heerlijk van het buiten zijn kunt genieten. De living heeft een aangename en lekker bank en een gezellige eethoek. Er zijn twee slaapkamers met boxspring bedden die wij al voor je hebben opgemaakt. Éen van de slaapkamers biedt ruimte voor het plaatsen van een extra kinderbedje. Er is een flatscreen smart TV in de woonkamer en in beide slaapkamers aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een apart toilet. De keuken is zeer compleet uitgerust met een combimagnetron, een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Denim Cottage
Vanaf€303

Denim Cottage Welkom in onze Denim Cottage, een ode aan Amsterdam. Een stad die zichzelf gekroond heeft tot?Denim Capital of the World?. Amsterdam is de bakermat van vele toonaangevende jeansmerken, Ons straatbeeld laat zien dat wij jeans graag aanpassen in elke stijl. In Amsterdam dromen de internationale studenten van Denim City van hun ideaal een spijkerbroek te produceren waarbij zo min mogelijkwater nodig is. Een ideaal waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? Op de begane grond vind je de sfeervolle living, waar de eethoek past in het oude ambacht van een naaiatelier. De hele cottage is ingericht in stoere denim stijl met speciaal voor Qurios ontworpen items. Ze zijn gemaakt door talentvolle leerlingen van Denim City in Amsterdam. Na uren tafelen sluit je je gordijnen van spijkerstof, plof je neer op de heerlijke bank en geniet van de unieke sfeer in deze cottage. Slapenin de denim cottage is een ervaring op zich. Alles in deze cottage is net even luxer. Op de eerste verdieping liggen de 2 slaapkamers en de overloop staat een stapel-bedstede, geschikt voor 2 personen. Ook de twee badkamers zijn op de eerste etage te vinden. Wat maakt dit huisje zo bijzonder? Op resort Qurios Zandvoort hebben we 4 heel speciale cottages gebouwd. Cottages die het bijzondere gebied weerspiegelen waar ons vakantiepark zich in bevindt. Wij noemen dit onze statement cottages. De statement cottages hebben ieder hun eigen thema; Grand Prix, Clear Nature, Denim en Coffee. Een verblijfin één van deze huisjes is net even iets bijzonderder dan in de rest van de huisjes op ons park. De cottages zijn niet alleen extra sfeervol (en helemaal in stijl) ingericht maar beschikken over een aantal luxe extra?s. De luxe begint in de keuken. Koken en eten hebben een prominente rol in deze cottages. Speciaal voor de keukenliefhebber beschikt de cottage over een uitgebreide keuken, die goed uitgerust is met luxe apparaten, prachtig servies en een Quooker die zowel in kokend als in bruisend water kan voorzien. Voor de inrichting van de statement cottages hebben wij de samenwerking opgezocht met een aantal bijzondere en duurzame ontwerpers zoals Hout van je Stad en Sam Berghuis. Zodra je de cottage binnenstapt voel je dat deze met liefde en oog voor detail is ingericht. De bedden in de cottages zijn voorzien van Auping matrassen en je kunt kiezen uit 3 verschillende hoofdkussens.Heb je ooit zo lekker geslapen op vakantie? De badkamers zijn net iets groter dan in de normale cottages en beschikken bovendien over een luxe regendouche. Ideaal om heerlijk bij te komen na een dagje strand, een wandeling door de duinen of een race op het circuit. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kennemer Cottage 6 XL
Vanaf€341

Kennemer Cottage 6 XL Deze ruime en comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort bestaat uit twee verdiepingen en is van alle luxe voorzien. Met 90m2 oppervlakte biedt dit vakantiehuis alle ruimte voor een gezelschappen tot 6 personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? Dit vakantiehuis heeft op de begane grond een ruime living met gezellige zithoek voorzien van flatscreen smart TV en een aparte eethoek. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Ook bevindt zich een apart toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, twee slaapkamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden en één slaapkamer is voorzien van een stapebed. Er is één badkamer. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royal Amsterdam 8
Vanaf€285

Royal Amsterdam 8 Deze ruime en comfortabele cottage op vakantiepark Zandvoort bestaat uit twee verdiepingen en is van alle luxe voorzien. Met 110m2 oppervlakte biedt dit vakantiehuis alle ruimte voor een gezelschap tot 8 personen. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? Dit vakantiehuis heeft op de begane grond een ruime living met gezellige zithoek voorzien van flatscreen smart TV en een aparte eethoek. De keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een Quooker. Ook bevindt zich een apart toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, twee zijn er voorzien van twee éénpersoonsbedden en twee zijn er voorzien van een stapelbed. De twee badkamers zijn ook op de eerste verdieping gelegen. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Clear Nature
Vanaf€303

Clear Nature De Amsterdamse Waterleidingduinen is een bijzonder gebied. Wanneer de dauw nog boven de grond hangt kun je oog in oog komen te staan met een damhert, vosje of wild konijn. De natuur is hier ongerept, zelfs fietsen is in deze duinen niet toegestaan, en dit gevoel hebben we terug laten komen in onze Clear Nature Cottage. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? In de Clear Nature Cottage verblijf je nooit alleen, kijk maar eens goed naar het insectenhotel dat voor je huisje staat. Achter je cottage staat een buitendouche, heerlijk om even af te koelen na een lange wandeling door de duinen of een middagje relaxen in je eigen hangmat in de zon. Ook binnen in de cottage waan je je midden in de natuur. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, heel veel echte planten en het meubilair is grotendeels gemaakt door Hout van je Stad, een organisatie die uitsluitend gebruik maakt van duurzaam hout. Op de panelen bij de bedden vind je bijvoorbeeld een QR code waarmee je precies kunt achterhalen waar de boom waarvan dit is gemaakt stond, hoe oud hij is geworden en waarom hij gekapt is. Het houten damhert maakt de bijzondere sfeer in deze cottage helemaal af. De voederbakjes bij het raam lokken hongerige vogels. Zie jij jezelf al aan je ontbijtje zitten terwijl de vogels af en aan vliegen? Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers voorzien van heerlijke Auping matrassen en de tweepersoons stapel-bedstede. Het tapijt op de bovenverdieping is zo zacht dat het lijkt alsof je over mos loopt. Wist je dat je in het groen beter ontspant en dieper slaapt? De slaapkamers zijn hierdoor groen en de wand achter het bed is volledig van hout. Ook de twee badkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Vergeet niet te genieten van het prachtige uitzicht. Watmaakt dit huisje zo bijzonder? Op resort Qurios Zandvoort hebben we 4 heel speciale cottages gebouwd. Cottages die het bijzondere gebied weerspiegelen waar ons vakantiepark zich in bevindt. Wij noemen dit onze statement cottages. De statement cottages hebben ieder hun eigen thema; Grand Prix, ClearNature, Denim en Coffee. Een verblijf in één van deze huisjes is net even iets bijzonderder dan in de rest van de huisjes op ons park. De cottages zijn niet alleen extra sfeervol (en helemaal in stijl) ingericht maar beschikken over een aantal luxe extra?s. De luxe begint in de keuken. Koken eneten hebben een prominente rol in deze cottages. Speciaal voor de keukenliefhebber beschikt de cottage over een uitgebreide keuken, die goed uitgerust is met luxe apparaten, prachtig servies en een Quooker die zowel in kokend als in bruisend water kan voorzien. Voor de inrichting van de statement cottages hebben wij de samenwerking opgezocht met een aantal bijzondere en duurzame ontwerpers zoals Hout van je Stad en Sam Berghuis. Zodra je de cottage binnenstapt voel je dat deze met liefde en oog voor detail is ingericht. De bedden in de cottages zijn voorzien van Auping matrassen en je kunt kiezen uit 3 verschillende hoofdkussens. Heb je ooit zo lekker geslapen op vakantie? De badkamers zijn net iets groter dan in de normale cottages en beschikken bovendien over een luxe regendouche. Ideaal om heerlijk bij te komen na een dagje strand, een wandeling door de duinen of een race op het circuit. Belangrijk: per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op ons parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein. Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oerd Family
Vanaf€296

Oerd Family Deze sfeervolle accommodatie, geschikt voor zes personen, is door de moderne inrichting een heerlijke plek om van uw vakantie te genieten. Het type Oerd Family is van alle gemakken voorzien. Bovendien verblijf je met alle comfort direct grenzend aan het mooie duingebied van Ameland met zicht op de vuurtoren ?Bornrif?. Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen diegeen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De modern ingerichte living is over de gehele breedte voorzien van hoge raampartijen zodat je het buitengevoel ook binnen ervaart. Zowel de living als de ouder slaapkamer is uitgerust met een flatscreen. De lodge heeft een open keuken met een comfortabele eethoek. In de keuken zijn alle benodigde apparaten aanwezig zoals een combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar. De overdekte veranda heeft een heerlijke loungebank en is daardoor prima geschikt om's avonds na te genieten van een zomerse dag of om lekker even te ontspannen. De Oerd Family heeft twee slaapkamers en een bedstede. Eén slaapkamer is voorzien van een stapelbed en is tevens geschikt voor het plaatsen van een extra kinderbedje. Ook de bedstede is geschikt voor twee volwassenen. Verder is er een knusse speelruimte onder de bedstede aanwezig voor de kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Lighthouse Adventure
Vanaf€274

Lighthouse Adventure Dit knusse strandhuis op ons vakantiepark op Ameland is geschikt voor 4 personen. Op de veranda zit je lekker beschut. En wat dacht je van die heerlijke hangmat voor je deur? Het is voorlopig slechts toegestaan om met een beperkt aantal personen in een huisje te verblijven. Je mag met maximaal 2 mensen die geen deel uitmaken van een huishouden in deze woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in de cottage. Dit geldt voor al onze cottages. Verdere uitleg vind je hier.? De Lighthouse Adventure is voorzien van 1 slaapkamer, een slaapvide (bedmaat 2x 90x200cm) en een badkamer met toilet. Vanuit de open living kijk je dankzij de grote raampartijen heerlijk naar buiten. Op de verandavind je comfortabele loungestoelen en voor de deur beschik je over je eigen hangmat. Zowel in de gezellige living als in de slaapkamers vind je een flatscreen smart TV. De keuken is compleet ingericht met combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. De Nespresso koffiecups zijn ter plaatse verkrijgbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
28 Vakanties