Vakanties Van Parkwijdeaa.nl

Parkwijdeaa.nl - 7 Vakanties Vergelijken [2019/2020]

Vergelijk 7 Vakanties van Parkwijdeaa.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


1
Bestemmingen
7
Vakanties
Parkwijdeaa.nl
Wijde Aa 6 Landelijk
Vanaf€465

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: een ruime landelijk ingerichte woon-/tuinkamer met open keuken voorzien van een grote koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). In de entree/hal beschikt u over een apart toilet. Heerlijk buitenterras. Verdiepin drie slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspring bedden. Een badkamer met ligbad, separate douche en extra toilet en een balkon.Alle bungalows zijn voorzien van tv met digitenne (geen Duitse zenders), tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto (na)bij de bungalow.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Polder 4 Comfort
Vanaf€324

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: Uw gezellige woon-/eetkamer is voorzien van een open keuken. De keuken beschikt standaard over een grote koelkast met vriesvak, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). In de hal treft u het toilet en aangrenzend de inpandige berging. Eén van uw slaapkamers bevindt zich beneden en heeft twee éénpersoons boxspringbedden. Uw badkamer is ook op de begane grond en is zowel via uw slaapkamer als via de hal te bereiken. Uw badkamer is uitgerust met ligbad en aparte douche. Bij mooi weer loopt u vanuit uw slaapkamer of de woonkamer zo de tuin in en is het heerlijk genieten in uw tuin met buitenterras.Verdiepin Op de eerste verdieping treft u één grote slaapkamer met twee boxspringbedden en een infraroodsauna. Een extra wastafel en een tweede toilet treft tegenover de slaapkamer. Bovendien beschikt u nog over een dakterras.Uw vakantiehuis is voorzien van tv met digitenne (helaas nog geen Duitse en Franse zenders), tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto (na)bij de bungalow. Wifi is gratis, let wel door de prachtige ligging van ons vakantiepark in de polder is het signaal helaas niet erg sterk (niet geschikt om te streamen).

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Wijde Aa 6 Modern
Vanaf€345

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: een ruime moderne woon-/tuinkamer met open keuken voorzien van een grote koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). In de entree/hal beschikt u over een apart toilet. Heerlijk buitenterras. Verdiepin drie slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspring bedden. Een badkamer met ligbad, separate douche en extra toilet en een balkon.De vakantiewoningen type Wijde Aa 6 Modern verschillen qua inrichting en stoffering enigszins van elkaar. Al deze vakantiehuizen zijn voorzien van tv met digitenne (geen Duitse zenders), tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantiehuis.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Wijde Aa 5
Vanaf€323

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Ruime woon-/tuinkamer met open keuken voorzien van een grote koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). Heerlijk buitenterras.Verdiepin twee slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspring bedden en een overloop (open ruimte) met een eenpersoons boxspring bed. Badkamer met ligbad, aparte douche en extra toilet. Balkon.De vakantiewoningen type Wijde Aa 5 verschillen qua inrichting en stoffering van elkaar.Al onze vakantiehuizen zijn voorzien van tv met digitenne, tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto (na)bij het vakantiehuis.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Wijde Aa 5 Caravriendelijk
Vanaf€323

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Ruime woon-/tuinkamer met open keuken voorzien van een grote koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). Heerlijk buitenterras.Verdiepin twee slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspring bedden en een overloop met een eenpersoons boxspring bed. Badkamer met ligbad, aparte douche en extra toilet. Balkon.Deze bungalow is caravriendelijk. Zo is er geen vloerbedekking aanwezig, zijn er geen gordijnen aanwezig en betreft het een rookvrije bungalow. Let op deze woning is geen 100% cara-woning.Alle bungalows zijn voorzien van tv met digitenne (geen Duitse zenders), tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto (na)bij de bungalow.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Polder 5 Licht
Vanaf€323

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: Uw Woon-/eetkamer met open keuken voorzien van een grote koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). Eén slaapkamer met twee eenpersoons boxspring bedden. Badkamer met ligbad en aparte douche. Entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Buitenterras.Verdiepin één grote slaapkamer met drie eenpersoons boxspring bedden, twee grote velux dakramen zorgen voor een heerlijk lichte kamer. Ruime inpandige berging. Dakterras.Alle bungalows zijn voorzien van tv met digitenne (geen Duitse zenders), tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Wijde Aa 4
Vanaf€315

Roelofarendsveen, Nederland

Begane grond: een ruime woon-/tuinkamer met open keuken voorzien van een grote koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een koffieapparaat (filter 4). Heerlijk buitenterras. Entree/hal met apart toilet en aangrenzend een inpandige berging. Verdiepin twee slaapkamers met ieder twee eenpersoons Auping spiraalbedden. Een badkamer met ligbad, aparte douche en extra toilet en een balkon.Alle bungalows zijn voorzien van tv met digitenne (geen Duitse zenders), tuinmeubilair inclusief parasol, vaatwasser en combi-magnetron. Er is parkeergelegenheid voor één auto (na)bij de bungalow.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren