Vakantie Kitzbüheler Alpen, Oostenrijk

43 vakanties

Vakantie zoeken


Prijs

Hotel Zentral
€769€248

Hotel Zentral
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk

Hotel Zentral is een 4 sterren accommodatie gelegen in Kirchberg in Tirol in Oostenrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.5. Hotel Zentral beschikt over de volgende faciliteiten: fietsverhuur, lift, golf, kluisje, sauna, wifi.

Fontana Austria Trend Sporthotel
€1,565€602

Fontana Austria Trend Sporthotel
Fieberbrunn, Oostenrijk

Voor de deur verzamelen, de skiles begint! Een adres pal op de piste. Wie het kent, wil niet anders. Daarom is Hotel Fontana in Fieberbrunn dé plek voor je wintersport in Oostenrijk. Een echt kinderhotel, waar de kleintjes zich direct thuis voelen. Vlak voor de deur starten de lessen; dus zwaai de ingepakte mini marsmannetjes enthousiast uit bij de voordeur en pik ze na de les weer makkelijk op om binnen, onder het genot van een warm soepje hun spannende verhalen aan te horen. Hebben ze na de lunch even geen zin in de sneeuw? Hup, zwembroek aan en spetteren in het binnenbad. Misschien heb je zelf dan even tijd om te ontspannen in het wellness gedeelte.

Alpenresidenz Adler
€1,908€734

Alpenresidenz Adler
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk

Alpenresidenz Adler is een 4 sterren accommodatie gelegen in Kirchberg in Tirol in Oostenrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.1. Alpenresidenz Adler beschikt over de volgende faciliteiten: lift, zwembad binnen, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, wellness, wifi.

Gastehaus Jordan
€621€230

Gastehaus Jordan
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk

Gastehaus Jordan is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kirchberg in Tirol in Oostenrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.4. Gastehaus Jordan beschikt over de volgende faciliteiten: kleinschalig, wifi.

Aparthotel Almhof
€357€188

Aparthotel Almhof
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk

Aparthotel Almhof is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kirchberg in Tirol in Oostenrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.3. Aparthotel Almhof beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, kluisje, sauna, kleinschalig, wifi.

Appartementen Weinhof
€936€407

Appartementen Weinhof
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk

Appartementen Weinhof is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kirchberg in Tirol in Oostenrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.6. Appartementen Weinhof beschikt over de volgende faciliteiten: bar, parkeerplaats.

Das Bramberg
€472€143

Das Bramberg
Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk

Das Bramberg is een 5 sterren accommodatie gelegen in Bramberg am Wildkogel in Oostenrijk. Das Bramberg beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, kluisje, sauna, wifi.

Activ Sunny Hotel Sonne
€1,065€355

Activ Sunny Hotel Sonne
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk

Activ Sunny Hotel Sonne is een 4 sterren accommodatie gelegen in Kirchberg in Tirol in Oostenrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.7. Activ Sunny Hotel Sonne beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, lift, zwembad binnen, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi.

Sonntal
€1,188€440

Sonntal
Fieberbrunn, Oostenrijk

Ski bij voldoende sneeuw zo tot aan de voordeur van appartementen Sonntal. Hoe leuk is dat? Deze mooie appartementen liggen op 2 kilometer afstand van het centrum van Fieberbrunn, rustig gelegen en met een prachtig uitzicht. Geniet hier volop van een gezellige wintersportvakantie!

bekijk meer vakanties