Vakanties Van Oasisparcs.nl

40 vakanties

Huidig filter


  • Oasisparcs.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Luxe 4 kamer appartement met Sauna | 8 Pers.
Vanaf€764

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 4 kamer appartement met Sauna | 8 personenDe luxe 8 persoons appartementen zijn stijlvol en moderningericht. In de ruime woonkamer kunt u 's avonds op de bank relaxen voor de openhaard.De luxe ingerichte keuken en de comfortabele eethoek zorgen voor een fijne plekom samen te dineren. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvanéén met een extra stapelbed. De twee badkamers zijn beide voorzien vaneen douche en toilet en één voorzien van een bad. Na een lange dag kunt u heerlijkontspannen in de sauna. Vanaf het balkon heeft u een prachtig en weidsuitzicht!   Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten. De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 3 kamer appartement | 4 Pers.
Vanaf€557

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 3 kamer appartement | 4 personenDe stijlvol ingerichte 4 persoons appartementen beschikkenover een ruime woonkamer met een open keuken met luxe apparatuur zoals eenvaatwasser, oven, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Het appartement beschikt over tweeslaapkamers en een badkamer met douche, bad en toilet. Tevens een separaat toilet. Vanaf het balkon ofterras geniet u van een prachtig uitzicht over de Franse Alpen.Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakketen een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten.Debovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zichin de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 3 kamer appartement | 5 Pers.
Vanaf€545

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 3 kamer appartement | 5 personenDe luxe 5 persoons appartementen zijn comfortabel ingerichtzodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Het appartement beschikt over eenopen keuken met luxe apparatuur en een gezellige eethoek waar u kuntgenieten van een goed diner. Dit appartement heeft twee slaapkamers eneen riante badkamer met douche, bad en toilet. Tevens een separaattoilet. Open de deuren naar uw balkon of terras en ruik de frisse berglucht!*Een aantal TYPE A5 appartementen zijnzelfs voorzien van een openhaard. Voorkeur voor één van deze extra's kan worden opgegeven bij boeking maar kanniet worden gegarandeerd.Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten. De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 4 kamer appartement | 6 Pers.
Vanaf€664

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 4 kamer appartement | 6 personenDe royale en luxe 6 persoons appartementen beschikkenover een ruime woonkamer en open keuken met luxe apparatuur. Wordtuitgerust wakker in één van de drie slaapkamers. Het appartement heeft tweebadkamers beide voorzien van een douche en toilet en één met extra bad. Tevensis er een separaat toilet. Geniet samen met uw familie en/of vrienden van eenwelverdiende vakantie!Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten.De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementendie zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 4 kamer appartement | 8 Pers.
Vanaf€724

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 4 kamer appartement | 8 personenDe royale 8 persoons appartementen zijn perfect voor eenvakantie met familie en/of vrienden. In de ruime woonkamer kunt u 'savonds heerlijk ontspannen bij de openhaard. De luxe keukenis van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, oven, koffiezetapparaat enkoelkast. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan één metextra stapelbed. De twee badkamers zijn beide voorzien van douche entoilet en één voorzien van een bad. Tevens is er een separaat toilet. U heeftvanaf uw balkon een adembenemend uitzicht over de bergen.Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten. De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 3 kamer appartement | 6 Pers.
Vanaf€573

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 3 kamer appartement | 6 personenHet modern ingerichte 3 kamer appartement is gesitueerd op de eerste verdieping. Vanaf het ruime balkon genietu van prachtige vergezichten. In de ruime woonkamer geniet u gegarandeerdvan een ontspannen avond. De open keuken is voorzien van luxe apparatuurzoals een vaatwasser, oven, koffiezetapparaat en een koelkast. Het appartementbeschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een extra stapelbed. Eenbadkamer met douche, bad en toilet. Tevens een separaat toilet. Geniet samenmet uw familie en/of vrienden in dit prachtige appartement.Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten.De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe Penthouse | 9 Pers.
Vanaf€895

La Chapelle, Frankrijk

Luxe Penthouse | 9 personenDe zeer exclusieve penthouse appartementen beschikken overeen mooie ruime living met openslaande deuren naar het balkon,vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. De sfeervollewoonkamer met openhaard leent zich uitstekend voor het samen zijn met familieen/of vrienden. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur zoals eenNespresso machine, wijnklimaatkast en vaatwasser. Het appartement heeft drieslaapkamers, waarvan één met een eenpersoonsbed. Tevens is er een sofabed voor 2 personen. De masterbedroom isvoorzien van een ensuite badkamer. De twee badkamers zijnvoorzien van inloopdouche en toilet en één voorzien van een bad. Er is ook een separaat toilet in het penthouse. Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten.  De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Luxe 5 kamer appartement met Sauna | 10 Pers.
Vanaf€983

La Chapelle, Frankrijk

Luxe 5 kamer appartement met Sauna | 10 personen De royale 10 persoons appartementen met balkon zijn perfect voor eenvakantie samen met uw familie en/of vrienden. In de sfeervolle woonkamermet open keuken kunt u heerlijk samen genieten voor de openhaard. De openkeuken is voorzien luxe apparatuur zoals een Nespresso machine, vaatwasser,oven en koelkast. Het appartement heeft vier slaapkamers, waarvan éénmet een extra stapelbed. In de twee badkamers is een douche en toilet enéén voorzien van een bad. Kom na een lange dag tot rust in de sauna, watwilt u nog meer? Aan uw vakantie ontbreekt niets in dit ruime appartement!Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten. De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotelstudio Deluxe | 2 Pers.
Vanaf€311

Ouddorp, Nederland

De 2 persoons Hotelstudio DeLuxe beschikt over een stijlvol en luxe ingericht interieur, verdeeld over twee verdiepingen. Het terras van de Hotelstudio DeLuxe heeft uitzicht op het land en heeft 's middags de zon op het terras. Boek nu uw hotelovernachting inclusief hotelservice!De 2 persoons Hotelstudio Deluxe (37 m²) beschikt over:1 slaapkamer met één 2-persoons bed1 badkamer met regendouche en toiletWoonkamer met loungebank, eettafel en flat screen TVKitchenette* (inclusief: Nespresso apparaat, waterkoker, magnetron en kleine koelkast)Gemeubileerd terras met landzichtHotelstudio verdeeld over 2 verdiepingen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
HotelStudio Familie | 4 Pers.
Vanaf€509

Ouddorp, Nederland

De 4 persoons Hotelstudio bestaat uit twee 2 persoons Hotelstudio's, welke door middel van een tussendeur, op de begane grond, met elkaar zijn verbonden. Zo kunt u met een groter gezelschap komen verblijven én genieten van uw privacy! De 4 persoons Hotelstudio beschikt over twee comfortabele en luxe ingericht interieurs, verdeeld over twee verdiepingen. De terrassen van de 4 persoons Hotelstudio hebben zowel uitzicht op het land (middagzon) en het water (ochtendzon). Boek nu uw hotelovernachting inclusief hotelservice!De 4 persoons Hotelstudio (2 x 37 m²) beschikt over:2 slaapkamers met één 2-persoons bed2 badkamers met regendouche en toilet2 woonkamers met loungebank, eettafel en flat screen TV2 kitchenettes* (inclusief: Nespresso apparaat, waterkoker, magnetron en kleine koelkast)2 gemeubileerde terrassen met landzicht en waterzichtHotelstudio verdeeld over 2 verdiepingen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Deluxe | 6 Pers.
Vanaf€734

Ouddorp, Nederland

De 6 persoons Villa DeLuxe beschikt over een comfortabel en smaakvol ingericht interieur. Met drie slaap- en badkamers, biedt de villa veel privacy gedurende uw verblijf. Vanuit een 6 persoons Villa DeLuxe heeft u prachtig uitzicht op het landschap van het resort, de baai en/of op het Grevelingenmeer. Boek nu uw overnachting met het gehele gezin in deze luxe villa! De 6 persoons Villa DeLuxe (130 m²) beschikt over:3 slaapkamers3 badkamers met douche3 toilettenWoonkamer met flat screen TVVolledig uitgeruste keuken met eettafel (inclusief: kookplaat, combi-oven, Nespresso apparaat en vaatwasser)Wasmachine en drogerKeukenpakketHanddoekenpakket (één handdoekenpakket per persoon)Opgemaakte bedden bij aankomstTussentijdse schoonmaak bij een verblijf van minimaal 14 dagenGemeubileerd terras met uitzicht op de duinen en/of het water

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Watervilla Super VIP | 4 Pers.
Vanaf€692

Ouddorp, Nederland

De 4 persoons Watervilla Super VIP is zeer ruim en biedt u alle luxe gedurende uw verblijf! De terrassen van een 4 persoons Watervilla Super VIP liggen direct aan het water, met beschikking over een eigen zwemsteiger. Hier kunt u kleine, ondiepe boot/sloep aanleggen of een sprong in het water maken. Boek nu uw overnachting in een luxe villa! De 4 persoons Watervilla Super VIP (130 m²) beschikt over:2 Slaapkamers2 Badkamers met douche2 ToilettenRuime woonkamer met flat screen TVVolledig uitgeruste keuken met eettafel (inclusief: kookplaat, combi-oven, Nespresso apparaat en vaatwasser)Wasmachine en drogerKeukenpakketHanddoekenpakket (één handdoekenpakket per persoon)Opgemaakte bedden bij aankomstTussentijdse schoonmaak bij een verblijf van minimaal 14 dagen Gemeubileerd terras met zwemsteiger, direct aan het water

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
HotelStudio Waterfront | 2 Pers.
Vanaf€329

Ouddorp, Nederland

De 2 persoons Hotelstudio Waterfront beschikt over een stijlvol en luxe ingericht interieur, verdeeld over twee verdiepingen. Het terras van de Hotelstudio Waterfront heeft uitzicht op het water en heeft 's ochtends de zon op het terras. Boek nu uw hotelovernachting inclusief hotelservice!De 2 persoons Hotelstudio Waterfront (37 m²) beschikt over:1 slaapkamer met één 2-persoons bed1 badkamer met regendouche en toiletWoonkamer met loungebank, eettafel en flat screen TVKitchenette* (inclusief: Nespresso apparaat, waterkoker, magnetron en kleine koelkast)Gemeubileerd terras met waterzichtHotelstudio verdeeld over 2 verdiepingen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Comfort | 6 Pers.
Vanaf€719

Ouddorp, Nederland

De 6 persoons Villa Comfort beschikt over een comfortabel en stijlvol ingericht interieur. De terrassen van een 6 persoons Villa Comfort hebben uitzicht op het landschap van het resort, het omringende water van de baai en/of op het Grevelingenmeer. De 6 persoons Villa Comfort is ideaal voor een verblijf met het gehele gezin. Boek nu uw verblijf in een luxe villa! De 6 persoons Villa Comfort (127 m²) beschikt over:3 slaapkamers2 badkamers met douche2 toilettenWoonkamer met flat screen TVVolledig uitgeruste keuken met eettafel (inclusief: kookplaat, combi-oven, Nespresso apparaat en vaatwasser)Wasmachine en drogerKeukenpakketHanddoekenpakket (één handdoekenpakket per persoon)Opgemaakte bedden bij aankomst Tussentijdse schoonmaak bij een verblijf van minimaal 14 dagenGemeubileerd terras met uizicht op de duinen en/of het water

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Super VIP | 4 pers.
Vanaf€647

Ouddorp, Nederland

De 4 persoons Villa Super VIP beschikt over een luxe en comfortabel ingericht interieur. De terrassen van een 4 persoons Villa Super VIP hebben prachtig uitzicht op het landschap van het resort, de baai en/of op het Grevelingenmeer. Boek nu uw overnachting in een luxe villa! De 4 persoons Villa Super VIP (127 m²) beschikt over:2 slaapkamers2 badkamers met douche of bad2 toilettenRuime woonkamer met flat screen TVVolledig uitgeruste keuken met eettafel (inclusief: kookplaat, combi-oven, Nespresso apparaat en vaatwasser)Wasmachine en drogerKeukenpakket Handdoekenpakket (één handdoekenpakket per persoon)Opgemaakte bedden bij aankomst Tussentijdse schoonmaak bij een verblijf van minimaal 14 dagenGemeubileerd terras met uizicht op de duinen en/of het water

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Toren Villa | 8 Pers.
Vanaf€947

Ouddorp, Nederland

De 8 persoons Toren Villa VIP beschikt over een comfortabel en luxe ingericht interieur. De terrassen van een 8 persoons Toren Villa VIP hebben uitzicht op het landschap van het resort, het omringende water van de baai en op het Grevelingenmeer. In de 8 persoons Toren Villa VIP kunt u genieten van een ontspannen en luxe verblijf, nabij de Zeeuwse kust. Boek nu uw overnachting in de luxe toren villa! De 8 persoons Toren Villa VIP (190 m²) beschikt over:4 slaapkamers3 badkamers met douche2 aparte toilettenComfortabele woonkamer met flat screen TVVolledig uitgeruste keuken met eettafel (inclusief: kookplaat, combi-oven, Nespresso apparaat en vaatwasser)Wasmachine en drogerKeukenpakket Handdoekenpakket (één handdoekenpakket per persoon)Opgemaakte bedden bij aankomst Tussentijdse schoonmaak bij een verblijf van minimaal 14 dagenGemeubileerd terras met uitzicht op de duinen en het Grevelingenmeer (met 2 ligbedden en een eettafel met stoelen)Villa met 4 verdiepingen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotelkamer Deluxe | 2 Pers.
Vanaf€281

Rif St, Curaçao

Wakker worden methet geluid van de golven? Verblijf dan in een Deluxe hotelkamer met een weidsuitzicht over de prachtige Caribische zee. De hotelkamer beschikt over eenkitchenette, een aparte badkamer met regendouche. Dankzij het tropische klimaatvan Curaçao kunt u het gehele jaar door genieten op uw eigen balkon of terras. Bovendienis de hotelkamer voorzien van airconditioning en een modern luxueus interieur.U loopt vanuit uw hotelkamer zo naar onze duikschool Coral Divers, hetpopulaire restaurant Karakter, het spa en wellness complex '8 The Experience'en ons infinity zwembad met bar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotelkamer Superior | 2 Pers.
Vanaf€356

Rif St, Curaçao

De 2-persoons hotelkamer is haar naam meer dan waard. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning en van een modern luxueus interieur. Deze hotelkamers bieden u onder andere een kitchenette, een luxueuze badkamer met regendouche en een gezamenlijk lounge zwembad die alleen toegankelijk is voor onze Superior gasten.Alle hotelkamers Superior beschikken over een terras of balkon met lounge stoelen en een bijzettafel. Simpel gezegd: een wonderschone vakantiewoning gelegen op de mooiste locatie van het eiland. U loopt vanaf uw hotelkamer zo naar de duikschool Coral Divers, het populaire restaurant Karakter, het spa en wellness complex '8 The Experience' en ons zwembad met poolbar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotelkamer Deluxe - Uitzicht op tuin | 2 Pers.
Vanaf€233

Rif St, Curaçao

De Deluxehotelkamers zijn ideaal voor een romantisch verblijf. Vanuit uw hotel kamerloopt u zo naar onze duikschool Coral Divers, het populaire restaurant Karakter,het spa en wellness complex '8 The Experience' en ons infinity zwembad metbar. Alles voor een onvergetelijke vakantie binnen handbereik. Dehotelkamer beschikt over een terras of balkon met prachtig aangezicht richtingde Caribische zee. Bovendien geniet u in de Deluxe van airconditioning en eenmodern en luxueus interieur.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis Lanais Superior | 4 Pers.
Vanaf€462

Rif St, Curaçao

In de 4-persoons Lanais Superior vakantiewoning is het heerlijk vertoeven. De Lanais is voorzien van een riante woonkamer met airco en grote schuifpui. Deze kunt u helemaal openzetten, waardoor u echt een vakantiegevoel krijgt en lekker buiten kunt zitten. De twee ruime slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en tweepersoons boxspring bedden. Elke slaapkamer heeft zijn eigen luxe en zeer ruime badkamer met douche en toilet. De woonkamer biedt u een modern luxueus interieur met uitgebreide keuken. De aangrenzende tuin is prachtig aangelegd met tropische beplanting. Alle faciliteiten op het resort liggen op loopafstand. Neem een duik in het zwembad, geniet van een cocktail aan de rooftop bar, kom tot rust bij de Spa of ontdek de onderwaterwereld vanaf ons strand. Oasis Coral Estate is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie op Curaçao met vrienden en familie. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiehuis Lanais Deluxe | 4 Pers.
Vanaf€412

Rif St, Curaçao

Laat datvakantiegevoel maar beginnen.. In een 4 persoons Lanais Deluxe vakantiehuis ishet heerlijk genieten. De Lanais beschikken over een open woonkamer (porch)waardoor u altijd lekker buiten zit. De twee ruime slaapkamers zijn voorzienvan airconditioning en tweepersoons boxspring bedden. Elke slaapkamer heeftzijn eigen badkamer met douche en toilet. De buiten-woonkamer biedt u eenmodern luxueus interieur met volledige keuken. De aangrenzende tuin is prachtigaangelegd met tropische beplanting.Alle faciliteitenvan ons Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort liggen oploopafstand. Neem een duik in het zwembad, geniet van een cocktail aan derooftop bar, kom tot rust bij de Spa of ontdek de onderwaterwereld vanaf onsstrand. Oasis Coral Estate is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie opCuraçao met vrienden en familie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sophora VIP | 6 Pers.
Vanaf€427

Les Sables D'olonne, Frankrijk

De 6 persoons Sophora VIP villa's beschikken over een ruime, compleet uitgeruste keuken met 4 kookplaten. Verder vindt u in de VIP villa's een koelkast, een heteluchtoven, een magnetron, een vaatwasser, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De grote zitruimte is smaakvol ingericht met een rotan bank en twee grote comfortabele fauteuils. De VIP villa is uiteraard voorzien van moderne apparatuur. Zo is er een flatscreen televisie met ontvangst van Nederlandse zenders. Er is een comfortabele badkamer aanwezig met bad of douche en een toilet. Tevens beschikt elk VIP vakantiehuis over een wasmachine en elektrische centrale verwarming. Uw Oasis Parcs 6 persoons Sophora VIP villa is omgeven door een ruime tuin. De meeste villa's beschikken over een tuin die veel privacy biedt. U kunt heerlijk van de zon genieten op uw eigen ruime terras, voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden met kussens. De VIP villa's hebben een privézwembad, dat desgewenst (tegen meerprijs en van half mei 2019 tot half september 2019) verwarmd kan worden. Een eigen zwembad is natuurlijk het optimale gevoel van vakantie en garandeert uren speelplezier voor de kinderen. De VIP villa biedt veel ruimte, comfort en een mooie inrichting.Niet-contractuele foto's : villa's van hetzelfde type hebben dezelfde eigenschappen. De aankleding verandert echter omdat elke villa een andere stijl heeft. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling om een villa te vinden die aan al uw verwachtingen voldoet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sequoia Super VIP | 8 Pers.
Vanaf€421

Les Sables D'olonne, Frankrijk

De royaal opgezette Oasis Parcs Sequoia Super VIP villa's zijn met een oppervlakte van 115 m² de grootste type villa's op het resort Les Jardins des Sables d'Olonne. De Super VIP villa biedt veel ruimte, comfort en een mooie inrichting. Met vier slaapkamers en twee badkamers is de villa geschikt voor maar liefst acht personen, ideaal voor 2 gezinnen of grote families!De riante vakantiewoning is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De villa's beschikken over een ruime, compleet uitgeruste keuken met 4 kookplaten. Verder vindt u in de Super VIP villa's een koelkast, een heteluchtoven, een magnetron, een vaatwasser, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De grote zitruimte is stijlvol ingericht. U kunt hier lekker uitrusten of bijpraten en genieten van quality time met uw familie en vrienden. Vanuit de zithoek heeft u mooi zicht op de tuin en het privézwembad. De Super VIP villa is uiteraard voorzien van moderne apparatuur. Zo is er een flatscreen televisie met ontvangst van Nederlandse zenders. Tevens beschikt elk Super VIP vakantiehuis over een wasmachine.Uw comfortabele vakantiewoning is omgeven door een ruime tuin. De meeste villa's beschikken over een tuin die veel privacy biedt. U kunt heerlijk van de zon genieten op uw eigen ruime terras, voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden met kussens. Alle VIP villa's hebben een privézwembad, dat desgewenst (tegen meerprijs en van half mei 2019 tot half september 2019) verwarmd kan worden. Een eigen zwembad is natuurlijk het optimale gevoel van vakantie en garandeert uren relaxen voor uzelf, of speelplezier voor de kinderen.Niet-contractuele foto's : villa's van hetzelfde type hebben dezelfde eigenschappen. De aankleding verandert echter omdat elke villa een andere stijl heeft. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling om een villa te vinden die aan al uw verwachtingen voldoet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sophora VIP | 8 Pers.
Vanaf€403

Les Sables D'olonne, Frankrijk

De 8 persoons Sophora VIP villa's beschikken over een ruime, compleet uitgeruste keuken met 4 kookplaten. Verder vindt u in de VIP villa's een koelkast, een heteluchtoven, een magnetron, een vaatwasser, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De grote zitruimte is smaakvol ingericht met een rotan bank en twee grote comfortabele fauteuils. De VIP villa is uiteraard voorzien van moderne apparatuur. Zo is er een flatscreen televisie met ontvangst van Nederlandse zenders. Er is een comfortabele badkamer aanwezig met bad of douche en een toilet. Tevens beschikt elk VIP vakantiehuis over een wasmachine en elektrische centrale verwarming. Uw Oasis Parcs 8 persoons Sophora VIP villa is omgeven door een ruime tuin. De meeste villa's beschikken over een tuin die veel privacy biedt. U kunt heerlijk van de zon genieten op uw eigen ruime terras, voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden met kussens. De VIP villa's hebben een privézwembad, dat desgewenst (tegen meerprijs en van half mei 2019 tot half september 2019) verwarmd kan worden. Een eigen zwembad is natuurlijk het optimale gevoel van vakantie en garandeert uren speelplezier voor de kinderen. De VIP villa biedt veel ruimte, comfort en een mooie inrichting.Niet-contractuele foto's: villa's van hetzelfde type hebben dezelfde eigenschappen. De aankleding verandert echter omdat elke villa een andere stijl heeft. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling om een villa te vinden die aan al uw verwachtingen voldoet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
40 Vakanties