Vakantie Paesens, Nederland

3 vakanties

Vakantie zoeken


Prijs

Vakantiehuis In Paesens (Hfr077)
€338€147

Vakantiehuis In Paesens (Hfr077)
Paesens, Nederland

Aan de rand van Paesens, in een monumentale boerderij, vind u dit verzorgde appartement. Het appartement ligt slechts 50 meter van de Waddenzee. Van alle gemakken voorzien en heeft een moderne inrichting. In één van de slaapkamers, waar een stapelbed staat, is een TV met DVD speler, er is geen kabelaansluiting met tv signaal. Reist u met meerdere mensen of een groep, dan kunt u de andere, naastgelegen appartementen, HFR083 en HFR084 erbij boeken. Afgezien van de Waddenzee en dijk, kunt u naar het Lauwersmeer gaan waar bij Oostmahorn een strandje is. Of neemt u de veerboot in Holwerd en maak een dagtrip naar Ameland. Wilt u Schiermonnikoog bezoeken, neem dan de veerdienst in Lauwersoog. Grotere plaats in de omgeving is het historisch Dokkum, bekend uit onze geschiedenisboeken. Het Wad bied natuurlijk ook de mogelijkheid voor een wadlooptocht. Friesland is heerlijk weids en rustig, ideaal dus voor een top vakantie.

Vakantiehuis In Paesens (Hfr083)
€279€147

Vakantiehuis In Paesens (Hfr083)
Paesens, Nederland

Op maar vijftig meter van de Waddenzee vindt u dit appartement aan de rand van Paesens in een monumentale boerderij. Modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Het appartement heeft een eigen terras met meubilair. De regio heeft veel leuke dingen om te ondernemen of bezoeken. Zo kunt u via Holwerd en de veerdienst een dagtrip maken naar Ameland. Maar ook het strand bij Oostmahorn, nationaal park Lauwersmeer, Zoutkamp en Lauwersoog zijn leuke doelen om te verkennen. Voor de thee liefhebbers: de Theefabriek in Houwerzijl met theemuseum en theeschenkerij. Uiteraard is het heerlijk wandelen, fietsen en wadlopen in de omgeving van uw appartement. Komt u met een grotere groep, dan kunt u ook de appartementen HFR077 en HFR084 erbij boeken.

Vakantiehuis In Paesens (Hfr084)
€435€161

Vakantiehuis In Paesens (Hfr084)
Paesens, Nederland

Fries karakteristiek appartement aan de rand van Paesens in een monumentale boerderij. Het appartement ligt slechts 50 meter van de Waddenzee. De karakteristieke inrichting van het appartement past perfect bij het monumentale van het pand. De gemoedelijke woonkamer heeft een antieke gaskachel. In de eerste slaapkamer zijn een TV en DVD aanwezig, er is hier geen TV ontvangst. Slaapkamer drie heeft een bedstee van 120 x 200 cm en die is bereikbaar via de woonkamer. De omheinde tuin is heerlijk om in te genieten. De omgeving heeft veel mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Natuurlijk op 50 meter de Waddenzee. Op het strand van Oostmahorn kunt u lekker ontspannen. Dit ligt aan het Nationaal Park Lauwersmeer. Via de plaats Holwerd kunt u dagtrips maken naar het Waddeneiland Ameland. Op 12 km afstand ligt Dokkum, een plaats met Nederlandse geschiedenis en meer dan 140 monumenten om te bezichtigen. Bent u een thee liefhebber? Bezoek dan de Theefabriek in Houwerzijl. De naastgelegen appartementen HFR077 en HFR083 kunt u eventueel erbij boeken als u met een groep reist.