Vakanties Van Namaste-reizen.nl

Namaste-reizen.nl - 145 Vakanties Vergelijken [2018/2019]

Vergelijk 145 Vakanties van Namaste-reizen.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


18
Bestemmingen
145
Vakanties
Namaste-reizen.nl

145 vakanties

Orissa & de Andaman Eilanden
€7,733€3,515

India

Maak kennis met een nog weinig bezocht deel van India. Deze privé-rondreis heeft de volgende ingrediënten: inheemse stammen, kleurrijke markten, een ongerepte natuur, culturele steden en een tropisch eiland.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Karnataka & Goa
€5,792€2,145

India

Privé-rondreis door het zuidelijk gelegen Karnataka met koffieplantages, natuurparken, tempels, watervallen en strand als ingrediënten.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Thai Island Hopping
€5,558€1,985

Thailand

Eén van onze favoriete rondreizen door Thailand.. u 'hopt' van het ene tropische eiland naar het andere, stuk voor stuk paradijsjes op aarde. Begin de dag met snorkelen in zee, wandel door de groene binnenlanden en sluit af met een seafood diner.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Sri Lanka & de Malediven
€4,103€2,735

Sri Lanka

Een droomcombinatie: per auto met privé-chauffeur rondreizen langs de hoogtepunten van Sri Lanka, overnachten in sfeervolle hotels en afsluiten op één van de tropische eilandjes in de Malediven!

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Hoogtepunten van Rajasthan
€3,838€1,535

India

De naam zegt het al, tijdens deze privé-rondreis bezoekt u de hoogtepunten van deelstaat Rajasthan zoals de roze stad Jaipur en woestijnstad Jaisalmer en natuurlijk de Taj Mahal.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Cambodja on a budget
€4,720€1,475

Cambodja

Voordelige rondreis door Cambodja per auto met privé-chauffeur, bus en boot. Tijdens deze rondreis bezoekt u de hoogtepunten van Cambodja, heeft u veel individuele vrijheid en verblijft u in leuke kleinschalige hotels.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Nepal on a budget
€5,508€1,620

Nepal

Een rondreis per lokale bus langs een aantal hoogtepunten van Nepal. U heeft veel individuele vrijheid en verblijft in eenvoudige, maar sfeervolle accommodaties.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Sarawak & West-Maleisië
€5,868€2,445

Maleisië

Een reis die begint met de mooie cultuur en natuur van Sarawak. Daarna vliegt u terug naar West-Maleisië om de bruisende hoofdstad te bezoeken, door de koele hooglanden te rijden en af te sluiten aan de kleurrijke Oostkust.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden