Rondreizen Maleisië

Penke Vergelijk 39 Rondreizen in Maleisië. Zodat JIJ niet teveel betaalt. Onafhankelijk & Onpartijdig. Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken.
Groepsrondreis Singapore, Maleisië/Thailand
Vanaf€2.849

Maleisië

Maak kennis met de hoogtepunten van Singapore, Maleisië en Thailand; een veelzijdig avontuur vol contrasten. Tijdens deze combinatiereis verken je indrukwekkende metropolen, prachtige natuur, tropische stranden, exotisch eten en maak je kennis met een gemixte, kleurrijke bevolking. We kijken onze ogen uit in de bruisende steden, wandelen door de theevelden, varen door een van de oudste regenwouden ter wereld en sluiten de reis af bij paradijselijke eilanden. Een reis vol cultuur en natuur, flora en fauna. Afwisselender vind je haast niet!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Groepsrondreis West-Maleisië/Borneo
Vanaf€2.599

Maleisië

Deze reis brengt je naar de mooiste hoogtepunten van West-Maleisië en Borneo. Vanuit het historische Kuching bezoek je Bako Nationaal Park voor prachtige wandelingen, kom je oog in oog met de orang-oetan en verblijf je bij de Iban in een traditioneel longhouse. Vervolgens breng je een bezoek aan de bruisende metropool Kuala Lumpur en reis je naar de Cameron Highlands, waar je enorme theeplantages kunt zien. Je sluit de reis heerlijk ontspannen af op de tropische eilanden Penang en Langkawi.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kuala Lumpur en Pangkor
Vanaf€1.202

Maleisië

Inclusief vluchten. Start je reis met een bezoek aan het veelzijdige Kuala Lumpur, waarna je kunt genieten op de prachtige stranden van het tropische eiland Pangkor. De hotels en transfers worden door ons geregeld.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Paradijselijk West-Maleisië
Vanaf€1.876

Maleisië

Inclusief vluchten. Begin je droomreis met een bezoek aan Kuala Lumpur, waarna je drie eilanden langs de westkust van Maleisië aandoet: Pangkor, Penang en Langkawi. Eilanden met een eigen karakter, maar met één overeenkomst: het zijn stuk voor stuk paradijsjes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kuala Lumpur, Penang en Langkawi
Vanaf€1.734

Maleisië

Inclusief vluchten. Combineer de bruisende metropool Kuala Lumpur met de paradijselijke eilanden Penang en Langkawi. Een ideale reis als je cultuur wilt combineren en genieten van de prachtige stranden van Maleisië en het ultieme eilandengevoel wilt ervaren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Best Deal Maleisië
Vanaf€1.503

Maleisië

Bezoek de highlights van Maleisië en reis met de lokale bus. Een prima manier om vanuit de hoofdstad Kuala Lumpur naar Malacca, Taman Negara, de Cameron Highlands en Penang te reizen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Borneo Adventure in Sabah
Vanaf€3.235

Kota Kinabalu, Maleisië

Inclusief vluchten. Maak een heerlijke individuele rondreis door Borneo. Start in de levendige stad Kota Kinabalu, waar je o.a. gaat fietsen en een heerlijke stranddag op Gaya Island spendeert. Daarna trek je de ongerepte natuur van Borneo in met een overvloed aan zeldzame en bijzondere dieren. Je verblijft in het Tabin Wildlife Reserve en in het rivierengebied van de Kinabatangan en hebt grote kans om allerlei wildlife te spotten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sabah: Highlights & jungle van Borneo
Vanaf€2.560

Kota Kinabalu, Maleisië

Inclusief vluchten. Maak een heerlijke individuele rondreis langs de highlights van Sabah, Borneo's meest bekende deelstaat. Je vindt er o.a. de levendige stad Kota Kinabalu, de op één na hoogste berg van Zuidoost-Azië, prachtige stranden en onderwaterwereld en natuurlijk de ongerepte natuur van Borneo met een overvloed aan zeldzame en bijzondere dieren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag


Rondreis Maleisië: De Ultieme Gids

Rondreis Maleisië: De Ultieme Gids

lezen
Naar filter
39 Vakanties