Vakanties Van Hotelkamerveiling

10 vakanties

Huidig filter


  • Hotelkamerveiling

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Rotterdam Marriott Hotel
Vanaf€180

Rotterdam, Nederland

Een bruisende stad van internationale allure. In dit luxe hotel ontbreekt het je aan niets; service van kwaliteit, prachtige hotelkamers en alles lekker dichtbij. Het hotel is tegenover het Centraal Station en op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en het grootste winkelgebied van de stad.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Badhotel Callantsoog
Vanaf€25

Callantsoog, Nederland

In de kop van Noord-Holland, aan de rand van de duinen en te midden van prachtig ander natuurschoon, ligt Badhotel Callantsoog. Het hotel bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van het Noordzeestrand en een uurtje rijden van de bruisende stad Amsterdam. Achter de duinenrij net ten zuiden van Callantsoog ligt het zogeheten Zwanenwater, een prachtig trekvogelgebied bestaande uit duinen, weidevlakten, moeras, dennenbos en de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Dit hotel iséén van de diverse Fletcher hotels die je kunt boeken met je voucher. Let goed op: bij 4-sterren hotels geldt een toeslag van? 5,- p.p.p.n.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Hotel de Wageningsche Berg
Vanaf€25

Wageningen, Nederland

Midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn vindt u het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg****. Naast de prachtige natuurrijke omgeving bent u ook dichtbij grote steden, zoals Wageningen en Arnhem, waar u een dagje kunt winkelen of heerlijk kunt vertoeven bij diverse hotspots. Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg heeft de 4-sterren superior status. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
10 Vakanties