Vakanties Van Hoteldeal.nl

Hoteldeal.nl - 395 Vakanties Vergelijken [2018/2019]

Vergelijk 395 Vakanties van Hoteldeal.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


319
Bestemmingen
395
Vakanties
Hoteldeal.nl

395 vakanties

Huidig filter


  • Hoteldeal.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

2 of 3 dagen naar het <b>Amsterdam Light Festival</b> incl. 4-ho
Vanaf€50

Mijdrecht, Nederland

Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 vindt de 7e editie van AmsterdamLight Festival plaats. Tijdens dit winterse lichtkunstfestival verlichten ruim 30kunstwerken en installaties van (internationale) kunstenaars, ontwerpers enarchitecten de binnenstad van Amsterdam.Jaarlijks werpt het festival een nieuw licht op de stad. Dit jaar hebben de kunstenaarszich laten inspireren door het thema 'The Medium is the Message'. Het idee achterdeze beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan wassimpel: niet alleen de boodschap zélf is belangrijk, ook de manier waarop we diesturen. Licht speelt daar op verschillende manieren een belangrijke rol alsboodschapper in.Naast de lichtkunstwerken is er ook in Amsterdam zelf veel over het thema teontdekken. Licht als 'medium' komt op allerlei plekken in de stad voor. Soms letterlijken soms via verhalen over de geschiedenis van gebouwen, straten of bruggen.Zoals elk jaar is het festival zowel varend, fietsend als wandelend te bewonderen. Dekunstwerken zijn tijdens de festivalperiode dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur verlicht(tijdens Oud & Nieuw tot 20.00 uur).Voor meer informatie klik op deze link.Op de volgende dagen zijn er geen rondvaarten meer mogelijk:- 25 december- 31 december

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
2 of 3 dagen kerstshoppen in <b>Düsseldorf</b> incl. tapasplank
Vanaf€65

Düsseldorf, Duitsland

Kerstmarkt DüsseldorfVan 22-11-2018 tot 30-12-2018Zo. - do.: 11:00 tot 20:00 uurVr. - za.: 11:00 tot 21:00 uurOp zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. De schitterende kerstverlichting leidt je naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de panden in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zijn kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in één stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving, is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt!Let op!Tijdens dodenherdenkingsdag op 25 november en 24 en 25 december is de kerstmarkt gesloten!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
4, 8 of 15 dagen naar de zon op <b>Malta</b> incl. vlucht en tra
Vanaf€189

Mellieha, Malta

Malta is een land dat bestaat uit de bewoonde eilanden Malta, Gozo, Comino, Manoel Island en de onbewoonde eilanden Cominotto, Fungus Rock, Filfla en de Saint Paul's Islands. De ligging in de Middellandse Zee tussen de Europese mediterrane landen en Noord-Afrika in heeft ervoor gezorgd dat de cultuur en architectuur invloeden kent uit de verschillende omringende landen. Vooral in de hoofdstad Valetta ziet u duidelijk Moorse invloeden gecombineerd met Spaanse en Italiaanse stijlelementen. Dankzij het aangename mediterrane klimaat worden de eilanden Malta en Gozo veel bezocht door toeristen uit heel Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ervaar de Duitse kerstsfeer tijdens de kerstmarkt nabij <b>Keule
Vanaf€59

Gummersbach, Duitsland

Van 26-11-2018 t/m 23-12-2018Dagelijks van 11.00 - 21.00 uurDe kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.Op veel pleinen en in de straatjes eromheen is wat te beleven. Toch is dat niet wat de kerstmarkt speciaal maakt, dat is het decor. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante Dom van Duitsland. Dat moet u echt zien en beleven. De aanwezigheid van de Dom geeft de kerstmarkt een speciaal tintje.OpeningstijdenDom Keulen kerstmarktZondag t/m donderdag 11:00 - 21:00 uurVrijdag 11:00 - 22:00 uurZaterdag 10:00 - 22:00 uurNeumarktZondag t/m donderdag 11:00 - 21:00 uurVrijdag en zaterdag 11:00 - 22:00 uurAlter MarktDagelijks van 11:00 - 22:00 uur

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ontdek in 8 dagen het ongerepte <b>Schotland</b> incl. vlucht, h
Vanaf€629

Edingburgh, Verenigd Koninkrijk

Programma gedurende je verblijf in SchotlandDag 1: Aankomst op de luchthaven van Edinburgh. Hier haal je je huurauto op. Je overnacht in het Leith House*** (10 km).Dag 2: Vandaag kun je Edinburgh verkennen. Je overnacht weer in het Leith House***.Dag 3: Van Edinburgh rijd je naar Inverness. Hier verblijf je in Jurys Inn Inverness**** (200 km).Dag 4: De volgende dag vertrek je richting Fort William waar je overnacht in The Glencoe Inn**** (100 km).Dag 5: Vandaag kun je Fort William verkennen. Je overnacht weer in The Glencoe Inn****.Dag 6: Vanuit Fort William rijd je richting Glasgow waar je overnacht in Alexander Thomson Hotel*** (150 km).Dag 7: Van Glasgow ga je verder naar Edinburgh waar je weer overnacht in het Leith House*** (75 km).Dag 8: Vandaag lever je je huurauto weer in en vlieg je terug naar huis.Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Geniet 3 dagen lang van de Duitse kerstsfeer op de kerstmarkten
Vanaf€56

Neuss, Duitsland

Van 22-11-2018 tot 30-12-2018Zo. - do.: 11:00 tot 20:00 uurVr. - za.: 11:00 tot 21:00 uurOp zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. De schitterende kerstverlichting leidt je naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de panden in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zijn kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in één stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving, is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt!Let opTijdens dodenherdenkingsdag op 25 november en 24 en 25 december is de kerstmarkt gesloten!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
2 of 3 dagen 4-designhotel op de <b>Veluwe</b> in een luxe kamer
Vanaf€35

Nijkerk, Nederland

Nijkerk is een prachtige stad met een rijke historie, gelegen aan de rand van één van Nederlands oudste polders, Arkemheen. Na geteisterd te zijn door verschillende rampen werd Nijkerk in de 18e eeuw door de tabaksteelt, handel en de glasblazerij een bloeiende stad. Dat is nog steeds te zien aan de mooie herenhuizen in het centrum. Kortom, een bezoekje aan Nijkerk is beslist de moeite waard!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
4, 5 of 8 dagen wintersport in de bergen van <b>Tirol</b> o.b.v.
Vanaf€189

Nauders, Oostenrijk

Skiparadies Reschenpass kenmerkt zich door rust en natuur en is een uitstekend gebied voor families met kinderen. Dankzij de hoogte (1400 - 2850 m) en de grote capaciteit van de sneeuwinstallaties is sneeuwzekerheid gegarandeerd in dit gebied. In totaal zijn er 75 km pisten in alle moeilijkheidsgradaties.Pistes:Blauwe pistes - 23 kmRode pistes - 34 kmZwarte pistes - 18 kmSkipasprijzen:Laagseizoen: € 189,00 p.p. - € 103,50 kinderen (t/m 5 jaar gratis)Hoogseizoen: € 216,50 p.p. - € 118,00 kinderen (t/m 5 jaar gratis)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag