Vakantie Tiszafüred, Hongarije

Penke Hallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 3 vakanties in Tiszafüred, Hongarije op een rij gezet. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en kies zelf tussen 143 aanbieders om te boeken voor 2022/2023.

3 vakanties

Huidig filter


  • Hongarije

  • Tiszafüred

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Dieter's Camping

Tiszafüred, Hongarije

Een bezoek aan de Thermálfürdö op 100m afstand wordt maar al te graag gecombineerd met een verblijf op Dieters camping met uitsluitend comfortplaatsen. Naast een heerlijk zwembad en prima sanitair en een voortreffelijke gastvrouw is het hier heerlijk vertoeven.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Thermal Camping und Bad

Tiszafüred, Hongarije

Vlakbij grote winkels gelegen geliefde camping voor jong en oud met vrij toegang tot ruim 1.200 m² aan zwem- en geneeskrachtige baden. Ligweiden, terrassen en kraampjes completeren het complex. In de omgeving volop wandel-, fiets-, vis- en vaarmogelijkheden. Vriendelijk personeel. Het gedateerd sanitair wordt goed schoon gehouden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Angler- und Familien - Camping

Tiszafüred, Hongarije

De ontspannen sfeer op de naast de Tisza gelegen Horgász camping heeft er kennelijk toe geleid dat de receptie in het hoogseizoen is verplaatst naar het brandpunt van de campin het overdekte caféterras, waar ook het wifi-punt zich bevindt. In de Tisza wordt gezwommen en gevist. Op de Tisza gevaren en gepeddeld. Er kan van alles worden gehuurd, ook fietsen. Het sanitair is pas verbeterd.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
3 Vakanties