Vakantie Pest, Hongarije

Penke Hallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 6 vakanties in Pest, Hongarije op een rij gezet. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en kies zelf tussen 143 aanbieders om te boeken voor 2022/2023.
Appartementpark & Camping

Cegléd, Hongarije

Ruim opgezette moderne camping met mooi sanitair. Dé attractie wordt gevormd door een groot zwem- en thermaal badencomplex en aquacentrum (o.a. glijbanen) op 300m afstand. Meerdere arrangementen mogelijk. U krijgt 10% korting met de ACSI Club ID kaart. Brood en levensmiddelen zijn direct buiten de camping verkrijgbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Camping Flamingo

Érd, Hongarije

Rustige camping met eigen zwembad dat vaak ook door omwonenden gebruikt wordt. Thermaalbad, sauna en massage op enkele km's afstand in de stad Érd. Prima uitgangspunt voor een bezoek aan Budapest. Iedere 20 minuten gaat de bus naar Budapest, die voor 65-plussers gratis is.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Pap-Sziget Camping

Szentendre, Hongarije

Mooie camping geschikt voor een bezoek aan Budapest en Donauknie of als doorreiscamping. Ook geschikt voor een langer verblijf. Openbaar vervoer vanaf de camping goed mogelijk naar het centrum (65+ gratis). De camping is gelegen bij Szentendre aan een zijtak van de Donau. U krijgt veel informatie over Budapest. In het hoogseizoen gebruik van een heerlijk zwembad. Camping ook geschikt voor groepen. Nieuw (2019) met mindervalidensanitair.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
6 Vakanties