Vakantie Komárom, Hongarije

Penke Hallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 3 vakanties in Komárom, Hongarije op een rij gezet. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en kies zelf tussen 140 aanbieders om te boeken voor 2023/2024.
Natuurhuisje in Baj
Vanaf€15

+22.1km Hongarije

Wij willen u graag uitnodigen in een wild natuur paradijs, voor een kort of lang verblijf! Als je een wilde kampeerder bent, Robinson Crusoe stijl survivor, bushcrafter, off-grid outdoor type, dan is dit het paradijs. Zo niet, geen probleem, na uw verblijf zult u er een zijn. Wij bieden u een prachtige wildkampeerplaats in de pure natuur, rond 2 meren, omgeven door bossen en dieren.Infrastrukture: Compost toalett. Geen elektriciteit van het net Koken op vuur Bad in het meer zonder zeep, of u kunt water nemen uit het meer voor uw eigen mobiele douche en gebruik maken van natuurlijke zeep.Als u vragen heeft of meer foto's wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Baj.
Vanaf€60

+22.1km Hongarije

8 meter, 50 m², wDe yurt wordt momenteel aangedreven door een 760W zonnecel. Er is een 2KW 220V omvormer interne stopcontact netwerk binnen, waarop de externe 7KW generator kan ook worden aangesloten. Internet met 4G WiFi-route. Verwarming Met dubbele houtgestookte massakachel. Koelin 12V / 220V / PB gas 60 liter mobiele koelkast. Water: Voor wassen en douchen bij vorstvrij weer kan water worden getapt uit een nabijgelegen 80m geboorde put in een 1000l externe IBC tin-afgeschermde tank. In de winter verwarmt de interne 80-liter roestvrijstalen tank boven op de kachel het water. Drinkwater kan worden bereid met de keuken gootsteen waterzuiverings kraanfilter. Zonne-energie warm water tuindouche of lavor bad. Buiten en binnen composttoiletten met zand en houtsnippers. Mobiele mini wasmachine en centrifuge. Gasfornuis en oven, of hout buiten. Interieur keuken en garderobe kasten, 2-persoons balk tweepersoonsbed, uittrekbaar max. 2-persoons rotan bank, salontafel met rotan stoelen, krukjes, computer- en keukentafels...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Tópart.

+39.7km Györ, Hongarije

Deze eenvoudige camping ligt aan de rand van de stad. Het kampeerterrein bestaat uit vlak grasland met enkele bomen en een vijver. Er is een gemeenschappelijke keuken met eethoek en een was- en strijkfaciliteit. De douches sluiten met gordijnen. Direct naast de camping zijn vijf grote visvijvers voor de hengelaars. Binnen gehoorsafstand ligt een autoweg. Op 1,5 km ligt het centrum van Györ, met trein- en busstation en een thermaal bad.

BEKIJKEN
Gevonden: 6 dagen geleden
Naar filter
3 Vakanties