Vakantie Gyenesdias, Hongarije

Gyenesdiás
Vanaf€840

Gyenesdiás, Hongarije

Keszthely is een levendige stad met belangrijke historische en culturele monumenten in de westelijke hoek van het Balatonmeer. Hier vind je het comfortabele vakantiehuis met goede faciliteiten en aantrekkelijk meubilair. In de tuin kan je het zwembad en de ligstoelen, tuinmeubelen en de barbecue gebruiken om te ontspannen. Op een paar minuten lopen ligt het prachtige strand van Libás, waarnaast de jachthaven van de stad werd gebouwd. Als je het rustig aan wilt doen en ontspannen, kan je wandelen onder de planken van het Helikon Park, maar de "Stad van Musea" is ook een plek voor geschiedenis- en kunstliefhebbers, met het Balaton Museum en het Georgikon Maiden Museum. Voor degenen die naar het strand willen gaan, biedt Szigetfürdő, het enige bad in de oorspronkelijke en gerestaureerde staat van het Balatonmeer, dat deel uitmaakt van het stadsstrand, ontspanning. Het is een van de mooiste van de drie stranden in Keszthely.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gyenesdiás
Vanaf€379

Gyenesdiás, Hongarije

Gezellig ingericht vakantieappartement. Uitzicht op het kuuroord Kesthely vanaf de 1e verdieping. Als u door het kuuroord wandelt dan kunt u hier heerlijk genieten van de ambience van het meer dan honderd jaar oude plaatsje en verblijf daarbij op één van de vele terrassen van de café's. Het Balatonmeer heeft een langgerekte vorm en behoord met een lengte van bijna 80 kilometer en breedte van 15 km tot één van de grootste binnenmeren van Europa. Door het relatief ondiepe water (gemiddeld drie meter), warmt het water in de zomerperiode flink op en is het mede daardoor heel populair bij toeristen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gyenesdiás
Vanaf€290

Gyenesdiás, Hongarije

Aan de noordelijke oever van het Balatonmeer ligt de kleine gemeenschap Gyenesdias. Het ligt direct aan de oevers van het meer en is daarom populair bij strandvakantiegangers. Hier hebben we voor u een leuk vakantieobject geselecteerd, dat is onderverdeeld in drie appartementen. U kunt dus ook met een groter bedrijf reizen en toch afzonderlijk leven. Het interieur is uitnodigend en modern en zal je ontspannen. Op het grote gazon vindt u een zwembad, wat een garantie is voor plezier en spelletjes. Een speeltuin zorgt voor het vermaak van uw kinderen en een gezellig paviljoen is beschikbaar voor de stevige barbecuefeestjes. Buren: UBN731 en 732.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gyenesdiás
Vanaf€399

Gyenesdiás, Hongarije

Aan de noordelijke oever van het Balatonmeer ligt de kleine gemeenschap Gyenesdias. Het grenst direct aan het Balatonmeer en is daarom bijzonder populair bij strandvakantiegangers. Hier hebben we voor u een leuk vakantieobject geselecteerd, dat is onderverdeeld in drie appartementen. U kunt dus ook met een groter bedrijf reizen en toch afzonderlijk leven. Het interieur is modern en modern. Op het grote gazon vindt u een zwembad, wat een garantie is voor plezier en spelletjes. Een speeltuin zorgt voor het vermaak van uw kinderen en een gezellig paviljoen is beschikbaar voor de stevige barbecuefeestjes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gyenesdiás
Vanaf€149

Gyenesdiás, Hongarije

Aan de noordelijke oever van het Balatonmeer vindt u de kleine gemeente Gyenesdias. Het ligt direct aan het meer en het is een favoriete plaats voor strandvakantiegangers. Hier hebben we voor u een leuke accommodatie geselecteerd, die is verdeeld in drie appartementen. Zo kunt u ook reizen met een grote groep en toch apart wonen. De inrichting is modern en uitnodigend en zal zeker zorgen dat u ontspant. Op het grasveld bij het huis is er een groot zwembad, dat garantie biedt voor plezier en spelletjes. Een speeltuin biedt entertainment voor uw kinderen en een comfortabel paviljoen is ideaal voor barbecuefeesten. Buren: UBN731 en UBN732.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gyenesdiás
Vanaf€519

Gyenesdiás, Hongarije

Dit huis in Gyenesdiás biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het prachtige Balatonmeer. Het huis met drie verdiepingen is gelegen in een rustige omgeving en er zijn zes slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Het is met name geschikt voor familiereünies en vakanties met een groter gezelschap onder vrienden. Op elke verdieping is er een keuken zodat u kunt ontbijten terwijl u op de andere verdieping nog kunt rusten. Op de begane grond is er de eetkamer met goed uitgeruste keuken voor gemeenschappelijk leven. De tuin is prachtig aangelegd.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
6 Vakanties