Vakantie Borsod-abaúj-zemplén, Hongarije

Penke Hallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 6 vakanties in Borsod-abaúj-zemplén, Hongarije op een rij gezet. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en kies zelf tussen 143 aanbieders om te boeken voor 2022/2023.
Camping Nomád Baradla

Aggtelek, Hongarije

Open camping in nationaal park in het Bükkgebergte. Goede uitvalbasis voor wandel- en of fietstochten. Meerdere druipsteengrotten in de onmiddellijke omgeving. Bij de receptie is een extra keuken aanwezig waar ook gebruik gemaakt mag worden van het ruim aanwezige serviesgoed. VVV-kantoor is direct naast de camping.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Camping Tengerszem

Sárospatak, Hongarije

Keurige, rustige camping met zwembad, vlak bij klein stadje. Zwembad met thermaalbaden in directe omgeving. ACSI Club-ID krijgen 10% korting op kamperen en ruime korting op eten en welness in hotel Bodrog in Sárospatak. Catering voor groepen mogelijk. Mooie tussenstop aan doorgangsweg van/naar Polen en Slowakije.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Bogácsi Thermálfürdö KFT

Bogács, Hongarije

Camping met vernieuwd sanitair vormt één geheel met het zwemparadijs voor jong en oud. Er is nu (2014) een hoge meervoudige waterglijbaan. Toegangsprijs Thermálfürdö zit in de prijs voor de camping. De niet afgebakende staanplaatsen bevinden zich op gras en zijn niet allemaal geschikt voor zware kampeermiddelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
6 Vakanties