Vakantie Borsod-abaúj-zemplén, Hongarije

Penke Hallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 1 vakanties in Borsod-abaúj-zemplén, Hongarije op een rij gezet. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en kies zelf tussen 194 aanbieders om te boeken voor 2023/2024.
Kugundua

Gelej, Hongarije

De camping heeft staanplaatsen op gras en uitzicht over de vlaktes aan het einde van een doodlopende weg, hierdoor is er weinig tot/geen verkeer. Zowel de grote open vlaktes als de bergen zijn om de hoek. De sanitaire voorzieningen zijn modern. Er is een huiselijke zithoek zowel binnen als buiten, receptie en een ruim overdekt terras waar tevens de afwas gedaan kan worden. Verkoeling kan gezocht worden in het zwembad. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Bekölce

+48.5km Bekölce, Hongarije

Rust en natuur staan voorop op deze kleinschalige camping. De ruime staanplaatsen zijn vlak en verspreid liggende loof- en naaldbomen geven schaduw. Je bent hier vrij om zelf een plekje uit te zoeken. Voor tentkampeerders is er een slecht weer accommodatie met kookgelegenheid. De camping biedt de mogelijkheid om eventueel zelf paarden mee te brengen; er is stalling beschikbaar. Een klein zwembad (met buitendouche) biedt desgewenst verkoeling. Er is een supermarkt in het nabijgelegen dorpje.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1 Vakanties