Vakantie Békés, Hongarije

Penke Hallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 4 vakanties in Békés, Hongarije op een rij gezet. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en kies zelf tussen 143 aanbieders om te boeken voor 2023/2024.
Camping Márk.

Gyula, Hongarije

In een woonwijk, op loopafstand van het kasteel van Gyala en een park met zwem- en thermaal baden ligt dit terrein. De kleine plaatsen liggen deels onder bomen, deels gescheiden door rozenstruiken en bloembakken. Het sanitair is eenvoudig en redelijk schoon. Het wordt ook gebruikt door groepen die op een naastgelegen terrein kunnen kamperen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Motel Mako

+40.8km Makó, Hongarije

Een vriendelijke, kleine heel rustig gelegen camping bij een fruitkweker aan de oever van de Maros. Veel schaduwplaatsen en een klein zwembad zorgen voor verkoeling. Bij verblijf 3 nachten gratis familiekaart voor thermaalbad in Mako.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Makó

+43.4km Makó, Hongarije

De camping ligt aan de rivier Maros. De standplaatsen bevinden zich op verschillende, deels door bomen beschutte velden. Er zijn een barbecueplaats, een familiekapel en een ontbijtservice. Op verzoek organiseert de camping paardrijmogelijkheden. Het niet in de grond verzonken zwembad is 75 cm diep. In de rivier kan gevist worden, zwemmen is af te raden. In Makó bevindt zich een thermaal bad. De bezienswaardige studentenstad Szeged ligt op een halfuur rijden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Thermal Camping

+47.7km Cserkeszőlő, Hongarije

Camping met afgebakende en vrije staanplaatsen. Thermaal zwemcomplex en aquacentrum met buiten- en binnenbaden, waterval en glijbanen voor jong en oud. Veel eetgelegenheden. In een heus verkeerspark kunnen kinderen hun "rijbewijs" halen. Vriendelijk personeel. 10% korting met ACSI Club Id.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
4 Vakanties