Vakanties Van Fletcher Hotels

98 vakanties

Huidig filter


  • Fletcher Hotels

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Fletcher Hotel-Restaurant Oss
Vanaf€33

Nederland

In het Brabantse Oss ligt, naast het stadion van voetbalclub TOP Oss, het 4-sterren hotel Fletcher Hotel-Restaurant Oss. Vanuit het hotel kun je makkelijk de mooie omgeving verkennen op de fiets die je in het hotel kunt huren. In het restaurant kun je terecht voor een uitgebreide lunch of een lekker diner.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg
Vanaf€27

Lochem, Nederland

Vanuit het grootschalig gerenoveerde 3-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg loopt u zo de prachtige omgeving van Lochem in. Weelderige bossen, traditionele boerderijen en uitgestrekte akkers afgewisseld met gezellige dorpjes: genoeg om een avontuurlijke dag mee te vullen. Daarnaast is de knusse binnenstad van Lochem ook zeker een bezoekje waard. Voor een cultureel uitstapje brengt u een bezoek aan de Zwiepse Molen of de Hanzestad Deventer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Badhotel Callantsoog
Vanaf€38

Callantsoog, Nederland

Het vernieuwde Badhotel Callantsoog is gelegen in één van de oudste badplaatsen van Nederland. Het luxe hotel beschikt over een sfeervol à  la carte restaurant, nieuw verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en vier squashbanen. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden ten behoeve van recreatief vermaak.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Vanaf€31

Wolfheze, Nederland

De groene omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is ideaal om volledig tot rust te komen of om leuke actieve activiteiten te ondernemen. Het natuurgebied van Nationaal Park De Hoge Veluwe is een prachtig nationaal park waar bossen, zandverstuivingen en uitgestrekte heiden te bewonderen zijn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Vanaf€38

Weert, Nederland

In het centrum van Weert vind je het 4-sterren hotel Fletcher Hotel-Restaurant Weert. Dit hotel is goed bereikbaar per OV doordat het op slechts 2 minuten afstand gelegen is vanaf station Weert. Het hotel beschikt over mooie en comfortabele kamers waar je heerlijk tot rust komt na een dag de prachtige omgeving van het hotel te hebben verkend.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude
Vanaf€43

Velsen-Zuid, Nederland

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude. Op korte afstand vindt u de gezellige steden Haarlem en Amsterdam. In het hotel kunt u heerlijk dineren in ons sfeervolle à  la carte restaurant of komt u volledig tot rust in onder andere het binnenzwembad, Turks stoombad en de sauna.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
98 Vakanties