Vakanties Van Farmcamps.nl

23 vakanties

Huidig filter


  • Farmcamps.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

FarmCamps De Bosrand

Ellertshaar, Nederland

Boer Martijn en boerin Naduah zijn de trotse, nieuwe eigenaren van De Bosrand. Op dit voormalig melkveebedrijf vind je geen koeien meer, maar heel veel pony's Die je mag helpen verzorgen, knuffelen en zelfs mee wandelen in het bos.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Verloren Kost
Vanaf€1.210

Gulpen, Nederland

Op deze kleinschalige boerderij geniet je op 'hoog' niveau. De koeien hebben plaatsgemaakt voor paarden en pony's, dé passie van boerin Annemarie. Rijles, buitenrit, knuffelen met de dieren of heerlijk buitenspelen. Alles kan hier.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps BoeBaDoe

Beringe, Nederland

Op deze melkveehouderij ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony's van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps Breehees

Goirle, Nederland

Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos draait alles om pony's en spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met de 18 lieve pony's, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Oostermaat

Genemuiden, Nederland

In het mooie Zwartewaterland wonen en werken boer Rindert en boerin Gerdien met hun 2 kids. Op de boerderij verveel je je geen moment. Crossen over het erf met de skelters, hutten bouwen in de hooischuur, springen op de trampolines of knuffelen met de dieren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
23 Vakanties