Vakanties Van Farmcamps.nl

22 vakanties

Huidig filter


  • Farmcamps.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

FarmCamps 't Looveld
Vanaf€284

Zweeloo, Nederland

Op dit bijzonder mooie plekje van Johan en Matine Kamps en hun 6 jonge kinderen is het altijd een gezellige boel. Een heerlijk erf voor kinderen met uitzicht op het bos waar ze uren kunnen spelen en helpen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Verloren Kost
Vanaf€664

Gulpen, Nederland

Op deze kleinschalige boerderij geniet je op 'hoog' niveau. Samen hebben ze de boerderij omgetoverd tot een leerzame, leuke en gezellige recreatie-boerderij. De melkkoeien hebben plaats gemaakt voor de paarden en pony's, dé passie van boerin Annemarie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps BoeBaDoe
Vanaf€409

Beringe, Nederland

Op deze melkveehouderij ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony's van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps Breehees
Vanaf€499

Goirle, Nederland

Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos draait alles om pony's en spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met de 18 lieve pony's, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Oostermaat
Vanaf€349

Genemuiden, Nederland

In het mooie Zwartewaterland wonen en werken boer Rindert en boerin Gerdien met hun 2 kids. Op de boerderij verveel je je geen moment. Crossen over het erf met de skelters, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur, springen op de trampolines of knuffelen met de dieren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
22 Vakanties