Vakanties Van Farmcamps.nl

23 vakanties

Huidig filter


  • Farmcamps.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

FarmCamps De Bosrand
Vanaf€599

Ellertshaar, Nederland

Boer Martijn en boerin Naduah zijn de trotse, nieuwe eigenaren van De Bosrand. Op dit voormalig melkveebedrijf vind je geen koeien meer, maar heel veel pony's Die je mag helpen verzorgen, knuffelen en zelfs mee wandelen in het bos.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Buitenhoeve
Vanaf€664

Haaften, Nederland

De lekkerste kaas wordt gemaakt op de boerderij van boer Aico en boerin Kirsten, wedden! Op deze boerderij kom je niet alleen koeien en kalfjes tegen, maar ook 3 pony's, een ezel, geitjes, konijnen en nog veel meer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps 't Looveld
Vanaf€245

Zweeloo, Nederland

Op dit bijzonder mooie plekje van Johan en Matine Kamps en hun 6 jonge kinderen is het altijd een gezellige boel. Een heerlijk erf voor kinderen met uitzicht op het bos waar ze uren kunnen spelen en helpen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Verloren Kost
Vanaf€449

Gulpen, Nederland

Op deze kleinschalige boerderij geniet je op 'hoog' niveau. De koeien hebben plaatsgemaakt voor paarden en pony's, dé passie van boerin Annemarie. Rijles, buitenrit, knuffelen met de dieren of heerlijk buitenspelen. Alles kan hier.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps BoeBaDoe
Vanaf€349

Beringe, Nederland

Op deze melkveehouderij ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony's van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps Breehees
Vanaf€449

Goirle, Nederland

Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos draait alles om pony's en spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met de 18 lieve pony's, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Oostermaat
Vanaf€514

Genemuiden, Nederland

In het mooie Zwartewaterland wonen en werken boer Rindert en boerin Gerdien met hun 2 kids. Op de boerderij verveel je je geen moment. Crossen over het erf met de skelters, hutten bouwen in de hooischuur, springen op de trampolines of knuffelen met de dieren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
23 Vakanties