Vakanties Van Farmcamps.nl

Farmcamps.nl - 17 Vakanties Vergelijken [2020/2021]

Vergelijk 17 Vakanties van Farmcamps.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


17
Bestemmingen
17
Vakanties
Farmcamps.nl
FarmCamps BoeBaDoe
Vanaf€349

Beringe, Nederland

Op deze melkveehouderij ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony's van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps 't Looveld
Vanaf€219

Zweeloo, Nederland

Op dit bijzonder mooie plekje van Johan en Matine Kamps en hun 6 jonge kinderen is het altijd een gezellige boel. Een heerlijk erf voor kinderen met uitzicht op het bos waar ze uren kunnen spelen en helpen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps Breehees
Vanaf€199

Goirle, Nederland

Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos draait alles om pony's en spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met de 18 lieve pony's, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
FarmCamps De Verloren Kost
Vanaf€375

Gulpen, Nederland

Op deze kleinschalige boerderij geniet je op 'hoog' niveau. Samen hebben ze de boerderij omgetoverd tot een leerzame, leuke en gezellige recreatie-boerderij. De melkkoeien hebben plaats gemaakt voor de paarden en pony's, dé passie van boerin Annemarie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag