Vakantie Vinderup, Denemarken

Vinderup
Vanaf€669

Vinderup, Denemarken

Natuur, in zijn meest ongerepte vorm, en een ongelooflijke uitzicht is wat u kunt verwachten in dit vakantiehuis. Op het terras kunt u heerlijk genieten van het uitzicht. Het huis heeft een open keuken en staat in verbinding met de woonkamer en de eethoek. In één van de drie slaapkamers is een kleine tv. Bezoek de mooie Marina in Handbjerg, waar u de vele mooie plezierboten kunt kijken en misschien kunt u een krab vangen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vinderup
Vanaf€259

Vinderup, Denemarken

Het mooie vakantiehuis biedt prachtig uitzicht over het Limfjord. In de gezellige keuken kunnen alle bewoners van het huis samen komen, in de alkoof zijn twee van de in totaal 6 slaapplaatsen van het huis. Naast de goede slaapkamers, vindt u hier een sauna in de badkamer. De terrassen zijn gedeeltelijk overdekt. De milieuvriendelijke zonnepanelen zullen voor lagere elektriciteitskosten zorgen. Het gebied is zeer geschikt voor windsurfen en vissen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vinderup
Vanaf€259

Vinderup, Denemarken

Vakantiehuis van 60 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vinderup
Vanaf€329

Vinderup, Denemarken

Vakantiehuis van 124 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenToilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vinderup
Vanaf€340

Vinderup, Denemarken

Verblijf in Ejsingholm, in dit prachtige huis met drie slaapkamers, allen voorzien van boxspring matrassen. De mooie keuken is zeer goed uitgerust en staat in open verbinding met eet- en woonkamer, dus niemand hoeft alleen te voelen wanneer de heerlijke lokale ingrediënten gebruikt. Aan twee kanten van het huis is een groot, mooi houten terras, dat veel buitenruimte biedt. Het huis ligt op een steenworp afstand van het strand dus vergeet niet uw zwemkleding mee te brengen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vinderup
Vanaf€529

Vinderup, Denemarken

Mooi vakantiehuis in Ejsingholm met veel ruimte voor 2 gezinnen. Bij de ingang bevindt zich een grote speelkamer met biljart en tafeltennis. Buiten kunt beachvolleybal spelen, er is een veld. Het strand van Ejsingholm is kindvriendelijk en zeer geschikt voor het baden. In de omgeving kunt u voetbalgolf spelen. Op 1 km afstand van de camping kunt u gaan winkelen en mini-golf spelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vinderup
Vanaf€359

Vinderup, Denemarken

Dit is een vakantiehuis waarvan de eigenaren altijd aandacht hebben besteed aan de kwaliteit van de inrichting en de materiaalkeuze - een exclusief vakantiehuis voor de veeleisende gast of gasten die bepaalde extra's op prijs stellen. Het huis is de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen, ook als u met meerdere generaties uw vakantie wilt doorbrengen. Geniet van het gedeeltelijk overdekte terras. Het huis heeft een whirlpool voor 5 personen, waar u het hele jaar van kunt genieten. Mooi uitzicht op de omgeving. Het gebied rond Ejsingholm staat bekend als het "open ruimtes" -landschap en de kavels liggen op verschillende niveaus zodat bijna alle huizen een goed uitzicht op de Limfjord bieden. Er zijn goede mogelijkheden om te vissen en te surfen en op loopafstand Campingplads waarvan de faciliteiten die u kunt gebruiken. Op slechts een paar kilometer van Ejsing is de Handbjerg Mar ina waar u Stjerneskud en andere lokale specialiteiten kunt proeven. De steden Skive en Holstebro liggen ook op slechts een half uur rijden en bieden winkels, cultuur en gastronomie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag