Vakantie Vinderup, Denemarken

Vinderup
€690€230

Vinderup, Denemarken

Dit ruime vakantiehuis in een rustig vakantiegebied is een uitgangspunt voor de zomer en natuur. Het huis staat in een gebied waar onder andere windsurfen, kajakken en andere watersporten bekend staan. Dit vakantiehuis staat niet ver van een camping waar u alle voorzieningen buiten gratis kunt gebruiken. Voor kinderen zijn er tal van activiteiten.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€1,593€569

Vinderup, Denemarken

Natuur, in zijn meest ongerepte vorm, en een ongelooflijke uitzicht is wat u kunt verwachten in dit vakantiehuis. Op het terras kunt u heerlijk genieten van het uitzicht. Het huis heeft een open keuken en staat in verbinding met de woonkamer en de eethoek. In één van de drie slaapkamers is een kleine tv. Bezoek de mooie Marina in Handbjerg, waar u de vele mooie plezierboten kunt kijken en misschien kunt u een krab vangen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€440€259

Vinderup, Denemarken

Het mooie vakantiehuis biedt prachtig uitzicht over het Limfjord. In de gezellige keuken kunnen alle bewoners van het huis samen komen, in de alkoof zijn twee van de in totaal 6 slaapplaatsen van het huis. Naast de goede slaapkamers, vindt u hier een sauna in de badkamer. De terrassen zijn gedeeltelijk overdekt. De milieuvriendelijke zonnepanelen zullen voor lagere elektriciteitskosten zorgen. Het gebied is zeer geschikt voor windsurfen en vissen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€1,054€479

Vinderup, Denemarken

Prachtig ingericht huis met Fins houten bad en uitzicht op de baai Venø. Geniet van de kleuren van de stralen van de zon op het wateroppervlak en 's avonds de lichten van Struer. Vanuit de meeste kamers kunt u de fjord te zien, aangezien de meerderheid van de 15 vierkante meter terras rondom het huis volledig. Het interieur van het huis is gemaakt van mooie materialen met aandacht voor detail. Er is een 25 m² slaapzolder met een extra tv en een dvd-speler, een game console ook worden aangesloten. Het huis heeft een aparte spa (op een 40 cm dieper niveau, houten) buitenshuis met ligstoelen, douches, een saunacabine en een Fins bad (beide verwarmd met hout). Hout kan worden gebracht of kocht het huis. In de spa kunt u ongestoord zitten, te ontspannen en je laten verwennen voor een leuke dag op het Limfjord. Vervolgens is er een overdekt terras. In de omgeving zijn er goede surfen, wandelen en vissen. In de omgeving heb je een aanlegsteiger en voetbal golf. 1 km afstand van de camping beschikt over een minigolfbaan en een goede surfplekken. In een straal van 40 km vindt u zeven golfbanen en vijf Put & Take meren. Kayaks kunt u 10 km huren. Een mooi huis in elk seizoen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€896€280

Vinderup, Denemarken

Gerenoveerd huis met een omheind perceel. Het is dus geschikt voor families met kinderen en honden. Het perceel is groot en gelegen in een rustige omgeving, dicht bij de fjord en de camping met speeltuin. Ejsingholm is een prachtig resort, het is dicht bij de fjord. De jachthaven Handbjerg waar u kunt zitten en kijken naar de boten. Binnen het bereik Holstebro Struer liggen steden om te winkelen en wandelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€1,981€639

Vinderup, Denemarken

Grote, mooie houten vakantiehuisje in een prachtige omgeving op een prachtig perceel met gazon en indrukwekkend panoramisch uitzicht over de fjord. Het huis is ruim, deels open en deels overdekte terrassen met tuinmeubelen. Entertainment in het huis is de iPad, deze geeft tv-signaal door aan de tv.Het gebied rond Vinderup biedt prachtige natuur met bossen, meren, weilanden en kleine stranden aan de Limfjord. Er is activiteiten voor het hele gezin en vele culturele bezienswaardigheden. In de stad Vinderup, een beetje verder in het land, dan kunt u ook kopen. 200 m van het huis is er voetbal golf, hier is er een prachtige steiger en 10 km afstand kunt u kajaks huren.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€588€280

Vinderup, Denemarken

De streek rond Skive verwent u met water en ruimte. De charmante haventjes en de kustlijn rond de Limfjord met kindvriendelijke zandstranden vormen de geschikte uitvalsbasis voor belevenissen te land en te zee. Zo kunt u hier uitstekend surfen. Een weids heidelandschap, sprookjesachtige meren, heuvels en dalen doen het hart van elke natuurliefhebber sneller slaan. Wilt u de krachten van de natuur van dichtbij bekijken, dan kunt u de ferry naar Fur nemen, waar u de imponerende kiezelgoerhellingen langs de kust van het eiland kunt zien. Houdt u van avontuur en spanning, gaat u dan op ontdekking in de kalkgroeven, de vaste verblijfplaats van een vleermuizenkolonie. Kinderen maken ook graag kennis met de spoken op Staarup Hovedgaard.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vinderup
€1,056€320

Vinderup, Denemarken

Vakantiehuis van 124 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenToilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren