Vakantie Kongsmark, Denemarken

34 vakanties

Vakantie zoeken


Prijs

Vakantiehuis In Kongsmark (R10113)
€1,365€455

Vakantiehuis In Kongsmark (R10113)
Kongsmark, Denemarken

Dit charmante, liefdevolle Rømøhuis is pas gerenoveerd. Hier kunt u uniek details verwachten. Het vakantiehuis is gelegen op een groot grondstuk met mooi uitzicht op het water. Wanneer het terras te koud is, kunnen wij de onverwarmde wintertuin aanbevelen. Het vakantiehuis is zeer goed ingericht en zeer uitnodigend, ook voor twee families met huisdieren. Hier heeft u een perfecte setting voor een vakantie in Rømø gevonden. Het eiland is zeer geliefd en word graag bezocht. Op het eiland kunt u over de dam (gratis), de rit duurt 10 minuten met de auto. Het meer, het water en de vele vogels zorgen elke dag voor een unieke belevenis. U kunt ook het buurhuis R10114 huren. Deze heeft ook een unieke ligging en biedt plaats voor 4 personen.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10620)
€642€279

Vakantiehuis In Kongsmark (R10620)
Kongsmark, Denemarken

Leuk ingericht huis met een overdekt terras op het zuiden. U komt vanuit de keuken op het terras. Lage begroeiing rondom het huis.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10532)
€699€304

Vakantiehuis In Kongsmark (R10532)
Kongsmark, Denemarken

Dit prachtige herenhuis in de oude ferry terminal van Rømø heeft een bijzonder aantrekkelijke locatie met uitzicht op de Waddenzee en de Rømødamm. Dit huis ligt op 50 meter van het Wattenmeer. Solide gebouwd huis met meubels en inventaris in Scandinavische design. Op de begane grond is er onder meer een Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjesmachine. Snel internet en tv via glasvezel in beide woonkamers. 3 slaapkamers en een open zolder met 8 slaapplaatsen. Het op het noord-oosten gelegen balkon biedt een prachtig uitzicht over het prachtige Rømø, met haar afwisselende natuur.

€634€264

"Gimle"
Kongsmark, Denemarken

Dit charmante houten huis is mooi gelegen op een groot natuurperceel. Desondanks zijn er diverse mogelijkheden om beschut tegen de wind te zitten en te genieten van het open landschap. In huis kunt u genieten van het wonderschone uitzicht, maar het biedt u ook veel comfort. Hier kunt u in de vakantie fit blijven. In de annex staan een roeiapparaat, een buiktrainer en halters tot uw beschikking. In huis zijn twee tv´s, een videorecorder als ook twee DVD-spelers voorhanden.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10542)
€560€224

Vakantiehuis In Kongsmark (R10542)
Kongsmark, Denemarken

Rømø is het ideale vakantieoord voor heel het gezin. De vakantie start al wanneer u over de dam rijdt, die dit grootste eiland van de Deense Waddenzee met het vasteland verbindt. U kunt er bijvoorbeeld even een ontspannend boottochtje naar het eiland Sylt (D) maken met zijn speciale attractie: de grootste wandelende duin van Europa. De westkant van Rømø verwacht u met één van de beste zandstranden van Europa. U kunt er zelfs met de wagen tot aan het water rijden. Behalve het plezierige strandleven heeft Rømø nog tal van andere vrijetijdsmogelijkheden. Zo is er een jaarlijks weerkerend festival vliegeren. Plezier verzekerd!

Vakantiehuis In Kongsmark (R10535)
€574€319

Vakantiehuis In Kongsmark (R10535)
Kongsmark, Denemarken

Dit mooie rijtjeshuis, bij Rømøs oude haven, heeft een bijzonder aantrekkelijke ligging met een fantastisch panorama uitzicht over de waddenzee en de dam van Rømø. Dit huis ligt op ongeveer 10 m van de waddenzee. Smaakvol gebouw, meubels en inrichting in modern Scandinavische stijl. Functionele inrichting, Amerikaanse koelkast/vriezer met koud water en ijsblokjesmachine. Snel internet door glasvezelnetwerk en smart-tv in de woonkamer op de eerste verdieping. Internetradio (600 zenders) in de keuken. Drie slaapkamers (verduisterende gordijnen) en slaapzolder met in totaal acht slaapplaatsen. Bij het huis hoort een open terras met luxe tuinmeubelen en een balkon op de eerste verdieping.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10767)
€984€328

Vakantiehuis In Kongsmark (R10767)
Kongsmark, Denemarken

Dit mooie huis ligt aan het einde van een kindvriendelijke, doodlopende straat in Kongsmark. Vanaf het terras heeft u een uniek uitzicht over de heide. Over de Småfolksvej komt u aan het strand van Lakolk, het breedste zandstrand van Noord-Europa. Het strand is te bereiken met de auto totaan de vloedlijn van de Noordzee. De huiseigenaar geïnvesteerd in functionele apparatuur. Het huis is tevens voorzien van mogelijkheden voor fysieke activiteiten. De speelkamer is voorzien van een tafeltennistafel. Prachtige slaapkamers en een mooie badkamer. Veel fietspaden in de buurt. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10197)
€1,254€380

Vakantiehuis In Kongsmark (R10197)
Kongsmark, Denemarken

In een fantastische omgeving vindt u dit prachtige kwaliteitshuis aan het einde van een doodlopende straat. De coulisse bestaat uit hoge bomen, maar voor het huis hebben de zon en het licht vrij spel op het ruime, gedeeltelijk overdekte terras. Het gras rond het huis wordt gemaaid, waardoor u heel het perceel kunt gebruiken. Energiezuinige ruiten houden de kosten laag, ook als u vaak in de sauna zit. De vernuftige combinatie van functioneel design en exclusieve materialen maken van dit huis een buitengewone vakantie-ervaring.

Vakantiepark In Kongsmark (R10706)
€1,008€336

Vakantiepark In Kongsmark (R10706)
Kongsmark, Denemarken

Het vakantiehuis is mooi en zorgt voor een goede uitstraling in de omgeving. U kunt in elk seizoen genieten in dit huis. Het overdekte terras laat u tot in de late uren genieten van de vrijheid. Op het grote landgoed kunt u actief bezig zijn. U kunt op het terras de spelende kinderen in de gaten houden. In de woonkamer is een kachen en een warmtepomp aanwezig. Bij de slaapkamers hoort een badkamer, een jacuzzi en een sauna.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10234)
€837€239

Vakantiehuis In Kongsmark (R10234)
Kongsmark, Denemarken

Ontdek "vakantiehuis in kongsmark (r10234)", gelegen in Kongsmark, Denemarken. Boek nú vanaf €239!

Vakantiehuis In Kongsmark (R10842)
€504€280

Vakantiehuis In Kongsmark (R10842)
Kongsmark, Denemarken

Vanaf het balkon op de eerste verdieping van dit mooie, degelijke gebouw met twee verdiepingen geniet u van een indrukwekkend uitzicht op de Waddenzee en de dijk van Rømø. De huizen in dit gebied zijn gebouwd in de typische Rømøstijl met o.a. strodak. Op de benedenverdieping hebt u toegang tot een terras op het zuiden. Hier liggen o.a. de eetkamer en de goed geoutilleerde keuken. In de badkamer op de eerste etage beschikt u niet alleen over een whirlpool, maar ook over een stoomcabine. Er zijn twee slaapplaatsen op de hems. De wijk Kongsmark ligt centraal op het eiland. Het strand van Lakolk en de golfbaan in Havneby zijn maar op 10 minuutjes rijden.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10712)
€809€279

Vakantiehuis In Kongsmark (R10712)
Kongsmark, Denemarken

Ontdek "vakantiehuis in kongsmark (r10712)", gelegen in Kongsmark, Denemarken. Boek nú vanaf €279!

Vakantiehuis In Kongsmark (R10623)
€755€343

Vakantiehuis In Kongsmark (R10623)
Kongsmark, Denemarken

Dit vakantiehuis met rieten dak staat in Kongsmark en is zeer fraai uitgerust. De grote woonkamer biedt behalve gezelligheid ook veel ruimte en een gezellige kachel. Dit huis heeft alles, of het nu sneeuwt of de zon schijnt. Whirlpool, sauna, zonnebank en schotelantenne zorgen ervoor dat de tijd hier vliegt. Prettige vakantie.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10331)
€677€199

Vakantiehuis In Kongsmark (R10331)
Kongsmark, Denemarken

Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen ('Rømøgårde') op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10202)
€366€215

Vakantiehuis In Kongsmark (R10202)
Kongsmark, Denemarken

Uitnodigend vakantiehuis op een groot natuurlijk perceel, dat aan alle gasten veel ruimte biedt. Het perceel grenst aan een beschermd heidegebied. Rømø is voor de hele familie een ideale vakantiebestemming. De vakantie begint al tijdens het oversteken van de dam, die het grote eiland in de Waddenzee met het vasteland verbindt. Vanuit Rømø bereikt u met de veerboot in korte tijd het eiland Sylt, waar zich de grootste duinen van Europa bevinden. In het westen van dit wonderbaarlijke eiland bevindt zich het beste zandstrand van Europa, waar u met de auto tot aan het water kunt rijden. Daarnaast biedt Rømø een veelvoud aan activiteiten. Zo laat het jaarlijkse Drakenfestival bij groot en klein een grote indruk achter.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10770)
€744€248

Vakantiehuis In Kongsmark (R10770)
Kongsmark, Denemarken

Vanuit dit prachtige en waardige gebouw heeft u vanaf het balkon een prachtig uitzicht over de waddenzee en de römdam. Dit vakantiehuis beschikt over twee verdiepingen. Het huis is gelegen op slechts 50 meter van de waddenzee. Het huis is ingericht in typische römstijl met o.a. een stroo dak. Op de begane grond in zuidelijke richting bevindt zich de eetkamer en een goed gecontroleerde keuken. Op de eerste verdieping is de badkamer gelegen, hier bevindt zich de jacuzzi. Ook is er in de badkamer een stoomcabine geinstalleeerd. De drie slaapkamers, bestaande uit twee extra bedden bevinden zich in de slaapzolder. Het gebied Kongsmark ligt centraal op het eiland. Daarnaast is het strand van lakolk en de golfbaan in Havneby gelegen op 10 minuten rijden met de auto.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10672)
€581€215

Vakantiehuis In Kongsmark (R10672)
Kongsmark, Denemarken

Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen ( Rømøgårde ) op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10612)
€1,244€429

Vakantiehuis In Kongsmark (R10612)
Kongsmark, Denemarken

Dit luxe vakantiehuis met rietendak op een open natuurgrondstuk in aantrekkelijke omgeving biedt plaats aan twee families. Het huis beschikt over alle comfort zoals een shirlpool voor 2 personen en een sauna. Ook kunt u op het grote terras van de natuur genieten of voor de openhaard naar de tv kijken. Bij het huis is een schuurtje voor fietsen, surfplanken en meer aanwezig.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10163)
€958€399

Vakantiehuis In Kongsmark (R10163)
Kongsmark, Denemarken

Dit vakantiehuis is gelegen op een mooi perceel in een rustige omgeving op nog geen 3 km van Lakolk Strand en de Noordzee. Het huis is heel open ingericht en er zijn mooie, grote raampartijen en erkers. De eettafel staat bij het raam zodat u ook tijdens de maaltijden van de natuur kunt genieten. Verder zijn er mooie plavuizen vloeren met vloerverwarming die voor een behaaglijke temperatuur zorgen en heel onderhoudsvriendelijk zijn. Het huis is smaakvol gemeubileerd en de nieuwe keuken is modern en functioneel. Ook is er een slaapzolder. Een heerlijk vakantiehuis met veel doordachte details.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10573)
€1,495€453

Vakantiehuis In Kongsmark (R10573)
Kongsmark, Denemarken

Al bij aankomst zult u zich thuisvoelen in dit vakantiehuis. Het is ruim en goed uitgerust met terrassen en een activiteitruimte. Dit maakt deze goed gelegen woning tot iets bijzonders. De voorheen als tennisbaan gebruikte,. omheinde ruimte biedt een voetbaldoel en basketbalnet. Het bijgebouw bevat twee extra slaapplaatsen. Dit 200 m2 grote huis biedt twee volledig ingerichte woonkamers, beide met tv en open haard. Een poolbiljard is aanwezig tussen de woonkamers. Gebruik van het zwembad en het fitnessaanbod is bij de huurprijs inbegrepen.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10847)
€798€319

Vakantiehuis In Kongsmark (R10847)
Kongsmark, Denemarken

Prachtig huis met strodak, gelegen op een heerlijk groot stuk heidegrond in één van de rustigste wijken van Kongsmark. Op het perceel komt verspreide beplanting voor, waardoor u altijd een luw hoekje op het ruime terras vindt, beschut voor indringende blikken. U kunt gebruik maken van de vele voorzieningen in het huis. De houtkachel verspreidt op koude winteravonden sfeer en warmte. Dit gebied is vooral ideaal voor lange, relaxte wandelingen. De korte afstanden op Rømø, bijvoorbeeld naar het strand van Lakolk, versterken de indruk dat u alles bij de hand hebt.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10690)
€533€296

Vakantiehuis In Kongsmark (R10690)
Kongsmark, Denemarken

Dit grote vakantiehuis heeft een rieten dak en bestaat uit 2 etages. Het huis staat in Kongsmark op het schiereiland Rømø. Op grond van de inrichting van de slaapkamers is het vakantiehuis zeer geschikt voor 2 verschillende families. Het vakantiehuis heeft een gemoedelijke inrichting met haard. Het vakantiehuis heeft een eigen terras waarop heerlijk kunt barbecueën. Hier zijn ook goede vismogelijkheden.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10325)
€558€223

Vakantiehuis In Kongsmark (R10325)
Kongsmark, Denemarken

Rømø telt tot de meest fascinerende streken van Denemarken. Dat komt omdat het eiland bijna 10 km in de Noordzee ligt; op de scheiding van de bruisende Noordzee en de rustige Waddenzee. Al eeuwenlang dus weet Rømø mensen met zijn natuur en ideale ligging te bekoren. Ooit waren dat vissers, zeelui en welstellende walvisjagerkapiteinen. De mooie boerderijen ( Rømøgårde ) op het eiland zijn nog de stille getuigen uit die periode. Nu zijn het vooral vakantiegangers, die elk jaar Rømø herontdekken. Vanwege de grootse natuur, de uitgestrekte vlakten en één van de breedste en mooiste stranden van Europa vindt u altijd wel een plekje, waar u helemaal alleen kunt ontspannen.

Vakantiehuis In Kongsmark (R10632)
€1,057€311

Vakantiehuis In Kongsmark (R10632)
Kongsmark, Denemarken

Vakantiehuis van twee verdiepingen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Rondom het grondstuk staan hoge bomen waardoor u uit de wind kunt zitten. U heeft gratis entree in het zwembad alwaar u ook kunt sporten.

bekijk meer vakanties