Vakanties Van Campspace.com

161 vakanties

Huidig filter


  • Campspace.com

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Camping dicht bij het strand
Vanaf€30

Noordwijkerhout, Netherlands

Kleine camping midden in de bollenstreek. Privé sanitair mogelijk.Het strand is 10 minuten fietsen, en we hebben fietsen ter beschikking om te lenen. 'S avonds kan je ook een vuurkorf lenen om een kampvuur te maken. Kom langs en geniet van alle rust, ruimte en gezelligheid, midden in de bollenstreek en op loopafstand van het strand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kleine gezellige Campspace Camping bij het strand
Vanaf€30

Noordwijkerhout, Netherlands

Kleine camping midden in de bollenstreek. Privé sanitair mogelijk.Groepen zijn bij ons welkom.Het strand is 10 minuten fietsen, en we hebben fietsen ter beschikking om te lenen. 'S avonds kan je ook een vuurkorf lenen om een kampvuur te maken. Kom langs en geniet van alle rust, ruimte en gezelligheid, midden in de bollenstreek en op loopafstand van het strand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kleine Campspace Camping dicht bij het strand
Vanaf€30

Noordwijkerhout, Netherlands

Kleine camping midden in de bollenstreek. Privé sanitair mogelijk.Groepen zijn bij ons welkom.Het strand is 10 minuten fietsen, en we hebben fietsen ter beschikking om te lenen. 'S avonds kan je ook een vuurkorf lenen om een kampvuur te maken. Kom langs en geniet van alle rust, ruimte en gezelligheid, midden in de bollenstreek en op loopafstand van het strand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Quiet place near the national park
Vanaf€10

Siebengewald, Netherlands

*English*A nice covered spot for your tent or a spacious meadow for your camper, it's all possible.Do you want to come with your horse, you can. We have a paddock available.National Park "De Maasduinen" is within walking distance and is a beautiful area for hikers, mountain bikers and horseman.*Nederlands*Een leuk beschut plekje voor een tentje of een ruime weide voor een camper, dat is bij ons allemaal mogelijk.Wil je met je paard komen, dat kan. Er is een paddock aanwezig.Het nationaal park de Maasduinen is op loopafstand en is een prachtig gebied voor onder andere wandelaars, mountain bikers en ruiters.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Dans de zon op in de polder van Midden Delfland
Vanaf€17

Schipluiden, Netherlands

Onze plek is een kleine groene oase tussen de weilanden van Midden Delfland, op slechts een half uurtje fietsen van centrum Rotterdam en hartje Delft. Rijd naar het einde van de knotwilgenlaan en zet je tent op tussen de fruitbomen van onze historische boerderij. En geniet van al het groen, de kwakende kikkers, de koeien en paarden, rondscharrelende kippetjes en onze kat Gijs en grote vriend Tarzan! In de pipowagen naast de hooiberg bevinden zich 2 douches, 2 wc's en een mooie afwasplek. Er is een koelkast waar je je spullen in kan bewaren en een oventje om broodjes af te bakken. Geniet van de prachtige opkomende zon en vanuit je hangmat kun je staren naar de ondergaande zon. En dan is het tijd voor een drankje bij een lekker vuurtje.Kijk ook naar de reviews van onze andere plekken op Campspace!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Gezellige Campspace Camping dicht bij het strand
Vanaf€30

Noordwijkerhout, Netherlands

Kleine camping midden in de bollenstreek. Privé sanitair mogelijk.Groepen zijn bij ons welkom. We hebben plek voor 15 tenten.Het strand is 10 minuten fietsen, en we hebben fietsen ter beschikking om te lenen. 'S avonds kan je ook een vuurkorf lenen om een kampvuur te maken. Kom langs en geniet van alle rust, ruimte en gezelligheid, midden in de bollenstreek en op loopafstand van het strand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rustig campererf in de polders van Zeeuws-Vlaanderen
Vanaf€10

Biervliet, Netherlands

Looking for a quiet place to discover the beautiful Zeeland Flanders with your camper? From our yard, in the middle of the polder and yet easily accessible, the coast with spacious and quiet beaches is easily accessible. The Flemish cities of Bruges, Ghent and Antwerp are just around the corner. If you enjoy cycling or walking, you can indulge in the surrounding polders and enjoy the richly varied field landscape. Bicycles are available. We have room for a maximum of 3 moderately sized motor homes. Sorry but tents are not allowed. Op zoek naar een rustige plek om met je camper het mooie Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken? Vanaf ons erf, midden in de polder en toch goed bereikbaar, is de kust met ruime en rustige stranden niet ver weg. De Vlaamse steden Brugge, Gent en Antwerpen liggen om de hoek. Houd je van fietsen of wandelen, dan kun je in de omringende polders je hart ophalen en genieten van het rijk geschakeerde akkerlandschap. Fietsen zijn beschikbaar. Wij hebben plaats voor maximaal 3 niet al te grote campers. Helaas zijn tenten niet toegestaan.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
4persoonstent op prachtig landgoed bij Den Bosch
Vanaf€30

Vught, Netherlands

Bij ons kun je kamperen in alle rust, maar toch dichtbij de mooie stad Den Bosch. Wij hebben een landgoed van 17 hectare waar je op ontdekkingstocht kan. Loop door het weiland, relax onder de notenbomen of bij het vennetje. Wij beschikken over een (invaliden) douche/toilet die jij kunt gebruiken.In de omgeving van Vught is natuurlijk de prachtige stad Den Bosch vol met leuke winkels en restaurants. Ook zijn er leuke uitstapjes te maken naar o.a. de Ijzeren Man, de Loonse&Drunense Duinen en Oisterwijk . Je kunt prachtig fietsen in de omgeving en er is genoeg water om te varen op de Binnendieze of Essche Stroom. Kortom Vught is the place to go!Je hoeft alleen je eigen matjes en slaapzakken mee te nemen. Er staat een grote vierpersoonstent van NOMAD®️ voor je klaar. Rits de tent open, rol je matje uit en je bent klaar om te ontspannen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Een oase tussen de weilanden van Midden Delfland!
Vanaf€17

Schipluiden, Netherlands

Onze plek is een kleine groene oase tussen de weilanden van Midden Delfland, op slechts een half uurtje fietsen van centrum Rotterdam en hartje Delft. Rijd naar het einde van de knotwilgenlaan en zet je tent op tussen de fruitbomen van onze historische boerderij. En geniet van al het groen, de kwakende kikkers, de koeien en paarden, rondscharrelende kippetjes en onze kat Gijs en grote vriend Tarzan! In de pipowagen naast de hooiberg bevinden zich 2 douches, 2 wc's en een mooie afwasplek. Er is een koelkast waar je je spullen in kan bewaren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rustige plek in de buurt van Brugge en kust
Vanaf€10

Brugge, Belgium

Mijn huis ligt net buiten Brugge in een landelijke omgeving, de Lage Moere. Van hieruit kun je de polders ontdekken met de pitoreske dorpjes, of naar de zee rijden. En uiteraard de historische stad Brugge bezoeken.De kampeerplek bereik je via een wegje dat leidt tot helemaal achteraan het terrein, daar kijk je uit op een idyllisch landschap. Voor de auto/camper of andere vervoermiddelen is er parking aan het begin van het wegje.The house is just outside of Bruges. The city centre is only 3,5 km away. So you'll be staying close to a fantastic city but in a quiet place with lots of possibilities. The Belgian coast is also easily accessible from here. The spacious garden is full of surprises. You will meet sheeps, cats, chickens and little pony's. Two bicycles are available 5 euro/a day/ppWhen You come with a camper or caravan: You cannot drive into the backyard but park on The parkingplace. From there take the small path to the campingplace. On the pakingplace You have also access to the toilet and water.Welcome!Ann

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Met jouw tent in onze tuin!
Vanaf€20

Alverna, Netherlands

Houd je van dieren en van de natuur en van het buitenleven, dan is dit een ideale plek. Alles in de buurt. Paardrijden. Knuffelen met de ponys en de ezels.Om de hoek een golfbaan. Grote, luxe sauna. Een waterskibaan. Een klimtoren. Een recreatieplas met strand. Het Vennengebied om te wandelen en te fietsen, of te vissen. Mooie kastelen in de buurt. Een top gezellig centrum in het nabije Wijchen. Op 10 km de historische stad Nijmegen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Overnachten in een mooie natuurtuin
Vanaf€15

Oirschot, Netherlands

Van een voormalige boerderij hebben we een kunstenaarscentrum met fantastische natuurtuin gemaakt. Vogels vliegen af-en-aan, de aardbeienboer, aspergeteler, melkveehouder en de vele natuurgebieden zijn echt letterlijk om de hoek. Oirschot is een monument op zich en binnen 25 minuten ben je op het station in Best en ligt Brabant verder voor je open. Tilburg, Eindhoven en Den Bosch met zijn vele musea.In onze natuurtuin zijn verschillende bouwwerkjes (folly's) waar je ook in kunt overnachten. Je wordt dan wakker van de ochtendzon en het gezang van de vele vogels. In de avond kun je een kampvuur maken om gezellig bij het vuur te mijmeren en te ontspannen. De natuurlijke rust komt iedere avond weer terug.Honden zijn helaas niet welkom, alhoewel we zelf wel honden liefhebber zijn.We hebben geen was-gelegenheid, wel een compost-toilet met een fonteintje om je een beetje op te frissen en een buitenkraan voor extra water. Het is echt kamperen in de natuurtuin.Wij (Hester en Jan) wonen hier samen met het gezin van mijn dochter met haar twee kleine kinderen. Door de bijzondere ligging van de natuurtuin is er voldoende privacy voor iedereen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Dompel je onder in de natuur - Immerse yourself in nature
Vanaf€10

Den Hout Nb, Netherlands

Wij verwelkomen u in onze back-to-basic achtertuin van 1 hectare, bestaande uit een grote diversiteit aan vegetatie en bebossing. Zet je tent beschut onder de bomen of juist in het open veld. Kom tot rust bij de paddenpoel achteraan het terrein en maak een vuurtje bij de vuurplaats terwijl je uitkijkt op de grazende galloways.Activiteiten in de buurt: fietstochten, mountainbike tracks, een golfbaan, en een saunacomplex. Er is ook een 3 persoons buitensauna (meerprijs) en een (koude) buitendouche aanwezig. Een fiets is te leen, en supermarkten zijn op ca. 2 km afstand. Activiteiten in de buurt: golfen, sauna/wellness, botenverhuur, Biesbosch rondvaart, restaurants waaronder een pannenkoekenhuis met speelgelegenheid voor kids, mountainbike parcours.We welcome you to our 3 acre back-to-basic backyard, consisting of a wide variety of vegetation and afforestation. Place your tent sheltered under the trees or in the open field. Unwind by the pool at the back of the site and light a fire by the fire pit while looking out at the grazing galloways.Activities nearby: bike rides, mountain bike tracks, a golf course, and a sauna complex. There is also a 3 person outdoor sauna (extra charge) and a (cold) outdoor shower (hot shower coming soon!). A bicycle can be borrowed, and supermarkets can be found within 2 km.Activities nearby: golf, sauna / wellness, boat rental, Biesbosch cruise, restaurants including a pancake house with playground for kids, mountain bike trail.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Dompel je onder in de natuur - Immerse yourself in nature (1/3)
Vanaf€10

Den Hout Nb, Netherlands

Wij verwelkomen u in onze back-to-basic achtertuin van 1 hectare, bestaande uit een grote diversiteit aan vegetatie en bebossing. Zet je tent beschut onder de bomen of juist in het open veld. Kom tot rust bij de paddenpoel achteraan het terrein en maak een vuurtje bij de vuurplaats terwijl je uitkijkt op de grazende galloways.Activiteiten in de buurt: fietstochten, mountainbike tracks, een golfbaan, en een saunacomplex. Er is ook een 3 persoons buitensauna (meerprijs) en een (koude) buitendouche aanwezig. Een fiets is te leen, en supermarkten zijn op ca. 2 km afstand. Activiteiten in de buurt: golfen, sauna/wellness, botenverhuur, Biesbosch rondvaart, restaurants waaronder een pannenkoekenhuis met speelgelegenheid voor kids, mountainbike parcours.Wij verhuren 3 kampeerplekken in totaal.We welcome you to our 3 acre back-to-basic backyard, consisting of a wide variety of vegetation and afforestation. Place your tent sheltered under the trees or in the open field. Unwind by the pool at the back of the site and light a fire by the fire pit while looking out at the grazing galloways.Activities nearby: bike rides, mountain bike tracks, a golf course, and a sauna complex. There is also a 3 person outdoor sauna (extra charge) and a (cold) outdoor shower (hot shower coming soon!). A bicycle can be borrowed, and supermarkets can be found within 2 km.Activities nearby: golf, sauna / wellness, boat rental, Biesbosch cruise, restaurants including a pancake house with playground for kids, mountain bike trail.We rent out 3 camping spots in total.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Belarus+tent
Vanaf€20

Hengelo, Netherlands

Kleine bungalowtent, (met binnen-slaaptent) op een rustige kampeerplek in de mooie Achterhoek, op het platteland tussen de weilanden en bossen. Rust, buitenleven, vogels, konijnen, hazen, kippen enz. Buitengebied met vele landgoederen en kastelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kamperen in de Mijzenpolder
Vanaf€20

Avenhorn, Netherlands

In de Mijzenpolder kan je heerlijk fietsen wandelen en hier heb je vooral rust en ruimte. Wij hebben een zorgboerderij waar deelnemers komen voor dagbesteding. Voor hebben wij een ringvaart waar je kunt vissen varen en zelfs bij mooi weer zwemmen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Cosy fieldview near GR5
Vanaf€8

Westerlo, Belgium

Kom je met je eigen tent of slaap je liever in de onze? Hier kan je een vuurtje maken, bbq aansteken, als er kids bij zijn kunnen die op de trampoline of aan de bomen hangen, ... Geen wildlife hier, wel zicht op de velden, fietsafstand van het dorpje Tongerlo en de abdij, fiets- en wandelpaden vanuit de tuin te starten, GR 5 passeert hier niet veraf en de steden Geel en Herentals zijn vlot bereikbaar. Parkeerplaats voor één auto, de rest kan naast de weg. Auto en tent staan niet bij elkaar. Wil je nog iets weten? Stel je vraag!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
161 Vakanties