Vakanties Van Bushcraftshop

2.350 vakanties

Huidig filter


  • Bushcraftshop

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Pocketboy 130-10 Little Giant
Vanaf€37

Pocketzaag met buitengewone zaagcapaciteit, niet voor niets ook wel de Little Giant genoemd! Bladlengte 130mm - Gewicht 160 gram - Medium vertanding 10/30mm geschikt voor droog en vers hout.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Water Zuiverings Tabletten - 2 Pack
Vanaf€7

Duo-pack chloortabletten voor snelle waterzuivering. 1 tablet per liter water. Klaar in 30 minuten. Doodt bacteriën, virussen, sporen, algen, schimmels en cysten. Ook geschikt voor het reinigen van waterflessen, tanks en drinksystemen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rain Poncho/Tarp
Vanaf€65

Een traditionele regenponcho met capuchon, zeer multifunctioneel in al zijn eenvoud, met drukknopen langs de zijkanten voor sluiting.

BEKIJKEN
Gevonden: 2 dagen geleden
Crush Light Chroma
Vanaf€30

Opvouwbare oplaadbare lamp. Voorzien 6 instelbare kleuren, een multi-colour-fade stand, 3 lichtstanden en een kaars-licht stand!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Lighthouse Mini Lantern
Vanaf€45

Weer zo'n fantastisch product van Goal Zero: De Lighthouse Mini Lantern. Verlicht elke situatie met 210 lumen LED licht of gebruik hem om je kleine apparaten op te laden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Solid Fuel Cooker
Vanaf€7

Zeer compacte en opvouwbare brander voor solid fuel (hexamine) tabletten. Compleet met 4 tabletten. Volledig opvouwbaar tot 2,5 x 9,5 x 11,5cm.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hippo - Short Neck Tube - Olive
Vanaf€30

Deze zachte, comfortabele Neck Tube biedt je nek extra warmte tijdens koudere dagen en zorgt er tevens voor dat lichaamswarmte niet via je nek kan ontsnappen. De Neck Tube is wasbaar in de machine en snel droog.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
2.350 Vakanties