Vakanties Van Bushcraftshop

2.248 vakanties

Huidig filter


  • Bushcraftshop

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Y-Stake
Vanaf€7

De Ultralite Y-haring heeft een driezijdig ontwerp en geeft daardoor een optimale grip in de bodem. Gemaakt van sterk aluminium en rood van kleur voor extra zichtbaarheid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Titanium Spork - Ultralight
Vanaf€12

Extra lichte en smalle titanium spork van Toaks, dit is een combinatie tussen een vork en een lepel. Lichtgewicht, sterk en gemakkelijk in onderhoud. Wordt geleverd in nylon zakje. Geschikt voor alle outdoordisciplines!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Titanium 1100ml Pan
Vanaf€50

Lichte titanium pan met deksel en uitklapbaar handvat van Toaks met 1100ml inhoud. Zeer geschikt voor alle outdoordisciplines. Wordt geleverd in nylon tasje. Verschillende items van Toaks passen in de pan voor efficiënt vervoer, bijvoorbeeld de Toaks woodburning stove.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Big Bad Stove
Vanaf€45

De grote broer van de welbekende Savotta happy stove, de zeer robuuste en lichtgewicht woodstove met de pakmaat van een notitieboekje!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pannenknecht
Vanaf€16

Zeer stevige en lichtgewicht pannenstandaard, zeer geschikt om alle type pannen te gebruiken in open vuur. Ook Dutch Ovens!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
CandleTIN Large Slow Burn
Vanaf€15

Speciale kaars in handig blikje. Gemaakt van 100% bijenwas en voorzien van 3 lonten. De brandduur is 30 uur. De CandleTIN geeft een helder licht. Te gebruiken als vuurstarter, om tondel te drogen, warmte te genereren of om op te koken. Onmisbaar in elke survivalkit!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Lite
Vanaf€105

Geweldige compacte en lichtgewicht brander voor het stoken van hout. Gemaakt van 304 stainless staal. Gewicht 255 gram

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Oasis Bottle - 1L - Grijs
Vanaf€9

1 Liter veldfles. Doorzichtig met een blauwe dop. Groot genoeg voor een lange tocht en licht genoeg om hem mee te nemen! Gemaakt van tritan, een duurzaam en sterke vorm van plastic. Out- en indoor proof! Lekvrij en geschikt voor de vaatwasser.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
2.248 Vakanties