Vakanties Van Boschmolenplas.nl

6 vakanties

Huidig filter


  • Boschmolenplas.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Venwoning | 2-6 Pers.
Vanaf€360

Heel, Nederland

De venwoning dankt zijn naam aan de directe ligging aan de oever van een zogenoemde ven, een waterplas die rijkelijk bezocht wordt door watervogels. Deze directe ligging aan de ven zorgt voor een mooi en rustgevend uitzicht vanuit uw vakantiewoning.Alle 2 tot 6 persoons venwoningen zijn vrijstaande vakantiewoningen die comfortabel zijn ingericht. Iedere venwoning beschikt over een ruime tuin met tuinmeubilair die zich uitstrekt rondom de vakantiewoning. De directe ligging aan de ven biedt een rustgevend uitzicht over het water. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 100 m² en beschikken alle venwoningen over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek met een flatscreen-TV en een eethoek. Daarnaast beschikt iedere venwoning over 3 ruime slaapkamers en 2 comfortabele badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding.Begane grond:Ruime comfortabel ingerichte woonkamer met eet- en zithoek met kluis en tv. .Open keuken volledig uitgerust met vaatwasser, koelkast, magnetron en / of combi-oven.Slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met wastafel en douche.Eerste verdiepinTwee slaapkamers met een tweepersoonsbed. Tweede badkamer met bad, wastafel en toilet. Opslagruimte.Tuinterras en grote tuin met uitzicht over het water. Tuinterras met tuinmeubilair.Parkeren voor uw auto voor het huis. Komt u met meer auto's dan zijn er diverse parkeermogelijkheden in het park.Het interieur / indeling van de villa's kan per villa verschillen.Een aantal huizen is uitgerust met een wasmachine. Als u een wasmachine wenst in uw villa, moet u dit tijdens uw boeking aanklikken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Waterwoning | 2-6 Pers.
Vanaf€360

Heel, Nederland

De waterplas wordt rijkelijk bezocht door allerlei soorten watervogels en onder het wateroppervlak bevindt zich een zee van leven. Of u nu wilt genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw (dak)terras of wilt u liever uw hengel uitwerpen aan de plas, dat is allemaal mogelijk bij een verblijf in een waterwoning!Alle 2 tot 6 persoons waterwoningen zijn comfortabel ingericht. Iedere waterwoning beschikt over een gezellige voortuin met goed tuinmeubilair. De directe ligging aan de Boschmolenplas biedt een fantastisch uitzicht over het water. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 100 m² en beschikken alle waterwoningen over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek met een flatscreen-TV en een eethoek. Daarnaast beschikt iedere waterwoning over 3 ruime slaapkamers, waaronder 2 slaapkamers met een dakterras met uitzicht over het water, en een comfortabele badkamer. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe in het fraaie landschap van Midden-Limburg aan de oevers van de Maas!Begane grond:Ruime comfortabel ingerichte woonkamer voorzien van eetgedeelte en zithoek.Flatscreen tv met digitale zenders.Toilet en berging (wasmachine op aanvraag).Open keuken voorzien van keukeninventaris, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven.BovenverdiepinDrie slaapkamers, waarvan twee met ieder een tweepersoonsbed en één met een stapelbed.Twee slaapkamers grenzen aan het ruime dakterras met uitzicht over het water.Twee badkamers. De eerste badkamer met bad, wastafel en toilet. Tweede badkamer met douche en wastafel.Vanuit de woonkamer terrasdeur naar tuinterras en ruime tuin met uitzicht over de waterplas. Tuinterras voorzien van tuinmeubilair.Parkeergelegenheid voor één auto voor de woning. Bij meer auto's verschillende parkings op park aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Havenwoning | 2-6 Pers.
Vanaf€360

Heel, Nederland

Tevens liggen onze elektrische sloepen, waar u mee de rivier de Maas kunt opvaren, in de haven voor u gereed. Een bijkomend voordeel: u heeft geen vaarbewijs nodig om met onze sloepen te varen!Alle 2 tot 6 persoons havenwoningen zijn comfortabel ingericht. Iedere havenwoning beschikt over een gezellige voortuin met goed tuinmeubilair en zicht op de gezellige haven waarvandaan de schepen de Maas opvaren. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 100 m² en beschikken al onze havenwoningen over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek  met een flatscreen-TV en een eethoek. Daarnaast beschikt iedere havenwoning over 3 ruime slaapkamers, waaronder 2 slaapkamers met een dakterras met uitzicht over de haven, en twee comfortabele badkamers. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe in het fraaie landschap van Midden-Limburg aan de oevers van de Maas!Begane grond:Ruime comfortabel ingerichte woonkamer voorzien van eetgedeelte en zithoek.Flatscreen tv met digitale zenders.Toilet en berging (Wasmachine op aanvraag).Open keuken voorzien van keukeninventaris, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven.BovenverdiepinDrie slaapkamers, waarvan twee met ieder een tweepersoonsbed en één met een stapelbed.Twee slaapkamers grenzen aan het ruime dakterras met uitzicht over de haven.Twee badkamers. De eerste badkamer met bad, wastafel en toilet. Tweede badkamer met douche en wastafel.Vanuit de woonkamer terrasdeur naar tuinterras met uitzicht over de haven. Tuinterras voorzien van tuinmeubilair.Parkeergelegenheid voor één auto voor de woning. Bij meer auto's verschillende parkings op resort aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
VIP Waterzicht | 2-4 Pers.
Vanaf€466

Heel, Nederland

U kunt hier tot rust komen en volop genieten van het fraaie design interieur. Deze luxe vakantiewoningen liggen allen direct aan de Boschmolenplas, vanaf uw terras heeft u een schitterend uitzicht over de plas.Alle 2 tot 4 persoons VIP Waterzicht Villa's zijn vrijstaande vakantiewoningen die comfortabel en luxe zijn ingericht. Iedere VIP Waterzicht Villa beschikt over een ruime tuin met tuinmeubilair die zich uitstrekt rondom de vakantiewoning. De directe ligging en de fraaie serre aan het water biedt een rustgevend uitzicht over het water. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 105 m² en beschikken alle VIP Waterzicht Villa's over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek met een flatscreen-TV en een Bose geluidsinstallatie, en een gezellige eethoek.Daarnaast beschikt iedere VIP Waterzicht Villa over 2 ruime slaapkamers, een sauna, een zonnebank of zonnehemel en een luxe badkamer. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe in het fraaie landschap van Midden-Limburg aan de oevers van de Maas!Begane grond:Royale luxe ingerichte woonkamer voorzien van design interieur.Flatscreen tv met digitale zenders. Bose geluidsinstallatie.Toilet en berginRuime open keuken voorzien van keukeninventaris, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven.Aparte ruimte met infraroodsauna, was/droogcombinatie en strijkbenodigdheden.BovenverdiepinVanuit de woonkamer open wenteltrap naar bovenverdieping.Twee slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met tweepersoonsbed. Luxe badkamer met design douche, twee wastafels en toilet.De slaapkamers hebben toegang tot een groot dakterras met schitterend uitzicht over de waterplas.Vanuit de woonkamer schuifpui naar het grote overdekte tuinterras en de tuin met uitzicht over de waterplas.Tuinterras voorzien van tuinmeubilair.Parkeergelegenheid voor 1 auto voor de woning. Bij meer auto's verschillende parkings op park aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
VIP Wellness | 2-4 Pers.
Vanaf€428

Heel, Nederland

De VIP Wellness VIP Villa dankt zijn naam aan de Spa faciliteiten die deze villa's bezitten. U kunt hier helemaal tot rust komen en volop genieten van de sauna, zonnebank en whirlpool. Alle 2 tot 4 persoons VIP Wellness Villa's zijn vrijstaande vakantiewoningen die comfortabel en luxe zijn ingericht. Iedere VIP Wellness Villa beschikt over een ruime tuin met tuinmeubilair die zich uitstrekt rondom de vakantiewoning. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 105 m² en beschikken alle VIP Wellness Villa's over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek met een flatscreen-TV en een eethoek. Bovendien beschikt iedere VIP Wellness Villa over 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer met whirlpool. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe in het fraaie landschap van Midden-Limburg aan de oevers van de Maas!Begane grond:Royale sfeervol ingerichte woonkamer voorzien van eetgedeelte en zithoek.Flatscreen tv met digitale zenders.Toilet en berging (Wasmachine op aanvraag).Ruime open keuken voorzien van keukeninventaris, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven.Aparte ruimte met zonnebank, sauna en douche.BovenverdiepinVanuit de woonkamer open wenteltrap naar bovenverdieping.Twee slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met tweepersoonsbed.Luxe badkamer met whirlpool, twee wastafels en toilet.De slaapkamers hebben toegang tot een groot dakterras met schitterend uitzicht.Vanuit de woonkamer schuifpui naar het grote overdekte tuinterras en de tuin. Tuinterras voorzien van tuinmeubilair.Parkeergelegenheid voor twee auto's voor de woning. Bij meer auto's verschillende parkings op park aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Tuinvilla | 2-6 Pers.
Vanaf€360

Heel, Nederland

In de omgeving staan speeltoestellen tot hun beschikking. Gaat uw hond mee op vakantie? Dan biedt de tuin ook voldoende (speel)vrijheid. Daarnaast kunt u op uw terras samen genieten van uw welverdiende vakantie. Alle 2 tot 6 persoons tuinvilla's zijn vrijstaande vakantiewoningen die comfortabel zijn ingericht. Iedere tuinvilla beschikt over een ruime tuin met tuinmeubilair die zich uitstrekt rondom de vakantiewoning. Bovendien heeft iedere vakantiewoning een woonoppervlakte van 100 m² en beschikken alle tuinvilla's over een rijk geoutilleerde keuken met filterkoffiezetapparaat, een zithoek met een flatscreen-TV en een eethoek. Daarnaast beschikt iedere tuinvilla over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, en twee comfortabele badkamers, waarvan eveneens 1 op de begane grond. Uiteraard heeft u de beschikking over een goed functionerende Wifi-verbinding. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe in het fraaie landschap van Midden-Limburg aan de oevers van de Maas!Begane grond:Ruime sfeervol ingerichte woonkamer voorzien van eetgedeelte en zithoek met tv.Toilet en berging (Wasmachine op aanvraag).Open keuken voorzien van keukeninventaris, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven.Slaapkamer met tweepersoonsbed. Luxe badkamer met wastafel en douche.BovenverdiepinTwee slaapkamers. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.Tweede luxe badkamer met bad, wastafel en toilet.Vanuit de woonkamer schuifpui naar ruim tuinterras en tuin. Tuinterras voorzien van tuinmeubilair.Een aantal type tuinvilla's is gelegen nabij een ven met een rustgevend uitzicht over het water.Parkeergelegenheid voor twee auto's voor de woning. Bij meer auto's verschillende parkings op resort aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
6 Vakanties