Vakanties Van Avtours.nl

Avtours.nl - 40 Vakanties Vergelijken [2018/2019]

Vergelijk 40 Vakanties van Avtours.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


9
Bestemmingen
40
Vakanties
Avtours.nl
Complete safari Rwanda
€7,149€2,465

Rwanda

Bezoek tijdens deze complete safari de mooiste locaties van het land van de 1000 heuvels, ook wel het Indonesi van Afrika genoemd.Rwanda is met recht n van AfrikaÕs meest bijzondere bestemmingen en niet geheel onterecht. Naast het prachtige groene heuvellandschap en de gastvrije bevolking beschikt het land over een aantal bijzondere natuurgebieden. n van de hoogtepunten tijdens uw reis is uw bezoek aan het Volcanoes National park, het thuis van o.a. de majestueze berggorillaÕs.Verder mag een bezoek aan Oost AfrikaÕs grootste aaneengesloten junglegebieden, het Nyungwe Forest National Park, niet ontbreken.Kom oog in oog te staan met de altijd beweegelijke en fascinerende chimpansees en ontdek de vele overeenkomsten die wij met deze dieren delen. Verder gaat u op safari in Akagera en beleeft u een ware culturele tour in en rondom het stadje Butare. Het sprookjesachtige Lake Kivu maakt uw reis compleet. Kortom, Rwanda is een perfecte bestemming voor zowel jong als oud!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Ontdek het andere Kenia
€5,928€2,280

Kenia

Een bijzondere en afwisselende safari waarbij u naast de bekende parken van Kenia ook kennis maakt met Ôhet andereÕ Kenia!Beleef de wildspeurtochten in de halfwoestijn van de Samburu met haar uiteenlopende flora en fauna en geniet van een prachtige boottocht op lake Bogoria. Beleef de rust en schoonheid aan het spoorkjesachtige Crater Lake en geniet vanuit uw lodge van het sublieme zicht op het meer. Safaris in de mooiste wildparken en ruime mogelijkheid kennis te maken met de lokale bevolking en hun tradities.Tijdens deze verrassende safari overnacht u op bijzondere locaties veelal met uitzicht op de natuur. Afrika verovert tijdens deze rondreis vanaf dag n je hart!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Hoogtepunten Uganda & Rwanda
€7,963€3,185

Ugand

De parel van Afrika in combinatie met de wondere wereld van de 1000 groene heuvels. Zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen. Tijdens deze uitgebreide combinatiereis zal u ervaren waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn.Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen zal u gaan ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de ÒBig FiveÓ tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van u safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Veelzijdig Kenia
€6,495€2,095

Kenia

Onze 13-daagse "Veelzijdige Kenia" safari is al jaren favoriet bij onze Kenia liefhebbers vanwege de vele unieke en afwisselende parken die u gaat bezoeken tijdens deze reis.Deze boeiende safari brengt u naar de voet van de machtige Kilimanjaro, in het Amboseli park waar grote kuddes olifanten dagelijks naar de vele moerassen trekken. Rondom de andere enorme berg, Mount Kenia, kunt u tijdens deze safari rondreis een wandeling maken door de prachtig dichtbegroeide uitlopers.Daarnaast adviseren wij een bezoek aan het Samburu National Park, met haar unieke flora en fauna. Ruimte en prachtige Afrikaanse luchten zullen u het ware safari gevoel geven tijdens deze veelzijdige reis. Na de meren in de Great Rift Valley, met een rijk vogelleven wordt de reis afgesloten met de onovertroffen Masai Mara. De grote kuddes, oog in oog staan met het wild, het zijn onvergetelijke ervaringen! U overnacht in sfeervolle lodges en tentenkampen, ieder uniek vanwege de ligging en typisch Afrikaanse ambiance.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Veelzijdig Uganda
€7,358€2,725

Uganda

Tijdens deze mooie veelzijdige rondreis brengt u onder andere een bezoek aan de absolute hoogtepunten van Uganda, n van de meest fascinerende en gevarieerde landen van Afrika!Beleef o.a. een zeer bijzondere ervaring tijdens avontuurlijke jungle trackings naar onze naaste verwanten, de chimpansees en gorillaÕs. Verder bezoekt u een aantal prachtige safari locaties, waar u op zoek gaat naar de vele dieren die in Uganda leven. Ieder safarigebied met zijn/haar eigen unieke flora en fauna. Deze 16-daagse groepssafari naar de hoogtepunten van Uganda is voor een ieder die van natuur, cultuur en actief bezig zijn houdt. Kortom, van Big Five tot aan berggorillaÕs, veelzijdiger en avontuurlijker kan een reis niet zijn! Deze groepsreis wordt aangeboden met gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen, zodat u er altijd zeker van bent dat de reis door zal gaan. Onze Uganda groepsrondreizen bestaan uit maximaal 8 personen en een internationaal gezelschap, waarbij gezegd kan worden dat de meeste medereizigers Nederlandstalig zullen zijn.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Tanzania hoogtepunten
€7,126€2,545

Tanzania

Deze bijzondere Tanzania safari is inmiddels bekend bij vele van onze safari liefhebbers. Niet alleen de route spreekt velen aan, ook de kleinschalige lodges en tentenkampen spreken tot de verbeelding. In deze zorgvuldig samengestelde Tanzania safari brengt u een bezoek aan de absolute hoogtepunten van noord Tanzania. Van de weidse savanne vlaktes in de Serengeti tot de majestueuze en fascinerende Ngonrongoro Krater. Van de flamingoÕs en boomklimmende leeuwen in Lake Manyara tot aan de enorme kuddes olifanten in Tarangire. Naast het spotten van veel dieren in de verschillende wildparken maakt het overnachten midden in de natuur deze reis de ultieme safari voor de echte avonturiers! Natuur, cultuur en prachtige locaties geven u een waar Afrika gevoel. Diverse sportieve activiteiten tijdens deze Avontuurlijke Safari geven deze reis een afwisselend karakter!Deze groepsreis wordt aangeboden met gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen zodat u er bijna altijd zeker van bent dat de reis door zal gaan. Onze groepsrondreizen bestaan uit maximaal 8 personen waarbij de meeste medereizigers Nederlandstalig zullen zijn.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Uganda Hoogtepunten
€4,870€2,435

Uganda

Deze prachtig samengestelde safari brengt u onder naar de absolute hoogtepunten van Uganda, n van Afrika's meest fascinerende en veelzijdige landen!Ga o.a. mee op een bijzondere en spektaculaire jungle trackings naar de chimpansees en gorillaÕs of ga op zoek naar de "Big Five in n van Uganda's prachtige safari locaties. Tijdens deze traditionele safari momenten, waar u op zoek gaat naar de vele dieren die in Uganda leven, merkt u hoogstwaarschijnlijk op dat Uganda vele unieke plekjes kent. Deze 16-daagse Uganda safari is geschikt voor een ieder die van natuur, cultuur en actief bezig zijn houdt. Kortom, van Big Five tot aan berggorillaÕs, veelzijdiger en avontuurlijker kan een reis niet zijn!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Uganda compleet
€8,112€3,380

Uganda

Tijdens deze prachtige ÒUganda compleetÓ safari beleeft u UgandaÕs meest wonderbaarlijke en natuurschone locaties, zowel bekende als minder bekende. U maakt op een bijzondere manier kennis met dit fascinerende land, niet voor niets Òde parel van AfrikaÓgenoemd.Naast een bezoek aan bekende gebieden zoals Murchison Falls, Queen Elizabeth en Bwindi, bezoekt u ook minder bekende locaties als de Sipi Falls, Lake Mutanda, Semuliki en Mgahinga NP. Met andere woorden, maak van uw Uganda safari een complete reis met onze ÒUganda compleetÓ en mis niets tijdens uw reis. Uiteraard betekent een complete reis door Uganda ook een bezoek aan de chimpansees en de berggorilaÕs. Ontdek tijdens een avontuurlijk tracking door de jungle hoeveel overeenkomsten wij mensen met hen delen!Kortom, deze reis is naast compleet, veelzijdig en fascinerend ook nog eens avontuurlijk! Een oprechte droomreis voor jong en oud!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Kleurrijk Tanzania
€6,482€2,315

Tanzania

Tijdens deze kleurrijke Tanzania safari bezoekt u naast de bijzondere wildparken ook verschillende lokale stammen om zodoende kennis te maken met de lokale gebruiken.Zo ontmoet u o.a. de Hadzabe tribe & Bushmen, bekend van hun bijzondere ÔkliktaalÕ. Deze fascinerende gemeenschap leeft rondom het Lake Eyasi meer. Verder maakt u tijdens deze prachtige safari door Tanzania een wandeling door een koffie plantage en bezoekt u een kleurrijke lokale markt.Uiteraard mogen tijdens een safari in het noordelijke gedeelte van Tanzania de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de Ngrorongoro Krater niet ontbreken, zij zullen uw reis onvergetelijk maken! Sta oog in oog met het vele wild in deze wereldberoemde wildparken en ervaar de grote kuddes olifanten in het Tarangire National Park. Om zo veel mogelijk te genieten van de Serengeti vliegt u met een klein charter vliegtuigje retour naar Arusha. U overnacht tijdens deze bijzondere safari in veelal sfeervolle lodges, zodat u het ware Afrika gevoel kunt ervaren!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Waterrijk Tanzania
€4,157€2,445

Tanzania

Ontdek tijdens deze boeiende en afwisselende safari de vele verschillende meren van de Great Rift Valley. Tijdens deze boeiende Tanzania safari ontdekt u de grote verschillend tussen de zoet- en zoutwater meren en ervaart u diverse fascinerende culturen en lokale stammen. Verder gaat u in Ôs werelds beroemdste wildparken op zoek naar de ÒBig FiveÓ.Deze prachtige afwisselende reis brengt u naar gebieden ver weg van de gebaande paden en geeft u een compleet beeld van de veelzijdigheid van Tanzania. Naast de meren, de prachtige wildparken en de interactie met lokale stammen zult een veelzijdigheid aan vogel- en dierenleven aantreffen. Met name langs de oevers van de meren zullen u versteld staan van het rijkeÓ waterlevenÓ.Ervaar de primitieve levenswijze van de Bushmen bij Lake Eyasi, ontdek de bijzondere kleuren van Lake Natron en spot de flamingoÕs bij Lake Manyara. Sta oog in oog met het vele wild in de Ngorongoro Krater en beleef de onovertroffen weidsheid van de Serengeti. Een safari met veel afwisseling waarbij u overnacht in sfeervolle lodges en tentenkampen. Kortom, onze ÒWaterrijk TanzaniaÓsafari geeft u het echte Afrika gevoel!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Het beste van oost Afrika
€8,478€3,140

Ugand

Beleeff tijdens de safari rondreis "Het beste van oost-Afrika", het beste van twee unieke safarilanden! Ga op zoek naar onze illustere ÒnevenÓ uit de bush, de chimpansees en berggorillaÕs en ga op traditionele ÒBig FiveÓ safari in Õs werelds meest bekende safarigebieden.Het bijzondere aan deze prachtige combinatie is dat we twee totaal verschillende landen samenbrengen in een prachtige reis. Uganda met haar uitermate groene landschap en sublieme vergezichten met theeplantages en kleurrijke dorpjes. Tanzania daarentegen kenmerkt zich door haar prachtige weidse landschappen met o.a. de eindeloze goudkleurige savanne vlaktes van de Serengeti. Dit is samen met bijvoorbeeld de bekende Ngorongoro krater n van de vele hoogtepunten waar u op zoek zult gaan naar de ÒBig FiveÓ en de vele andere dieren die hier leven.Ontdek de uiteenlopende culturen van beide landen en ontmoet de verschillende stammen tijdens deze boeiende, afwisselende rondreis. Uw overnachtingen zijn veelal in kleine sfeervolle lodges of tentenkampen om u het ware Òout of AfricaÓ gevoel te geven. In dit voorbeeld reisprogramma hebben wij gekozen om de safari in Uganda te laten beginnen en in Tanzania te eindigen, maar andersom is ook mogelijk, graag adviseren wij hierin!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Familiereis Tanzania
€5,200€2,080

Tanzania

Wat is nou leuker dan met zÕn allen op zoek gaan naar de ÔBig FiveÕ? Samen met uw kinderen speurt u tijdens deze avontuurlijke Tanzania safari naar alle dieren die in dit prachtige land leven.In deze leuke veelzijdige reis hebben we de mooiste plekjes geselecteerd waarbij het reistempo en de gekozen accommodaties prima aansluiten op een ieder die met kinderen reist. Kom, terwijl u comfortabel in uw safarivoertuig zit, Òoog in oogÓ te staan met leeuwen, luipaarden, olifanten en giraffes. Samen met uw eigen gids bezoekt u de bekendste wildparken van Tanzania.Breng een bezoek aan o.a de goudgele savannen van de Serengeti, de enorme wild concentratie in de Ngorongoro Krater en de grote kuddes olifanten in het Tarangire National Park. U overnacht in sfeervolle en kindvriendelijke lodges en tentenkampen voor het echte ÔOut of AfricaÕ gevoel. Sommige lodges hebben een zwembad waar u heerlijk na een avontuurlijke dag een verfrissende duik kunt nemen. Kortom, een prachtige safari voor jong en oud, waarbij zowel u alsmede ook uw kinderen het heuse Afrika gevoel gaan ervaren!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Zuid-Afrika familierondreis
€2,640€1,650

Zuid-afrika

Een prachtige en veelzijdige reis naar de diverse hoogtepunten van Zuid-Afrika. In tegenstelling tot de langere 22-daagse reis concentreert u zich tijdens deze reis op het noordoostelijke gedeelte van dit enorme en bovenal fascinerende land.U begint de reis op een rustige maar zeker niet minder indrukwekkende manier.Een bezoek aan het apartheidsmuseum en Soweto geven u een kijkje in de rijke historie van het land. Na een bezoek aan de Drakensbergen staan de eerste safarimomenten op het programma met o.a. een bezoek aan het prachtige St. Lucia en boeiende Swaziland en het wereldberoemde Krugerpark.Uiteraard kan een bezoek aan de adembenemende Panoramaroute niet ontbreken en sluit u de reis in geheel unieke wijze af met een bezoek aan een cheetah opvangcentrum.Wat accommodaties betreft hebben we t.o.v. van de 22 daagse voorbeeldreis iets luxure en comfortabelere lodges aangehouden. Daarbij hebben we kritisch gekeken naar waar het leuk is om met kinderen van alle leeftijden te verblijven. Kortom, een veelzijdige reis met vele hoogtepunten en voor de beste beleving van Zuid-Afrika!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Alternatief Uganda
€5,441€2,015

Uganda

Tijdens deze bijzondere ÒAlternatief UgandaÓ safari maakt u voornamelijk kennis met het nog onontdekte noorden en westen van Uganda. Bezoek o.a. de oorsprong van de machtige Nijl rivier en laat u verrassen door het Kidepo Valley National Park met haar bijzonder landschap van glooiende savannen en vele dieren, de echte wildernis! Kidepo is het leefgebied van bijzondere diersoorten die nergens anders in Uganda voorkomen, zoals o.a. de cheetah en de Somalische struisvogel.Tijdens uw reis passeert u onderweg vele kleurrijke dorpjes waarbij u zult merken dat de vriendelijke lokale bevolking u graag welkom heet. Deze boeiende safari door het onontdekte Uganda eindigt met een verblijf in het bijzondere Murchisons Falls National Park, een van de wonderlijke plekken van Uganda. U gaat hier o.a. een geweldige boottocht gaat maken. Ter afsluiting van deze prachtige reis gaat u een chimpansee tracking maken in het Budongo forest.Kortom een veelzijdige, fascinerende en unieke safari naar de UgandaÕs minst ontdekte plekjes!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Kenia vanuit de lucht
€8,955€2,985

Kenia

We hebben er misschien allemaal weleens van gedroomd, een korte safari waarbij we zoveel mogelijk zien. De perfecte manier om deze droom werkelijkheid te maken is onze Kenia fly-in safari, oftewel ÒKenia vanuit de luchtÓ. U maakt in een relatief korte tijd kennis met de mooiste wildparken van Kenia.U vliegt van safari bestemming naar safari bestemming en tijdens uw gamedrives (wildspeuren) in de wildparken wordt u rondgereden in een 4x4 safarivoertuig. Naast de tijdsbesparing die dit oplevert is het ook nog eens een hele bijzondere ervaring om dit prachtige land vanuit de lucht te verkennen. U vliegt vaak redelijk laag, zodat u een subliem uitzicht heeft vanuit de lucht!We hebben een selectie gemaakt van drie zeer unieke, maar totaal verschillende natuurgebieden. Amboseli met de grote kuddes olifanten en de imposante Kilimanjaro op de achtergrond. Samburu met zijn bijzondere flora en fauna en uiteraard het wildrijke landschap van de Masai Mara, die in geen enkele safari mag ontbreken. In verband met de korte reistijd tussen de parken heeft u de perfecte mogelijkheid om zoveel mogelijk dieren te spotten en zo lang mogelijk van uw tijd te genieten.Deze reis is uitstekend te combineren met een prachtig strandverblijf voor, tijdens of na afloop van uw safari in Kenia (niet standaard opgenomen, zodat u zelf de vrije keuze houdt).

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Uganda vanuit de lucht
€5,296€1,655

Uganda

Beleef Uganda vanuit de lucht tijdens deze bijzondere safari! Ga op reis naar de mooiste locaties van dit prachtige safari land terwijl u de langste afstanden tijdens uw reis aflegt per chartervlucht. Niet alleen bespaart u veel reistijd, ook heeft u onderweg de mogelijkheid om het land van bovenaf te bewonderen.Tijdens deze voorbeeldreis hebben we een selectie van bijzondere natuurgebieden aangehouden, waarbij we kunnen aangeven dat de reis zeer eenvoudig uit te breiden is met extra nachten en/of gebieden. In deze korte Uganda safari bezoekt u o.a. de chimpansees in Kibale, gaat u op zoek naar de vele dieren in Queen Elizabeth en maakt u een gorilla tracking in het sprookjesachtige Bwindi. Kortom, een perfecte safari voor een ieder die in een korte periode zoveel mogelijk wilt zien!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Alternatief Kenia
€8,091€2,610

Kenia

Tijdens onze prachtige ÒAlternatief KeniaÓ safari maakt u kennis met bijzondere parken zoals Mount Meru, Aberdare National park en de vele unieke zoet- en zoutwatermeren van de Great Rift Valley. De spuitende geisers, prachtige boottochten en de grote kans op het zien van o.a. flamingoÕs, the ÒBig FiveÓen vele andere dieren maken het een waar avontuur!Daarnaast staat er een wandeling door Kakamega Forest, het laatste overgebleven tropisch regenwoud van Kenia op het programma. Kortom, een safari waarbij u van de gebaande paden afwijkt en dus de minder toeristische gebieden bezoekt.U overnacht op bijzondere locaties waarbij we veelal gebruik maken van lodges met een prachtige ligging en een verrassende sfeer. Uiteraard mag een bezoek aan de Masai Mara met haar onovertroffen weidsheid niet ontbreken! Al met al een boeiende safari waarin u de diversheid qua natuur, wildlife en cultuur van Kenia gaat ontdekken.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Namibi Ontdekkingsreis
€4,090€2,045

Namibië

Deze fascinerende en complete rondreis door dit bijzondere en unieke land is een regelrecht cadeautje voor de echte avonturiers.Naast het ruige landschap heeft Namibi veel te bieden. Van woeste woestijnen tot Õs werelds beroemdste wildparken, Nambi heeft het allemaal! Ga op zoek naar de Big Five in Etosha National Park of beklim de wereldberoemde dune 45 bij Sossusvlei, tijdens deze rondreis kan het allemaal!Verder brengt u een bezoek aan de authentieke Himba stam en leert u alles over de bijzondere leefwijze die zij hebben. Verder maakt een bezoek aan de fascinerende Fish River Canyon en een bezoek aan het spookdorpje Kolmanskop bij Luderitz deze reis compleet. Kortom Namibi is niet alleen veelzijdig en avontuurlijk, het geeft u ook nog eens de kans om AfrikaÕs meest bijzondere locaties op uw eigen gemakje te ontdekken terwijl u in uw eigen voertuig van locatie naar locatie rijdt.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Verrassend Tanzania
€5,225€2,090

Tanzania

De naam van deze fantastische reis zegt eigenlijk al genoeg. Ga op safari en laat u verrassen door TanzaniaÕs meest bijzondere locaties.Niet alleen bezoekt u een aantal bekende en wereldberoemde wildparken, ook gaat u op zoek naar de onbekende en niet toeristische locaties. Naast een aantal actieve en zeer boeiende dagen gaat u uiteraard ook op zoek naar de Big Five en de enorme kuddes. Deze leuke safari heeft het allemaal en is daarom ook een van onze meest gevarieerde Tanzania programmaÕs.Van de weidse savanne vlaktes in de Serengeti tot de majestueuze en fascinerende Ngonrongoro Krater en de imposante Kilimanjaro. Van de flamingoÕs en boomklimmende leeuwen in Lake Manyara tot aan de enorme kuddes olifanten in Tarangire. Naast het spotten van veel dieren, een wandeling op de Kilimanjaro en het bezoek aan de bijzondere Chagga stam, dit een ware droomreis voor jong en oud! Als optie kunnen wij een verlenging op de parelwitte stranden van Zanzibar verzorgen. Informeer naar de vele mogelijkheden!

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Het pure van Tanzania en Zanzibar
€9,285€2,995

Tanzania

Ontdek het pure van Tanzania en Zanzibar tijdens deze Tanzania safari groepsreis. U bezoekt naast de bijzondere wildparken ook verschillende lokale stammen om op een leuke manier kennis te maken met de lokale gewoontes en gebruiken. Zo ontmoet u o.a. de Hadzabe tribe, bekend vanwege hun bijzondere ÔkliktaalÕ. Deze fascinerende gemeenschap leeft al ruim 10.000 jaar rondom het Lake Eyasi meer. Verder maakt u kennis met andere lokale stammen zoals o.a. de beroemde Masai. Tijdens deze prachtige safari groepsrondreis door Tanzania staat naast wildspeuren ook een wandeling door een koffie plantage op het programma en bezoekt u een kleurrijke lokale markt. Uiteraard mogen tijdens een safari in het noordelijke gedeelte van Tanzania de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de altijd boeiende Ngrorongoro Krater niet ontbreken, zij zullen uw reis onvergetelijk maken! Sta oog in oog met het vele wild in deze wereldberoemde wildparken en ervaar de grote kuddes olifanten in het Tarangire National Park. Om zo veel mogelijk te genieten van de Serengeti vliegt u met een klein charter vliegtuigje vanuit de bush en via Arusha door naar Zanzibar om uw reis heerlijk op het strand af te sluiten. U overnacht tijdens deze bijzondere safari in veelal sfeervolle lodges, zodat u het ware Afrika gevoel kunt ervaren!Deze groepsreis wordt aangeboden met Nederlandse reisbegeleiding, wat deze reis nog completer zal maken. Onze Nederlandse reisbegeleiders zijn allen zeer fanatieke Afrikaliefhebbers. Dit zijn ofwel begeleiders van AV-Tours zelf of de reis zal worden begeleid door iemand van onze vaste groep trouwe klanten. Dit zijn klanten die zelf regelmatig op reis gaan en het daarnaast leuk vinden om zo af en toe reizen te begeleiden. Op deze manier kunnen ze hun eigen enthousiasme en passie over Afrika met u delen. Groepsreizen met Nederlandse begeleiding zijn voor maximaal 8 personen per voertuig (maximaal 2 voertuigen per begeleider). Minimale deelname voor deze Kenia groepsreis met Nederlandse begeleiding is 4 personen.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Het beste van Kenia
€5,159€2,715

Kenia

De naam van deze prachtige Kenia groepssafari zegt het eigenlijk al, een complete safari waarbij u alle absolute hoogtepunten van dit fascinerende land gaat bezoeken. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Lopend tussen het (ongevaarlijke) wild in HellÕs Gate National Park of tijdens een nature walk over de Manzooni plains. Tijdens uw wandelingen gaat u merken dat met name de zebraÕs en giraffen u van een veilige afstandje zullen bekijken. U gaat het allemaal beleven tijdens deze Kenia compleet safari.De wildparken en meren zijn zeer divers en dat maakt deze reis ook zo bijzonder en compleet. Sta oog in oog met het vele wild in de Masai Mara, zie hoe de olifanten rood kleuren in het Tsavo West en spot de vele nijlpaarden tijdens een boottocht op Lake Naivasha! Geniet aan het einde van uw safari nog heerlijk even een paar dagen na aan de parelwitte stranden van de Indische Oceaan. Kortom, alles wat een safari in Kenia zo mooi maakt hebben we in deze complete safari opgenomen, ervaar het zelf!Deze groepsreis wordt aangeboden met Nederlandse reisbegeleiding, wat deze reis nog completer zal maken. Onze reisbegeleiders zijn ofwel begeleiders van AV-Tours zelf of iemand van onze vaste groep trouwe klanten. Dit zijn klanten die zelf regelmatig met AV Tours op reis gaan en het daarnaast leuk vinden hun eigen enthousiasme en passie over Afrika met u te delen. Groepsreizen met Nederlandse begeleiding zijn voor maximaal 8 personen per voertuig (maximaal 2 voertuigen per begeleider). Minimale deelname voor een groepsreis met Nederlandse begeleiding is 4 personen.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Bijzonder Rwanda
€2,868€1,195

Rwanda

Bijzonder Rwanda, deze prachtige rondreis door Rwanda is net als onze ÒRwanda hoogtepuntenÓ zeer veelzijdig. Het verschil tussen deze twee prachtige reizen is met name de totale lengte van de reis. Dit maakt onze ÒBijzonder RwandaÓ uitermate geschikt om te combineren met andere prachtige safari landen zoals Uganda, Tanzania en/of Kenia.Rwanda is het land van de 1000 heuvels, prachtige valleien, berggorillaÕs en chimpansees. Niet alleen staat Rwanda bekend om haar sprookjesachtige natuur, ook is het veelvoudig uitgeroepen tot AfrikaÕs schoonste land. U zult tijdens uw Rwanda rondreis weinig tot geen zwerfvuil tegenkomen.Daarnaast heeft Rwanda de beschikking over een prima wegennet en is alles goed en gestructureerd geregeld. Dit maakt het n van onze meest bijzondere bestemmingen en een heuse aanvulling op ons prachtige safari aanbod! Tijdens deze korte Rwanda safari maakt u kennis met o.a. de illustere en zeer bijzondere berggorillaÕs en gaat u op een spectaculaire en avontuurlijke chimpansees tracking. . Kortom, een korte maar zeer bijzondere safari door Rwanda waarbij u een bezoek brengt aan een aantal onvergetelijke natuurparken.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Zuid-Afrika hoogtepunten
€4,868€1,475

Zuid-afrika

De naam van deze prachtige safari zegt het eigenlijk al, een complete selfdrive safari waarbij u alle absolute hoogtepunten van dit afwisselende land gaat bezoeken. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan!Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de ÒBig FiveÓ of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving. Het zijn zomaar een aantal mogelijkheden die u tijdens deze complete reis heeft. De vrijheid van een selfdrive safari in combinatie met de prachtige natuur maakt Zuid-Afrika een geschikte bestemming voor jong en oud. Onze selfdrive reizen zijn geheel op maat samen te stellen en daarom dient kunt u deze voorbeeld route het beste ter indicatie gebruiken. Graag stellen wij uw reis zo samen dat deze geheel naar wens is ingericht.In dit voorbeeldprogramma start de reis in Kaapstad en eindigt met het safarigedeelte rondom het Krugerpark, maar uiteraard is de reis ook andersom te maken. Graag informeren wij u naar de vele mogelijkheden.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden
Van savanne tot regenwoud
€6,430€3,215

Ugand

De parel van Afrika in combinatie met de wondere wereld van de 1000 groene heuvels. Zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen. Tijdens deze uitgebreide combinatiereis zal u ervaren waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn.Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen zal u gaan ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de ÒBig FiveÓ tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van u safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.

BEKIJKEN
Gevonden: 70 dagen geleden