Vakantie Orlando-kissimmee, Amerika

Regal Oaks - a CLC World Resort
Vanaf€995

Orlando-Kissimmee, Amerika

Het terrein van Regal Oaks is rustig gelegen en ruim opgezet. De volledig ingerichte townhomes zijn zeer geschikt voor grotere gezelschappen en van alle gemakken voorzien, zoals goede bedden en een complete keuken met een oven, vaatwasser en broodrooster. Op je eigen terras vind je alle vrijheid en privacy. Én zelfs een jacuzzi. Dankzij de gunstige ligging kun je alle kanten op. Een wandeling naar Old Town Kissimmee of met de auto naar de Disney, SeaWorld of Universal parken? Hier ga je je zeker thuis voelen!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Disney's Pop Century Resort
Vanaf€1.381

+3.6km Orlando, Amerika

Ga terug in tijd bij dit hippe hotel. Jojo's, grammafoonplaten en kubussen zijn niet over het hoofd te zien! Laat je op iedere hoek van het terrein verrassen door de details van de 50-er t/m 90-er jaren stijl van het hotel. Aan ieder detail is gedacht. Het restaurant is dan ook in de vorm van een foodcourt. Het Resort ligt vlak bij ESPN WIDE WORLD OF SPORTS COMPLEX.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Disney's Caribbean Beach Resort
Vanaf€1.687

+4.9km Orlando, Amerika

Populaire weergave van het Caribisch gebied in een vijftal kleurrijke dorpen met namen als Aruba, Barbados en Jamaica. In het midden ligt het, door zandstranden omzoomde recreatiemeer Barefoot Bay. Het Resort ligt dicht bij DISNEY'S HOLLYWOOD STUDIOS en Epcot.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1 Vakanties