AD Webwinkel Actieve Vakanties

Fietsvakantie door het polderlandschap
Vanaf€155

Hotel Mijdrecht Marickenland heeft een ideale locatie voor een prachtige fietsvakantie. Het hotel is gelegen aan de rand van het nieuw te ontwikkelen recreatiegebied ???Marickenland??? en met slechts 20 minuten fietsen ben je bij de Vinkeveense Plassen. Ga hier bij mooi weer lekker varen of een dagje zonnen. Vanaf het hotel zijn er vele mooie fiets- en wandelroutes te vinden die je leiden door het prachtige polderlandschap van Utrecht en Noord-Holland. De omgeving biedt voor ieder wat wils! Met de grote stad binnen handbereik of genieten van alle rust, ruimte en de prachtige natuur. Stap op de fiets of maak een lange wandeling langs de Vinkeveense plassen. In het sfeervolle Grand Caf?? Restaurant Meesters van het hotel laat je je verrassen door subtiel gepresenteerde gerechten van de chefkok. Gemaakt met passie en verwerkt met alleen de meest verse ingredi??nten geniet je van een combinatie van de klassieke Franse keuken, maar dan wel een modern jasje!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
5-daagse fietsvakantie Zuid-Limburg incl.
Vanaf€299

5-daagse fietsvakantie Zuid-Limburg incl. hotels en 4 x 3-gangendinerOntdek Zuid-Limburg! Het Zuid-Limburgse land met zijn heuvels en krijtrotsen is bezaaid met schilderachtige dorpen, oude kerken, kastelen, landhuizen en hoven. Geniet van de prachtige routes door dit mooie landschap en ontdek pittoreske plaatsjes als Sittard, Valkenburg en Berg en Terblijt. Daarnaast verblijf je tijdens deze fietsvakantie in comfortabele hotels en geniet je iedere ochtend van een goed ontbijt en 's avonds van een heerlijk 3-gangendiner. Tijdens deze reis fiets je op je eigen meegebrachte fiets, er is geen fietshuur inbegrepen.*BREAK*

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie door regio Twente o.b.v. halfpension
Vanaf€249

Op een actieve en ontspannen manier de prachtige regio Twente verkennen: dat kan met deze 4 of 7-daagse fietsvakantie waarbij je verblijft in verschillende, comfortabele hotels in Delden, Raalte en Markelo. Geniet van de prachtige routes langs o.a. de Sallandse Heuvelrug, weilanden, bossen en pittoreske plaatsen. Iedere ochtend staat er in het hotel een vers en uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je genoeg energie hebt, en 's avonds kun je na een hele dag op de fiets op krachten komen met een heerlijk 3-gangendiner! Tijdens deze reis fiets je op je eigen meegebrachte fiets, er is geen fietshuur inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie door regio Twente incl.
Vanaf€299

Fietsvakantie door regio Twente incl. kastelenroute o.b.v. halfpensionOp een actieve en ontspannen manier de prachtige regio's Twente& Salland verkennen: dat kan met deze 5-daagse fietsvakantie waarbij je verblijft in 2 verschillende, comfortabele hotels in Delden en Markelo. Geniet van de prachtige routes langs kastelen en landgoederen, weilanden, bossen en pittoreske plaatsen. Iedere ochtend staat er in het hotel een vers en uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je genoeg energie hebt, en 's avonds kun je na een hele dag op de fiets op krachten komen met een heerlijk 3-gangendiner! Tijdens deze reis fiets je op je eigen meegebrachte fiets, er is geen fietshuur inbegrepen.*BREAK*

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie door Twente incl. 2x diner
Vanaf€185

Oude ambachten, heuvel- en bosrijke gebieden en een prachtig coulisselandschap: tijdens een fietsvakantie in Twente ontdek je de schoonheid van oostelijk Nederland. Bij de receptie krijg je gratis fietsroutes, dus je kunt iedere dageen mooie, nieuwe route volgen! Stop midden in Twente in het kleine dorpje Deurningen bij Landgoedboerderij Kaamps, waar je kunt genieten van een heerlijk kaasplankje! Tijdens deze reis fiets je op je eigen meegebrachte fiets, er is geen fietshuur inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
5 Vakanties