&Olives.nl Rondreizen Jordanië - 7 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

PenkeVergelijk Rondreizen Jordanië van &Olives.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Vanaf€1.567

Amman, Jordanië

Een verrassend mooie reis naar Jordanië! Reis mee naar de perfect bewaard gebleven Romeinse stad Jerash, de indrukwekkende vergeten stad Petra, de zinderend rode woestijn van Wadi Rum, de extreem zoute Dode Zee en rust uit op het prachtige strand aan de Golf van Aqaba. Alle hoogtepunten van dit mooie land komen in een week tijd aan bod. Je hebt de keus uit een verblijf in 3*, 4* of 5* hotels. Reis mee en raak onder de indruk van de rijke cultuur, de afwisselende natuur en de gastvrije bevolking!

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.871

Amman, Jordanië

Beoordeling
3.0 / 6

Tijdens deze reis ontdek je niet alleen de hoogtepunten van Jordanië maar maak je ook kennis met de lokale bevolking en leer je meer over hun gebruiken en gewoonten. Neem deel aan activiteiten die net even anders zijn en waar niet alleen jij van leert maar ook de lokale bevolking profiteert zo een beetje mee. Dompel jezelf onder in de Jordaanse cultuur. Zo leer je tijdens deze rondreis Jordaanse lekkernijen te bereiden, je naam in het Arabisch te schrijven, kun je deelnemen aan een mozaïekworkshop en bereid je een heerlijke Jordaanse lunch. Maar natuurlijk ontbreken ook de bekende hoogtepunten niet. Zo zie je de contrasten tussen oud en nieuw in de hoofdstad Amman, ontdek je de Romeinse stad Jerash en het wereldwonder Petra, slaap je onder de sterrenhemel in Wadi Rum en kun je drijven in de Dode Zee.

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.775

Amman, Jordanië

Ontdek het fascinerende koninkrijk Jordanië in een auto met Engelssprekende privéchauffeur. Je brengt natuurlijk een bezoek aan de vele hoogtepunten van het mooie Jordanië. Je begint je reis in de hoofdstad Amman, waar je de Citadel en de King Abdullah moskee bekijkt. Amman is daarnaast een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de perfect bewaard gebleven Romeinse stad Jerash en het Saladin kasteel bij Ajloun in het noorden. De volgende dag laat je Amman achter je en zet je koers naar de mozaïekstad Madaba en heb je het mooiste uitzicht wanneer je boven op Mount Nebo staat. Via het kruisvaarderskasteel bij Kerak reis je door naar het welbekende Petra. Deze stad behoeft eigenlijk geen verdere uitleg en mag gewoon niet ontbreken in je reis door Jordanië. Na je bezoek aan deze unieke stad is het tijd voor een volgend hoogtepunt: de uitgestrekte Wadi Rum woestijn! Hier zul je ook een nacht doorbrengen, een unieke ervaring! Slapen in een tentenkamp, midden in de uitgestrekte natuur van

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.204

Amman, Jordanië

Deze geweldige rondreis brengt je langs alle hoogtepunten van Jordanië. Je reis begint in de hoofdstad Amman, waar je niet alleen de hoogtepunten van de stad zelf ziet, maar ook rondom Amman is genoeg te doen. Je ziet niet alleen de Romeinse stad Jerash, maar reist ook door naar het noordelijk gelegen Umm Qais. Deze opgravingen met mooie zwarte basaltstenen is de moeite waard. En je hebt een dag de tijd om de woestijnkastelen ten oosten van Amman te bezoeken. Soms uit het niks doemen gigantische op zandkastelen lijkende forten op. Dan via de mozaïeken bij Madaba en Mount Nebo door naar het hoogtepunt van Jordanië: de roze-rode stad Petra! Voor velen is Petra dé reden voor een reis naar het mooie Jordanië en niet voor niks. Je hebt zelfs 2 dagen de tijd om deze nationale cultuurschat te ontdekken. Vandaag de dag kun je je, naast schitterende uit de rotsen gehakte paleizen, tempels en graven, nog altijd verwonderen om de verfijnde architectuur en een ingenieus complex van dammen en

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.526

Amman, Jordanië

Ontdek het fascinerende koninkrijk Jordanië in een auto met Engelssprekende privéchauffeur. Tijdens deze rondreis bepaal je je eigen tempo, maak je stop waar je wilt en bekijk je de bezienswaardigheden op eigen gelegenheid of optioneel met een lokale gids. Natuurlijk stop je onderweg bij de vele hoogtepunten van het koninkrijk Jordanië. Zo begin je je reis in de hoofdstad Amman, waar je de Citadel en de King Abdullah moskee bekijkt en wat een perfecte uitvalsbasis is voor je bezoek aan de prachtige Romeinse stad Jerash en het kasteel bij Ajloun in het noorden. De volgende dag laat je Amman achter je en zet je koers naar de mozaïekstad Madaba en Mount Nebo. Je reist via het kruisvaarderskasteel bij Kerak door naar Petra. Deze stad behoeft eigenlijk geen verdere uitleg; dit nieuwe wereldwonder mag gewoon niet ontbreken in je reis door Jordanië. Na Petra rijdt je via de Wadi Rum woestijn door naar Aqaba, waar je heerlijk een paar dagen kunt relaxen. Kom tot rust op je strandbedje en laat

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.227

Amman, Jordanië

Beoordeling
3.0 / 6

Ben je op zoek naar een actieve reis door het schitterende Jordanië? Dan is deze reis iets voor jou! In 10 dagen bezoek je niet alleen de bekende hoogtepunten zoals Petra, Wadi Rum en Jerash, maar kun je ook een aantal mooie hikes maken. Wandel in Dana bijvoorbeeld de Dana White Dome Trail, een mooie route door de prachtige natuur. Maar ook de route tussen Petra en haar zusje Little Petra is een aanrader. In de rode woestijn Wadi Rum kampeer je in je eigen tentje onder een prachtige sterrenhemel en geniet je van de ultieme rust, stilte en ruimte. Vervolgens kun je snorkelen in de Rode Zee bij Aqaba, alvorens je aan je laatste hike door Wadi Mujib begint. Een heerlijke sportieve en actieve reis gecombineerd met de vele culturele hoogtepunten Jordanië!

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.437

Amman, Jordanië

Beoordeling
3.0 / 6

Tijdens deze reis ontdek je het mooie koninkrijk Jordanië deels op de fiets. Uiteraard ontbreken ook de 'standaard' hoogtepunten niet. Zo begin je je reis in de hoofdstad Amman. Na een stadstour reis je door naar het noordelijker gelegen Jerash. Hier bezoek je de prachtig bewaard gebleven Romeinse stad alvorens je doorreist naar Ajloun. In Ajloun stap je de volgende dag op de fiets en ontdek je de prachtige omgeving. De volgende dag stap je weer bij je chauffeur in de auto en staat de mozaïekstad Madaba op het programma. De dag erop fiets je naar het laagste punt op aarde: de Dode Zee. Hier heb je vervolgens alle tijd om bij te komen van je fietstocht. Heerlijk drijven en wie weet ook een bezoekje aan de spa van het hotel? Hierna is het tijd voor hét hoogtepunt van Jordanië: de rozerode stad Petra. Een volle dag de tijd voor deze indrukwekkende, oude stad!

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
7 Vakanties